Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
@patrike nehnevaj sa na mna,ale mozes tu napisat aj celu zbierku zakonov,si tu len na smiech.Je uplne jasne,ze nemas hodnost pravneho poradenstva a ani nie si kriminolog,v minimalnom pripade,ani policajt.Ty si sa skratka popri nejakej tvojej praci musel nabiflit aj zaklady paragrafov a ja teda neviem,ci sa citis z nejakeho dovodu nedoceneny,alebo tym,ze si sa nieco nabiflil ti dava zrazu pocit,ze si nieco dokazal.V prvom rade,super,naucil si sa,gratulujeme!V druhom rade,si tu naozaj len na smiech,pretoze si pichnuty naozaj,ze skoro v kazdej teme a len cihas,kde mozes vytiahnut zakon a paragraf.Akoby si cakal uznanie,autoritu,ale zial,posobit uplne naopak.Ja viem,ze vela ludi si mysli,ze Modry konik rovna sa-dute hlavy a ty si sa tu chcel ukazat,ako NIEKTO.Ale vedz,ze aj za tymito anonymami,respektive nickmy,sa skrivaju doktorky,pravnicky,kriminologovia,policajti,vojaci,vedci,chemici,inziniery a tak dalej.Toto nie su len vyoriahnute vykojene damy.Naozaj je totalne smiesne,pisat niekomu,kto napise,priklad,ze by ho udrel panvicou po hlave,nejake paragrafy 😅 sak co ty si uz uplne tupelo?Kazdy ta tu ma na haku a to ti pisem,ako forenzny psychiater,ktory sa pohybuje v kruhu kriminalistov,aj kriminalnikov.Je to velmi mile,ze si sa nieco nabiflil,ale asi to nestoji za vela,ked musis cihat na konovi a vychytavat kazdu totalnu blbost,ktora by nebola vyhodnotena v konecnom dosledku ani ako precin a ocakavat co?autoritu?alebo dobre mienene rady?ze nejaka nejakemu nedane gps,alebo ho neudrie panvicou,alebo co akoze?o co ti ide?ty si nikdy ani len neokusil brandz s kriminalizmom a nie,to,ze das na niekoho trestne oznamenie,neznamena,ze si vo veci.A ani nauka zakonika nie je vsetko.Ty absolutne netusis,len si sa nabiflil,prosim,stiahni sa a prestan zo seba robit nieco,co nie si.A uz vobec nie za zastitov,ze chces niekomu otvorit oci.Neotvoris,urcite nie takto.Rob si svoju pracu a nestrapnuj sa prosim ta
@anonym_b276ab 🙏
@anonym_autor a k tebe autorka.Ak je toto naozaj pravda a nie len ciel toho,ze cim vacsi bizar,tym viac prekliknuti sa medzi reklamamy,tak ano,je to urcite nevera.A nie,ani ten sef,ktory si manzela vyzdvihol,by pre mna nestacil ako aliby.Toboz,ked uz si zbadala aj kupu kondomov.A to,ze zazrakom sa zrazu rano u vas stretnu so sefom a idu spolu do Ciech a zazrakom je pobyt v Tatrach zrazu zahada a este den pred odchodom ti nuka dalsie babatko.Trulo vycitil,alebo dostal echo,vsetko zariadil a teba umlcal ako bonus a ceresnickov na torte,ze by chcel babatko.Ved to je priam vysneny chlap.Vsetko sa vysvetlilo,rano docvalal sef,nejake tie videa z hotela,plus chtic mat dalsie dieta.Ved taky urcite nemoze byt neverny 😀.Aliby na miru,jak sa povie.Aj mojmu ex ked horelo pri riti,zacal vytahovat,zrazu,akoby chcel babatko dalsie.Pritom vzdy bedakal po prvom dietati,ze nikdy viac....Ty uz sa v tom nejak neutapaj a nehlad na to,co kto a aky nazor.Sama so sebou si "sadni"vytvor si klud a zodpovedz si,co dalej?mas kam ist?mas pracu?financie?po akejkolvek konfrontacii,co dalej?rozvedies sa?budes s nim a verit mu?proste uplne sa daj do kludu aj ked je to humus,a zodpovedz si otazky,ako dalej?
Hľadala som niečo v aplikácii DM drogerie pretože malej bolo treba doobjednať nejaké veci a moju zákaznívku kartu používa aj on keď ho pošlem niečo kúpiť. Bločky som od neho nikdy nepýtala a on asi určite nevedel že v tej aplikaciinvidim aké boli posledné nákupy. A baby, on pár krát kupoval aj prezervatívy čo my nepoužívame. Ja som taká krava. Nechcem to tu už ďalej rozoberať pochopte ma.
@anonym_autor fuha toto je naprd.. no nic, ja by som si vytlacila aj tu rezervaciu aj nakup kondomov, dala dceru k rodicom a doma cakala na neho, bez slova by som mu dala tie vytlacene papiere a cakala na reakciu
@anonym_c5129b pisala, ze je muž.
@anonym_7b4c63 jaaaj, tak to sa podobá na multiotecka😂
Tukla som sem, ako to pokračuje. Je mi ľúto autorky toho príbehu, čo všetko jej musí šrotovat v hlave a ako ťažko jej musí byť. A ten šéf je slobodný, že zrazu išiel s ním? A skončili v Čechách či v Tatrách? Možno majú dohodnuté stretla s babami ako partia. Až mne je z toho zle.
@feri0852 hlavne, ze si prispel ty. Teba sme tu nedočkavo čakali aby si prispel svojimi top morálnymi hodnotami a povadnutou erekciou😂
@feri0852 Je milé, že si o ňu robíš takú starosť. Možno by si si mal nájsť aj iné hobby, než len čakať, kým ti niekto zdvihne tlak na MK
Moj ex ma tiez podvadzal cez pracovnu dobu s kolegynou. A ja spokojna ze ved je v praci
@anonym_bab699 možno spomínaná milenka
@zuzana2910 všetko je možné,😀 ale pochybujem.
Nevyzerá ako milenka 😄
@feri0852 s čím máš problém , neprispieva do každej témy a keby aj tak teba do toho nič sme na forum verejnom
a musíte skusit niečo iné , všimla som si tu taký "pohon na čarodejnice" na niektoré nicky ktore nemilujú správne pam premiera a pam prezidenta 😂😂😂😂😂
ciel je jasný vytvorit prijatelnu správne červenu klimu na modrom koniku 😍
@feri0852 s čím máš problém , neprispieva do každej témy a keby aj tak teba do toho nič sme na forum verejnom
a musíte skusit niečo iné , všimla som si tu taký "pohon na čarodejnice" na niektoré nicky ktore nemilujú správne pam premiera a pam prezidenta 😂😂😂😂😂
ciel je jasný vytvorit prijatelnu správne červenu klimu na modrom koniku 😍
@sara07 skús to radšej nakresliť to čo si chcela povedať 😂
ktory muz pri nakupe mileneckych kondomov pouzije vernostnu karticku 😀 😀
@sisa_s keby neboli appky, tak to nijak nezisti asi, ked blocek nevidi. Ale v tej appke sa vsetko ukaze, a to asi nedomyslel 🤔
Autorka nezávidím si. To co teraz prežívaš musi byt hrozne a urcite ta caka velmi neprijemny rozhovor. Priprav sa na to ze sa bude vyhovárať. Hlavne sa nedaj opiť rozkom a uz vobec sa nenechaj ukecat na ďalšie dieta. Tiez sa priprav na to ze to co ešte dodatočne zistíš nebude prijemne a možno zistíš ze ta klame roky. Hlavne sa nenechaj ukecat. Želám ti veľa sil
kondomy pouzivaju aj homosexuali.
ja som za teoriu, ze to je sef.
@dkethe ...bisexuáli😉 Tiež sa prikláňam k tejto teórii... Keby to tu aj milenka čítala a on to na základe toho zrušil, tak do toho stále nezapadá to náhle rozhodnutie šéfa, že na služobku ide aj on. Každopádne, pokiaľ to nie je zase trollia téma, tak je to hrozná a nepríjemná situácia. Ak to troll je, tak konečne zaujímavo posúvaný scenár a rada si počkám na zajtrajšie grande finale😉
Odhliadnuc od všetkého, aspoň používal kondóm. Kolegyni muž nepouzival a vselijake problémy mala odspodu, neskor aj na testoch nieco vyšlo ked si dala robit po prevaleni nevery. Viem, ze dlhodobo brala atb.
Držím palce, nech to psychicky zvládneš autorka💪

@anonym_335159 Vid moj prispevok nizsie, presne toto. Doznievala korona, uz sa mohlo chodit do prace, tak kolega chodil do kancelarie a cez obed klatil kolegynu pracujucu z domu, cca 10 min pesi od kancelarie.
@patrike nehnevaj sa na mna,ale mozes tu napisat aj celu zbierku zakonov,si tu len na smiech.Je uplne jasne,ze nemas hodnost pravneho poradenstva a ani nie si kriminolog,v minimalnom pripade,ani policajt.Ty si sa skratka popri nejakej tvojej praci musel nabiflit aj zaklady paragrafov a ja teda neviem,ci sa citis z nejakeho dovodu nedoceneny,alebo tym,ze si sa nieco nabiflil ti dava zrazu pocit,ze si nieco dokazal.V prvom rade,super,naucil si sa,gratulujeme!V druhom rade,si tu naozaj len na smiech,pretoze si pichnuty naozaj,ze skoro v kazdej teme a len cihas,kde mozes vytiahnut zakon a paragraf.Akoby si cakal uznanie,autoritu,ale zial,posobit uplne naopak.Ja viem,ze vela ludi si mysli,ze Modry konik rovna sa-dute hlavy a ty si sa tu chcel ukazat,ako NIEKTO.Ale vedz,ze aj za tymito anonymami,respektive nickmy,sa skrivaju doktorky,pravnicky,kriminologovia,policajti,vojaci,vedci,chemici,inziniery a tak dalej.Toto nie su len vyoriahnute vykojene damy.Naozaj je totalne smiesne,pisat niekomu,kto napise,priklad,ze by ho udrel panvicou po hlave,nejake paragrafy 😅 sak co ty si uz uplne tupelo?Kazdy ta tu ma na haku a to ti pisem,ako forenzny psychiater,ktory sa pohybuje v kruhu kriminalistov,aj kriminalnikov.Je to velmi mile,ze si sa nieco nabiflil,ale asi to nestoji za vela,ked musis cihat na konovi a vychytavat kazdu totalnu blbost,ktora by nebola vyhodnotena v konecnom dosledku ani ako precin a ocakavat co?autoritu?alebo dobre mienene rady?ze nejaka nejakemu nedane gps,alebo ho neudrie panvicou,alebo co akoze?o co ti ide?ty si nikdy ani len neokusil brandz s kriminalizmom a nie,to,ze das na niekoho trestne oznamenie,neznamena,ze si vo veci.A ani nauka zakonika nie je vsetko.Ty absolutne netusis,len si sa nabiflil,prosim,stiahni sa a prestan zo seba robit nieco,co nie si.A uz vobec nie za zastitov,ze chces niekomu otvorit oci.Neotvoris,urcite nie takto.Rob si svoju pracu a nestrapnuj sa prosim ta