icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_4587f3
16. apr 2026
@lienka.7

@anonym_autor tak tu potom nevypisuj tvoje dojmy, pocity a zážitky.
A inak, ja som ti nepísala, aby si nabehla do tatier, ale aby si to riešila. Mala si sa pýtať hneď, ako si mail nasla a nie vyčkávat a dávať mu tým ďalší priestor. A nie, nepoznáme tvoju rodinu a ani manželstvo. Ale asi ani ty, lebo inak by si tu nemala potrebu vypisovat.
A prepáč, ale pokiaľ spolu komunikujete, tak poviem, že mimochodom, objednal som našim to a to a je to dar k tomu a tomu. A inak veľmi zaujímavé, že sa teda nakoniec nikam nejde. Ja uplne bezne objednávam mame takéto pobyty, dokonca to aj platím zo svojho. Ale vždy to mam doma vytlačené, pripadne to riešim aj pred mužom. A nie, nemusím mu hovoriť, že je to prekvapko, aby to ďalej on nevykecal.

@lienka.7 minimálne jednu z tých vecí by mimo reči spomenul, nie na všetko zabudol, jasné.
Tak je veľmi zaneprázdnený, ze stihol rezervovať hotel, zrušiť ho, vymyslieť vtipný darček ( akože kupovať vlastnému rodičovi kondómy mi nepríde normálne, ale ok). Da sa zabudnúť, jedna vec ale nie všetko a zrazu z toho vyskladam príbeh a este vsetko tak neuveriteľne zapadá. Predpokladám, ze ani o chorobe svokra netušila. Ak to bolo tak ako je a normálne komunikujú, neverím, ze na všetko zabudol.
Zeny majú šiesty zmysel, väčšinou nas nesklame.

macko1983
16. apr 2026

@anonym_autor booožinku baby,ste ale veľké konšpirátorky a potom sa čudujeme ,že naše Slovensko je natom tak ako je.Veď na vás nemá ani tá naša politická čvarga. Podľa vás každý každého podvádza, ľutujem vás v akom svete to žijete.

anonym_2d8e08
16. apr 2026

Nechcem vyrypovať, väčšinou stojím na strane autorky a ostatné komentáre mi prídu ako konšpirácie. Ale mne toto nesedí a určite by som si po tomto dávala väčší pozor. Ja chápem, že mu chceš veriť, každá by tomu svojmu chcela. Ale celé mi to príde ako neuveriteľný príbeh, aby ti zalepil oči. Muž sa zrejme dozvedel, že o tom hoteli vieš. Videl na tebe, že sa niečo deje, pozrel si históriu v počítači.
- kupovať rodičom kondómy mi príde od veci, ak je to zmysel pre humor jeho rodiny, budiš, ale divné
- písala si, že v aplikácii vidíš, že ich kupoval viackrát pričom vy ich nepoužívate. To si vysvetlila tým, že ich kupoval pre vás, len si na to zabudla, skutočne?
- objednal rodičom hotel s wellnessom, svokor ochorel, rezerváciu zrušil a o ničom z toho ti nepovedal? Veď to sú bežné veci, ktoré sa s manželkou preberajú, aj keď len medzi rečou.
- teba ani nenapadlo, že rezervácia môže byť na meno jeho otca, aj keď ho majú rovnaké. Často im objednáva hotely alebo je toto prvý raz?
- telefonát rodičom a nečakaná návšteva šéfa, veď to je ako päsť na oko, len aby ti ukázal, že sa mýliš plus ešte plány na druhé dieťa zrovna vtedy.
Naozaj mi to príde ako veľká zhoda divných náhod na to, aby to všetko mohla byť pravda.
Za mňa, dozvedel sa, že o tom vieš a tým, že si ho hneď nekonfrontovala, ale dopriala mu kopec času, si vymyslel tieto bludy a zapojil do toho aj iných ľudí, len aby ťa utvrdil v tom, že je nevinný.

anonym_7d7865
16. apr 2026

Mne sa nechce veriť, že by si pre jednu milenku dával toľko námahy, aby to celé kryl báchorkami🤔 Zapojiť rodičov aj šéfa? A ďalej sa po tomto incidente tváriť, že je všetko ok ? nakeru onú má potom ženu a dieťa, rozostavaný dom? Možno je to naozaj blbá zhoda náhod🤌

ivik4
16. apr 2026

Pytam sa tu pritomnych ktore to este citate : naozaj, naozaj uprimne ... nech to bolo ako chce, uz sa nestaram... ale Vy by ste naozaj uverili svojmu muzovi ze kondomy kupil pre seniorov ????? Ja nie a to nie som ziarlivka ani z daleka. Vsak toto zozerie hadam len bezmozek

anonym_c31150
16. apr 2026
@ivik4

Pytam sa tu pritomnych ktore to este citate : naozaj, naozaj uprimne ... nech to bolo ako chce, uz sa nestaram... ale Vy by ste naozaj uverili svojmu muzovi ze kondomy kupil pre seniorov ????? Ja nie a to nie som ziarlivka ani z daleka. Vsak toto zozerie hadam len bezmozek

@ivik4 Ja tomu úplne normálne verím. Hovorí, že svokrovci majú po 50 tke. Mám vo svojom okolí veľa ľudí 50+ a presne viem, ktorému by som to zo žartu mohla posunúť, ako "bonus" k pobytu zo žartu. Zase nie každý má svokra vo veku 70+...
V rodine máme aj také, že svokra má 44 rokov, svokor 46. Dieťa mali v 22, 24- ke a to ich dieťa bude mať tiež dieťa v 22. Úplne normálna rodina a takej by si mohla úplne v pohode ten kondóm darovať, lebo k vnúčatám by ľahko mohlo prísť aj ďalšie dieťa.

ivik4
16. apr 2026
@anonym_c31150

@ivik4 Ja tomu úplne normálne verím. Hovorí, že svokrovci majú po 50 tke. Mám vo svojom okolí veľa ľudí 50+ a presne viem, ktorému by som to zo žartu mohla posunúť, ako "bonus" k pobytu zo žartu. Zase nie každý má svokra vo veku 70+...
V rodine máme aj také, že svokra má 44 rokov, svokor 46. Dieťa mali v 22, 24- ke a to ich dieťa bude mať tiež dieťa v 22. Úplne normálna rodina a takej by si mohla úplne v pohode ten kondóm darovať, lebo k vnúčatám by ľahko mohlo prísť aj ďalšie dieťa.

@anonym_c31150 jasne
Chcela som len vediet ci naozaj by tomu niekto veril

anonym_21ae3b
16. apr 2026
@anonym_c31150

@anonym_c31150 môj manžel ma 51 a normalne mame sexuálny zivot, keby niekto pochyboval🤣
Baby tu idu v duchu"Podla seba súdim teba" a mne je uplne jedno,ako to je,ale som si istá,ze autorka presne vie,co veriť a ci nie a tedaci mu veri.

saraxyz
16. apr 2026
@ivik4

@ivik4 ja neverím. Buď je to vymyslený príbeh, alebo je autorka naivná. Na strane 16 píše, že volala do hotela a nikto s takým menom tam nemá rezervovaný pobyt. Toto by musela byť veľká náhoda. A keby si autorka bola istá, tak táto diskusia nebude napísaná.

anonym_ff3d4c
16. apr 2026

Ja len tolko k tomu, ze my ak riesime pre niekoho darcek, tak sa rozhodneme/debatujeme s manzelom spoločne o darceku. Ak by som objednavala ja svojim rodicom wellness, tak určite to vie aj manzel a naopak.

anonym_335159
16. apr 2026

Mne hlava neberie, ze s nou nic nepreberal. Rezervacia hotela, nakup akoze zo zartu kondomov (pre rodicov?). O nicom autorka nevedela. My s muzom riesime vsetko a hlavne darceky pre rodinnych prislusnikov (ci z jeho, alebo z mojej strany).

aurora33
16. apr 2026
@anonym_335159

Mne hlava neberie, ze s nou nic nepreberal. Rezervacia hotela, nakup akoze zo zartu kondomov (pre rodicov?). O nicom autorka nevedela. My s muzom riesime vsetko a hlavne darceky pre rodinnych prislusnikov (ci z jeho, alebo z mojej strany).

@anonym_335159 Ved toto aj ja s manželom riešim všetko. Hlavne čo sa týka darčekov. Nepoviem kebyže ide o nejaku banalitu, že nákup pečiva. Ale pobyt? A autorka o ničom netuší? Blbost. Podvádza ju. To je jasne.

mischy00
16. apr 2026

Ja uz tiez nechcem ozaj nic dopĺňať ale furt mi nieco hovorí, ze to je taka blbosť, ten príbeh. Toľko nahod, ktoré jej zabudol povedať 😀. Svokrovci majú výročie, nevesta o tom ani nevie alebo keby vedela, snáď spolocne riešia co im kúpiť? Neverím, ze manzel co nevie kde mu hlava stojí, riesi dom atd ....este aj stihne wellnes riešiť. Na darcek nezabudne ale povedat zene 3 situacie, akosi pozabudne 😀.Minimálne by chcel poradiť, pomôcť....a nie, on stihne aj rezerváciu zrušiť. Otcovi kúpiť kondómy, to uz je aké od veci, nic vtipné mi na tom nepríde. Tiez asi nevesta vibrátor nedostane, ze aha aka sranda.
Doveruj, ale preveruj☝️

anonym_0685d9
16. apr 2026
@anonym_7d7865

Mne sa nechce veriť, že by si pre jednu milenku dával toľko námahy, aby to celé kryl báchorkami🤔 Zapojiť rodičov aj šéfa? A ďalej sa po tomto incidente tváriť, že je všetko ok ? nakeru onú má potom ženu a dieťa, rozostavaný dom? Možno je to naozaj blbá zhoda náhod🤌

@anonym_7d7865 koľkých ja poznám co majú mladu ženu, dom, dokonca tvrdia že ako sú šťastní a akú majú super zenu aj tak klatia iné a do bordelov chodia 🙂
Od milenky volajú domov že práve z fitka odchádzajú a hodinu na to dajú foto na FB a manželkou ako ju milujú. 🙂
Nie ja niesom ťa milenka, ale robím s mužmi 🙂

ivik4
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_c31150 môj manžel ma 51 a normalne mame sexuálny zivot, keby niekto pochyboval🤣
Baby tu idu v duchu"Podla seba súdim teba" a mne je uplne jedno,ako to je,ale som si istá,ze autorka presne vie,co veriť a ci nie a tedaci mu veri.

@anonym_21ae3b co ? O com ty pises ? Preco nemas mat sex. Zivot ? V 50tke ma sex. Zivot hadam kazdy kto bezne funguje. Tu ide o ochranu pred tehotenstvom a zhodou ,,náhod" .. o tuto konkretnu situaciu. Nie o TEBA, mna ci hoc koho ineho kto moze mat sex v 50tke. Uplne mimo temu pises

ivik4
16. apr 2026

Ja som asi jedna z mala ktora tu hned nepisala o tom ze musi hned niekde obrabat inu ale urcite by som nezaujala postoj autorky ze hahaha hihihi, pritom tu skoro infarkt dostala . Velmi na pozore by som sa mala. Mne osobne by skor vtralo v hlave ci nieco este len neplanoval, zial nevyslo. A vedel to aspon uhrat na rodicov lebo vsak vyrocie a kondomy aaaakoze fest sranda 🙂

ivik4
16. apr 2026
@saraxyz

@ivik4 ja neverím. Buď je to vymyslený príbeh, alebo je autorka naivná. Na strane 16 píše, že volala do hotela a nikto s takým menom tam nemá rezervovaný pobyt. Toto by musela byť veľká náhoda. A keby si autorka bola istá, tak táto diskusia nebude napísaná.

@saraxyz no este lepsie, toto som si ani nevsimla

anonym_21ae3b
16. apr 2026
@ivik4

@anonym_21ae3b co ? O com ty pises ? Preco nemas mat sex. Zivot ? V 50tke ma sex. Zivot hadam kazdy kto bezne funguje. Tu ide o ochranu pred tehotenstvom a zhodou ,,náhod" .. o tuto konkretnu situaciu. Nie o TEBA, mna ci hoc koho ineho kto moze mat sex v 50tke. Uplne mimo temu pises

@ivik4 vyjadrenia tu boli stylom,ze svokrovci po 50 asi nekupoval kondómy
...este raz zopakujem-dotycna presne vie,ci ju podvádza a ci nie.A ked pochybuje,vzťah asi uplne ružový nie je.
Som s manželom 18 rokov a nepochybujem,nemam dôvod.

ivik4
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@ivik4 vyjadrenia tu boli stylom,ze svokrovci po 50 asi nekupoval kondómy
...este raz zopakujem-dotycna presne vie,ci ju podvádza a ci nie.A ked pochybuje,vzťah asi uplne ružový nie je.
Som s manželom 18 rokov a nepochybujem,nemam dôvod.

@anonym_21ae3b ale na tvoje manzelstvo sa nik nepyta, preco tu stale pleties seba. Ano oni mozu mat sex ale potrebuju sa chranit kondomom ? Ved dokonca aj ona sama pise ze len zo srandy pretoze im su uz zbytocne, na dieta asi nezamiesia

anonym_21ae3b
16. apr 2026
@ivik4

@anonym_21ae3b ale na tvoje manzelstvo sa nik nepyta, preco tu stale pleties seba. Ano oni mozu mat sex ale potrebuju sa chranit kondomom ? Ved dokonca aj ona sama pise ze len zo srandy pretoze im su uz zbytocne, na dieta asi nezamiesia

@ivik4 lebo ja mam pocit,že všetky tu vsetko vedia,pričom polovica ma 25 i s teniskami a vzťah ala influencer na webe:D
Prečo jej chcete silou mocou vsugerovat,ze ju muz podvádza?Robí Vam to radost?
Pre páry 50+ su kondómy zbytocne????

vevesh
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@ivik4 lebo ja mam pocit,že všetky tu vsetko vedia,pričom polovica ma 25 i s teniskami a vzťah ala influencer na webe:D

@anonym_21ae3b pre vela parov ano- existuje cosi take ako sterilizacia a musim povedat, ze na sk ju po 45ke maju asi vsetky zeny v mojom okoli...

anonym_21ae3b
16. apr 2026
@vevesh

@anonym_21ae3b pre vela parov ano- existuje cosi take ako sterilizacia a musim povedat, ze na sk ju po 45ke maju asi vsetky zeny v mojom okoli...

@vevesh v mojom okolí nikto.Nevidim dovod.Sama by som ju tiez nepodstúpila.

ivik4
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_21ae3b ja neviem ci jej niekto chce vsugerovat ze ju manzel podvadza, pre mna su to cudzu ludia. Ja som sa spytala ci by naozaj niekto veril tomu tvrdeniu o kondomoch. Lebo stale citas zle, tu nie je tema o TEBE a tvojom fungovani ale o jej svokrovcoch co sa konodomov tyka a oni ich nepotrebuju, boli zo srandy. Takze sama autorka a jej muz musia vediet preco ich nepotrebuju. Pravdepodobne budu starsi. Ak nie, moze byt aj moznost kt. Sa pise vyssie. Je to o nich,nie o tvojom manzelstve. Ako som pisala vyssie, mna by skor napadlo ci nieco nemal v plane ale nestalo sa. Mozno aj vycitky prisli ze vobec na to myslel, lutost tak sa na to vykaslal a do toho este stretlil zene nech si spravia dalsie dieta. Nemozes sa cudovat co tu niektore popisali, je tu az velmi vela nahod. ( mne z niektorych tiez oci pretocilo).
A nie nie sme vsetky 25rocne soplane a nemame 2 rocne webove vztahy. Ja som napriklad s manzelom 13 rokov a nemame ziadny len tak ,,vztah" . Plne mu verim, neziarlila som este ani raz ale keby mi zahlasi v tejto velkej zhode nahod ktore zistim ze kondomy boli pre tatka zo srandy, tak sa nan pozriem ci si mysli ze zeriem seno.

vevesh
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@vevesh v mojom okolí nikto.Nevidim dovod.Sama by som ju tiez nepodstúpila.

@anonym_21ae3b lebo niekedy to bol zakrok zadarmo a vela zien malo pri splneni urcitych podmienok narok. Niektore zeny z nasej rodiny sa dobrovolne sterilizovali uz 25ke - mali odrodene, dalsie neplanovali a neboli ochotne mat trable s tabletkami a neistotou v menopauze, kedy najviac zlyhava antikoncepcia...🤷‍♀️

tatiana288
16. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_21ae3b Ja nechápem o čom tu furt točíš. Nikto nepísal, že 50 roční ľudia už nemávajú sex. Na čo sem furt trepeš svoj sexuálny život?

lienka.7
16. apr 2026
@macko1983

@anonym_autor booožinku baby,ste ale veľké konšpirátorky a potom sa čudujeme ,že naše Slovensko je natom tak ako je.Veď na vás nemá ani tá naša politická čvarga. Podľa vás každý každého podvádza, ľutujem vás v akom svete to žijete.

@macko1983 ja netvrdím ze kazdy každého podvádza. Ale tiež sa nebudem dávať ruku do ohňa za cudzieho človeka a dusovat sa, že sa nič také nemôže stať. Osobne som poznala jedného chlapa, ktorý ráno (ešte kým príde do prace) pretiahne milenku, na obed sekretárku a večer manželku. A ta je celá happy, aké má stastne manželstvo.
A sorry, ale na takéto "vtipne" náhody jednoducho neverím.

anonym_21ae3b
16. apr 2026
@ivik4

@anonym_21ae3b ja neviem ci jej niekto chce vsugerovat ze ju manzel podvadza, pre mna su to cudzu ludia. Ja som sa spytala ci by naozaj niekto veril tomu tvrdeniu o kondomoch. Lebo stale citas zle, tu nie je tema o TEBE a tvojom fungovani ale o jej svokrovcoch co sa konodomov tyka a oni ich nepotrebuju, boli zo srandy. Takze sama autorka a jej muz musia vediet preco ich nepotrebuju. Pravdepodobne budu starsi. Ak nie, moze byt aj moznost kt. Sa pise vyssie. Je to o nich,nie o tvojom manzelstve. Ako som pisala vyssie, mna by skor napadlo ci nieco nemal v plane ale nestalo sa. Mozno aj vycitky prisli ze vobec na to myslel, lutost tak sa na to vykaslal a do toho este stretlil zene nech si spravia dalsie dieta. Nemozes sa cudovat co tu niektore popisali, je tu az velmi vela nahod. ( mne z niektorych tiez oci pretocilo).
A nie nie sme vsetky 25rocne soplane a nemame 2 rocne webove vztahy. Ja som napriklad s manzelom 13 rokov a nemame ziadny len tak ,,vztah" . Plne mu verim, neziarlila som este ani raz ale keby mi zahlasi v tejto velkej zhode nahod ktore zistim ze kondomy boli pre tatka zo srandy, tak sa nan pozriem ci si mysli ze zeriem seno.

@ivik4 tak bud mu veríš i s kondómom alebo mu neveríš.Nic medzi tým nie je,žiadne seno ani po 13 ročnom vzťahu.
Mnohé tu prezradili mimo riadkov,ake su stihacky😁 Mne je uplne jedno,či dotyčný podvádza alebo nie.Ludom sa pretácajú oči casto z rôznych dôvodov.

diaamax
16. apr 2026

Citam len zbezne, tak ma pripadne doplnte pls. Cize rezervacia, ktora bola akoby zazrakom zrusena, bola pre rodicov, ale musela sa zrusit, lebo svokor ma chripku - mimochodom ten svokor a svokra, za ktorich by dala ruku do ohna, ze by radsej vlastneho syna bonzli, ale ju by neklamali, ale anilen nenapise strohu spravu, ci su ok, ked uz si tak skvelo rozumeju; pre mna nepredstavitelne, ale ok. Nezmienil sa ani vetou, ze zlatko, kupil som rodicom k vyrociu wellness, ale dam im ho skorej, nech si na ten cas nerobia plany a ja som na sluzobke… tiez velmi divne v jednom “zdravom” vztahu. Kondomy kupoval 50/50 im a rodicom, ale chce dalsie dieta (tuzba po nom prisla, ked sa zacal tento kolobeh zabudnuti a prapodivnych zhod nahod, inak tyzdne/mesiace pred tym im kupoval kondomy) ako ja som uz zo zartu kupovala kondom, ale ten bol v takom ramceku s kladivkom a tam text, ze v pripade potreby rozbit sklo. Neviem mne to tiez pride, ze tipek v tom vie dobre chodit, keby bol amater alebo to skusal, mal by vycitky bol by taky nesvoj aj on a kupoval by jej darceky, aby si svedomie ulavil. No kazdopadne autorke prajem, aby to bola pravda a prepodivna zhoda nahod.

anonym_a7d8e9
16. apr 2026

Na rozprávky fakt neverím a mne toto príde strašne prekombinované, aby to mohla byť pravda. Veĺmi nedôveryhodné aby tomu jeho vysvetleniu nejaká žena verila.Mňa by s týmto muž neodbavil. Viac krát sa tu riešilo,že sú niektoré diskusie vytvorené len pre rozprúdenie debaty-myslím že je to jedna z nich.

anonym_847aa1
16. apr 2026
@lienka.7

@macko1983 ja netvrdím ze kazdy každého podvádza. Ale tiež sa nebudem dávať ruku do ohňa za cudzieho človeka a dusovat sa, že sa nič také nemôže stať. Osobne som poznala jedného chlapa, ktorý ráno (ešte kým príde do prace) pretiahne milenku, na obed sekretárku a večer manželku. A ta je celá happy, aké má stastne manželstvo.
A sorry, ale na takéto "vtipne" náhody jednoducho neverím.

@lienka.7 hmmm, zrejme fičí na viagre, alebo má fakt toľko testosterónu, že je ako zrebec 🤣🤣🤣