Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
@anonym_bab699 no konečne normálna téma, čo chceš, a všetci čakaju ako to dopadne ❤
@sara07 aj tak je to len vymyslené 😉
Uz davno nebola diskusia cez 18 strán... Mna zaujíma ako toto dopadne
Do p...
To vážne kvôli "nevere" je tu už 17 strán a keď človek chce pomôcť, poradiť tak sa dočká pár odpovedí? 🤦♀️👎
@anonym_bab699 lebo toto je tak zamotané, až je to neuveriteľné
Žiadne Tatry sa nekonajú, vďakabohu. Včera som nereagovala pretože som mala úplne iné starosti ale vec sa má tak, že stále neviem čo mal ten email znamenať. Včera večer mu volal šéf že na tú služobku ide nakoniec aj on tak že príde môjho muža vyzdvihnúť autom aby nemuseli ísť dvoma autami. Dnes ráno pre neho prišiel, dali sme si u nás ešte spolu kávu a odišli. Všetko prebiehalo ako normálne. Dal mi pusu na rozlúčku a sľúbil že sa ozve hneď ako dorazia.
Každopádne, keď príde tak sa ho na to určite opýtam.
@anonym_autor vcera cital koníka a pripravil si alibi 😄
Ja hlavne premýšľam aj nad tým že ak niekoho má ako sa mohlo stať že som si to nevšimla a že mi niečo ušlo. Hlavne ani neviem kedy by stíhal milenku keď chodí z práce domov vždy na čas a potom uteká robiť na stavbu pretože staviame dom.
@anonym_autor aj moj kolega chodi z prace nacas ako vzorny manzel 😆 a vies kde chodi pocas prace?
A možno je utajený bisexuál a nakladajú sa zo šéfom spolu 🙂
@anonym_291e2f ano, stojim si za tym. verny su iba uboziaci ktori uz sami vedia ze na inu nemaju tak to ani neskusaju. Kazdy zrely zdravy a pohladny chlap ktory na za nieco stoji tak neustale hlada nieco lepsie, neustale porovnava, tuzi, chce a ak sa posnazi tak aj dostane. Nakolko dostat zenu neskutocne lahke.
@anonym_0a6764 už prestaň kikiríkat svoje zvrátené hodnoty, si fakt úbohá, raz ťa to dobehne
@anonym_291e2f ano, stojim si za tym. verny su iba uboziaci ktori uz sami vedia ze na inu nemaju tak to ani neskusaju. Kazdy zrely zdravy a pohladny chlap ktory na za nieco stoji tak neustale hlada nieco lepsie, neustale porovnava, tuzi, chce a ak sa posnazi tak aj dostane. Nakolko dostat zenu neskutocne lahke.
@anonym_0a6764 ty si fakt úbohá
@anonym_48e5d1 konecne nejaka žena nevernicka 😃 fuj na ňu
@anonym_7b4c63 moje kolegyne tiez podvadzaju manzelov, jedna sa s milencom stretava v pozicanom byte, druha navstevuje milenca u neho doma a tretia sa
s milencom stretava v hoteli. V praci to nijak netaja.
@anonym_0a6764 joj ty chúďatko
@anonym_0a6764 ty budeš nejaká zakomplexovana osoba, bez lásky a úcty samej k sebe, to musí byť hrozné byť k sebe také h...do
Nie je umenie nájsť si milenca. Nie je to frajerina, ale zlyhanie. Výzva je neklamať seba,ani partnera a s čistým svedomím sa dokázať pozrieť do zrkadla. Rozvod je vždy lepší ako tieto odrby. Obdivujem,že na neveru vie byť niekto pyšný .Asi nízke sebavedomie, ktoré si tajnými chvíĺkami umelo dvíhajú.
Fuuuu, a neobraba tvoju sestru?
@anonym_0a6764 ty budeš nejaká zakomplexovana osoba, bez lásky a úcty samej k sebe, to musí byť hrozné byť k sebe také h...do
@anonym_c5129b pisala, ze je muž.
Cítim sa hrozne, je mi trápne. Hľadám doma čokoľvek ako dôkaz, aj som sa bola pozrieť do jeho auta a nakoniec som našla dôkaz tam kde by som to nečakala. Som si viac ako istá že niekoho má. Mám pocit že sa z tých nervov povraciam.
Cítim sa hrozne, je mi trápne. Hľadám doma čokoľvek ako dôkaz, aj som sa bola pozrieť do jeho auta a nakoniec som našla dôkaz tam kde by som to nečakala. Som si viac ako istá že niekoho má. Mám pocit že sa z tých nervov povraciam.
@anonym_autor tak to ma zaujíma čím sa prezradil…
@anonym_autor je mi to veľmi ľúto.
Ten pocit je strašný, veľa síl. Máš niekoho blízkeho, komu môžeš zavolať?
@anonym_autor co si nasla?
@anonym_autor dámy a je to tu. Keď som písala že si stratila šancu a že dobre vycitil z teba že ťa niečo žerie čo si sama napísala do príspevku, tak žiaľ. Ale stále môžeš ráno ísť pozrieť Štrbské
@anonym_autor dámy a je to tu. Keď som písala že si stratila šancu a že dobre vycitil z teba že ťa niečo žerie čo si sama napísala do príspevku, tak žiaľ. Ale stále môžeš ráno ísť pozrieť Štrbské
@anonym_7d4bbf a ak je to pravda tento príspevok je mi to ľúto. Neviem si predstaviť ten zmätok a sklamanie mrzí ma to. Musíš sa niekomu zdôveriť, zavolať, nebuď na to sama.
"niečo som našla"....... yes, ďalších aspoň 10 strán 💪😂
@zuzanka.zuzu autorka to tu dávkuje. Ako tekuté mydlo 🤣
@anonym_autor co si nasla ze si si zrazu taka ista? Je mi to ľúto, ale aspoň poznáš pravdu. Teraz je to šok, ale to casom prebolí a mas este šancu na zivot s niekym, kto ta nebude klamat
@anonym_autor normálne ma zaujíma ako toto dopadne
@ssegra neviem ci je autorka ten typ, ze ho opusti. Navyse ani nevieme co nasla takze je mozne ze ked ho bude konfrontovať tak sa z toho vykeca
@ssegra neviem ci je autorka ten typ, ze ho opusti. Navyse ani nevieme co nasla takze je mozne ze ked ho bude konfrontovať tak sa z toho vykeca
@anonym_ca7f10 Za predpokladu, že je téma reálna.
Teraz by som tu nič nepisala na tvojom mieste. Asi ťa odhalili, prekukli.... že si na to prišla...

Do p...
To vážne kvôli "nevere" je tu už 17 strán a keď človek chce pomôcť, poradiť tak sa dočká pár odpovedí? 🤦♀️👎
@anonym_bab699 no konečne normálna téma, čo chceš, a všetci čakaju ako to dopadne ❤