icon

Podozrenie na neveru

Včera o 20:50

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

laila22
Dnes o 17:15
@margotka17

@ivicatolic
@anonym_autor nooo, niekde tak v rohu baru by som čakala, keď vojde do haly a ubytuje sa v jednej izbe so slnečnou. Potom už len rýchly krok za nimi a zaklopať na dvere 😳.

@margotka17 ja by som s nimi nastúpila do výťahu 😆

tiezjedna
Dnes o 17:21
@guiseppinka

Myslim, ze vsetky, ktore by naklusali do Tatier, by velmi rychlo skoncili hned na recepcii. Aj napriek tomu, ze by slo o manzela, silne pochybujem, ze nejaky hotel (a edte k tomu v tatrach) by si trufol porusit gdpr. Pri nejakom vystupe by volali policiu a nepomohlo by vam nic...

Inak, ak by siel niekto niekde s milencom/milenkou, tak nepouzivam kartu, ale platim kesom, rezervacku vybavim telefonicky.... celkom by ma zaujimalo pokracovanie a hlavne realnost pribehu

@guiseppinka nikde nie je napísané, že bude robiť cirkus... Náhodou ja by som si ten pohľad a reakciu asi vychutnala. Ani nie je dôvod robiť cirkus. Max rýchla fotka v momente prekvapenia a nazdar. Nič viac nepotrebuje.

anonym_ca7f10
Dnes o 17:36

Skoda ze sa autorka odmlcala

margotka17
Dnes o 17:37
@tiezjedna

@margotka17 možno pani a možno aj jej manžel bude prekvapený😂

@tiezjedna ten určite, možno sa mu aj dych zastaví 🤣🤣🤣

anonym_ced81e
Dnes o 17:40

No, vidím že zapnúť si upozornenia na tento príspevok bola chyba 🥲 12 strán a autorka ešte nič nenapísala a podľa mňa už ani nenapíše

anonym_bfb8c3
Dnes o 17:40
@anonym_ced81e

No, vidím že zapnúť si upozornenia na tento príspevok bola chyba 🥲 12 strán a autorka ešte nič nenapísala a podľa mňa už ani nenapíše

@anonym_ced81e bali kufor

anonym_eb0c8a
Dnes o 17:45

Je úplne jasné že ste skocili na návnadu a krmite trolla. Ktorá žena, potom co zistí neveru, hneď píše na MK a nonsalantne napíše že držte mi palce, v piatok dám vedieť čo som zistila., Ešte MK da ilustračný obrázok s indickým párom, to ma pobavilo....

anonym_ced81e
Dnes o 17:46
@anonym_eb0c8a

Je úplne jasné že ste skocili na návnadu a krmite trolla. Ktorá žena, potom co zistí neveru, hneď píše na MK a nonsalantne napíše že držte mi palce, v piatok dám vedieť čo som zistila., Ešte MK da ilustračný obrázok s indickým párom, to ma pobavilo....

@anonym_eb0c8a možno to je reálne potrebovala sa vykecat a nejaké rady a potom sa zrútila ktovie

biba_18
Dnes o 18:10

@anonym_eb0c8a a keby aj… tie príspevky stáli za to aj tak…

yollanda
Dnes o 18:20
@anonym_522fa3

@anonym_5a434d Zeny su rovnako neverne ako muzi, inak by muzi nemali byt s kym neverni.

@anonym_522fa3 pravda

biba_18
Dnes o 18:21

@yollanda pravda by to bola iba vtedy ak by tí zadaní muži boli neverní so zadanými ženami… 😏

anonym_31706e
Dnes o 18:26
@biba_18

@yollanda pravda by to bola iba vtedy ak by tí zadaní muži boli neverní so zadanými ženami… 😏

@biba_18 súhlasím 👍

sisska96
Dnes o 18:36

Čistá telenovela

margotka17
Dnes o 18:47
@laila22

@margotka17 ja by som s nimi nastúpila do výťahu 😆

@laila22 👍🤣🤣🤣🤣🤣to by bolo veselo 👍

anonym_28ba67
Dnes o 18:48

no ja by som isla tiež do toho hotela a cakal tam na neho niekde a postavila sa pred neho,alebo sa isla napr kupat ked aj on , a chcela by som viiet ako sa zatvari, a v kazdom pripade som zvedava ako toto dopadne, potom daj vediet

margotka17
Dnes o 18:48
@anonym_eb0c8a

@anonym_eb0c8a stačí, ak sa foto z hotela manžela a xy 🫣🫣🫣

mira0611
Dnes o 19:55

.

anonym_bc528f
Dnes o 19:58
@anonym_ced81e

@anonym_eb0c8a možno to je reálne potrebovala sa vykecat a nejaké rady a potom sa zrútila ktovie

@anonym_ced81e sk sa zrútila, zrútila sa z tých vašich posmesnych príspevkov. Vraj vymyslený príbeh....niektoré rady sú naozaj iba vysmech

inulienka29
Dnes o 20:03

Dobrý večer dámy, poprosím jednu 🪑 pre mňa 🫣.

Ja by som si tam naňho tiež pockala… a rovno mu tam zbalila aj nejake trenky a ponožky (všetky by som postrihla) a odovzdala novej partnerke, že sú obsraté treba oprať. A caaaau 🫶🏼

anonym_ff3d4c
Dnes o 20:39

Autorka akosi nepise, zrejme ho už konfrontuje alebo sa balí do Tatier. Takych chlapov je....aj u nas v praci mame takeho, co jeho zena si myslí ako pracuje, ma vyjazdy kade tade a vybavuje pracovne veci. A pritom on riesi inu "pracu" 🙂

silviatko
Dnes o 20:50
@anonym_b8cc65

Alebo ho ešte môžeš prebehnúť, checknúť sa na recepcii (predpokladám, že máte rovnaké prezvisko + máš ten mail s rezerváciou) a počkať ho na izbe pekne 😅

@anonym_b8cc65 presne

silviatko
Dnes o 20:58

Ja som mala kolegu ktory pred robotou isiel sem tam obrobit nejaku..a doma aka krasna rodinka s malou dcerkou

orisker
Dnes o 21:37

Veľa ženskej naivity v týchto príspevkoch...
🙂
Veľa agentiek, ktoré by sa dokázali nepozorovane prepraviť do Tatier, na parkovisko, niekde do lobby baru, reštaurácie, do wellnessu, výťahu, dokonca by oklamali aj recepčného a našli aj zámienku rovno na vstup do apartmánu...
🙂
Pritom všetko spomenuté nie je ešte nijakým dôkazom fyzickej nevery. Iba toho, že sa stretol s nejakou ženou, že sú spolu v jednom hoteli, wellnesse a možno teda aj na jednej izbe.
Čo stále nemusí znamenať fyzickú neveru.
Pokiaľ ho nenájde priamo zapichnutého medzi jej stehnami tak by tá plánovaná návšteva Tatier bola bez efektu. Ešte aj fotografia s jeho vytetovaným rodným číslom na ľavej polovici zadku by bola spochybniteľná.
Drzejší a arogantnejší chlap by si povymýšľal a dokázal odôvodniť aj závažnejšie skutky.

biba_18
Dnes o 21:46

@orisker fakt nie, toto by si hovoril svojej žene, že ty ideš na jednu izbu so ženou a akože nič fyzické? no, keď ti toto tvoja žena uverí, tak si ťa zaslúži 😂

tiezjedna
Dnes o 21:48
@orisker

Veľa ženskej naivity v týchto príspevkoch...
🙂
Veľa agentiek, ktoré by sa dokázali nepozorovane prepraviť do Tatier, na parkovisko, niekde do lobby baru, reštaurácie, do wellnessu, výťahu, dokonca by oklamali aj recepčného a našli aj zámienku rovno na vstup do apartmánu...
🙂
Pritom všetko spomenuté nie je ešte nijakým dôkazom fyzickej nevery. Iba toho, že sa stretol s nejakou ženou, že sú spolu v jednom hoteli, wellnesse a možno teda aj na jednej izbe.
Čo stále nemusí znamenať fyzickú neveru.
Pokiaľ ho nenájde priamo zapichnutého medzi jej stehnami tak by tá plánovaná návšteva Tatier bola bez efektu. Ešte aj fotografia s jeho vytetovaným rodným číslom na ľavej polovici zadku by bola spochybniteľná.
Drzejší a arogantnejší chlap by si povymýšľal a dokázal odôvodniť aj závažnejšie skutky.

@orisker ona tam nepojde nič zisťovať, len si overiť fakt, ktorý už vie😉

orisker
Dnes o 21:55
@biba_18

@orisker fakt nie, toto by si hovoril svojej žene, že ty ideš na jednu izbu so ženou a akože nič fyzické? no, keď ti toto tvoja žena uverí, tak si ťa zaslúži 😂

@biba_18 ,
už nie som ženatý. Našťastie pre mňa.
🙂
Toto sú teoretické úvahy a nejde tu o mňa. Ale - neuveríš mi to - bol som už ako rozvedený na dvoch exotických dovolenkách (Thajsko a Srí Lanka) s pozvanými ženami, na jednom apartmáne a nebolo nič!
Takže - áno! - je to možné.

biba_18
Dnes o 22:04

@orisker a tak teda čisto teoreticky ak by si bol zdaný, tak by si tie kamarátky na izbe tajil?

anonym_6ecc2d
Dnes o 22:20

Podľa mňa je muž prefackaný a je už aj po cirkuse 😀

orisker
Dnes o 22:22

Nie, ja by som ich netajil.
Ale ja som nepísal o utajení, ani o nedôvere.
Písal som o tom, že všetko možno poprieť, okrem priameho DÔKAZU FYZICKEJ nevery.

anonym_bf5f06
Dnes o 22:23

Ahoj, ja by som išla s dobrou kamoškou (takou, čo určite muž nepozná), na jej aute. Zaparkovala by som tak, aby som videla všetky prichádzajúce autá a čakala by som. V momente keby prišli, vyšla by aj kamoška tesne za nimi na recepciu, postavila by sa tesne k nim s mobilom v ruke a nahrávala by zvuk aj obraz. Kľudne by sa informovala ohľadom voľného termínu napr. o týždeň a riešila by možnosť bezlepkovej, vegánskej.... stravy, ubytovania aj s obrovským plemenom psa... Celý čas by počúvala tých dvoch, zistila by č. izby.
Ak by ti stačilo video ako dôkaz, odišla by som. Ak nie, sadla by som s kamoškou do baru a počkala na nich, kým pôjdu na večeru, alebo na pohárik, do bazénu... Vošla by som mu do cesty a len sucho "dúfam, že ti to stálo za to. Keď prídeš domov, vyriešime rozvod". Otočka a odchod. V aute sa vyplačeš, použiješ najhnusnejšie nadávky, kamoška ťa odvezie domov, dáte si fľašu vína a ráno riešiš, ako ho čo najviac ošklbeš, hajzla jedného 😉.