Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
@anonym_7d4bbf určite to na mne nemohol spoznať pretože som ani poriadne nebola doma, zabalil si sám. Bola som s malou aj mojou mamou na výlete, ktorý bol dohodnutý už dlhšie dopredu. Prišli sme až večer. Dokonca včera zahlásil že by chcel ešte jedno dieťatko takže neviem no...
@anonym_autor Jasne, majte druhe dieta, aspon ta zamestna a nebudes mat cas kontrolovat ho, kam a kedy chodi. To bude este len vyletov v Tatrach😏 Boze, dufam, ze toto je vymyslene.
ešte jedno dieťaťko je super, budeš mať viac roboty a menej času na chobotiny ... 🙂
@anonym_7d4bbf určite to na mne nemohol spoznať pretože som ani poriadne nebola doma, zabalil si sám. Bola som s malou aj mojou mamou na výlete, ktorý bol dohodnutý už dlhšie dopredu. Prišli sme až večer. Dokonca včera zahlásil že by chcel ešte jedno dieťatko takže neviem no...
@anonym_autor z môjho pohľadu ti chce dietatom zalepiť oci a viac ta pripútať. S dvoma detmi by sa ti ťažšie odchádzalo. Samozrejme otázka je, ci by si odišla aj s tým jedným v prípade nevery.
@anonym_autor Jasne, majte druhe dieta, aspon ta zamestna a nebudes mat cas kontrolovat ho, kam a kedy chodi. To bude este len vyletov v Tatrach😏 Boze, dufam, ze toto je vymyslene.
@luccys už zasa trepes? Prečo to ma byt vymyslene. Radšej nereaguj
@anonym_autor predtym si písala ze sa ta pytal co sa deje. Takze možno si domyslel. Nemohol sa so šéfom dohodnúť ze ho bude kryt? Predsa len je cudne ze si zaplati víkendový pobyt a zrazu ide so šéfom na jednom aute na služobku
@luccys Realita to býva žiaĺ často,ale po týchto autor.posledných príspevkoch som si na beton istá,že je to vymyslené.Ale nevadí, niektorá to možno práve prežíva v realite a nevymýšla si na koníku a možno ju inšpiruje niečo z príspevkov.Táto diskusia je celkom výživná 😂😂😂
@anonym_autor chod do tých Tatier. Musíš sa presvedčiť na vlastné oči. Usetris si trápenie a domyslanie.
@anonym_autor predtym si písala ze sa ta pytal co sa deje. Takze možno si domyslel. Nemohol sa so šéfom dohodnúť ze ho bude kryt? Predsa len je cudne ze si zaplati víkendový pobyt a zrazu ide so šéfom na jednom aute na služobku
@anonym_ca7f10 pochybujem že by ho šéf kryl. Muž ho moc nemusí a ani on jeho pretože už malý jeden menší konflikt. Bavia sa spolu len o práci.
@anonym_ca7f10 pochybujem že by ho šéf kryl. Muž ho moc nemusí a ani on jeho pretože už malý jeden menší konflikt. Bavia sa spolu len o práci.
@anonym_autor tak pátraj v mailoch ci ten pobyt zrušil alebo skus zavolať do toho hotela a opýtať sa. Ja by som teda taka kludna nebola
@anonym_autor a nenapadlo ti zw tam moze ist s nejakym kamosom lebo si chce oddychnut ved ked si videla meil tak tam musi byt aj potvrdena rezervacia a mena ....
No neviem aj toto je divné 😀 máš doma riadneho špekulanta. Nesedí mi jedna vec. Ak teda mal mať naozaj služobku to sa môže len tak rozhodnúť že nejde a ide si do Tatier? A ďalšia vec ak sa mohol takto rozhodnúť tak sa tiež môže rozhodnúť že si z tej služobky odbehne. Zaujímavé.
Autorka, vies si vybavit, co presne bolo v tom potvrdzovacom maile? Nejake meno? Jedna izba s oddelenymi lozkami/manzelskou postelou? Dve izby?
@orisker Keby ho tam osobne videla, tak sa dokáže vykecať, ale doma zrazu budú stačiť 3 sekundy a prezradí sa len lebo má nejaký papier s rezerváciou? 😅 Nehovorím, že som za celú špionážnu akciu, ale toto úplne zmysel nedáva
@lindous on za problem totiz povazuje len fyzicku neveru, ine je v pohodeeee 🫣
@orisker povedz mi úprimne, keby sa tvoja manželka,ktorú miluješ balila na víkendový pobyt s cudzím chlapom v jednej izbe, bol by si s tým úplne OK? Este by si ju hadam odviezol? Veril by si jej, ze sa tam budu len kupat?🙄
@anonym_bfb8c3 ,
moja milá, toto, čo si teraz popísala, tak presne takmer toto isté mám
o d ž i t é.
🙂
@ivicatolic veď už napísala, ze nic sa nekoná...
@tamtamka26 no neviem, podozrievala by som ho este viac po tomto vystupe.
@anonym_bfb8c3 ,
o d ž i t é.
🙂
@orisker Ani ženy zjavne nemajú vždy potrebu hrať fér. Je super,že si jej to netoleroval.
Na mail by som sa ho nepýtala, spozornela by som a sledovala situáciu. Keď sa ho na to spýtaš spozornie on a bude si dávať väčší pozor.
Podla toho zaveru, ked dosiel sef a isli spolu to vidim na zbytocny cirkus. Rezervoval to pre niekoho ineho (pomaha niekomu) alebo prave sef bol ten, kto mu necakane pobyt na poslednu chvilu zmaril. Ci je neverny sa v tejto faze povedat neda. Aj keby bol, vie to teraz super uhrat do autu.
Vies sem skopirovat tu rezervacku z mailu, kde vymazes nazov hotela a meno osoby ? Objavili sa medzitym nejake ine maily v jeho schranke, kde je storno ?
@ivicatolic veď už napísala, ze nic sa nekoná...
@tamtamka26 fakt? .... nečítala som, prečo?
@tamtamka26 fakt? .... nečítala som, prečo?
@ivicatolic prisiel pre jej muža šéf a išli spolu na tú sluzobku, tak vraj určite nešiel do Tatier... 🤷
@anonym_autor a co keby si ho poprosila. nech ti donesie nieco z obchodu Lush? je v centre Prahy, v Palladiu, budes si 100% ista, ze tam bol, nech ti odtial zavola videohovor, aby si si vybrala.
@anonym_autor tak ho potom informovala sestra☝️
@anonym_bfb8c3 ,
o d ž i t é.
🙂
@orisker mam tomu rozumiet, ze sa tam teda naozeaj len nekupali, tak ako si presviedcal autorku, ze to moze byt.
@anonym_autor tak ho potom informovala sestra☝️
@anonym_4aafae aká sestra? niečo mi ušlo?

@anonym_autor ak si sa chovala divne a on to vycítil ako si naznačovala že vie že sa s tebou niečo deje tak toto mohol byť len ďalší kúzelnícky trik. Ty si prišla o šancu. Čakaj 30 výhovoriek prečo mail a bla bla ....