icon

Podozrenie na neveru

Včera o 20:50

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_bc528f
Včera o 21:33
@anonym_ca7f10

@anonym_1b4be9 ja tiež, chcela by som to vidiet na vlastné oči. Tak je to nepriestrelné

@anonym_ca7f10 co ak prídu do hotela zvlášť?

anonym_ca7f10
Včera o 21:33
@anonym_autor

Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.

@anonym_autor dáš, radšej vedieť pravdu ako byť klamana

anonym_b8cc65
Včera o 21:35
@anonym_autor

Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.

@anonym_autor nemáš kamošku alebo niekoho fakt blízkeho, ktorá by tam na neho mohla "náhodne" naraziť? alebo ťa aspoň zviesť, ak budeš rozhodená, postrážiť dieťa ak je malé, kým budeš čakať? ak sa necítiš na priamu konforntáciu, možno stačí spraviť pár fotiek a počkať ho s tým doma..

anonym_ca7f10
@anonym_bc528f

@anonym_bc528f to si nemyslím. Ale keby aj, ja by som tam nejaky cas počkala. Uz dost na tom ze ma byt v Čechách a miesto toho je v tatrach

anonym_b8cc65
@anonym_bc528f

@anonym_bc528f v konečnom dôsledku je jedno s kým tam príde alebo nepríde, úplne stačí že klame o tom kam ide a kde je

autor
Včera o 21:38
@anonym_b8cc65

@anonym_autor nemáš kamošku alebo niekoho fakt blízkeho, ktorá by tam na neho mohla "náhodne" naraziť? alebo ťa aspoň zviesť, ak budeš rozhodená, postrážiť dieťa ak je malé, kým budeš čakať? ak sa necítiš na priamu konforntáciu, možno stačí spraviť pár fotiek a počkať ho s tým doma..

@anonym_b8cc65 malú mi postráži sestra. Tej som zatiaľ nič konkrétne nehovorila len to, že si potrebujem niečo povybavovať. Chcem si to radšej preveriť sama.

anonym_ca7f10
Včera o 21:39
@anonym_autor

@anonym_b8cc65 malú mi postráži sestra. Tej som zatiaľ nič konkrétne nehovorila len to, že si potrebujem niečo povybavovať. Chcem si to radšej preveriť sama.

@anonym_autor drzim ti palce, aj ked to bude ťažké je lepsie vedieť pravdu ako žiť v klamstve

anonym_4aafae
Včera o 21:40
@anonym_autor

@anonym_autor čo od toho čakáš? Jeho reakcia može zabolieť..

anonym_ca7f10
Včera o 21:41
@anonym_4aafae

@anonym_4aafae snáď to aby sa dozvedela pravdu. Ty by si chcela žiť v klamstve?

autor
Včera o 21:42
@anonym_4aafae

@anonym_4aafae ani neviem čo od toho čakám a viem že to asi nebude nič príjemné ale ak ma za niekoho vymenil, tak chcem aspoň vidieť za koho a vedieť prečo.

anonym_ca7f10
Včera o 21:43
@anonym_autor

@anonym_4aafae ani neviem čo od toho čakám a viem že to asi nebude nič príjemné ale ak ma za niekoho vymenil, tak chcem aspoň vidieť za koho a vedieť prečo.

@anonym_autor zaslúžiš si vedieť pravdu

anonym_4aafae
Včera o 21:45
@anonym_ca7f10

@anonym_4aafae snáď to aby sa dozvedela pravdu. Ty by si chcela žiť v klamstve?

@anonym_ca7f10 za mňa je to jasné, nemusí ani nikam chodiť..

anonym_ca7f10
Včera o 21:47
@anonym_4aafae

@anonym_ca7f10 za mňa je to jasné, nemusí ani nikam chodiť..

@anonym_4aafae vždy je lepsie mat priame dôkazy. Takto sa môže vyhovoriť ze ju chcel napr prekvapit alebo ze si pomýlil miesto. Muzi co podvádzajú vedia byť kreativni

autor

No ženy držte mi palce. V piatok sa budem hlásiť s tým čo som sa dozvedela lebo stále tomu nemôžem uveriť.

anonym_ced81e

No mne je normálne zle.. fakt sú tí muži zákonite neverní po rokoch manželstva? Prečo to robia keď všetko je fajn. Z nudy? Nerozumiem tomu a už neverím žiadnemu

anonym_4aafae
Včera o 21:49
@anonym_autor

No ženy držte mi palce. V piatok sa budem hlásiť s tým čo som sa dozvedela lebo stále tomu nemôžem uveriť.

@anonym_autor budeme čakať, drž sa..

anonym_ca7f10
Včera o 21:49
@anonym_autor

@anonym_autor zazila som, viem ake to je. Drzim palce a nenechaj sa opiť rožkom

anonym_1b4be9
Včera o 21:50
@anonym_autor

@anonym_autor nie pred hotelom. Ja by som asi išla skôr na druhý deň, sadla by som si na recepciu a čakala. S kým pôjde okolo. Aj panvica by bola pripravená. By asi ešte dlho rozprávali v hoteli čo sa dialo.

anonym_4aafae
Včera o 21:52
@anonym_ca7f10

@anonym_autor zazila som, viem ake to je. Drzim palce a nenechaj sa opiť rožkom

@anonym_ca7f10 ja tiež som zažía, ale nedopadlo to dobre, toľko emócií a neudržala som sa

mici88
Včera o 21:53

Držím palce 🥹

anonym_fdb253

fuu je mi to luto ale to nevyzera dobre. zacina to klamstvom

patrike
@anonym_1b4be9

@anonym_autor nie pred hotelom. Ja by som asi išla skôr na druhý deň, sadla by som si na recepciu a čakala. S kým pôjde okolo. Aj panvica by bola pripravená. By asi ešte dlho rozprávali v hoteli čo sa dialo.

@anonym_1b4be9 Tomu sa hovori trestny cin vytrznictva, tomu planu s panvicou. Kedysi bolo trestne aj cudzolozstvo, ale tie casy su prec.
Ak je to myslene ako vtip tak ok, ak naozaj, tak mysli na kamery v hoteli a nevyrabaj na seba dokazy. V lepsom hoteli pri takom skandale hned zavolaju fizlov.

patrike
Včera o 22:01

Skor odporucam nasledovne : na 99% ide o pobyt s ranajkami, vtedy je najvacsia sanca uvidiet aj tu druhu osobu, s ktoru ide do hotela. Priprav sa aj na verziu, ze to bude chlap. Nabehni tam v case ranajok na recepciu a daj si zavolat majitela auta so znackou takou a takou, ze si prave nacuvala / naburala jeho auto a nechces ujst z miesta nehody. To chlapa spolahlivo vylaka von a dalej sa uvidi. Hlavne ziadne skandaly, krik a bitka.

anonym_1b4be9
Včera o 22:20
@anonym_ced81e

No mne je normálne zle.. fakt sú tí muži zákonite neverní po rokoch manželstva? Prečo to robia keď všetko je fajn. Z nudy? Nerozumiem tomu a už neverím žiadnemu

@anonym_ced81e jasné že takýchto blbcov je veľa. Muži si radi niečo dokazujú a ešte horší sú muži s funkciou. To je už načisto koniec.

timea301196
Včera o 22:21

Ja by som išla preveriť.

eviq
Včera o 22:41

@anonym_autor a nemôže byt,že to chystá ako prekvapenie pre teba?

anonym_6f3f93
Včera o 22:52
@eviq

@anonym_autor a nemôže byt,že to chystá ako prekvapenie pre teba?

@eviq jasné že prekvapenie ale také ktoré sa jej nebude páčiť 👿🙈

naniki
Včera o 22:53

Isť priamo najlepsie

anonym_dbd27c
Včera o 23:04

Nemohol to kupit niekomu kto ho poprosil? Kolega? Kamos? Mozno ma na svojom konte nejake zlavy, kody 🤷‍♀️

kikusenka1
Včera o 23:19

Sla by som tam. Z priamej konfrontácie aa aj tak nic nevyrieši. On bude zapierat a povie ti milion odovodneni ale pravdy sa nedočkas. Takze za mna ist do Tatier