icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_c02268
Dnes o 11:05

Ja by som si to urcite overila. Moze to byt divadielko a idu obaja s milenkami do Tatier.

anonym_a7d8e9
Dnes o 11:08
@anonym_c02268

Ja by som si to urcite overila. Moze to byt divadielko a idu obaja s milenkami do Tatier.

@anonym_c02268 Veru tak.Môj blízky rod.príslušník takto chodí na výtrty za štetkami viacdňové do zahr. s kamarátom.Roky rokúce.

anonym_1f1e6b
Dnes o 11:08

Tiez si myslim, že má vztah so sefom a ten konflikt je len tak naoko, ze sa nemusia.

anonym_65929e
Dnes o 11:10
@anonym_autor

Nechápem z čoho tu všetci usudzujete že som pokojná....toto fórum je fakt jedna veľká žumpa a ľutujem že som sem písala. Chcela som sa trošku vyrozprávať a nechať si poradiť od niekoho nestranného ale vidím že väčšina z vás to absolútne nepochopila.

@anonym_autor ale nikto Ti tu v zasade nechce zle, len z Tvojich komentarov vyplynulo akosi medzi riadkami, ze si mu uverila, ze je vsetko ok a ide na sluzobku so sefom. Ved kludne moze byt, ale preco, keby sa aj miesto zmenilo, ze nie CR, ale Tatry, by objednavali aj wellness? No moze este byt, ze je to v cene, tak preco si neuzit aj to. Lenze tu nieco "smrdi", lebo mal ist sam a zrazu uz ide aj sef. Tak preco si nasla rezervaciu pre dvoch? Uz predtym? Vies, ludia sa tu cuduju a su zvedavi, a nam to prislo, aj mne, ze si mu uverila, ze teda v pohode, ide so sefom, ze nejde do tych Tatier teda a ok vsetko. Vo mne by hlodala zvedavost, a u ostatnych asi tiez a Tvoje komentare posobia fakt cudne, velmi pokojne...len tolko, no.

anonym_f31d71
Dnes o 11:13

Autorka, viem sa vcítiť do tvojej situácie, ale veľmi veľmi by som chcela vedieť, ako si to teraz, s odstupom tých dvoch dní vysvetľuješ tú rezerváciu. Nie je to nejaké tvoje blúznenie, je to fakt, ktorý sa stal

anonym_4aafae
Dnes o 11:19
@anonym_5219fe

@anonym_4aafae aká sestra? niečo mi ušlo?

@anonym_5219fe sestra jej mala varovať dcéru na pár hodín.. mohla ho informovať ona a možno mala ísť sestra do Tatier😇

autor
Dnes o 11:27

Na rezervácií bolo napísané iba ,,objednávateľ a jeho meno" suita pre 2 osoby s raňajkami a wellness + dátum.
Mužovi som medzi tým volala cez video hovor (vyhovorila som sa že ho chce malá vidieť) a je v Čechách. Ukázal nám izbu s 1 posteľou. Aj som chcela nech ukáže aký má výhľad z izby a ukázal. Určite to neboli Tatry. Volala som aj do hotela v Tatrách odkiaľ prišiel ten mail s rezerváciou. Vymyslela som si že manžel rezervoval izbu ale check in nestíhame tak či môžeme prísť neskôr. Pani na recepcii mi povedala že žiadnu rezerváciu neeviduje

anonym_ca7f10
Dnes o 11:31
@anonym_autor

Na rezervácií bolo napísané iba ,,objednávateľ a jeho meno" suita pre 2 osoby s raňajkami a wellness + dátum.
Mužovi som medzi tým volala cez video hovor (vyhovorila som sa že ho chce malá vidieť) a je v Čechách. Ukázal nám izbu s 1 posteľou. Aj som chcela nech ukáže aký má výhľad z izby a ukázal. Určite to neboli Tatry. Volala som aj do hotela v Tatrách odkiaľ prišiel ten mail s rezerváciou. Vymyslela som si že manžel rezervoval izbu ale check in nestíhame tak či môžeme prísť neskôr. Pani na recepcii mi povedala že žiadnu rezerváciu neeviduje

@anonym_autor takze to medzitým zrušil

tigris20
Autor odpoveď zmazal
lenka_matko
Dnes o 11:39
@anonym_autor

@anonym_autor ja by som sa ho každopádne na tu rezerváciu spýtala , uvidíš podľa reakcie. Pokial by povedal že to bolo pre kamaráta alebo niekoho iného, tak by som mu kázala nech mu okamžite zavolá a spýtala by som sa toho kamoša

anonym_39469e
Dnes o 11:41

A v akom hotely mal byť ubytovaný ? Bývam v Tatrách ,poznám veľa recepcnych.

anonym_847aa1
Dnes o 11:48
@anonym_39469e

A v akom hotely mal byť ubytovaný ? Bývam v Tatrách ,poznám veľa recepcnych.

@anonym_39469e tak to môžeš preveriť 👍

anonym_6f3f93
Dnes o 11:49

Tak to je riadne prefíkaný líšiak👍

tigris20
Dnes o 11:53

Urcite zistil ze si videla mail , naozaj je v cechach? Ked pride ja by som mu pozrela nenapadne transakcie kde platil

anonym_ced81e
Dnes o 11:56

Takže to iba preložil určite by som si na neho už dávala veľký pozor.

maminkadeticiek
Dnes o 12:14

Za tychto okolnosti by som sa ho na to uz len narovinu spytala.Pretoze otazka je ci si chces znicit manzelstvo.Mozno je to fakt jedno velke nedorozumenie.To ze tu mas na 16 stranach senzaciechtive zenske ktore neziju a nebudu zit tvoj zivot neznamena,ze sa musis nechat pohanat ich "radami".

anonym_2c2db2
Dnes o 12:18

Snáď máš niekde tu rezerváciu uloženú.

anonym_2baae2
Dnes o 12:21

Vtipne je, ze ta rezervacia bola vytvorena, lebo hotely neposielaju potvrdenia len tak mirnix-dirnix.

weronika171717
Dnes o 12:22
@anonym_autor

@anonym_autor a čo ak je na koníku tá jeho priateľka a videla to. Dala si to dokopy a varovala ho. Všetko je možné. Ale určite by som sa ho na to spýtala.

veroni2
Dnes o 12:34
@anonym_autor

@anonym_autor a keby si preposlala ten mail spat k odosielatelovi s otazkou, ze kedy bola rezervacia zrusena? Mozno by ti povedali na recepcii, ze bola zrusena tym a tym..hm? To by bolo potvrdenie pre teba...a muza by si sa uz pytala s faktami...drzim ti palce.💚

anonym_7b4c63
Dnes o 12:35

Ja si hlavne nemyslim, ze taketo náhody existujú. Nepodvadza kazdy muž, ale je viac pravdepodobne, ze tam ide s milenkou ako ze to rezervoval pre kamaráta a zabudol to doma povedat. Zároveň si nemyslím, že ma autorka toľko odvahy sa to narovinu opýtať, pretože sa podľa mňa boji pravdy. Ja by som sa tiež bála, pretože uz ked by som sa pytala, by som musela mat plán co dalej. Skoda ale rada by som vedela ako to naozaj v ich prípade je

autor
Dnes o 12:35

Ja hlavne premýšľam aj nad tým že ak niekoho má ako sa mohlo stať že som si to nevšimla a že mi niečo ušlo. Hlavne ani neviem kedy by stíhal milenku keď chodí z práce domov vždy na čas a potom uteká robiť na stavbu pretože staviame dom.

anonym_208d6e
Dnes o 12:36
@anonym_autor

@anonym_autor Autorka, hm, tak to je zvlastne. Ak si dobre videla, je to riadne zamotane. Naozaj by si dal niekto tolko prace, aby povedal zene, ze ide na vikend na sluzobku do CR, namiesto toho pojde na wellness vikend do Tatier a par dni pred, ked ma podozrenie (lebo urcite to vediet asi nemoze), ze manzelka zistila, ze ma booknute Tatry, zrusi Tatry a pojde nakoniec na tu sluzobku do CR a este sa k nemu prida sef? To akoze v tom ten sef ide s nim? Alebo je to booknute o mesiac(?) neskor? Preto ti ani v hoteli nevedeli potvrdit rezervaciu?
Autorka, poradit neviem, len prajem pevne nervy a nech sa to nejak vysvetli... ak ma nejake speci povolanie, ze musi ist na sluzobku cez vikend a vies, kam isiel, tak skusit nejak overit, ci to, preco tam isiel sa realne deje (vystava, skolenie,..). Pre aspon trochu pokoja v dusi.. lebo ak je to nahodou pravda a cela ta konspiracna teoria o nevere a zruseni na psolednu chvilu je realna, tak sa odneho v pondelok asi nic nedozvies. Ak by si dal tolko namahy, asi sa neprizna.. najma ked nemas dokaz (foto mailu, preposlanie a pod).. drzim palce. Ja verim, ze ide o omyl.

anonym_7b4c63
Dnes o 12:37
@anonym_autor

Ja hlavne premýšľam aj nad tým že ak niekoho má ako sa mohlo stať že som si to nevšimla a že mi niečo ušlo. Hlavne ani neviem kedy by stíhal milenku keď chodí z práce domov vždy na čas a potom uteká robiť na stavbu pretože staviame dom.

@anonym_autor bohuzial v takychto prípadoch si cas vzdy nájdu a my ženy mamy zamestnané si to nevšimneme.
Ak by sa potvrdilo že tvoje tušenie je pravda, máš kam ísť?

anonym_48e5d1
Dnes o 12:48
@anonym_autor

@anonym_autor kamoska ma milenca a chodi za nou cez obednajsiu prestavku a niekedy po praci akoze ide nieco vybavit vedia byt kreaktivny

anonym_48e5d1
Dnes o 12:50

bolo by fajn, keby si sa chcel rezervacii vedela vratit a odfotit to, je mozne, ze mu niekto dal info, ze sa nieco deje

anonym_c93e60
Dnes o 12:52
@anonym_48e5d1

@anonym_autor kamoska ma milenca a chodi za nou cez obednajsiu prestavku a niekedy po praci akoze ide nieco vybavit vedia byt kreaktivny

@anonym_48e5d1 sa s tým chváli?

anonym_7b4c63
Dnes o 12:54
@anonym_48e5d1

@anonym_48e5d1 konecne nejaka žena nevernicka 😃 fuj na ňu

anonym_c93e60
Dnes o 12:56
@anonym_autor

@anonym_autor nechodí mu upozornenie, ze sa prihlásil na PC? Pozrel históriu co si robila a boom, vidí ze to vieš, tak rýchlo rieši a rýchlo sa pridal na služobnú do Česka. Vy spolu ste chodili do Tatier /wellnes?

anonym_291e2f
Dnes o 12:57
@anonym_0a6764

@anonym_5a434d predstav si takeho stareho tucneho, chlpateho chlapa niekde co cely den sa vyvaluje pred telkou pod papucou s detskom ktore mu bucha lopatou po hlave a on si to necha lebo vie ze na ine nema, ako by taky mohol si najst nejaku s ktorou by bol neverny. no nenajde. Lebo je to uboziak. a potom ta jeho vsade rozprava na koniku ako ma ona verneho. To je zial realita vernosti chlapov.

@anonym_0a6764 to fakt si toto myslíš? Predstav si, že sú muži pohladni a aj zabezpečení a predsa sú verní svojej manželke a tie ktoré sa ich pokúšali dostať, si museli nechať zájsť chuť. Asi záleží v akej spoločnosti sa pohybujes.