icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

aurora33
15. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor bežne sa rozprávame samozrejme o všetkom ale teraz sme mali iné starosti ako som písala. Staviame dom a pár veci bolo treba urgentne riešiť takže manžel bol celé dni tam a keď prišiel domov tak sme riešili len dom takže na to pozabudol. Ja mu tiež chcem niekedy povedať nejakú pikošku a v tom množstve starostí na to potom zabudnem.

@anonym_autor nejako priveľa zabudnutí a zázracnych spomenutí.

autor
15. apr 2026
@earlgrey

A prečo ten mail potom vymazal? nechápem, ale ok, dopadlo to super, smejte sa, radujte sa, množte sa 😀

@earlgrey ďakujem 😁 nikde som nepísala že je mail vymazaný neviem kto to tu zase prekrútil ako X ďalších vecí ako tu tak čítam 😂

anonym_5a434d
15. apr 2026

Opil ta rožkom!

anonym_1f1e6b
15. apr 2026

Moj muž sa tiež vola rovnako ako jeho otec. Ale lisia sa titulmi.
Takze aj takto sa dajú rozoznať Junior a senior.

anonym_0685d9
15. apr 2026
@anonym_autor

Nechcela som tu ďalej prispievať pretože sa to tu úplne zvrtlo na inú debatu ale keď to tak všetkých strašne zaujíma tak ok.
V pondelok som to na neho všetko vybalila. On totálne vybuchol do smiechu a ja som z toho vyšla ako hysterka (ešte aj pred rodinou). Všetko to bola proste taká náhoda, že to by nevymyslel ani režisér. Aké teraz sa na tom strašne smejem 😂😂.
Muž zarezervoval ten hotel pre jeho rodičov pretože ho poprosil jeho otec. Svokrovci majú totiž okrúhle výročie svadby tak chcel svokor spraviť prekvapenie. Muž a svokor sa navyše volajú rovnako (čo mi v tej chvíli vôbec nenapadlo). Nakoniec to ale zrušili pretože svokor dostal týždeň pred tým chrípku a stále sa z toho úplne nedostal tak nechcel riskovať že sa mu zdravotne pohorší. Blbé ale je, že sa to zhodovalo s tým, keď išiel muž na služobku 😂. Ešte im predomnou aj muž volal aby som mu uverila a tak sa na tom teraz zabávajú ešte aj oni 😂 .
No a na margo tých kondómov. Tak to bolo tiež pre svokra 🤣🤣 muž mu to vraj kúpil zo srandy na ten pobyt . Svokor mi to aj potvrdil že mu to bol doniesť aj s vytlačeným potvrdením o pobyte 😂. Manžel mi to len vraj zabudol povedať pretože sme akorát riešili vážnejšie veci ohľadom domu tak mu to vypadlo.

@anonym_autor veríš tomu, comu chces veriť. Ale dobre ja ťa chápem v podstate, keďže som neveru zažila niekoľko x a tiež som sa napočúvala podobných rozprávok. Tiež som najskôr verila tým ich vysvetleníam prečo a kde boli a za kým 🙂

On prišiel na to že to vieš a takmer dokonale sa na to pripravil. Pripravil na to aj svojich rodičov (snáď si nemyslíš že by nepodržali syna, bez ohľadu na to čo si myslia o nevere).

Opil ťa rožkom.
Každopádne držím vám palce.

aurora33
15. apr 2026
@anonym_0685d9

@anonym_autor veríš tomu, comu chces veriť. Ale dobre ja ťa chápem v podstate, keďže som neveru zažila niekoľko x a tiež som sa napočúvala podobných rozprávok. Tiež som najskôr verila tým ich vysvetleníam prečo a kde boli a za kým 🙂

On prišiel na to že to vieš a takmer dokonale sa na to pripravil. Pripravil na to aj svojich rodičov (snáď si nemyslíš že by nepodržali syna, bez ohľadu na to čo si myslia o nevere).

Opil ťa rožkom.

@anonym_0685d9 Ved sama píše že tam bolo toľko náhod, že by to nevymyslel ani režisér. Haha. Tak má doma výborného režiséra.

lienka.7
15. apr 2026
@anonym_autor

Úprimne, myslite si čo chcete. Myslím že viacero z vás by malo na mojom mieste pochybnosti pretože všetko nasvedčovalo tomu, že mi je neverný. Aj on sám uznal že to bolo všetko nešťastne načasované preto sa na mňa ani nehnevá. Skôr sa na tom baví a odvtedy ma volá "moja detektívka" 😅.

@anonym_autor prepáč, alé ja na náhody neverím. Ak si tu neklamala ty s vymysleným príbehom, tak na teba našil manžel peknú budú. A v pohode mu s tým pomôžu aj svokrovci. Poznám takých viacero, co si zastanú syna v každej situácii. Dokonca aj svokra keď si rozumela s nevestou jej potom povedala, že ona sa vždy zastane v prvom rade svojho dieťaťa

anonym_21ae3b
15. apr 2026
@anonym_0685d9

Opil ťa rožkom.

@anonym_0685d9 tu je mnohokrát ten problem,ze "môj zahybal,zahyba urcite i tvoj".
Všetko su tu jasnovidky? Ma ho kopnúť do zadku,lebo anonym xxx napísal,ze klame?Si si tak uplne istá?

anonym_0685d9
15. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_0685d9 tu je mnohokrát ten problem,ze "môj zahybal,zahyba urcite i tvoj".
Všetko su tu jasnovidky? Ma ho kopnúť do zadku,lebo anonym xxx napísal,ze klame?Si si tak uplne istá?

@anonym_21ae3b a môžem si o tom myslieť svoje? Či musím to čo ty?
A ty si jasnovidka keď si myslíš že neverný nebol?
Píšem jej že ho má kopnúť do zadku? Kde?
Nech si robí s neverou čo chce, je to jej život.

anonym_21ae3b
15. apr 2026
@anonym_0685d9

@anonym_21ae3b a môžem si o tom myslieť svoje? Či musím to čo ty?
A ty si jasnovidka keď si myslíš že neverný nebol?
Píšem jej že ho má kopnúť do zadku? Kde?
Nech si robí s neverou čo chce, je to jej život.

@anonym_0685d9 myslim,ze si s tým nalozi podľa seba .Mrzí ma,ze si na niečo doplatila,no nemusí to tak mat každý.

anonym_c93e60
15. apr 2026

Tiež si myslím,ze ukecal rodičov na alibi. Určite by nechceli rozvod.

mischy00
15. apr 2026

Ja by som sa spýtala kde je ten balíček prezervatívov 🙂🙆‍♀️, nech mi ho hned ukáže

anonym_9f985d
15. apr 2026

najhorsie na tomto je ze to zjavne neni jednorazove preslapnutie vedla ale sofistikove zastieranie pravdy aj so zapojenim rodinnych prislusnikov a teba -obet urobia z teba blbca
to su manipulativne techniky a teda riadne, mala si z toho od neho aspon co to vytrieskat (financne, dary) ale on z teba urobil hlupaka pred vsetkymi

saraxyz
15. apr 2026
@anonym_autor

@earlgrey ďakujem 😁 nikde som nepísala že je mail vymazaný neviem kto to tu zase prekrútil ako X ďalších vecí ako tu tak čítam 😂

@anonym_autor ako je možné, že keď si volala do hotela nevedeli o tom?

anonym_ff3d4c
15. apr 2026

Uz tu do nej neskacte...dozvedela sa, vyjasnili si to a jej sa ulavilo. Zivot ide dalej ...bude domcek, bude babo...Drzim palce... A ak to bolo vsetko nafingovane, tak sa to po case ukaze.

anonym_0685d9
15. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_0685d9 myslim,ze si s tým nalozi podľa seba .Mrzí ma,ze si na niečo doplatila,no nemusí to tak mat každý.

@anonym_21ae3b netvrdím že každý. Ona ale žiaľ ano.

lienka.7
15. apr 2026
@anonym_ff3d4c

Uz tu do nej neskacte...dozvedela sa, vyjasnili si to a jej sa ulavilo. Zivot ide dalej ...bude domcek, bude babo...Drzim palce... A ak to bolo vsetko nafingovane, tak sa to po case ukaze.

@anonym_ff3d4c no a nabudúce si dá viac pozor. Klasika.

anonym_21ae3b
15. apr 2026
@anonym_0685d9

@anonym_21ae3b netvrdím že každý. Ona ale žiaľ ano.

@anonym_0685d9 vobec by som si nebola tak istá.

ria_s
15. apr 2026

A čo si našla v tom aute ? 🙂

autor
15. apr 2026

Veľmi ma prekvapuje ako ste si niektoré isté že ma muž určite podvádza a že ho dokonca kryjú rodičia. Poznáte ma? Poznáte môjho muža a jeho rodičov? Viete aké máme manželstvo? Nepotrebujem to tu obhajovať, ja sama viem najlepšie ale prosím vás netrepte tu hlúposti keď nič poriadne neviete. Ja viem, lepšie by sa vám čítalo keby som tu napísala že som nabehla do Tatier a našla tam môjho muža s inou ženou. To je také typické - slovenské, zabávať sa na cudzom nešťastí a nedopriať druhému. Úprimne vám len prajem veľa lásky, pretože to vám možno chýba keď máte takýto negatívny pohľad na veci. Všetko totiž nemusí byť tak ako na prvý pohľad vyzerá aj keď mne sa v tej chvíli asi zahmlel mozog. Keby som sa pozerala na veci triezvejšie hneď by som vedela že je to celé len hlúpa zhoda náhod.
Dobrú noc.

natalka13
15. apr 2026
@anonym_autor

Veľmi ma prekvapuje ako ste si niektoré isté že ma muž určite podvádza a že ho dokonca kryjú rodičia. Poznáte ma? Poznáte môjho muža a jeho rodičov? Viete aké máme manželstvo? Nepotrebujem to tu obhajovať, ja sama viem najlepšie ale prosím vás netrepte tu hlúposti keď nič poriadne neviete. Ja viem, lepšie by sa vám čítalo keby som tu napísala že som nabehla do Tatier a našla tam môjho muža s inou ženou. To je také typické - slovenské, zabávať sa na cudzom nešťastí a nedopriať druhému. Úprimne vám len prajem veľa lásky, pretože to vám možno chýba keď máte takýto negatívny pohľad na veci. Všetko totiž nemusí byť tak ako na prvý pohľad vyzerá aj keď mne sa v tej chvíli asi zahmlel mozog. Keby som sa pozerala na veci triezvejšie hneď by som vedela že je to celé len hlúpa zhoda náhod.
Dobrú noc.

@anonym_autor
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza..
Toto si ty napisala 🙈

anonym_48e5d1
15. apr 2026
@ria_s

A čo si našla v tom aute ? 🙂

@ria_s asi kondomy pre stareho svokra

anonym_b276ab
15. apr 2026
@anonym_autor

Dobrú noc.

@anonym_autor absolutne sa nemusis obhajovat.Jednak,si anonym a aj tu 90% zien/muzov.Nemas dovod pred nami obhajovat svoj zivot,nevieme kto si,nepozname vas,nevidime do toho.Je ine,keby clovek,ktory ta pozna a vidi tvoj zivot silou mocou tvrdil,ze je to zle.Vtedy je obhajoba na mieste.Ja tomu celemu verim a aj chapem,ze si v tom tranze riesila s horucov hlavou,vyklepana,ustrachana a dala to von aspon tu.Zial,ludia su vselijaky,do toho ich skusenosti a to,ze si pre nich len pismenko a pribeh.Podla toho reaguju.Uzivaj,ze sa to vysvetlilo,ze o nic nejde a neplitvaj energiu na obhajovanie vasho manzelstva.

anonym_48e5d1
15. apr 2026
@anonym_9f985d

najhorsie na tomto je ze to zjavne neni jednorazove preslapnutie vedla ale sofistikove zastieranie pravdy aj so zapojenim rodinnych prislusnikov a teba -obet urobia z teba blbca
to su manipulativne techniky a teda riadne, mala si z toho od neho aspon co to vytrieskat (financne, dary) ale on z teba urobil hlupaka pred vsetkymi

@anonym_9f985d nie som paranoidna, ale tiez to tak vidim 🤔

anonym_a2ae73
15. apr 2026

Niektoré ženy sú tak naivné.Ale ešte ta ospravedlňuje ako tak tvoj vek.Život ťa ešte naučí.Nevernici vedia vymyslieť také príbehy, že jeden by neveril.A áno aj vlastný rodič je schopný kryť svoje nepodarené dieťa.Tvoj muž si bude dávať väčší pozor.

anonym_9c948d
15. apr 2026

A keď sa ťa tu pýtali, či to nemohol kúpiť niekomu inému, tak ti vôbec nenapadlo, že svokor sa volá rovnako. Ani ti nenapadlo, že majú výročie a môže to byť darček. Zvláštne 🙄 Minulý týždeň úplne presvedčená, že ťa podvádza a dneska sa už smeješ, že samé náhody 🤷‍♀️

otobotka
16. apr 2026

Ja by som nič nerobil. Víkend by som si urobil podľa seba. A počkal by som si keď príde bomov. Nech porozpráva ako bolo na služobke.
A nech dá dopredu vedieť ked pôjde na ďalšie "služobky" aby si aj ty niečo nabudúce vybavila, ... .😉

lienka.7
16. apr 2026
@anonym_autor

Dobrú noc.

@anonym_autor tak tu potom nevypisuj tvoje dojmy, pocity a zážitky.
A inak, ja som ti nepísala, aby si nabehla do tatier, ale aby si to riešila. Mala si sa pýtať hneď, ako si mail nasla a nie vyčkávat a dávať mu tým ďalší priestor. A nie, nepoznáme tvoju rodinu a ani manželstvo. Ale asi ani ty, lebo inak by si tu nemala potrebu vypisovat.
A prepáč, ale pokiaľ spolu komunikujete, tak poviem, že mimochodom, objednal som našim to a to a je to dar k tomu a tomu. A inak veľmi zaujímavé, že sa teda nakoniec nikam nejde. Ja uplne bezne objednávam mame takéto pobyty, dokonca to aj platím zo svojho. Ale vždy to mam doma vytlačené, pripadne to riešim aj pred mužom. A nie, nemusím mu hovoriť, že je to prekvapko, aby to ďalej on nevykecal.

anonym_4b5ee1
16. apr 2026
@anonym_9c948d

A keď sa ťa tu pýtali, či to nemohol kúpiť niekomu inému, tak ti vôbec nenapadlo, že svokor sa volá rovnako. Ani ti nenapadlo, že majú výročie a môže to byť darček. Zvláštne 🙄 Minulý týždeň úplne presvedčená, že ťa podvádza a dneska sa už smeješ, že samé náhody 🤷‍♀️

@anonym_9c948d bud to bude troll alebo poriadne naivná žena. Muž dokáže tak klamat, žeby sa jeden divil. Samozrejme aj zena, aby sme tu zase nehanili iba tých mužov

aurora33
16. apr 2026
@lienka.7

@anonym_autor tak tu potom nevypisuj tvoje dojmy, pocity a zážitky.
A inak, ja som ti nepísala, aby si nabehla do tatier, ale aby si to riešila. Mala si sa pýtať hneď, ako si mail nasla a nie vyčkávat a dávať mu tým ďalší priestor. A nie, nepoznáme tvoju rodinu a ani manželstvo. Ale asi ani ty, lebo inak by si tu nemala potrebu vypisovat.
A prepáč, ale pokiaľ spolu komunikujete, tak poviem, že mimochodom, objednal som našim to a to a je to dar k tomu a tomu. A inak veľmi zaujímavé, že sa teda nakoniec nikam nejde. Ja uplne bezne objednávam mame takéto pobyty, dokonca to aj platím zo svojho. Ale vždy to mam doma vytlačené, pripadne to riešim aj pred mužom. A nie, nemusím mu hovoriť, že je to prekvapko, aby to ďalej on nevykecal.

@lienka.7 Ved toto asi spolu vôbec nekomunikujú. Lebo toto je isto vec, ktorú by som povedala manželovi. Ozaj idem našim zajednat pobyt. Tak teraz sa z nej všetci smejú aká je hlúpa. No Haha. Ale tak bude druhé bejby, autorka nebude mať na nič čas a muž môže znova chodiť veselo do tatier.