icon

Podcenili ste niekoho a neskôr vás prekvapil?

12. jún 2026

Dobrý deň.. Zaujímalo by ma, ako reagujete na mužov, pri ktorých si až neskôr uvedomíte, že ste sa v nich mýlili.. že ste ich podcenili, odsúdili, alebo si o nich vytvorili nesprávny obraz. Napríklad keď zistíte, že je niekto mimoriadne inteligentný, rozhľadený, alebo má vedomosti či vzdelanie, ktoré vás doslova prekvapia a nechajú civieť v úžase, hoc ste ho predtým považovali za hlupáka, alebo čudáka. Nemyslím tým vašich partnerov či mužov, ale skôr mužov, ktorých ste v minulosti podcenili a tým ste o nich prišli, a dnes to možno ľutujete.

Ako sa na takúto vec pozeráte? Stalo sa to i vám?

biba_18
12. jún 2026

mne sa to nestalo. ja mám ten “dar” že odhadnem človeka 😔
ale zažila som to na stretku z gympla - keď sa spolužiačky rozplývali nad spolužiakom 😂
btw - to že je niekto vzdelaný, má zaujímavé záľuby a pod - neznamená že nie je hlupák alebo čudák…
takže aj to by som rozlišovala… prekvapil ma jeden spolužiak, ktorý mal prekvapujúcu záľubu - ale dilino bol aj tak. iba so zaujímavou záľubou…

anonym_432b79
12. jún 2026

Našťastie som toto nikdy neurobila ale v opačnom garde, kedy si ľudia často myslia o mne - najmä skrz vek, že som mladá a blbá ale teda vnímam to ako predsudky a problém druhej osoby, nie mňa. A zvyčajne po pár stretnutiach otočia a dostanem rešpekt a uznanie z ich strany. Stáva sa mi to tak často, že na to už nijak zvlášť ani nereagujem, keďže väčšina mojej spoločnosti je +15-30r oproti mne. Len im debilné poznámky oplácam rovnako naspäť 🙂.

anonym_c9da7b
12. jún 2026

Nestalo. Mám , dovolím si tvrdiť výborný odhad na ľudí.
A môže byť vzdelaný,mať rozhľad , vysoké Iq a i tak môže byť čurák.

oliolijanka
12. jún 2026

Ja som podobne zazila vcera, len s tym, ze ja som si o tom cloveku nemyslela nic zle, ponizujuce ani znevazujuce.
Kolega, tri roky vo vedlajsom kancli. Mame sklenene steny, takze na seba vidime neustale.
Myslela som si o nom, ze je prijemny, sympaticky, vesely, oblubeny, sikovny a relativne atraktivny(meria max 172cm, mozno menej, mne by sa pacil aj tak, ale viem, ze baby su skor na vyssich🙂).. no a vcera mi prial pekny vikend, ze dnes uz do roboty nepride, lebo ide na sutaz.
Tak som s nim pokecala, ze co robi a vyslo z neho, ze dnes ide na triatlon (3,8km plavanie, 180km bicykel a potom beh 42,2 km).
Spadla mi sanka a ked videl, ze som v pomykove, dodal, ze on je jeden z desiatich najlepsich na svete a ze dnes ich sutazi 4 tisic🤯

Potom este stal pred budovou a nieco zjednaval a ja som nanho cely cas musela pozerat, lebo mi to proste hlava nebrala, ze taky sikovny clovek sa vie tak zamaskovat medzi nas normalnych.
Uz mojmu usudku o ludoch neverim!!!🙂

biba_18
12. jún 2026
@oliolijanka

Ja som podobne zazila vcera, len s tym, ze ja som si o tom cloveku nemyslela nic zle, ponizujuce ani znevazujuce.
Kolega, tri roky vo vedlajsom kancli. Mame sklenene steny, takze na seba vidime neustale.
Myslela som si o nom, ze je prijemny, sympaticky, vesely, oblubeny, sikovny a relativne atraktivny(meria max 172cm, mozno menej, mne by sa pacil aj tak, ale viem, ze baby su skor na vyssich🙂).. no a vcera mi prial pekny vikend, ze dnes uz do roboty nepride, lebo ide na sutaz.
Tak som s nim pokecala, ze co robi a vyslo z neho, ze dnes ide na triatlon (3,8km plavanie, 180km bicykel a potom beh 42,2 km).
Spadla mi sanka a ked videl, ze som v pomykove, dodal, ze on je jeden z desiatich najlepsich na svete a ze dnes ich sutazi 4 tisic🤯

Potom este stal pred budovou a nieco zjednaval a ja som nanho cely cas musela pozerat, lebo mi to proste hlava nebrala, ze taky sikovny clovek sa vie tak zamaskovat medzi nas normalnych.
Uz mojmu usudku o ludoch neverim!!!🙂

@oliolijanka no to je pekný príbeh ☺️ takže mladý chlapec je ešte aj skromý bez potreby na seba upozorňovať …

anonym_3534f0
12. jún 2026

@anonym_autor také som nezažila ale v opačnom garde aj " milión krát" a síce, myslela som si, že to kvalitný a dobrý chlap a vykľul sa z neho čurák neskutočný.

oliolijanka
12. jún 2026
@biba_18

@oliolijanka no to je pekný príbeh ☺️ takže mladý chlapec je ešte aj skromý bez potreby na seba upozorňovať …

@biba_18 Ved to, ze ja mu ani len vek neviem odhadnut. Ma styri deti, tak uz velmi mlady asi nebude. Ja by som tipovala okolo 40, ale mozno by ma aj s vekom prekvapil😀

anonym_31570a
12. jún 2026

tých čurákov behá po svete viac ako si myslíš. A ešte horšie ak zistíš že tvoj súrodenec pri dedičstve je z triedy čurákov. Vlastná skúsenosť.