icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

Strana
z13
biba_18
Včera o 22:27

@orisker klamstvo nepoprieš - povedal že ide do čiech, ide do ta3 … už to stačí. ani nikto tretí v tom byť nemusí…

anonym_6ecc2d
Včera o 22:36
@anonym_bf5f06

Ahoj, ja by som išla s dobrou kamoškou (takou, čo určite muž nepozná), na jej aute. Zaparkovala by som tak, aby som videla všetky prichádzajúce autá a čakala by som. V momente keby prišli, vyšla by aj kamoška tesne za nimi na recepciu, postavila by sa tesne k nim s mobilom v ruke a nahrávala by zvuk aj obraz. Kľudne by sa informovala ohľadom voľného termínu napr. o týždeň a riešila by možnosť bezlepkovej, vegánskej.... stravy, ubytovania aj s obrovským plemenom psa... Celý čas by počúvala tých dvoch, zistila by č. izby.
Ak by ti stačilo video ako dôkaz, odišla by som. Ak nie, sadla by som s kamoškou do baru a počkala na nich, kým pôjdu na večeru, alebo na pohárik, do bazénu... Vošla by som mu do cesty a len sucho "dúfam, že ti to stálo za to. Keď prídeš domov, vyriešime rozvod". Otočka a odchod. V aute sa vyplačeš, použiješ najhnusnejšie nadávky, kamoška ťa odvezie domov, dáte si fľašu vína a ráno riešiš, ako ho čo najviac ošklbeš, hajzla jedného 😉.

@anonym_bf5f06 Tieto smiešne filmové scenáre 😂

anonym_6ecc2d
Včera o 22:40
@orisker

Nie, ja by som ich netajil.
Ale ja som nepísal o utajení, ani o nedôvere.
Písal som o tom, že všetko možno poprieť, okrem priameho DÔKAZU FYZICKEJ nevery.

@orisker Ale môže muž popierať. Žena to vždy vycíti, že muž ju klame. Aj to že je neverný. Môžeš zatĺkať koľko chceš, žena vie kde je pravda. Teda my vetrom ošľahané ženy to vieme 😀 Tieto mladé sú strašne naivné a všetko vám mužom zožerú.

zobaka
Včera o 23:10
@orisker

Veľa ženskej naivity v týchto príspevkoch...
🙂
Veľa agentiek, ktoré by sa dokázali nepozorovane prepraviť do Tatier, na parkovisko, niekde do lobby baru, reštaurácie, do wellnessu, výťahu, dokonca by oklamali aj recepčného a našli aj zámienku rovno na vstup do apartmánu...
🙂
Pritom všetko spomenuté nie je ešte nijakým dôkazom fyzickej nevery. Iba toho, že sa stretol s nejakou ženou, že sú spolu v jednom hoteli, wellnesse a možno teda aj na jednej izbe.
Čo stále nemusí znamenať fyzickú neveru.
Pokiaľ ho nenájde priamo zapichnutého medzi jej stehnami tak by tá plánovaná návšteva Tatier bola bez efektu. Ešte aj fotografia s jeho vytetovaným rodným číslom na ľavej polovici zadku by bola spochybniteľná.
Drzejší a arogantnejší chlap by si povymýšľal a dokázal odôvodniť aj závažnejšie skutky.

@orisker Tatry a Cesko na mape nie su na tom istom mieste, takze nema sancu sa vykrutit z ceskoslovenskej "sluzobky"

orisker
Včera o 23:14
@zobaka

@orisker Tatry a Cesko na mape nie su na tom istom mieste, takze nema sancu sa vykrutit z ceskoslovenskej "sluzobky"

@zobaka ,
"...a drahá,
na poslednú chvíľu sa nám neočakávane zmenilo miesto. Nebudeme to mať v Čechách, zmenili to na Tatry. Je to bližšie a lepšie podmienky."

orisker
Včera o 23:32
@anonym_6ecc2d

@orisker Ale môže muž popierať. Žena to vždy vycíti, že muž ju klame. Aj to že je neverný. Môžeš zatĺkať koľko chceš, žena vie kde je pravda. Teda my vetrom ošľahané ženy to vieme 😀 Tieto mladé sú strašne naivné a všetko vám mužom zožerú.

@anonym_6ecc2d ,
súhlasím. Presne o tom píšem.
Muž to MÔŽE popierať.
Jeho žena to MÔŽE vycítiť.
Ale kým ich oboch nepristihne pri vzájomnom sexe, tak vždy je tu teoretická možnosť dať nejaký argument a jej pocity poprieť.
Žena tomu nemusí veriť ani predtým, ani potom, ale chlap to môže poprieť.

zobaka
Včera o 23:50
@orisker

@zobaka ,
"...a drahá,
na poslednú chvíľu sa nám neočakávane zmenilo miesto. Nebudeme to mať v Čechách, zmenili to na Tatry. Je to bližšie a lepšie podmienky."

@orisker jasne, zlepsili sa podmienky hlavne ten pracovny welnes pre dve osoby a akosi to zabudol manzelke povedat

anonym_ced81e
Dnes o 00:22
@orisker

@anonym_6ecc2d ,
súhlasím. Presne o tom píšem.
Muž to MÔŽE popierať.
Jeho žena to MÔŽE vycítiť.
Ale kým ich oboch nepristihne pri vzájomnom sexe, tak vždy je tu teoretická možnosť dať nejaký argument a jej pocity poprieť.
Žena tomu nemusí veriť ani predtým, ani potom, ale chlap to môže poprieť.

@orisker 😀 pozri sa.. môžu, nemôžu, nech si kohútik kikírika čo chce, myslím že pani manželke toto stačí a už ju nezastaví nič v tom, aby ho poslala tam odkiaľ vyšiel. Nemusí ich prichytiť priamo pri akte. Klameš, tajíš, tam sú dvere. Za mňa je toto fér jednanie, či už ide o neveru alebo nie, takéto zatĺkanie a robenie z partnera somára úplne stačí ako dôvod.

Strana
z13