icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

Strana
z17
anonym_0a6764
Dnes o 13:09
@anonym_291e2f

@anonym_0a6764 to fakt si toto myslíš? Predstav si, že sú muži pohladni a aj zabezpečení a predsa sú verní svojej manželke a tie ktoré sa ich pokúšali dostať, si museli nechať zájsť chuť. Asi záleží v akej spoločnosti sa pohybujes.

@anonym_291e2f ano, stojim si za tym. verny su iba uboziaci ktori uz sami vedia ze na inu nemaju tak to ani neskusaju. Kazdy zrely zdravy a pohladny chlap ktory na za nieco stoji tak neustale hlada nieco lepsie, neustale porovnava, tuzi, chce a ak sa posnazi tak aj dostane. Nakolko dostat zenu neskutocne lahke.

mandzula
Dnes o 13:12
@anonym_0a6764

@anonym_291e2f ano, stojim si za tym. verny su iba uboziaci ktori uz sami vedia ze na inu nemaju tak to ani neskusaju. Kazdy zrely zdravy a pohladny chlap ktory na za nieco stoji tak neustale hlada nieco lepsie, neustale porovnava, tuzi, chce a ak sa posnazi tak aj dostane. Nakolko dostat zenu neskutocne lahke.

@anonym_0a6764 A potom este existuju aj taki, ktorym nieco hovori moralka a ucta.

katkazuz
Dnes o 13:15
@mandzula

@anonym_0a6764 A potom este existuju aj taki, ktorym nieco hovori moralka a ucta.

@mandzula
Ale je ich čoraz menej bohužiaľ. Spoločnosť ako taká upadá a úcta a morálka už pomaly nikomu nič nehovorí.

anonym_48e5d1
Dnes o 13:17
@anonym_7b4c63

@anonym_48e5d1 konecne nejaka žena nevernicka 😃 fuj na ňu

@anonym_7b4c63 nie je nevernicka, ona svoj vztah ukoncila, nie je dovod na nu nadavat, milenec je zenaty, smaozrejme ako vacsina sa nerozvedie, to len zeny su vacsinou hrr

anonym_48e5d1
Dnes o 13:18
@anonym_c93e60

@anonym_48e5d1 sa s tým chváli?

@anonym_c93e60 tak on je zenaty, ona si moze robit co chce

mandzula
Dnes o 13:20
@katkazuz

@mandzula
Ale je ich čoraz menej bohužiaľ. Spoločnosť ako taká upadá a úcta a morálka už pomaly nikomu nič nehovorí.

@katkazuz A aj "vdaka" takym, co tu siria taketo bludne nazory ako dotycny anonym.

anonym_7b4c63
Dnes o 13:26
@anonym_48e5d1

@anonym_7b4c63 nie je nevernicka, ona svoj vztah ukoncila, nie je dovod na nu nadavat, milenec je zenaty, smaozrejme ako vacsina sa nerozvedie, to len zeny su vacsinou hrr

@anonym_48e5d1 jejda ja na ňu nenadavam, to fuj na ňu bolo zo srandy ak si nepochopila 😃 ospravedlňujem sa každopádne. Mala som za to, ze ked je reč o milenkach a podvádzaní tak nie je dotyčná slobodná. Ale ked spáva so ženatým asi tiez nebude mat uplne v poriadku nastavené morálne hodnoty🤷🏼‍♀️

anonym_48e5d1
Dnes o 13:30
@anonym_7b4c63

@anonym_48e5d1 jejda ja na ňu nenadavam, to fuj na ňu bolo zo srandy ak si nepochopila 😃 ospravedlňujem sa každopádne. Mala som za to, ze ked je reč o milenkach a podvádzaní tak nie je dotyčná slobodná. Ale ked spáva so ženatým asi tiez nebude mat uplne v poriadku nastavené morálne hodnoty🤷🏼‍♀️

@anonym_7b4c63 tak ano ona si upratala svoje veci a na to druhe asi treba mat v sebe asi nejake ohlady na cudzie zeny, chapem ako to myslis

anduskahaluska
Dnes o 13:33

Každopádne by som chcela vedieť ako toto dopadne.

zuzubb007
Dnes o 13:57
@anonym_autor

Ja hlavne premýšľam aj nad tým že ak niekoho má ako sa mohlo stať že som si to nevšimla a že mi niečo ušlo. Hlavne ani neviem kedy by stíhal milenku keď chodí z práce domov vždy na čas a potom uteká robiť na stavbu pretože staviame dom.

@anonym_autor normálne obedná pauza plne postačuje, a za ďalšie ako máš istotu, že je v práci celý deň odbehne na 3-4 hodky a vybavené, poznám osobne také prípady, byť neverný je podľa mňa total jednoduché, vezmeš dovolenku v práci a kto vie, že si preč 🤣, na neveru nepotrebuješ celé dni 🙈, každopádne ťa obabral s tou rezervačkou, či náhodou nenašiel archív, že si sa mu hrabala v počítači a rýchlo to ututlal, by som sa ak stavila, predpokladám, že históriu kde klikaš si nevymazala?

momalu
Dnes o 14:00
@anonym_autor

@anonym_4aafae ani neviem čo od toho čakám a viem že to asi nebude nič príjemné ale ak ma za niekoho vymenil, tak chcem aspoň vidieť za koho a vedieť prečo.

@anonym_autor správne rozhodnutie👍.Ja by som mu to nedarovala.Viem že keby som na Tvojom mieste,by som sa klepala.Neviem či od nervov že ma oklamal,možno podvádza,alebo že som sa na to dala.Ale bude to najlepšie rozhodnutie pre Teba.Nevešaj hlavu.Možno to spravil rezervačku pre nejakého kamoša na svoje meno.Ale pokiaľ neuvidíš,neuveríš.

anonym_75d782
Dnes o 14:03

@anonym_autor klame naloz s tým ako chceš.Bude platiť kartou na pumpe, v obchode, restike poziadaj ho o výpis z účtu nech vidíš kde bol.A vytlačila by som rezervaciu a chcela vedieť načo bola?môj muž mal kolegu 40 tnika nemohol mať so ženou deti a chodil na chalupu bez ženy ju to tam nebavilo, on mal susedov s ktorými chodil na ryby, gulase, karty, opijase.Stretli sme ich v nakupaku krásny pár a potom mi muž povedal, že na chalupe v dedine má roky frajerku a majú spolu malé dieťa.Chlapi dokážu mať dvojitý život, tajiť úplne bez hanby.Dalsi sa v 35 r rozviedol po 15 r manželstva dve malé deti a teraz žije so šéfom od covidu😆na prstoch jednej ruky by som starala mužov z okolia, práce, ktorí nemajú frajerku.Na oplátku moja kamarátka ma milenca záhradníka muž je polku z roku v zahraničí aj on je zahraničný, doma 3 deti ona nepracuje a zaľúbila sa do záhradníka čo im chodil robiť na dvore.On má rodinu deti, ona muža národnosti, že rozvod nepripadá v úvahu a tak si všetci žijú spokojne.A tiež povedala , že nie je naivná a vie, že muž v zahraničí tiež ma iné ženy🤪🤪asi som naivná hlúpa verna

anonym_c93e60
Dnes o 14:07
@anonym_48e5d1

@anonym_c93e60 tak on je zenaty, ona si moze robit co chce

@anonym_48e5d1 ?? Wau, no moze si robiť čo chce, ale je to štetka.

anonym_48e5d1
Dnes o 14:15
@anonym_c93e60

@anonym_48e5d1 ?? Wau, no moze si robiť čo chce, ale je to štetka.

@anonym_c93e60 tak aj mne je luto tej zeny, musi to byt strasne

anonym_335159
Dnes o 14:22

@autorka Tak tie hrdinky, ktore ti doporucovali cuskat a nastartovat do Tatier a tam okolo hotela sliedit na muza sa nejak odmlcali. Mala si ho hned vcera kofrontovat a poziadat nech ti vysvetli ten email. Proste riesit hned, ako sme ti to tu niektore doporucovali. Dovera je uz aj tak nastrbena, tak co stratit.
Teraz musis dalsie 2 dni cakat v neistote, co je hrozne. Email o Tatrach uz urcite vymazal, takze sa podla mna uz nikdy nic nedozvies. Stratila si sancu aspon sa priblizit k tomu o com mas pochybnosti, chyba ze si si to s nim vcera neprebrala.
Dalsie dietatko si s nim v ziadnom pripade nerob.

anonym_335159
Dnes o 14:28

A ano mojej kolegyne muz (pracujuci v tej istej firme ako ona, ja a aj jeho milenka) nemal problem s podvadzanim. Hlavne HO tymto avanturkam velmi napomohol. My 3 v office, ja s kolegynou spolu na obede a on akoze business obed (realne u nej dome, lebo ona HO). Ludia su fakt vynaliezavi.

anonym_ca7f10
Dnes o 14:38
@anonym_335159

@autorka Tak tie hrdinky, ktore ti doporucovali cuskat a nastartovat do Tatier a tam okolo hotela sliedit na muza sa nejak odmlcali. Mala si ho hned vcera kofrontovat a poziadat nech ti vysvetli ten email. Proste riesit hned, ako sme ti to tu niektore doporucovali. Dovera je uz aj tak nastrbena, tak co stratit.
Teraz musis dalsie 2 dni cakat v neistote, co je hrozne. Email o Tatrach uz urcite vymazal, takze sa podla mna uz nikdy nic nedozvies. Stratila si sancu aspon sa priblizit k tomu o com mas pochybnosti, chyba ze si si to s nim vcera neprebrala.
Dalsie dietatko si s nim v ziadnom pripade nerob.

@anonym_335159 nie, neodmlcali sme sa, stale sme tu 😉
A napisala som jej xy komentárov len autorka sa nejako odmlčala a nenapísala ani čiarku o tom, ze ako ide dalej postupovať

patrike
Dnes o 14:38

Ako stihnut neveru, ked chodite z prace na cas domov ? Velmi jednoducho. Chodievam aspon raz tyzdenne na obed do mesta s kamosom, vzdy sme dohodnuti na rovnaky cas. Rovnaka restika, rovnaka trasa. A velmi casto som stretol zenateho kolegu, ktory isiel uplne nelogicky smerom, kde vela moznosti na obed nie je. Az som ho raz stretol ruka v ruke s nejakou tak o 10-15 rokov mladsou, ktora byva presne onym smerom. Pri kancelarskej praci sa hodinu trvajuci obed bezne toleruje, tak to stihal ...
Potom som sa zahral na detektiva a sledoval z balkona v case obeda, ci ide skoro kazdy den za nou. Siel. Na firemnom vianocnom vecierku sa po flaske vina ani prilis neskryvali a kdesi v pritmi sa oblizovali ako pubertaci za skolou.

patrike
Dnes o 14:40
@anonym_335159

A ano mojej kolegyne muz (pracujuci v tej istej firme ako ona, ja a aj jeho milenka) nemal problem s podvadzanim. Hlavne HO tymto avanturkam velmi napomohol. My 3 v office, ja s kolegynou spolu na obede a on akoze business obed (realne u nej dome, lebo ona HO). Ludia su fakt vynaliezavi.

@anonym_335159 Vid moj prispevok nizsie, presne toto. Doznievala korona, uz sa mohlo chodit do prace, tak kolega chodil do kancelarie a cez obed klatil kolegynu pracujucu z domu, cca 10 min pesi od kancelarie.

patrike
Dnes o 14:42
@anonym_75d782

@anonym_autor klame naloz s tým ako chceš.Bude platiť kartou na pumpe, v obchode, restike poziadaj ho o výpis z účtu nech vidíš kde bol.A vytlačila by som rezervaciu a chcela vedieť načo bola?môj muž mal kolegu 40 tnika nemohol mať so ženou deti a chodil na chalupu bez ženy ju to tam nebavilo, on mal susedov s ktorými chodil na ryby, gulase, karty, opijase.Stretli sme ich v nakupaku krásny pár a potom mi muž povedal, že na chalupe v dedine má roky frajerku a majú spolu malé dieťa.Chlapi dokážu mať dvojitý život, tajiť úplne bez hanby.Dalsi sa v 35 r rozviedol po 15 r manželstva dve malé deti a teraz žije so šéfom od covidu😆na prstoch jednej ruky by som starala mužov z okolia, práce, ktorí nemajú frajerku.Na oplátku moja kamarátka ma milenca záhradníka muž je polku z roku v zahraničí aj on je zahraničný, doma 3 deti ona nepracuje a zaľúbila sa do záhradníka čo im chodil robiť na dvore.On má rodinu deti, ona muža národnosti, že rozvod nepripadá v úvahu a tak si všetci žijú spokojne.A tiež povedala , že nie je naivná a vie, že muž v zahraničí tiež ma iné ženy🤪🤪asi som naivná hlúpa verna

@anonym_75d782 Tomu hovorim sikovny zahradnik, aj zahon obrobi, aj zaseje, aj poleje 🙂

anonym_dda679
Dnes o 14:48

Ja som mala milenca zenateho,stretavali sme sa cez jeho pracovnu dobu.Pekne na cas chodil domov z prace a so mnou stravil tri styri hodiny par krat do tyzdna.

kacenka1302
Dnes o 14:57
@anonym_dda679

Ja som mala milenca zenateho,stretavali sme sa cez jeho pracovnu dobu.Pekne na cas chodil domov z prace a so mnou stravil tri styri hodiny par krat do tyzdna.

@anonym_dda679 kraaasa🙈🙈

Strana
z17