Podozrenie na neveru
Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.
Čo ak je ya tým niečo iné, možno aj nekalé? Čo ak sa zamotal do niečoho, čo musí tam riešiť? Je to objednávka pre neho konkrétne? Najprv pozisťuj a potom over hoci aj v Tatrách.
Co ten mail? Neni tam pre koho je rezervacia? To je strasne, coho su chlapi schopni naozaj..
Na recepcii a ani pred hotelom ho nečakať. Nechať ho ubytovať sa a až keď sa ubytuje, tak mu treba zaklopať na jeho hotelovú izbu. Prekvapenie ...
Predpokladám, že do piatku si prsty na kosť ohryzieš od nervov, čiže ak nie si dobrá herečka, budeš vedieť vedieť o čo ide aj skôr. Ale ak by predsa.... prosím zober do tých Tatier ešte niekoho, kto to za teba bude schopný prípadne odšoférovať. Prekvapenia sa stávajú aj prudko neočakávateľné.
Nemohol to kupit niekomu kto ho poprosil? Kolega? Kamos? Mozno ma na svojom konte nejake zlavy, kody 🤷♀️
@anonym_dbd27c zadava sa meno ubytovanej osoby. Ak sedi s tym, kto platil, tak nie je o com....
Ak mate normalny vztah, normalne by som s nim zacala rozhovor, bez vyhovoriek, s argumentami a jasnymi otazkami. Ziadne ze Ta zmietne zo stola ze "co blaznis" a nebude sa o tom chciet rozpravat. Nech sa paci, pozrieme si maily spolu, bez pripravy, mazania, vyhovoriek.
A netvarila by som sa ako ziadna tajnostkarka ani detektivka ani nic. Priama komunikacia, priame riesenia. Vsetko ostatne mi pride v takychto situaciach trapne. Neviem preco by som ja dalsich x noci mala nespat a trapit sa a nechavat ho tam uzivat si s nejakou milenkou aby som ho tam akoze prekvapila nejaky den. Ak mam nejaky problem, otvorim usta a slusne to riesim. Bez hysterie. Drzim Ti palce aby to tak nebolo... Ale je to neprijemne zistenie a obavam sa ze to nebude len tak ...
@anonym_1b8c53 lenze ked on zisti ze sa to dozvedela, moze sa zacat vyhovarat a zatlkat nieco si vymysliet. Keby ho konfrontovala na mieste je to jasne a dozvie sa pravdu.
Nemohol to kupit niekomu kto ho poprosil? Kolega? Kamos? Mozno ma na svojom konte nejake zlavy, kody 🤷♀️
@anonym_dbd27c možné to je, asi by som si zohnala nejake GPS do jeho auta a sledovat najprv, ci do tych Tatier dorazí. Ked odide uz rano, mozno ak to je milenka, pojde ju niekam domov vyzdvihnúť. Keďže by tam mal byt cely vikend , je kopec času vybrat sa za nim aj neskor, nie este pred jeho príchodom.
@anonym_autor
Len keď tam prídem tak čo? Mám čakať niekde na parkovisku kým nevýjde z hotela von? Alebo sa rovno opýtať na recepcii ktorá je jeho izba? Ani neviem či by mi o tom mohli dať informáciu. A keby som ho tam naozaj s niekým uvidela tak ani neviem čo by som vlastne urobila. Neviem si predstaviť že by som tam robila nejaký cirkus. Ale je pravda že by sa aspoň nemal na čo vyhovoriť.
@anonym_autor nemas kamosku/znamu ktoru nepozna? Ze by ste sli jej autom, ty by si cakala na parkovisku a ona sla vyzvedat..
@anonym_autor ja by som ho vopred nekonfrontovala, ale prekvapila by som ho, ale ak maš ist s kym, alebo s iným autom ... chcela by som to vidiet na vlasnte oči .. takto sa on moze vykrucat
Len keď tam prídem tak čo? Mám čakať niekde na parkovisku kým nevýjde z hotela von? Alebo sa rovno opýtať na recepcii ktorá je jeho izba? Ani neviem či by mi o tom mohli dať informáciu. A keby som ho tam naozaj s niekým uvidela tak ani neviem čo by som vlastne urobila. Neviem si predstaviť že by som tam robila nejaký cirkus. Ale je pravda že by sa aspoň nemal na čo vyhovoriť.
@anonym_autor "dobry, mame tu rezervaciu na manzela, meno..."
Asi by som si zarezervovala tiez pobyt, ak sa da. A isla tam. Ale moze sa stat ze tam nebude lebo ta jeho platba bola pre niekoho ineho, narychlo zaplatil on aby to dotycnemu nenasla manzelka 😃
@anonym_autor výbav stráženie a predbehni ho v hoteli, uži si wellness a potom ho pošli do teplých krajín.
@anonym_dbd27c to by nerezervoval na svoje meno ale na meno kamoša (aj cez svoje konto). Takže za mňa vylúčené.
Asi ho teda počkám na recepcii alebo pred hotelom. Check in by tam mal byť o 14:00 takže prídem tak, aby som tam bola skôr. On aj tak odíde v piatok ráno takže mne stačí keď vyrazím pred obedom. Ale neviem či to dám.
@anonym_autor prosím ťa, nič trapnejsie nemôžeš spraviť ako ísť na hotel. Akože w keď zistíš, že ťa podvádza tak čo budeš vrieskať na celý hotel? Vytahas ju sa vlasy a s plačom pôjdeš domov neviem koľko km? A ešte dávať dieťa niekomu postarať sa lebo ja idem robiť scény ako zufalka z filmu?
Veď si nechaj trošku hrdosti w slušnosti v sebe a spýtaj sa ho to doma.
Ja by som asi búchala okamžite na neho z tým čo som našla a čo to má znamenať
Ale asi by som to chcela vidieť kto je tá “vyvolená “ a čím je lepšia ako ja
Išla by som na výlet do tatier a pockala si ho na recepcii
Lepšie 1 krát vidieť ako 10000 výhovoriek 🤦♀️
@anze25 načo to je dobre vedieť ktorá to je? Veľakrát je milenka skaredsia ako manželka, alebo staršia. To tu ženu ešte viac urazí. Viem o com hovorim
Áno ísť , lebo opýtas sa ho a bude klamať, niečo si vymyslí
A nebudeš vedieť na čom si
Keby chcel dávno povie čo je vo veci
Na jednu noc zaplatiť izbu aby si tam nestrasila na recepcii alebo v hotelovej reštaurácii len tak....
Takéto veci sa dejú často, pracovala som na recepcii 4 roky a to čo som tam videla, zažila, doteraz mám z toho hrôzu. Raz mi na recepciu volala vystrašená pani či by som jej mohla dať info o jej manželovi, či sa tam nachádza a s kým tam je,že isto s nejakou ženou, bohužiaľ nemohla som jej to povedať, ochrana osobných údajov, plakala mi do telefónu, snažila som sa ju ukľudniť, ale proste nemohla som jej povedať o jej mužovi. Volala asi 2-3x. Povedala som to vedúcej, ona zavolala toho pána k nám na recepciu a povedala mu, že nám sem stále volá jeho manželka, ktorá je veľmi rozrušená, že by bolo dobré si to vyriešiť. On žiadna emócia, povedal len, že jasné porieši to. Ďalej sa u nás často konali rôzne akcie, svadby, oslavy, firemné večierky, keď som mala nočnú smenu, chlapi samozrejme mali vypité, koľkokrát prišli na recepciu a pýtali sa ma, že kde je najbližší bordel ( povedali to takto priamo bez hanby), že nech im zavolám taxi, to, že mali obrúčky na ruke im nehovorilo vtedy nič. Alebo chlapi a ženy čo som videla, že sú len kolegovia, samozrejme si na oslave vypili a potom sa krížili medzi sebou, raz dobehla nejaká pani v noci na recepciu za jedným chlapom a jeho kolegyňou a strhla sa bitka medzi tými ženami, zistilo sa, že tá pani čo prišla bola manželka toho chlapa čo tam vystrájal s jeho kolegyňou… no proste to by som knihu vedela napísať čo sa deje takto po hoteloch. Mrzí ma to, ale tvoj bude asi rovnaký kvietok.
Ak je To realne- tak urcite chod osobne, to bude najlepsie.
Mna len dostal tvoj koment no zeny v piatok cakajte atd atd 🙄😵💫😵💫. Vsak ja by som v takom soku bola ze dovi, nie este cudzim zenam slubovala rozuzlenie ci ma muz podvadza
@anonym_autor prosím ťa, nič trapnejsie nemôžeš spraviť ako ísť na hotel. Akože w keď zistíš, že ťa podvádza tak čo budeš vrieskať na celý hotel? Vytahas ju sa vlasy a s plačom pôjdeš domov neviem koľko km? A ešte dávať dieťa niekomu postarať sa lebo ja idem robiť scény ako zufalka z filmu?
@martul prečo by mala robiť bordel, kričať.....jej stačí vidieť. Povedala by som mu: takže to je ta sluzobka v Cechach. A odišla by som.
@anonym_autor podľa mňa takéto informácie na recepcii nedajú. Ja som chcela prekvapiť v hoteli bratranca s manželkou a navštíviť ich. A tiež mi nechceli povedať číslo izby. Takže prekvapenie sa nekonalo. Musela som im zavolať.
@martul jasne, lebo on jej určite povie pravdu. Samozrejme ze bude zatĺkať a neprizná sa k nevere. Najlepšie je vidiet na vlastne oci a nie žiť s pochybnosťami. Aspoň pre mna urcite
@anonym_autor podľa mňa takéto informácie na recepcii nedajú. Ja som chcela prekvapiť v hoteli bratranca s manželkou a navštíviť ich. A tiež mi nechceli povedať číslo izby. Takže prekvapenie sa nekonalo. Musela som im zavolať.
@elenajezova vlastna manzelka a bratranec so sesternicou je dost podstatny rozdiel. Manzelke tuto info daju, cudzej osobe nie. A este je moznost, zavolat ho z recepcie "dole", ak by nechceli poskytnut cislo izby.
@anonym_autor
Skús sa s ním dohodnúť, že si nazdieľate navzájom polohu na mapách a budeš vidieť, kde sa nachádza. My to tak s manželkou máme. Ak má čisté svedomie, tak s tým problém nebude mať. Dôvod na zdieľanie polohy si nejaký rozumný vymysli.
Ak je To realne- tak urcite chod osobne, to bude najlepsie.
Mna len dostal tvoj koment no zeny v piatok cakajte atd atd 🙄😵💫😵💫. Vsak ja by som v takom soku bola ze dovi, nie este cudzim zenam slubovala rozuzlenie ci ma muz podvadza
@ivik4 Mozno je to vymyslene. Na MK nikdy nevies🤷♀️

@anonym_ced81e jasné že takýchto blbcov je veľa. Muži si radi niečo dokazujú a ešte horší sú muži s funkciou. To je už načisto koniec.
@anonym_1b4be9 tak to je smutné potom to môžme rovno ostať slobodné všetky načo nám takto zaťažujú život