icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

patrike
Včera o 13:47

Nic okrem konfrontacie na mieste nevernika neusvedci. Su mimoriadne kreativni vo vymyslani a zapru vsetko, co nie je zdokumentovane. Plati pre obe pohlavia. Vlastna skusenost.

moonlight1210
Včera o 13:53
@anonym_335159

@moonlight1210 Ty si na mna reagovala ako prva. Nie strucne a fakticky, ale s dlhou litaniou o tvojej pravde.
Co teba tak velmi nastvalo na mojom 1 vetovom strucnom nazore?
Preco si na neho potrebovla reagovat celou slohovou pracou?
Co ta tak na mojom nazore iritovalo? 🙂
Vrat sa pekne na zaciatok a potom mudruj.
Pasivna agresia je jedina reakcia na ktoru sa zmozes?

@anonym_335159 nie litaniou, ale pribehom, ako znamej nepomohlo ist s muzom na vylet.

Bolo to k tomuto tvojmu tvrdeniu, ze muz nema sancu zatlkat:
"Ja by som do Tatier nesla.
Bud by som sa ho na rovinu spytala, co ta rezervacia v Tatrach znamna, ked mal byt v Cechach. A konfrontovala ho hned doma.
Alebo by som navrhla, ze idem do CIECH s nim.
V oboch alternativach ma malu sancu zatlkat. Na co sa niekam tajne trepat?"

Tak som ti napisala, ze sa mozes mylit a nieco tak ultimativne, ako "nema sancu", neexistuje.

Dalej sme si pisali uz iba po tvojej priamej otazke na mna.
Nie je to tak dlho, aby si si to nepamatala. 🙂

prosimopomoc
Včera o 13:55
@dennissa16

@patrike tej milenke, môže byt jedno aký status ma chlap.. či je ženatý, rozvedený, slobodný, chudobný,krpaty… nechci nám tu nahovoriť, že vlastne chlap chudák len nevie odolať, keď ho ženy vabia 🤦🏼‍♀️

@dennissa16 presne, ja by som bola v prvom rade nahnevana na muza, nie na zenu, ak je slobodna. Ta si moze svojim sposobom robit co chce a nemusi ju nic viac zaujimat

koniarova
Včera o 14:07

Ja by som ho poprosila, keď už bude akože v tých Čechách, nech mi odfotí hotel a natočí izbu. Že som zvedavá. 🤣🤣🤣 Manželskú posteľ si asi na služobné cesty nemá dôvod zajednávať. A služobná cesta dámy, má aj svoje náležitosti. Robí sa vyúčtovanie, potrebuje doklad z hotela. A platí kartou všetko predpokladám v dnešnej dobe. Takže u mňa by výhovorky neprešli. Požadovala by som tieto dôkazy. A ja som sviňa. Pred odchodom by som si ešte aj stav km odfotila. A keď príde, porovnala koľko najazdil. 😁😁😁 Aj kde tankoval.

nelka93
Včera o 14:11
@koniarova

Ja by som ho poprosila, keď už bude akože v tých Čechách, nech mi odfotí hotel a natočí izbu. Že som zvedavá. 🤣🤣🤣 Manželskú posteľ si asi na služobné cesty nemá dôvod zajednávať. A služobná cesta dámy, má aj svoje náležitosti. Robí sa vyúčtovanie, potrebuje doklad z hotela. A platí kartou všetko predpokladám v dnešnej dobe. Takže u mňa by výhovorky neprešli. Požadovala by som tieto dôkazy. A ja som sviňa. Pred odchodom by som si ešte aj stav km odfotila. A keď príde, porovnala koľko najazdil. 😁😁😁 Aj kde tankoval.

@koniarova ked chodim na sluzobku, vzdy mam manželskú postel 🤣 lebo sa mozem rozvalit a väčšinou sú jednolôžkové drahšie alebo nie sú 😅 dufam, ze ma teraz bude manzel obvinovat

koniarova
Včera o 14:12
@nelka93

@koniarova ked chodim na sluzobku, vzdy mam manželskú postel 🤣 lebo sa mozem rozvalit a väčšinou sú jednolôžkové drahšie alebo nie sú 😅 dufam, ze ma teraz bude manzel obvinovat

@nelka93 a robíš vyúčtovanie? Tankuješ? Platíš kartou na služobke?

koniarova
Včera o 14:15
@nelka93

@nelka93 tento príbeh je skôr jedna veľká fantasmagória 😁

anonym_324b15
Včera o 14:26
@anonym_7b4c63

Jejda do víkendu tu bude 20 strán a autorka sem ani nenapíše

@anonym_7b4c63 autorka v sobotu napíše, že zrušil služobku a zostal doma, alebo že to bol pobyt pre nich dvoch.. 🙂

anonym_7b4c63
Včera o 14:33
@moonlight1210

@anonym_335159 nie litaniou, ale pribehom, ako znamej nepomohlo ist s muzom na vylet.

Bolo to k tomuto tvojmu tvrdeniu, ze muz nema sancu zatlkat:
"Ja by som do Tatier nesla.
Bud by som sa ho na rovinu spytala, co ta rezervacia v Tatrach znamna, ked mal byt v Cechach. A konfrontovala ho hned doma.
Alebo by som navrhla, ze idem do CIECH s nim.
V oboch alternativach ma malu sancu zatlkat. Na co sa niekam tajne trepat?"

Tak som ti napisala, ze sa mozes mylit a nieco tak ultimativne, ako "nema sancu", neexistuje.

Dalej sme si pisali uz iba po tvojej priamej otazke na mna.
Nie je to tak dlho, aby si si to nepamatala. 🙂

@moonlight1210 mozno je ona práve ta žena, co zo seba nechcela “robit chuderu” a tak muža konfrontovala slovne a spoliehala sa, ze sa ku všetkému prizna. No on zatĺkal a ona nemala dôkazy tak s ním ostala a teraz sa stale zožiera podozrievanim a prská na vsetky ženy, ktoré chceli vediet pravdu 😂 mozno je preto taka útočná

tiezjedna
Včera o 14:35
@anonym_324b15

@anonym_7b4c63 autorka v sobotu napíše, že zrušil služobku a zostal doma, alebo že to bol pobyt pre nich dvoch.. 🙂

@anonym_324b15 a možno už ho zakopáva na záhrade🙊😂😂😂

anonym_324b15
Včera o 14:36
@anonym_335159

@anonym_7d4bbf Krava bude, ked tam bude behat okolo hotela a nahanat si chlapa.

@anonym_335159 aby nebola za kravu, nech si tam rezervujte izbu a sedí pred 14:00 na recepcii, alebo ráno pri kávičke na ranajkách. Alebo pred vstupom do wellness. Stač8 sa iba usmiať, sadnúť do auta a ísť domov, bez slova. 🙂 Nemusí obiehať hotel a byť za kravu... 🙂 Neverím, že príbeh je reálny.

koniarova
Včera o 14:36
@anonym_324b15

@anonym_324b15 autorka už nenapíše. To len admin potreboval rozprúdiť diskusiu. 🤣 Veď to tu skapína. Nuda.

anonym_a7d8e9
Včera o 14:48
@anonym_324b15

@anonym_335159 aby nebola za kravu, nech si tam rezervujte izbu a sedí pred 14:00 na recepcii, alebo ráno pri kávičke na ranajkách. Alebo pred vstupom do wellness. Stač8 sa iba usmiať, sadnúť do auta a ísť domov, bez slova. 🙂 Nemusí obiehať hotel a byť za kravu... 🙂 Neverím, že príbeh je reálny.

@anonym_324b15 Neviem, či by mne šla káva skôr vrchom, alebo spodom, ale pri predstave, ako si môj muž práve užíva s niekým ranný sex by ma chuť do jedla zaručene prešla.😀 No nie, nedopriala by som toto parchantovi , ani zbaliť trenky by si nestihol do tašky a nie že do tatrov ísť a bezo mňa !!

vrabcek15
Včera o 15:32

Fuu tak to sa to tu pekne rozbehlo 🙈 o 8:00 bola piata strana, teraz 11🙃.
Dievčatá, nechajme to tak, každá sme iná, každá by sme to riešili inak 😁autorka sa zatiaľ nevyjadrila, zajtra je piatok,tak sa mi zvedavé možno dozvieme,ako dopadol tento napínavý príbeh 🙈

katkati
Včera o 15:46
@prosimopomoc

@dennissa16 presne, ja by som bola v prvom rade nahnevana na muza, nie na zenu, ak je slobodna. Ta si moze svojim sposobom robit co chce a nemusi ju nic viac zaujimat

@prosimopomoc To fakt môže byť nejakej žene jedno s kým spí, iba preto, že je slobodná?

weronika171717
Včera o 15:47

No, som zvedavá ako to dopadne. Prajem ti, aby to bol len omyl. Ale.....nechceš ma zobrať so sebou?

anonym_5219fe
Včera o 15:47
@patrike

tu to mate od advokata, ked sa vam moje nazory nepacia :
Podľa advokáta Ivana Syrového sa v súčasnosti ochrana súkromia dostáva do popredia, „v praxi sa s porušovaním súkromia stretávame teraz často.

Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.

Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.

§360a trestného zákona hovorí, že kto iného dlhodobo prenasleduje takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu o jeho život, zdravie alebo podstatným spôsobom zhoršiť kvalitu života, pričom sú tam vymenované rôzne spôsoby možného konania, napríklad sa vyhráža, vyhľadáva jeho osobnú blízkosť alebo ho sleduje, kontaktuje ho prostredníctvom tretej osoby alebo elektronickej komunikačnej služby či inak proti jeho vôli alebo zneužije jeho osobné údaje, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok. V závažnejších prípadoch je to až na tri roky“ . Teda ak sa skutok stane na chránenej osobe - na manželke, manželovi.

@patrike to nie je dlhodobe prenasledovanie. miesas hrusky s jablkami

anonym_5219fe
Včera o 15:57
@anonym_0a6764

@anonym_5a434d zopar je, taki o ktorych nema ozaj nik zaujem, ani ked prosikaju alebo chcu zene zaplatit tak ich nechcu a potom su radi ze maju tu co maju doma. a tak vznika vernost. Ubohostou.

@anonym_0a6764 je mi ťa ľúto, skutočnú lásku nepoznáš.

anonym_7b4c63
Včera o 16:33
@anonym_5219fe

@patrike to nie je dlhodobe prenasledovanie. miesas hrusky s jablkami

@anonym_5219fe nechaj ho nech sa teší, ze ma pozornosť. V každej téme drista asi je osamelý a nestastny

zuzu11166
Včera o 16:35
@anonym_autor

No ženy držte mi palce. V piatok sa budem hlásiť s tým čo som sa dozvedela lebo stále tomu nemôžem uveriť.

@anonym_autor ach jaj,je mi to ĺuto...daj vediet

margotka17
Včera o 16:40

@anonym_autor veď si urob výlet do Tatier aj ty, milujem prekvapka 👍. Možno aj slečna bude prekvapená 🫣🤣.

anonym_4a2e73
Včera o 16:41
@anonym_autor

Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.

@anonym_autor Nejsem si jistý, zda je to divadlo s cestou do Tater nutné. Pokud ho chcete konfrontovat, udělejte to v klidu doma a promluvte si.

anonym_847aa1
Včera o 16:44
@anonym_a7d8e9

@anonym_324b15 Neviem, či by mne šla káva skôr vrchom, alebo spodom, ale pri predstave, ako si môj muž práve užíva s niekým ranný sex by ma chuť do jedla zaručene prešla.😀 No nie, nedopriala by som toto parchantovi , ani zbaliť trenky by si nestihol do tašky a nie že do tatrov ísť a bezo mňa !!

@anonym_a7d8e9 aj môj ide na kontrolu do Tatier do Hagov, no už dva mesiace mi vraví, že ideme, nezabudni, nie, že si dačo iné dáš na daný deň. A pôjdeme aj tam, aj hen, uvidíme čo všetko stihneme.

anonym_7b4c63
Včera o 16:48
@anonym_0a6764

@anonym_5a434d predstav si takeho stareho tucneho, chlpateho chlapa niekde co cely den sa vyvaluje pred telkou pod papucou s detskom ktore mu bucha lopatou po hlave a on si to necha lebo vie ze na ine nema, ako by taky mohol si najst nejaku s ktorou by bol neverny. no nenajde. Lebo je to uboziak. a potom ta jeho vsade rozprava na koniku ako ma ona verneho. To je zial realita vernosti chlapov.

@anonym_0a6764 milujem ludi, co prd vedia ale strasne sebavedomo rozprávajú, ako ich verzia života a fungovania je jediná na 100% správna 😂uprimne naozaj obdivujem tu odvahu a ze si tak veríte. Na druhej strane je mi ludi ako ty aj trochu luto, ze ste asi moc dobre skúsenosti v živote nemali ked mate taký pohľad. Nedávno som citala nieco v zmysle, ze múdry človek prizná co nevie a hlupák sa nikdy nic nenaučí, lebo mysli, ze uz vie vsetko.
Tvoj názor je celkom silné zovšeobecnenie. Nevera nie je otázka toho, či má muž príležitosť, ale skôr jeho charakteru a hodnôt. Veľa mužov je verných jednoducho preto, že chcú byť. Takže podľa tvojej teórie je vernosť vlastne dôkaz škaredosti? Zaujímavá definícia morálky.😂 na koniku sa kazdy den nieco nove naučíš

anonym_7a867d
Včera o 16:50

Zajtra všetci záletníci zrušia pobyty s milenkami v Tatrách, lebo budú očakávať manželku na výzvedoch 🙂

margotka17
Včera o 17:01
@anonym_autor

Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.

@ivicatolic
@anonym_autor nooo, niekde tak v rohu baru by som čakala, keď vojde do haly a ubytuje sa v jednej izbe so slnečnou. Potom už len rýchly krok za nimi a zaklopať na dvere 😳.

zobaka
Včera o 17:01
@anonym_7a867d

Zajtra všetci záletníci zrušia pobyty s milenkami v Tatrách, lebo budú očakávať manželku na výzvedoch 🙂

@anonym_7a867d 🤣 Tatry v minuse

guiseppinka
Včera o 17:07

Myslim, ze vsetky, ktore by naklusali do Tatier, by velmi rychlo skoncili hned na recepcii. Aj napriek tomu, ze by slo o manzela, silne pochybujem, ze nejaky hotel (a edte k tomu v tatrach) by si trufol porusit gdpr. Pri nejakom vystupe by volali policiu a nepomohlo by vam nic...

Inak, ak by siel niekto niekde s milencom/milenkou, tak nepouzivam kartu, ale platim kesom, rezervacku vybavim telefonicky.... celkom by ma zaujimalo pokracovanie a hlavne realnost pribehu

mamidomi91
Včera o 17:09

Aká kovbojka 😅

tiezjedna
Včera o 17:14
@margotka17

@anonym_autor veď si urob výlet do Tatier aj ty, milujem prekvapka 👍. Možno aj slečna bude prekvapená 🫣🤣.

@margotka17 možno pani a možno aj jej manžel bude prekvapený😂