icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_31706e
12. apr 2026

Ako to dopadlo?

katkati
12. apr 2026
@tigris20

@anonym_b276ab mne je na vracanie z dnesnych zien skor . Kazda druha sama s dietatom .. vacsinou je to preto lebo si povie ja to sama zvladnem, zisti ze asi take ruzove to nebude a zacne behat za chlapmi, je jedno ci je zenaty , alebo ma priatelku... Dnesne zeny idu aj cez mrtvoly ,hlavne nech ma byt, auto, nie hocijake, svoju rit da len do bmw ,audi ,.... A na take zeny si treba davat pozor. Aj chlapi su svine, ale taketo hnusoby viac .
Urcite tu budu take co budu tvrdit opak, ale ja viem svoje, deje sa to aj v mojom okoli

@tigris20 Áno, je to pravda. Sú poniektoré ženy, hlavne s dieťaťom/deťmi, ale aj slobodné, ktoré si za každú cenu chcú niekoho "chytiť" a tie idú aj cez mŕtvoly. Nič ich nezaujíma, pozerajú iba na seba. Ženaty? A čo? Použijem všetky páky, aby bol môj. A bezcharakterných mužov je dosť, takže ženám, mamám, ktoré roky
vytvárajú domov, starajú sa, milujú svoju rodinu sa niekedy v momente zrútia všetky istoty, pocit bezpečia a súdržnosti je preč. A už nikdy tá žena nebude ako predtým, Zažije si peklo a prestane ľuďom veriť.

anonym_de5194
12. apr 2026
@anonym_31706e

Ako to dopadlo?

@anonym_31706e Počkáme do večera,ako sa vráti zo služobky a vude Grande finále,donesie jej darček/výber necham na kazdej z vás/bude sex a všeko bude ako pred víkendom

anonym_4aafae
12. apr 2026

Aj keď si nemyslím, že to bolo prvý krát čo takto riešil služobku, verím že na istý čas bude mať autorka pokoj.
Nabudúce naplánuje služobku zasa s ňou, aj o bábatko sa budú pokúšať, vyžehlí sa to dovolenkou, až do času, keď bude mať pocit, že je safe.
Prezervatívy obkecá, že kupoval šéfovi atď a ťažko niekoho konfrontovať či mu náhodou gumy nekúpil manžel a koľkokrát.
Je to škoda, toto sa dá všetko obkecať a nemyslím si, že si to rozmyslel, upozornila ho sestra, čo mala varovať dieťa, alebo mu docvaklo že našla mail s rezerváciou, alebo sa autorka prezradila správaním, alebo mu ten plán zmaril šéf, čo sa v poslednej chvíli nasačkoval na služobku tiež.
Teraz sa len nenechať opiť rožkom, verím že autorke viac vecí už teraz bude dávať zmysel, mať milenku totiž neznamená zdržanie v práci a flákanie po večeroch, to sa rieši nenápadne a občas sa zalepia milenke oči nejakým wellnessom.

anonym_847aa1
12. apr 2026
@anonym_4aafae

Aj keď si nemyslím, že to bolo prvý krát čo takto riešil služobku, verím že na istý čas bude mať autorka pokoj.
Nabudúce naplánuje služobku zasa s ňou, aj o bábatko sa budú pokúšať, vyžehlí sa to dovolenkou, až do času, keď bude mať pocit, že je safe.
Prezervatívy obkecá, že kupoval šéfovi atď a ťažko niekoho konfrontovať či mu náhodou gumy nekúpil manžel a koľkokrát.
Je to škoda, toto sa dá všetko obkecať a nemyslím si, že si to rozmyslel, upozornila ho sestra, čo mala varovať dieťa, alebo mu docvaklo že našla mail s rezerváciou, alebo sa autorka prezradila správaním, alebo mu ten plán zmaril šéf, čo sa v poslednej chvíli nasačkoval na služobku tiež.
Teraz sa len nenechať opiť rožkom, verím že autorke viac vecí už teraz bude dávať zmysel, mať milenku totiž neznamená zdržanie v práci a flákanie po večeroch, to sa rieši nenápadne a občas sa zalepia milenke oči nejakým wellnessom.

@anonym_4aafae až ma napadlo, či nemala s ním ísť sestra a kdeže musela strážiť dieťa, tak mu povedala, čo sa deje 😏🙃

anonym_4aafae
12. apr 2026
@anonym_847aa1

@anonym_4aafae až ma napadlo, či nemala s ním ísť sestra a kdeže musela strážiť dieťa, tak mu povedala, čo sa deje 😏🙃

@anonym_847aa1 áno, tiež by som sestru nevylúčila, aj tu boli také príspevky, aj sama poznám taký prípad, aj známe osobnosti s tým ,,nemajú,, problém.

tiezjedna
12. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_847aa1 áno, tiež by som sestru nevylúčila, aj tu boli také príspevky, aj sama poznám taký prípad, aj známe osobnosti s tým ,,nemajú,, problém.

@anonym_4aafae do toho ale nezapadá ten šéf. Pochybujem, že pán dotyčný "nariadi" šéfovi, aby s ním išiel na služobku...

anonym_21ae3b
12. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_4aafae do toho ale nezapadá ten šéf. Pochybujem, že pán dotyčný "nariadi" šéfovi, aby s ním išiel na služobku...

@tiezjedna ak je šéf "kamos", čo je bezne,je to možné,že by mu kryl chrbát.
Ja sa divim,ze to tu riešite.Je čisto vec autorky,ako s tým naloží. Nie je prvá a ani posledná, ak je to pravda.

anonym_d6b380
12. apr 2026
@anonym_b276ab

@anonym_da9c52 vpodstate s tebou suhlasim aj ked nesuhlasim s tym,ze ako milenka niekomu nicis zivot (tej zene).No na druhej strane,naozaj,ked to tu denne clovek cita,respektive vidi,co sa deje vokol nas,tak naozaj chlapa len ako zabavku.Este raz ked sa narodim,chcem byt bud chlap,alebo budem bez zavazkov.Samozrejme,ze ma tu asi zahlusia,ale tu su pribehy,kde naozaj aj ten najvacsi dobrak zasunul inde a je uplne jedno,preco tak ucinil.Skratka stale sa utvrdzujem v tom,ze skor ci neskor,asi kazdy zahne.Preto ti kvytujem,ze nehodlas si vesat na krk toto riziko aj ked ta tu idu zakopat,no skus pochopit aj toe zeny.Musi to byt strasne,tvorit tu rodinu,zazemie,navyky,skratka domov,taky,aky si aj ty mala doma,ked si bola mala.Citila si ten domov.A toto citia aj tie zeny,domov.Muza,s ktorym denne maju zauzivany ten chod,poznaju sa dokonale,zazili toho kopec,vedia vsetko,co lubia jest,pit,kedy co a ako doma spravia,to teplo skratka.A zrazu bum,vsetko sa strati,lebo on,ci ona chodia na zahyby inde.Si predstav co musi ta zenska zazivat v sebe.

@anonym_b276ab ano, zazila som, a zazivam. Je to strasny pocit, ked po pomaly 20 rokoch zistis, ze muz zahyba niekolko rokov. Budis sa stale, chces aby to bol zly sen, zrazu nevies co mas vnutri, bolest, prazdno, hnev, chces plakat, mlcat aj kricat. Zrazu miesto, kde si mala zazivat pokoj, lasku, sa stane chladnym miestom, kam sa ani vratit nechces a zmenilo sa na bojisko. Neprajem to nikomu..

anonym_fa96f2
12. apr 2026

Ak máš možnosť prekvap ho

tiezjedna
12. apr 2026
@anonym_21ae3b

@tiezjedna ak je šéf "kamos", čo je bezne,je to možné,že by mu kryl chrbát.
Ja sa divim,ze to tu riešite.Je čisto vec autorky,ako s tým naloží. Nie je prvá a ani posledná, ak je to pravda.

@anonym_21ae3b tak od toho diskusie sú, že... rieši sa v nich😉

anonym_4aafae
12. apr 2026
@tiezjedna

@tiezjedna šéf mu mohol prekazil plán s Tatrami, keď sa na poslednú chvíľu rozhodol že ide na služobku s ním

anonym_65929e
12. apr 2026
@anonym_4aafae

@tiezjedna šéf mu mohol prekazil plán s Tatrami, keď sa na poslednú chvíľu rozhodol že ide na služobku s ním

@anonym_4aafae ale ako mu prekazil plan? To aj sefovi povedal, jasne, idem na sluzobku a nesiel realne na nu a chcel ist do Tatier a sef zrazu s nim ide, tak smola? Mne ram nehra tato vec. Musela ta sluzobka byt realne naplanovana, len sa pridal sef, to snad ai zamesrnanec nenoze dovolit ist inam, nez ma ist 🫣😁. Ci ako to? 😅🤣

anonym_4aafae
12. apr 2026
@anonym_65929e

@anonym_4aafae ale ako mu prekazil plan? To aj sefovi povedal, jasne, idem na sluzobku a nesiel realne na nu a chcel ist do Tatier a sef zrazu s nim ide, tak smola? Mne ram nehra tato vec. Musela ta sluzobka byt realne naplanovana, len sa pridal sef, to snad ai zamesrnanec nenoze dovolit ist inam, nez ma ist 🫣😁. Ci ako to? 😅🤣

@anonym_65929e tak asi neplánoval isť na tú služobku keď mal rezerváciu v Tatrách.
Jednoduchšie by bolo ísť na hotel v Čechách, nie zrovna do Tatier, možno to plánoval dlhšie a nakoniec mu to nevyšlo..

anonym_da9c52
12. apr 2026
@anonym_65929e

@anonym_65929e šéf môjho ženatého milenca mu bežne zavolá, keď je doma a milenec to naschvál dá veľmi nahlas, aby jeho žena počula a volá ho do práce...samozrejme je to dopredu dohodnuté, aby ho dostal z domu, dokonca mu dá aj kľúče od jeho chaty, aby ma tam mohol zobrať a byť so mnou. A poznám ho osobne aj ja, niekoľkokrát sme sa už stretli. Takže existujú šéfovia, ktorí budú kryť chrbát a vieš prečo? lebo samí zahýbajú svojím manželkám. Tam platí - Ty podržíš mňa, ja podržím teba. Si nemyslí, že sa to reálne nedeje.

fadama
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_65929e šéf môjho ženatého milenca mu bežne zavolá, keď je doma a milenec to naschvál dá veľmi nahlas, aby jeho žena počula a volá ho do práce...samozrejme je to dopredu dohodnuté, aby ho dostal z domu, dokonca mu dá aj kľúče od jeho chaty, aby ma tam mohol zobrať a byť so mnou. A poznám ho osobne aj ja, niekoľkokrát sme sa už stretli. Takže existujú šéfovia, ktorí budú kryť chrbát a vieš prečo? lebo samí zahýbajú svojím manželkám. Tam platí - Ty podržíš mňa, ja podržím teba. Si nemyslí, že sa to reálne nedeje.

@anonym_da9c52 že takým ľuďom nie je zle so samých seba 🤮🤮

anonym_a7d8e9
12. apr 2026
@fadama

@anonym_da9c52 že takým ľuďom nie je zle so samých seba 🤮🤮

@fadama žiaĺ bežná prax.Zakázané ovocie najlepšie chutí a keď chýba chrbtová kosť,nemáš s ničím problém.Odrbávaš svojich najbližších,ktorí ti dôverujú a ešte si aj na seba pyšný, že ako sa ti darí klamať ,že sa len tak z papule práši. Rozvod? Načo.Ešte to tak,deliť majetky. Žena nech doma šúcha nohami a perie osraté trenky a pred milenkou je chrumkavučký a dobre naladený.

anonym_ced81e
12. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@fadama žiaĺ bežná prax.Zakázané ovocie najlepšie chutí a keď chýba chrbtová kosť,nemáš s ničím problém.Odrbávaš svojich najbližších,ktorí ti dôverujú a ešte si aj na seba pyšný, že ako sa ti darí klamať ,že sa len tak z papule práši. Rozvod? Načo.Ešte to tak,deliť majetky. Žena nech doma šúcha nohami a perie osraté trenky a pred milenkou je chrumkavučký a dobre naladený.

@anonym_a7d8e9 neuveriteľné čo si o sebe myslí jeden tvor dnes už využiteľný len na zachovanie rodu.

kacenka1302
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 ja len,ze ci ti nevadi,ze si ta druha,ze sa s tebou neukaze normalne vonku,ze niekto vas musi kryt aby si si uzila?🙈🤷ved ta ma ako s....,ale asi tebe tolko neplati🙈normalne ma to zaujima,ze co z toho taka zena ma

anonym_a7d8e9
12. apr 2026
@anonym_ced81e

@anonym_a7d8e9 neuveriteľné čo si o sebe myslí jeden tvor dnes už využiteľný len na zachovanie rodu.

@anonym_ced81e Vieš čo, mnohé ženy sú bezcitné, sebecké a robia presne to,čo by sami netolerovali u partnera. Niekedy sa mi ale páči,ako sa vie osud s nami zahrať. Keď si klofne ženáča, lebo len ona mu rozumie a miluje ho a naivne s myslí,že z kurevníka vyčaruje slušného chlapa.Taká istá mrcina bezcharakterná je to ako on,takže je len ďalšou v poradí a vráti sa jej to o nejaký čas ako bumerang. Na každého raz príde,ale vôbec sa nedivím,že po takom sklamaní ženy na chlapov zanevrú úplne. Nikdy nehovor nikdy,ale ak by mi to muž urobil,ďalšieho si už neprosím. Dieťa mám dosť veĺké, dajako by sme sa pretĺkli.

anonym_ced81e
12. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_ced81e Vieš čo, mnohé ženy sú bezcitné, sebecké a robia presne to,čo by sami netolerovali u partnera. Niekedy sa mi ale páči,ako sa vie osud s nami zahrať. Keď si klofne ženáča, lebo len ona mu rozumie a miluje ho a naivne s myslí,že z kurevníka vyčaruje slušného chlapa.Taká istá mrcina bezcharakterná je to ako on,takže je len ďalšou v poradí a vráti sa jej to o nejaký čas ako bumerang. Na každého raz príde,ale vôbec sa nedivím,že po takom sklamaní ženy na chlapov zanevrú úplne. Nikdy nehovor nikdy,ale ak by mi to muž urobil,ďalšieho si už neprosím. Dieťa mám dosť veĺké, dajako by sme sa pretĺkli.

@anonym_a7d8e9 súhlasím no radšej sa priklonim k tým bezcharakterným mrcham ako byť klamana a podvádzana. Keď chcú zábavu nech ju majú. Títo chlapi si presne také ženy zaslúžia. Veď im to doslova vyhovuje. Keď ich nebaví zázemie a verná žena nech sa páči. Dnes naozaj platí zabi lebo budeš zabitý.

anonym_da9c52
12. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_a7d8e9 v tomto s tebou nesúhlasím. Ten môj rozvod chce, ale jeho žena šúcha nohami (podozrenie, že má milenku má) pretože vie, že kebyže sa rozvedie, ostane s holým zadkom, keďže všetky majetky patria manželovi, ako prišla s holým zadkom, tak by aj odišla a kedže zarába pod 1000 eur mesačne, sama by ani podnájom neutiahla, takže jej neostáva nič iné len šuchať nohami, prať osraté trenky a zatvárať oči pred realitou. Myslíš, že tie ženy, ktoré manželia podvádzajú o tom nevedia? jasné, že vedia, ale sú ticho, lebo sú na manželoch finančne závisle. Viď milión tém na MK, kde žena so sebou nechá zachádzať ako s handrou len preto, lebo nemá kam ísť, nemá financie, nemá aboslútne nič. Jediné čo má, je sila vyplakávať na MK a čakať zľutovanie od ostatných žien a spolu kydať na milenky a mužov. Kde taká žena bola posledných 20 rokov, že si nič nenašetrila, že si nezaobstarala nejaké majetky pre seba? Žila v rozprávke? Myslela si, že stačí, že raz za rok ukáže manželovi dieru, nech sa vyšantí, že raz za rok s ním pôjde na výlet a aj to zahundraná, s nosom hore, lebo jej sa nechce, že sa nemusí mužovi venovať? a že si taký muž nenájde inú? mladšiu, plnú energie, ktorá s ním na výlet pôjde, ktorá mu dieru dá častejšie ako by chcel, ktorá ho pochváli, podporí, vypočuje. Proste ženy, ktoré sú v dlhodobých manželstvách by sa mali svojim mužom venovať viac, hlavne, keď už deti majú dospelé a mimo domu a nechodiť okolo muža ako okolo nábytku. Je to chyba žien, že sa mužom nevenujú.

anonym_a7d8e9
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_a7d8e9 v tomto s tebou nesúhlasím. Ten môj rozvod chce, ale jeho žena šúcha nohami (podozrenie, že má milenku má) pretože vie, že kebyže sa rozvedie, ostane s holým zadkom, keďže všetky majetky patria manželovi, ako prišla s holým zadkom, tak by aj odišla a kedže zarába pod 1000 eur mesačne, sama by ani podnájom neutiahla, takže jej neostáva nič iné len šuchať nohami, prať osraté trenky a zatvárať oči pred realitou. Myslíš, že tie ženy, ktoré manželia podvádzajú o tom nevedia? jasné, že vedia, ale sú ticho, lebo sú na manželoch finančne závisle. Viď milión tém na MK, kde žena so sebou nechá zachádzať ako s handrou len preto, lebo nemá kam ísť, nemá financie, nemá aboslútne nič. Jediné čo má, je sila vyplakávať na MK a čakať zľutovanie od ostatných žien a spolu kydať na milenky a mužov. Kde taká žena bola posledných 20 rokov, že si nič nenašetrila, že si nezaobstarala nejaké majetky pre seba? Žila v rozprávke? Myslela si, že stačí, že raz za rok ukáže manželovi dieru, nech sa vyšantí, že raz za rok s ním pôjde na výlet a aj to zahundraná, s nosom hore, lebo jej sa nechce, že sa nemusí mužovi venovať? a že si taký muž nenájde inú? mladšiu, plnú energie, ktorá s ním na výlet pôjde, ktorá mu dieru dá častejšie ako by chcel, ktorá ho pochváli, podporí, vypočuje. Proste ženy, ktoré sú v dlhodobých manželstvách by sa mali svojim mužom venovať viac, hlavne, keď už deti majú dospelé a mimo domu a nechodiť okolo muža ako okolo nábytku. Je to chyba žien, že sa mužom nevenujú.

@anonym_da9c52 Tiež s tebou nesúhlasím. Niektoré vzťahy sú síce vychladnutém až vyhasnuté a tam je lepšie ísť od seba.Ale viem o pár manželstvách, kde žena bola milá,starostlivá,aj sex min.4-5x za týždeň a manžel ju desiatky rokov podvádza. Netrochári, podľa mňa už pretiahol stovky. Viem, bola som jednou z nich,ale ona vedela,že jej muža neukradnem. Šla som s nimi do trojkym niekedy sme boli sami,ale vedeli sme kde sú hranice. Po čase sa mi zhnusil nie len on, ale aj mne takýto štýl života.U mňa to defenitìvne ukončilo to,že som sa vydala. Nikdy by som svojho muža nepodviedla.

anonym_da9c52
12. apr 2026
@kacenka1302

@anonym_da9c52 ja len,ze ci ti nevadi,ze si ta druha,ze sa s tebou neukaze normalne vonku,ze niekto vas musi kryt aby si si uzila?🙈🤷ved ta ma ako s....,ale asi tebe tolko neplati🙈normalne ma to zaujima,ze co z toho taka zena ma

@kacenka1302 My sa pohybujeme aj po verejnosti, o to ty nemaj strach. Samozrejme nie ruka v ruke, lebo jednak by som to nerobila ani s partnerom, nie to s milencom, ale chodíme bežne spolu na nákupy, na výlety, do prírody atď. Veľakrát nás spolu dokonca jeho susedia videli, ale veď prečo by ženatý chlap nemohol "náhodne" stretnúť kolegyňu v obchode, v parku atď. a dať sa s ňou do reči alebo jej pomôcť s nákupom? Všetko sa dá, ak človek chce.

kacenka1302
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@kacenka1302 My sa pohybujeme aj po verejnosti, o to ty nemaj strach. Samozrejme nie ruka v ruke, lebo jednak by som to nerobila ani s partnerom, nie to s milencom, ale chodíme bežne spolu na nákupy, na výlety, do prírody atď. Veľakrát nás spolu dokonca jeho susedia videli, ale veď prečo by ženatý chlap nemohol "náhodne" stretnúť kolegyňu v obchode, v parku atď. a dať sa s ňou do reči alebo jej pomôcť s nákupom? Všetko sa dá, ak človek chce.

@anonym_da9c52 tak o to ja strach nemam🙈😂😂ale teda,vidim,ze si so sebou spokojna aj takto😉

anonym_6ecc2d
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 No fuj, můra jedna pelešivá

katkati
12. apr 2026
@anonym_ced81e

@anonym_a7d8e9 súhlasím no radšej sa priklonim k tým bezcharakterným mrcham ako byť klamana a podvádzana. Keď chcú zábavu nech ju majú. Títo chlapi si presne také ženy zaslúžia. Veď im to doslova vyhovuje. Keď ich nebaví zázemie a verná žena nech sa páči. Dnes naozaj platí zabi lebo budeš zabitý.

@anonym_ced81e To, že je niekto bezcharakterná mrcha neznamená, že nebude aj klamaná a podvádzaná.

earlgrey
12. apr 2026

Autorka sa už asi nevyjadrí čo? 🤔

anonym_f31d71
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 Zaslúžila by si si pľuvanec do ksichtu od jeho manželky a ako bonus jej manžela, ale natrvalo aj s jeho osratými trenkami.

dennissa16
12. apr 2026
@anonym_da9c52

@anonym_da9c52 to ti povedal on? Že on by sa aj rozviedol, ale zena nechce? 😅 koľko máš rôčkov?