icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_4aafae
13. apr 2026
@chelgi

@anonym_4aafae mne jej je skor luto. Ak by bola taka ok s tym co robi, nemusela by sa tu bit do hrude a presviedcat nas (alebo seba??), ze ona vie preco to robi, ona chce a bla bla. Predpokladám, ze vyrastala nie v usporiadanej rodine, zazila nieco nie pekne. Inak by mala aspon nejaku sebeuctu, a nevidela by svoj celoživotný úspech v tom, ze vie roztiahnuť spravne nozky.

@chelgi je to veľmi smutné naozaj, navyše si pomýlila stránku, tu uznanie nedostane.

anonym_a7d8e9
13. apr 2026
@anonym_4aafae

@chelgi je to veľmi smutné naozaj, navyše si pomýlila stránku, tu uznanie nedostane.

@anonym_4aafae Možno zháňa dalšieho sponzora.Úchylov je tu požehnane.Len sa obávam,že títo koníkoví hĺadajú sex zadarminko.

momalu
13. apr 2026
@chelgi

@anonym_da9c52 a potom dosiahnes isty vek, kedy uz ten muzicek, ktory ta tak hrozne chce pani dokonala, uz ani nezavadi pohladom. Tak si budes v tom super dome cucat sama, bez rodiny a priateliek, kedze vacsina bude mat vlastne rodiny.. Alebo tam budes mat dalsie ku**icky? A bisnis bordel? No ved kazdy ma ine priority. Niekto naplna srdce, niekto dieru 🙂

@chelgi bude bordel mama😂

anonym_4aafae
13. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_4aafae Možno zháňa dalšieho sponzora.Úchylov je tu požehnane.Len sa obávam,že títo koníkoví hĺadajú sex zadarminko.

@anonym_a7d8e9 tiež si myslím, keby bola taká zaneprázdnená tak to tu nebude vysvetľovať a priznávať sa k takému biznisu.

anonym_a7d8e9
13. apr 2026
@anonym_4aafae

@anonym_a7d8e9 tiež si myslím, keby bola taká zaneprázdnená tak to tu nebude vysvetľovať a priznávať sa k takému biznisu.

@anonym_4aafae Najlepšie roky má za sebou ,takže možno bude prispievať čoraz viac. Neviem, či mi je z takýchto žúmp viac nevoĺno, alebo mi ich je ĺúto. Takýto život by som si dobrovoĺne nevybrala.

anonym_847aa1
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@sickynickyobsadene A načo mi niekoho? mne je dobre samej a o mužov núdzu nemám. Budem podnikať. Izba pre s/m praktiky, vieš koľko mužov po tomto túži? Ja im to doprajem, keď si za to zaplatia. Kľudne si ku mne budú môcť chodiť ventilovať frustráciu z toho, že majú doma nezáživné, nudné ženy. Ja som si svoj prieskum urobila a viem, po čom muži túžia a ja im to doprajem.

@anonym_da9c52 pozerám, že ty už svoj biznis plán máš tak či tak. Už vidím, ako k tebe budú kľučku vytrhavat muži, keď budeš mať 70+ 😏 🫣. Každý máme iné hodnoty v živote.

margotka17
13. apr 2026
@diablikovci

Ako to dopadlo ?

@diablikovci Tiež hľadám, či autorka napísala ako to vyriešila doma 🤔🤔🤔.

dennissa16
13. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@anonym_4aafae Najlepšie roky má za sebou ,takže možno bude prispievať čoraz viac. Neviem, či mi je z takýchto žúmp viac nevoĺno, alebo mi ich je ĺúto. Takýto život by som si dobrovoĺne nevybrala.

@anonym_a7d8e9 presne. V 40-tke ide neviem aký sexbiznis rozbiehať… ja som tiež myslela, že to nejaka 25 ročná slečna.

sickynickyobsadene
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@sickynickyobsadene A načo mi niekoho? mne je dobre samej a o mužov núdzu nemám. Budem podnikať. Izba pre s/m praktiky, vieš koľko mužov po tomto túži? Ja im to doprajem, keď si za to zaplatia. Kľudne si ku mne budú môcť chodiť ventilovať frustráciu z toho, že majú doma nezáživné, nudné ženy. Ja som si svoj prieskum urobila a viem, po čom muži túžia a ja im to doprajem.

@anonym_da9c52 aha, takže si si urobila vlastný bordel. Uz máš aj mlade mäso, ktorým budes pasáčka? Lebo žena je predsa stara skorej keď ide o sex. Aj priznávaš do príjmu tieto tisicove zisky😆?

anonym_21ae3b
13. apr 2026
@dennissa16

@anonym_a7d8e9 presne. V 40-tke ide neviem aký sexbiznis rozbiehať… ja som tiež myslela, že to nejaka 25 ročná slečna.

@dennissa16 to bude dáka 4.trieda.Rozmyslam,co bude,ak sa ujovi sponzorovi uz nepostaví,pochybujem,ze budu piť spolu kavu.
A uz to vidím,ako idu nejakej vyzitej 40nicke na S/M🤣

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_da9c52

@tiezjedna Luxusnú vilu 🤫

@anonym_da9c52 ty tak maximálne toto 😉

heidi4
13. apr 2026
@margotka17

@diablikovci Tiež hľadám, či autorka napísala ako to vyriešila doma 🤔🤔🤔.

@margotka17 ja som to vzdala na 11. strane, kedze sa uz neozyvala. A pozrela poslednu a tam uz si diskusia zila naplno svojim plodnym zivotom, bez autorky :D ta sa asi uz neozve, co uz

anonym_f4e024
13. apr 2026

@anonym_autor myslím, ze ked sa neozyvas, tak to dopadlo zle. Posielam aspon obrovsku silu a aspon uz vies aky je tvoj muz hnup

anonym_ff3d4c
13. apr 2026

Baby, by ste sa cudovali, kolko muzov nad 40 rokov dobre zabezpecenych, ale tiez aj uchylakov taketo sluzby vyhladava. Urcite klientelu mat bude, tu vek nehra rolu. Pozrite si nejake filmy na takuto tému a uvidite sami. A skuste hodit rec s vasimi partnermi na takuto tému...uvidite, kolkym to zaiskri v ociach...a nedajboze predstava, ze by ste si vy obliekli latex a bicik k tomu do ruky...No schvalne....vyskusajte, nepiste vopred na moj komentar, ze vas partner na to nie je, ze sa mu to hnusi, ze sa vam to hnusi a pod.... Mozno sa dozviete o svojich partneroch nieco nove..😉

tiezjedna
13. apr 2026
@heidi4

@margotka17 ja som to vzdala na 11. strane, kedze sa uz neozyvala. A pozrela poslednu a tam uz si diskusia zila naplno svojim plodnym zivotom, bez autorky :D ta sa asi uz neozve, co uz

@heidi4 ozvala sa pár stránok dozadu, že počká kým príde zo služobky. Ale buď už ho fakt zakopáva na záhrade, alebo si robia toho druhého mimíska, ako jej spomenul predtým než odišiel😎

anonym_a7d8e9
13. apr 2026
@tiezjedna

@heidi4 ozvala sa pár stránok dozadu, že počká kým príde zo služobky. Ale buď už ho fakt zakopáva na záhrade, alebo si robia toho druhého mimíska, ako jej spomenul predtým než odišiel😎

@tiezjedna😆Nezabudni na možnosť C -Rehoce sa, že už ťaháme pomaly 30 stranu a pekne sme sa chytili. 🤭

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_a7d8e9

@tiezjedna😆Nezabudni na možnosť C -Rehoce sa, že už ťaháme pomaly 30 stranu a pekne sme sa chytili. 🤭

@anonym_a7d8e9 áno, áno, štafetu pravzala ľahká onuca a hneď to dostalo novú dynamiku😝 príbeh nekončí😂

anonym_a7d8e9
13. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_a7d8e9 áno, áno, štafetu pravzala ľahká onuca a hneď to dostalo novú dynamiku😝 príbeh nekončí😂

@tiezjedna Baví ma to pomaly viac ako pôvodná zápletka 😂

anonym_847aa1
13. apr 2026
@anonym_ff3d4c

Baby, by ste sa cudovali, kolko muzov nad 40 rokov dobre zabezpecenych, ale tiez aj uchylakov taketo sluzby vyhladava. Urcite klientelu mat bude, tu vek nehra rolu. Pozrite si nejake filmy na takuto tému a uvidite sami. A skuste hodit rec s vasimi partnermi na takuto tému...uvidite, kolkym to zaiskri v ociach...a nedajboze predstava, ze by ste si vy obliekli latex a bicik k tomu do ruky...No schvalne....vyskusajte, nepiste vopred na moj komentar, ze vas partner na to nie je, ze sa mu to hnusi, ze sa vam to hnusi a pod.... Mozno sa dozviete o svojich partneroch nieco nove..😉

@anonym_ff3d4c 🤣🤣🤣🤣 spýtala som sa, mne môj povedal, že mňa z takého karnevalu vynechaj, este som pri zmysloch 🤣🤣🤣🤣.

dennissa16
13. apr 2026
@anonym_847aa1

@anonym_ff3d4c 🤣🤣🤣🤣 spýtala som sa, mne môj povedal, že mňa z takého karnevalu vynechaj, este som pri zmysloch 🤣🤣🤣🤣.

@anonym_847aa1 ja sa môjho radšej ani nepytam. Už teraz nemá na MK boh vie aký dobrý názor, tak ešte by si myslel, že ma tu už načisto zmagorite na staré kolena 😅😆

anonym_f4e024
Autor odpoveď zmazal
anonym_ff3d4c
13. apr 2026
@anonym_f4e024
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_f4e024 no, tak niekto rad kostymceky upratovacky, sestricky/doktorky a niekto latex. 100 ludi, 100 chuti...a ozvlast u chlapov.

anonym_ced81e
13. apr 2026

Môj má rad keď sa hráme na zajacov 🙈 bože ženy a čo keby ste spustili o svojich uchylkach?

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@anonym_ff3d4c

@anonym_ff3d4c mužova prvá reakcia ze fuj nechce take a ked som mu prečítala tvoj komentár povedal ze si uchyl 😂😂 akoze moj muž odmieta hocico. Sex v aute puta sexi pradlo.

earlgrey
13. apr 2026

Konečne som sa k tejto téme dostala a poviem, až mi ten popcorn zabehol 😂😂😂 ale super, nasmiala som sa riadne.

anonym_ff3d4c
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@anonym_ff3d4c mužova prvá reakcia ze fuj nechce take a ked som mu prečítala tvoj komentár povedal ze si uchyl 😂😂 akoze moj muž odmieta hocico. Sex v aute puta sexi pradlo.

@anonym_7b4c63 no a prave takí, ktorí doma zene povedia "fuj" prave toto vyhladavaju. Nozaj, nic v zlom, ale pozri si nejake k tomu filmy. A ja nie som ziadny uchyl, len to mam odpozorovane. Takze tvoj nech sa na moju adresu tymto smerom nevyjadruje takto...a este davat muzovi citat MK 🤨

anonym_f4e024
13. apr 2026
@anonym_ced81e

Môj má rad keď sa hráme na zajacov 🙈 bože ženy a čo keby ste spustili o svojich uchylkach?

@anonym_ced81e no začni :D

tiezjedna
13. apr 2026
@anonym_7b4c63

@anonym_7b4c63 joj, ale toto je také naivné... čo si čakala, že ti na to povie?? No predsa to, čo chceš počuť😉

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@tiezjedna

@anonym_7b4c63 joj, ale toto je také naivné... čo si čakala, že ti na to povie?? No predsa to, čo chceš počuť😉

@tiezjedna dobre som rada, ze ho tak poznas. Toto fórum teda nema zmysel, keďže všetky tu viete odpoved na život cudzích ludi 😃 takze nemusíme sa vobec nic pýtať ani nic odpovedat. A ty vies pramálo o tom, co chcem ja počuť 😉

anonym_7b4c63
13. apr 2026
@anonym_ff3d4c

@anonym_7b4c63 no a prave takí, ktorí doma zene povedia "fuj" prave toto vyhladavaju. Nozaj, nic v zlom, ale pozri si nejake k tomu filmy. A ja nie som ziadny uchyl, len to mam odpozorovane. Takze tvoj nech sa na moju adresu tymto smerom nevyjadruje takto...a este davat muzovi citat MK 🤨

@anonym_ff3d4c preco by som mu nedala citat mk? Akurat sa na vas bavíme
Nie si uchyl ale mas odpozerane štatistiky uchylov 😆