icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_1b4be9
Včera o 12:35

Nebolo by lepšie aby do toho hotela poslala niekoho ? Čo ich nafotí a jej to len ukáže? Možno existujú aj takéto služby. čo sa tam ona bude trepať a čakať za kríkom .

anonym_335159
Včera o 12:35
@anonym_9ec5e6

ako keby to nebolo jedno s kym tam ide. povedal, ze ide do Ciech a ide do Tatier. nestaci toto klamstvo?
ja som tak chlapovi (v zaciatku vztahu) prisla na to, ze isiel lyzovat "len s dcerou" a boli tam aj s jeho kamoskou, aj ked mal kazdy izbu sam. ked som ho konfrontovala, tak povedal, ze no a co, preco by nemohol ist lyzovat s kamoskou a ze preto mi to nepovedal, lebo o nic neslo a este sa na mna osopil. aj ked by to bola ozaj iba kamoska, mala som dost. povedala som mu, ze prave preto mi to mal povedat. dovera bola uz v prdeli tak ci tak. ci su dnes spolu netusim, ja som to s nim skoncila.

@anonym_9ec5e6 Presne o tomto tu hovorim, Ale tie jednoduchsie to nemaju sancu pochopit. Verim, ze si teraz stastnejsia.

anonym_31706e
Včera o 12:37

Ked sa to tak vezme pobyt v hoteli je dôkaz o nevere? nieje
Jedina možnosť je ísť tam, čo keď už nebude iná?
Co ked si vymazava správy a ako inak sa to dozvedieť a kedy?po tomto rozmýšľať ďalších 10 rokov kedy sa dokáže nevera...ale ako sa dokáže, že nebol neverný?a o to je to horšie, že ak nieje neverný,to sa nedá dokázať
Jediná istota je ist tam

anonym_335159
Včera o 12:39
@anonym_a7d8e9

@anonym_ced81e To by bolo presne to, čo urobí žena po najväčšej kovbojke v živote, keď sa jej rúca celé manželstvo. Doplní na koníku, ako to dopadlo 😀 Ak toto nie je vymyslené, tak by som sa chcela vcítiť do ženy, ako pozerá, kým sa jej manžel zbalí, odíde za milenkou a ona trpezlivo vyčkáva na svoju chvíľu na recepcii., Ja si toto neviem v realite predstaviť. Vybuchla by som v momente, akoby som mu to našla .Také, že on sa z toho vyvlečie neexist. Proste by to videl v mojich očiach, že je koniec a že mu neverím ani slovo, lebo nežerem trávu okolo cesty. Ak by to bol fakt omyl, do tých čiech by ma pre pokoj v rodine vzal a možno by ho mrzelo, že mu neverím, ale vedel by aj to, že má svedomie čisté a nemá čo skrývať. Na rozprávky však neverím, takže by som čakala, že sa rozčertí milosť pán, ako zlodej prichytený pri krádeži, lebo bude vedieť, že má za ušami.

@anonym_a7d8e9 Moja rec, ale tu by 90% zien prezlecenych za skatule hned vycestovali do Tatier a na hotel. Robili fotky, smirovali okolo hotela, recepcie, parkoviska, klopali na izbu....no proste zufalky. 🙄

anonym_aaf0f8
Včera o 12:40

V prvom rade,muž je total neschopný,keď takéto niečo robím,mám druhý mail,druhé číslo a nie takýto dôkaz ti nechá ako na podnose.Kazdopadne,ak sa nechceš rozvádzať,tak to neries,nechaj to tak,nech si užije,príde domov a žijete tak ako doteraz,Nájdi si občasnú bokovku aj ty.Alebo chod na istotu a prekvap. ho tam.Ak mu dopredu povieš o maily,tak si nájde výhovorku,ktorej uveris ,to sa neboj🙂

anonym_31706e
Včera o 12:41
@anonym_335159

@anonym_a7d8e9 Moja rec, ale tu by 90% zien prezlecenych za skatule hned vycestovali do Tatier a na hotel. Robili fotky, smirovali okolo hotela, recepcie, parkoviska, klopali na izbu....no proste zufalky. 🙄

@anonym_335159 takže za to, že niekde objednaval hotel inde ako má ísť, by si ho hneď z fleku nehala a nič sa nepytala?

anonym_ca7f10
Včera o 12:43
@anonym_335159

@anonym_335159 prosim ta, myslis ze keby ho konfrontovala mailom tak sa jej podla teba prizna? Jasne ze bude zatĺkať a este z nej spravi hlupanu. Ak chce vedieť skutocnu pravdu nema inú možnosť iba ist za nim. Ci ty by si sa uspokojila s klamstvom ktoré si on vymysli a potom sa mesiace alebo roky zozierala neistotou ci ta náhodou nepodvadza?

anonym_335159
Včera o 12:43
@anonym_31706e

Ked sa to tak vezme pobyt v hoteli je dôkaz o nevere? nieje
Jedina možnosť je ísť tam, čo keď už nebude iná?
Co ked si vymazava správy a ako inak sa to dozvedieť a kedy?po tomto rozmýšľať ďalších 10 rokov kedy sa dokáže nevera...ale ako sa dokáže, že nebol neverný?a o to je to horšie, že ak nieje neverný,to sa nedá dokázať
Jediná istota je ist tam

@anonym_31706e Dokaz je, ze mal byt v Cechach a nie v hoteli v Tatrach (2 osoby vstup do SPA) a autorku o tom neinformoval.
Mne by to teda ako dokaz celkom stacilo.

anonym_ca7f10
Včera o 12:44
@anonym_31706e

@anonym_335159 takže za to, že niekde objednaval hotel inde ako má ísť, by si ho hneď z fleku nehala a nič sa nepytala?

@anonym_31706e presne tak. Nechapem logiku. A tiez naivitu ze keby ho konfrontovala mailom ze by sa jej priznal k nevere

anonym_ca7f10
Včera o 12:45
@anonym_335159

@anonym_31706e Dokaz je, ze mal byt v Cechach a nie v hoteli v Tatrach (2 osoby vstup do SPA) a autorku o tom neinformoval.

@anonym_335159 nie je to dôkaz o ničom.

anonym_335159
Včera o 12:45
@anonym_31706e

@anonym_31706e To som nikde nepovedala.
Ja by som nesla za nim do Tatier, ale hned ho o tejto zmene planu konfrontovala. AJ ked by mi uz asi docvaklo o co ide.

anonym_335159
Včera o 12:47
@anonym_ca7f10

@anonym_335159 nie je to dôkaz o ničom.

@anonym_ca7f10 Tak ak tebe pride v poriadku to, ze muz namiesto pracovnej cesty do Ciech nastupuje na vikendovy pobyt o 2 ososbach so SPA do Tatier a ty o tom nic nevies, tak dobre. Vy sa asi vzajomne velmi neinformujete co kde ako kto a s kym robi, ze?

lienka.7
Včera o 12:48

@anonym_autor ja by som sa na tvojom mieste nestrapnovala s nejakým sledovanim. V nedeľu, keď by sa zo "služobnej cesty" z Čiech vrátil, by som sa ho spytala, ze ako bolo v Tatrách. Rezerváciu by som si vytlačila. Medzitým by som mu cez víkend ešte zavolala, ze ako sa v tom Brne (ci kam to vlastne mal ist) ma, aké má počasie a pod. Ďalší postup by bol podľa jeho reakcie. Ty si dovtedy premysli, ze co budeš vlastne robiť, pripadne sa zariad, čo sa týka nejakých veci. Času mas viac než dosť.

anonym_ca7f10
Včera o 12:49
@anonym_335159

@anonym_ca7f10 Tak ak tebe pride v poriadku to, ze muz namiesto pracovnej cesty do Ciech nastupuje na vikendovy pobyt o 2 ososbach so SPA do Tatier a ty o tom nic nevies, tak dobre. Vy sa asi vzajomne velmi neinformujete co kde ako kto a s kym robi, ze?

@anonym_335159 a ako vies ze to nekupoval niekomu inému? Alebo ze napriklad nechcel prekvapit manželku? Povedal jej ze ide do Čiech a potajme pre nich dvoch kúpil pobyt do Tatier a povie jej to napr. dnes večer. Možnosti je vela, takze nie je to zatial dôkaz o ničom. Bez konfrontácie alebo iných súvislosti to zatial nesvedčí o ničom

anonym_335159
Včera o 12:49
@anonym_ca7f10

@anonym_31706e presne tak. Nechapem logiku. A tiez naivitu ze keby ho konfrontovala mailom ze by sa jej priznal k nevere

@anonym_ca7f10 Ked logicky nepremyslas, je jasne ze logiku nechapes. Logika je o nicom sa neporozpravat a trepat sa do Tatier ano? A o 2 mesiace mozno do Rakusaka, a neustale behat za chlapom a na nieco ho nachytat? Fuu, tak vela stastia zeny. Logicke.

anonym_31706e
Včera o 12:50
@anonym_335159

@anonym_335159 dokaz nieje, že tam aj ide
Môže to byt aj pre kamoša, kolegu hocikoho co ho poprosil
A stačí, keď povie,ze je to pre kamoša ?bolo by to vybavené?

anonym_ca7f10
Včera o 12:51
@anonym_335159

@anonym_ca7f10 Ked logicky nepremyslas, je jasne ze logiku nechapes. Logika je o nicom sa neporozpravat a trepat sa do Tatier ano? A o 2 mesiace mozno do Rakusaka, a neustale behat za chlapom a na nieco ho nachytat? Fuu, tak vela stastia zeny. Logicke.

@anonym_335159 preco by som za nim mala potom naďalej behať? 😂 stačilo by mi co by som videla v tatrach a koniec. Tebe asi tvoja logika hovori, ze ked sa ho opyta na mail tak sa jej prizna ze ide s milenkou. Tak to ani vo sne, vymyslel by si výhovorku

anonym_fad67d
Včera o 12:55

Pozeram,ze zenam tu podhodila kosticku a funguje to dokonale 😁😁😁

anonym_847334
Včera o 12:56

Osobne ,by som mu to nehovorila,lebo povie ,že tá rezervácia je pre kamaráta,ktorý chce potešiť zenu .
Keby viem ,ké ma byt a nerobí mi problém tam ísť, išla by som . Nečakala by som cely víkend doma s tým, že je niekde s niekym a ďalej co ? Opäť by vsetko poprel keby nieco vytiahnem .
Takže ak ma ísť ako ,najľahšie je ísť za ním ..nemusí robiť drámu..stačí mu povedať, vidím, že máš čas na služobke ,len akosi sa ti trasa zmenila .
A išla by som preč...
To čo by bolo potom ..už by sa riešilo doma ..no už by sa nemal na co vyhovoriť.

anonym_335159
Včera o 12:57
@anonym_ca7f10

@anonym_335159 preco by som za nim mala potom naďalej behať? 😂 stačilo by mi co by som videla v tatrach a koniec. Tebe asi tvoja logika hovori, ze ked sa ho opyta na mail tak sa jej prizna ze ide s milenkou. Tak to ani vo sne, vymyslel by si výhovorku

@anonym_ca7f10 A ak by si nevidela nic. Bol by to pobyt pre kamosa, ty tam bez predosleho vyjasnenia s muzom nasackovana v hoteli ako stihacka, total za chuderu. By si dala muzikovi do buducna totalnu zelenu. Sikulka.

anonym_ca7f10
Včera o 13:01
@anonym_335159

@anonym_ca7f10 A ak by si nevidela nic. Bol by to pobyt pre kamosa, ty tam bez predosleho vyjasnenia s muzom nasackovana v hoteli ako stihacka, total za chuderu. By si dala muzikovi do buducna totalnu zelenu. Sikulka.

@anonym_335159 radšej stíhačka ako byť klamana a podvadzana 😉
Šanca ze sa po konfrontácii prizna je 0,000000 nic. Takze by si iba zacal dávať väčší pozor a podvádzal by dalej. Asi si ani len nedokážeš predstaviť akí vedia byť muzi kreatívni ked chcú podvadzat

anonym_31706e
Včera o 13:02
@anonym_335159

@anonym_335159 ak by tam došla ako stíhačka tiež nieje dôvod na zelenú ....🫣

anonym_872276
Včera o 13:06

Moja spoluziacka pocas studia na VS, chodila 5 rokov s jednym podnikatelom. Mali pred svadbou, ona koncila VS. On byval na vychode, ona studovala v BB. Raz jej volal nech nechodi k nemu cez vikend, ze mu vykradli firmu, ze to bola asi nejaka mafia 🤦🏻‍♀️ ze sa boji aby sa jej nieco nestalo. Ona vyplasena, trvala na tom ze pride ale on stale ze nie, aby nechodila. Vybrala sa za nim potajomky, cela vyplasena, uplakana v strachu o neho a nasla ho v posteli s mílenkou nasackovanou v ich byte.
Cize zalezi ci si poznas muza, ci sa s nim da narovinu bavit. Ale zrejme ho nepoznas dost dobre, ked sa takto dobre vie pretvarovat.
Ja by som ho neutekala spehovat na hotel, ani si neviem predstavit co by som tam akoze chcela robit. Snorit okolo hotela? A potom co? Na druhej strane ak sa vie vykrucat a dobre klamat - vyhovori sa ze to je omyl, ze to pre teba prekvapko, ze to pre kamarata. A este z teba spravi blbu. Zalezi aky je on, aka si ty. Niekto chce na vlastne oci vidiet dokaz. Ak tam pojdes, tak si zachovaj uroven a hlavne nechod sama. Moze sa stat ze prezijes sok v zmysle ze ho tam najdes so svojou kamoskou, susedou…

anonym_f83e75
Včera o 13:14

@anonym_autor no, ak si dobrá herečka, ja by som šla do hotela večer, na recepcii by som sa opýtala na izbu číslo to a to (podľa mailu), že by tam mal byť ubytovaný môj brat, pán xyz (meno manžela) s nejakou slečnou (povedala by som, že meno mi už vypadlo) a že si len chcem overiť, či už sa ubytovali, že som mu doniesla tie antibiotiká, čo si zabudol zbaliť, len som skôr nemohla, lebo som bola v robote (vezmi dajaké nie úplne bežné lieky, ak máš doma). A ak pani povie, že áno (možno prezradí aj meno dotyčnej/dotyčného 🤷), tak by som len povedala, že ďakujem, vybehnem, či je na izbe a šla by som tam, zaklopkať im na dvere a keď otvorí, či už ona, alebo on, tam by som len povedala, že pozdravujem manžela, alebo ahoj, dúfam, že sa dobre bavíte so slečnou, prišla som ťa len pozdraviť. A potom by som sa otočila na opätku a odišla do riti. A keby neboli na izbe, tak by som mu len napísala sms, že pozdravujem z recepcie, práve mi potvrdili, že si sa ubytoval aj s nejakou pani alebo slečnou, tak ju pozdravujem, uži si víkend, lebo po návrate budeš mať čo vysvetľovať.

moonlight1210
Včera o 13:27
@anonym_335159

@moonlight1210 Tieto tvoje nekonecne litanie .
Ja by som sa v takejto situacii netrepala do Tatier ani na ziadne hotely a nenuchala po muzovi, kde je s kym je. Bolo by to pod moju uroven a ponizujuce. Ako taka chudera.
Ma email (tam uz je dokaz), otvorena konfrontacia o co s tymi Tatrami/Cechami ide. A kazda rozumna zena uz vie ako sa dostat (s uctou k sebe) k pravde. A hlavne k rozhodnutiu prijat pravdu a opustit muza. Tvoja znama ho opustit nechcela, preto sa nechala oblbnut.

@anonym_335159
Vies co je pekne?
Ze ty si o svojom rozhodnuti tak presvedcena, ze je to to najlepsie, co moze byt - ako tu citam dalej tvoje odpovede druhym.
Az je to usmevne.

Spytaj sa sama seba: Preco teba tak irituje, ze iny clovek by konal inak ako ty, ze mu musis svoje rozhodnutie az tlacit do tvare, aby pochopil, ze len ty vies najlepsie, co by bolo spravne?
Co ta na tom tak pajedi?

bzusines
Včera o 13:31

.

anonym_48e5d1
Včera o 13:31
@anonym_ca7f10

@anonym_335159 radšej stíhačka ako byť klamana a podvadzana 😉
Šanca ze sa po konfrontácii prizna je 0,000000 nic. Takze by si iba zacal dávať väčší pozor a podvádzal by dalej. Asi si ani len nedokážeš predstaviť akí vedia byť muzi kreatívni ked chcú podvadzat

@anonym_ca7f10 presne tak, vacsinou kazdy chce poznat pravdu ako zit v nevedomosti s bezcharakternou obludou

emuska30
Včera o 13:34

Moj uz chvalabohu EX išiel kúpiť destilovanu vodu do Merkúr Market...do sekcie záclony.. a tak som ho nacapala /nie neurobila som scénu len odišla.../a tým bolo všetko ukončené...všetky moje podozrenia....všetky neplánovane služobky...tajný mobil...všetko zaprel aleeeee toto nie....uz sa len smejem...aj na sebe aká som bola sprostá a neposlala ho do.....uz pre 2 rokmi...a na ňom...ako dopadol....
Všetko raz praskne....len nechapem ako moze byt niekto taky dement ze zaplati pobyt zo spoločného účtu.. a cez mail kde sa dostaneš....

fajnova
Včera o 13:36
@anonym_f83e75

@anonym_autor no, ak si dobrá herečka, ja by som šla do hotela večer, na recepcii by som sa opýtala na izbu číslo to a to (podľa mailu), že by tam mal byť ubytovaný môj brat, pán xyz (meno manžela) s nejakou slečnou (povedala by som, že meno mi už vypadlo) a že si len chcem overiť, či už sa ubytovali, že som mu doniesla tie antibiotiká, čo si zabudol zbaliť, len som skôr nemohla, lebo som bola v robote (vezmi dajaké nie úplne bežné lieky, ak máš doma). A ak pani povie, že áno (možno prezradí aj meno dotyčnej/dotyčného 🤷), tak by som len povedala, že ďakujem, vybehnem, či je na izbe a šla by som tam, zaklopkať im na dvere a keď otvorí, či už ona, alebo on, tam by som len povedala, že pozdravujem manžela, alebo ahoj, dúfam, že sa dobre bavíte so slečnou, prišla som ťa len pozdraviť. A potom by som sa otočila na opätku a odišla do riti. A keby neboli na izbe, tak by som mu len napísala sms, že pozdravujem z recepcie, práve mi potvrdili, že si sa ubytoval aj s nejakou pani alebo slečnou, tak ju pozdravujem, uži si víkend, lebo po návrate budeš mať čo vysvetľovať.

@anonym_f83e75 môžeš byt herečka aká chceš, ale v normálnom hoteli určite nevpustia neubytovanych hostí. Čo vy ešte nevymyslite… 🙄

anonym_335159
Včera o 13:39
@moonlight1210

@anonym_335159
Vies co je pekne?
Ze ty si o svojom rozhodnuti tak presvedcena, ze je to to najlepsie, co moze byt - ako tu citam dalej tvoje odpovede druhym.
Az je to usmevne.

Spytaj sa sama seba: Preco teba tak irituje, ze iny clovek by konal inak ako ty, ze mu musis svoje rozhodnutie az tlacit do tvare, aby pochopil, ze len ty vies najlepsie, co by bolo spravne?
Co ta na tom tak pajedi?

@moonlight1210 Ty si na mna reagovala ako prva. Nie strucne a fakticky, ale s dlhou litaniou o tvojej pravde.
Co teba tak velmi nastvalo na mojom 1 vetovom strucnom nazore?
Preco si na neho potrebovla reagovat celou slohovou pracou?
Co ta tak na mojom nazore iritovalo? 🙂
Vrat sa pekne na zaciatok a potom mudruj.
Pasivna agresia je jedina reakcia na ktoru sa zmozes?