Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
no akože ty ideš do jeho emailu... to tak robíte bežne? ja ani neviem manželovo heslo a on moje heslo😀 príde mi to trošku pritiahnuté za vlasy že ideš niečo hľadať na email manžel vie že tam chodíš zrejme keď vieš heslo a nechá tam taký email? potreboval niekto zaujať a podľa strán kt. toto celé má sa to aj podarilo 😉
@ivicatolic prisiel pre jej muža šéf a išli spolu na tú sluzobku, tak vraj určite nešiel do Tatier... 🤷
@tamtamka26 jáááj....tak sa bude robiť bábätko/ že chce dieťa/ 😁🖐️
no akože ty ideš do jeho emailu... to tak robíte bežne? ja ani neviem manželovo heslo a on moje heslo😀 príde mi to trošku pritiahnuté za vlasy že ideš niečo hľadať na email manžel vie že tam chodíš zrejme keď vieš heslo a nechá tam taký email? potreboval niekto zaujať a podľa strán kt. toto celé má sa to aj podarilo 😉
@mimaapeto on má svoj počítač a ja svoj. Aj ja aj on sme automaticky na svojich počítačoch prihlásený do emailov a podobných vecí. Možno ho nenapadlo že si ho zapnem pretože som jeho počítač nikdy nepotrebovala. A ako som hovorila, ani telefón si neskrýval. Nechával ho bežné položený na stole.
@mimaapeto on má svoj počítač a ja svoj. Aj ja aj on sme automaticky na svojich počítačoch prihlásený do emailov a podobných vecí. Možno ho nenapadlo že si ho zapnem pretože som jeho počítač nikdy nepotrebovala. A ako som hovorila, ani telefón si neskrýval. Nechával ho bežné položený na stole.
@anonym_autor takze si sa upokojila a viac to riesit nebudeš? Ja by som to teda nenechala tak. Aby ta to za nejaky cas nedobehlo
To už je jedno ako to zistila a či mu chodí na mail. Podstatné je ako mu to ľahko prejde 😀 a ešte aj bábätko dostane 😀
Po prvé by som nevydrzala čakať 2 dni a vlastne ani sekundu a hneď by som mu to splechla do tvare. A podľa poslednej správy prvé čo mi napadlo že ide na wellness so šéfom a keďže mi o tom klame … no nevydrzala by som opäť a hneď by som sa pýtala … telefón ma bežne na stole lebo keď príde správa od šéfa nebude to podozrivé 🤓
@anonym_autor ideš do tých tatier?
To už je jedno ako to zistila a či mu chodí na mail. Podstatné je ako mu to ľahko prejde 😀 a ešte aj bábätko dostane 😀
@anonym_ced81e ja tiez nechapem ten jej kľud. Ale tak dal je pusu na rozlúčku, spomenul bábätko a vsetko je zabudnute. Myslim, ze autorka este tvrdo padne ked to teraz necha len tak
@anonym_7d4bbf určite to na mne nemohol spoznať pretože som ani poriadne nebola doma, zabalil si sám. Bola som s malou aj mojou mamou na výlete, ktorý bol dohodnutý už dlhšie dopredu. Prišli sme až večer. Dokonca včera zahlásil že by chcel ešte jedno dieťatko takže neviem no...
@anonym_autor dieťatko ďalšie? Len ti chce zalepiť oči a ústa
vytlačila by som si ten email... a pekne by som ho s ním čakala doma že ako bolo ... so šéfom v tatrách... môžu chodiť na zaťahy aj spolu... každý si vezme ženskú k sebe do izby... a na welness...
Mňa napadá- dostalo sa mu to do uší- Slovensko je malé a mohol sa tu niekto spoznať
- je to šéf- veľmi pritiahnuté za vlasy viem, ale nie nemožné
- šéf mu to prekazil, tým že ide s ním
- šéf ho kryje
Nezávidím ti milá autorka a pravda je zatiaľ v….
Hrozná situácia.
@anonym_autor si jeho manželka takze taku info ktorá je jeho izba by ti mohli dat. A potom uz len zaklopať ka dvere a vybavene
@anonym_ca7f10 podľa mňa nemôžu dať informácie o ubytovaných hosťoch nikomu
@anonym_7d4bbf určite to na mne nemohol spoznať pretože som ani poriadne nebola doma, zabalil si sám. Bola som s malou aj mojou mamou na výlete, ktorý bol dohodnutý už dlhšie dopredu. Prišli sme až večer. Dokonca včera zahlásil že by chcel ešte jedno dieťatko takže neviem no...
@anonym_autor to je iba na oko podľa mňa, aby bol za dobrého
@anonym_ca7f10 podľa mňa nemôžu dať informácie o ubytovaných hosťoch nikomu
@123_monika nemyslela som aby sa pýtala na ubytovaných. Ale napríklad zahrať ze sme mali pobyt a nieco do toho prišlo tak si chcem overiť ci to manžel nezabudol zrušiť.
Nechápem z čoho tu všetci usudzujete že som pokojná....toto fórum je fakt jedna veľká žumpa a ľutujem že som sem písala. Chcela som sa trošku vyrozprávať a nechať si poradiť od niekoho nestranného ale vidím že väčšina z vás to absolútne nepochopila.
Žiadne Tatry sa nekonajú, vďakabohu. Včera som nereagovala pretože som mala úplne iné starosti ale vec sa má tak, že stále neviem čo mal ten email znamenať. Včera večer mu volal šéf že na tú služobku ide nakoniec aj on tak že príde môjho muža vyzdvihnúť autom aby nemuseli ísť dvoma autami. Dnes ráno pre neho prišiel, dali sme si u nás ešte spolu kávu a odišli. Všetko prebiehalo ako normálne. Dal mi pusu na rozlúčku a sľúbil že sa ozve hneď ako dorazia.
Každopádne, keď príde tak sa ho na to určite opýtam.
@anonym_autor to je ešte horšie... Obrába chlapa😎
@tiezjedna OMG!!! ale už takéto konšpirácie? 🙈
Nechápem z čoho tu všetci usudzujete že som pokojná....toto fórum je fakt jedna veľká žumpa a ľutujem že som sem písala. Chcela som sa trošku vyrozprávať a nechať si poradiť od niekoho nestranného ale vidím že väčšina z vás to absolútne nepochopila.
@anonym_autor ani raz si nenapísala ako to chces riesit. Ci mas mail vytlačený, odfoteny alebo sa ideš tváriť ze si nic nevidela a budes obozretnejsia
@tamtamka26 to nie je žiadna konšpirácia, len jedna z možných teórii😉 Nebol by prvý ani posledný, ktorému sa to takto "zvrtlo".
Vieš čo by som urobila ja? Vytlačila email a tvarila sa že asi ma chce prekvapiť, zbalila sa a čalala a išla rovno s ním. Alebo je už tam? Tak pekne za ním...a ďalej už uvidíš.
@anonym_autor mas úplnú pravdu. No su tu aj pekne a dobre myslené komentáre. Je to tvoj život, ty budes znášať následky tvojich rozhodnuti. Držíme ti palce
Aj tak je to celé divné. Minimálne večer by som mu cez videohovor zavolala.
@anonym_autor tak prišla si sem po radu.. musela si vedieť ze názory môžu byť rôzne..A k tvojej situácii..nemohol v počítači zistiť,ze si na ňom bola? Napr.pozrel históriu? A preto u neho tá zmena? Niečo mohol tušiť, inak by toto celé so šéfom nevymyslel. Dúfam ze toto cele nenecháš len tak..videla si tu rezerváciu... nenechaj sa opiť rožkom..🥴
@anonym_autor tak prišla si sem po radu.. musela si vedieť ze názory môžu byť rôzne..A k tvojej situácii..nemohol v počítači zistiť,ze si na ňom bola? Napr.pozrel históriu? A preto u neho tá zmena? Niečo mohol tušiť, inak by toto celé so šéfom nevymyslel. Dúfam ze toto cele nenecháš len tak..videla si tu rezerváciu... nenechaj sa opiť rožkom..🥴
@anonym_f053a7 veď do tých Tatier mohol ísť kľudne so šéfom 🫣🫣🫣
@anonym_f053a7 veď do tých Tatier mohol ísť kľudne so šéfom 🫣🫣🫣
@anonym_847aa1 muž mužovi rozumie 🤣🤣🤣
Ste hnusne a nepochopili ste to!!😄 Teraz sa bude robit dieta c.2 a do Tatier so slecnou sa pojde inokedy😄
@anonym_autor veď zavolaj do hotela, povedz, že si rezervovala izbu, či je všetko ok, že manžel by tam už mal byť a uvidíš, ako to bude.
@tamtamka26 @tiezjedna tiež poznám, jeden môj bývalý kolega ... doma 2 deti ... 😒

Nikdy never muzovi. Ziadnemu. Odhalila som niekolko nevier, uplne jednoducho a nahodou. Vzdy sa priznal/i. Muzi su smiesni a velmi jednoduchi, vzdy si podrzia chrbat. To zeny nevedia. Pravda sa vzdy ukaze, lebo je len jedna.