icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

saraxyz
16. apr 2026
@ivik4

@saraxyz no este lepsie, toto som si ani nevsimla

@ivik4 mne sa napr.paci aj úvod...ako šla do jeho emailu keď bol v práci (neviem, prečo to napísala že bol v práci) a uuuuplnou náhodou narazila na email o pobyte. Tak ak to nie je troll, tak autorka to podozrenie má, lebo lustrovala email a to nech hovorí neviem komu že to našla "náhodou"

mimaapeto
16. apr 2026

svokrovci sú stále jeho rodiča... takže ak k niečomu príde rodičia si vždy podržia dieťa... kamarátka mala partnera , mali malé dieťa... on mal milenku rodičia o tom vedeli POZNALI JU.. nevedeli sa rodičia dočkať kedy on odíde od partnerky... dlho žil takýto život pár rokov... raz večer sa žena nahnevala že zase nevyčistil odpad v kupelni a na neho to doľahlo a vykričal jej že má toho dosť má inú... v ten večer sa zbalil a odišiel k tej druhej... starý dom v rekonštrukcii milion veci spolu riešili fungovali ako rodina s malým dieťaťom.. a on do nočnej alebo na službu chodil k milenke... neprišla nato pokiaľ jej to hnusným spôsobom nevykričal... začal sa boj o dieťa o dom... neboli zobratý ale mali spolu dieťa a majetok... otočil sa úplne proti nej a o jeho rodičoch ani nehovorím... a to sa tvárili ako najlepší starý rodičia... pamätám si ten horor kamarátka neskutočne schudla dalo nám veľa síl ju postaviť na nohy že musí ísť ďalej ale ten pocit že roky si s niekým aj intívne a on napokon je aj s inou... povracala sa hneď... prosím never ja by som po tomto neverila ...

anonym_b276ab
16. apr 2026
@ivik4

@anonym_21ae3b ja neviem ci jej niekto chce vsugerovat ze ju manzel podvadza, pre mna su to cudzu ludia. Ja som sa spytala ci by naozaj niekto veril tomu tvrdeniu o kondomoch. Lebo stale citas zle, tu nie je tema o TEBE a tvojom fungovani ale o jej svokrovcoch co sa konodomov tyka a oni ich nepotrebuju, boli zo srandy. Takze sama autorka a jej muz musia vediet preco ich nepotrebuju. Pravdepodobne budu starsi. Ak nie, moze byt aj moznost kt. Sa pise vyssie. Je to o nich,nie o tvojom manzelstve. Ako som pisala vyssie, mna by skor napadlo ci nieco nemal v plane ale nestalo sa. Mozno aj vycitky prisli ze vobec na to myslel, lutost tak sa na to vykaslal a do toho este stretlil zene nech si spravia dalsie dieta. Nemozes sa cudovat co tu niektore popisali, je tu az velmi vela nahod. ( mne z niektorych tiez oci pretocilo).
A nie nie sme vsetky 25rocne soplane a nemame 2 rocne webove vztahy. Ja som napriklad s manzelom 13 rokov a nemame ziadny len tak ,,vztah" . Plne mu verim, neziarlila som este ani raz ale keby mi zahlasi v tejto velkej zhode nahod ktore zistim ze kondomy boli pre tatka zo srandy, tak sa nan pozriem ci si mysli ze zeriem seno.

@ivik4 ty by si valila oci na muza,ze tatkovi kupil kondomy,pretoze to ste vy a mate zauzivany zivot,poznate seba,poznate svokrovcov.Ona ak si pozna svokrovcov a vie,ze su nejaky relax ludia,maju fajn vztahy,su za kazdu srandu,tak je to tak.Vpodstate s tebou uplne suhlasim,toto nie je o nas (kazda/kazdy to mame doma inak,ci s muzom/zenov,alebo celkovo rodinov)ona ak uverila,tak asi vie preco veri.Tu je uplne zbytocna debata prekrista,ci sa starky chcu chranit pred dietatok,ako sa tu rozvinuli debaty,ze aj 50tnik moze mat dieta (viem,ze ty si na to neapelovala)alebo nejake blbosti o sterilizacii,ci o tom,ze ich svokrovci pouzuvaju ci nie.Skratka slo o srandu.Ja som napriklad raz mamke dotrepala z dovolenky pri mory ako suvenir,dreveny penis a nie,moja mama nie je nejaka ludra a ja tiez nie som uchilna.Slo len o vtip.Moja mama mala uz vsetko,parfumy neznasa,magnetky zavadzali,tak ked som toto zbadala,vystrelila som si z nei,pretoze som vedela,ze mozem,ze ona je taka,za kazdu srandu.Tam neslo o to,ze jeeeej mamke dam penis este z dreva vytesany.Tam slo o humor,mama starsi clovek,vzdy zabavna,furt brblala,ze nosim tipicke capiny z dovoleniek,tak som si povedala,na tu mas.Tu netreba hlbsie rozoberat,ci ty jej svokrovci mozu a nemozu mat deti,ci su sterilni,ake su statistiky otehotnenia aj po 50tke a ci kondomi pouzivaju.Skratka ide o zart.

anonym_b276ab
16. apr 2026
@mimaapeto

svokrovci sú stále jeho rodiča... takže ak k niečomu príde rodičia si vždy podržia dieťa... kamarátka mala partnera , mali malé dieťa... on mal milenku rodičia o tom vedeli POZNALI JU.. nevedeli sa rodičia dočkať kedy on odíde od partnerky... dlho žil takýto život pár rokov... raz večer sa žena nahnevala že zase nevyčistil odpad v kupelni a na neho to doľahlo a vykričal jej že má toho dosť má inú... v ten večer sa zbalil a odišiel k tej druhej... starý dom v rekonštrukcii milion veci spolu riešili fungovali ako rodina s malým dieťaťom.. a on do nočnej alebo na službu chodil k milenke... neprišla nato pokiaľ jej to hnusným spôsobom nevykričal... začal sa boj o dieťa o dom... neboli zobratý ale mali spolu dieťa a majetok... otočil sa úplne proti nej a o jeho rodičoch ani nehovorím... a to sa tvárili ako najlepší starý rodičia... pamätám si ten horor kamarátka neskutočne schudla dalo nám veľa síl ju postaviť na nohy že musí ísť ďalej ale ten pocit že roky si s niekým aj intívne a on napokon je aj s inou... povracala sa hneď... prosím never ja by som po tomto neverila ...

@mimaapeto ale to je zasa len o tom,ake mas skusenosti ty.To este nevypoveda o tom,ze je to tak v celom svete,lebo ty si to zazila s kamaratkov.Taktiez,ak niekto ma super skusenosti s muzom aj svokrovcami,nezarucuje,ze je vsetko ok.Skratka ona mu veri,veri im a hotovo,vybavene.Mozno je to naozaj tak,mozno sa ozve po par mesiacoch/rokoch (aj take tu boli)ze ta nevera bola pravda.No pre tento krat uverila,sama si pozna rodinu a aj ked muz vie byt paradny herec ked je neverny,minimalne vidi a pozna,ci su svokrovci s nou za dobre,ci su za nejake srandy vpodobe kondomov a pod.Ja napriklad,keby moj muz akoze ide darovat zo srandy kondomy rodicom,hned by som vedela,ze ma odrbava.Nie su absolutne za tieto srandy a ani to v rodine nevedieme.My aj ked s muzom akokolvek vtipkujeme pri nich a to my sme fakt jeden sarkazmus,vtip a pod,oni nezazivny,nechapu,poucuju a pod.Tam by som hned vedela,ze mi klame s tymi kondomami akoze pre nich ako sranda.Ona ak to ma inak,tak asi vie,preco veri.Dalsia vec,pises,ze oni len cakali,kedy kamoska z jeho zivota vypadne,cize je jasne,ze ju nemuseli a tym padom krili synacka a tesili sa,ze si nabalil inu,kedze tu tvoju kamosku nemuseli.Plus to,ze pises,dovtedy boli super stary rodicia,akoze co ma vztah k vnucatam s tym,ze nemusia "nevestu"?ja mam zas skusenost,ze mi vlastna mama partnera hovorila,odid od neho,nezasluzi si ta,je to kurevnik,alkoholik a pod.Dalsia mama partnera,ked som sa postazovala,ho konfrontovala,i chce o mna prist o tak skvelu zenu,skratka drzala stranu mne.Tieto radoby svokry nekryli synov,ale mne chceli dobre.Takze ja zas mozem robit osvetu,ze co povie svekra,je tak.Takze je uplne zbytocne tu pisat,co som zazila ja,ty,alebo nase kamosky.Niekto sa ma fajn a naozaj ma harmoniu a je to tak,dalsie su sklamane a tak vychadzaju z toho.Ine sa maju super a bum,nevera.Skratka,ona veri,nehajme ju a ci opravnene veri,alebo nie,uz je na nej.Casom vzdy vsetko vyplava na povrch.

mischy00
17. apr 2026
@anonym_b276ab

@mimaapeto ale to je zasa len o tom,ake mas skusenosti ty.To este nevypoveda o tom,ze je to tak v celom svete,lebo ty si to zazila s kamaratkov.Taktiez,ak niekto ma super skusenosti s muzom aj svokrovcami,nezarucuje,ze je vsetko ok.Skratka ona mu veri,veri im a hotovo,vybavene.Mozno je to naozaj tak,mozno sa ozve po par mesiacoch/rokoch (aj take tu boli)ze ta nevera bola pravda.No pre tento krat uverila,sama si pozna rodinu a aj ked muz vie byt paradny herec ked je neverny,minimalne vidi a pozna,ci su svokrovci s nou za dobre,ci su za nejake srandy vpodobe kondomov a pod.Ja napriklad,keby moj muz akoze ide darovat zo srandy kondomy rodicom,hned by som vedela,ze ma odrbava.Nie su absolutne za tieto srandy a ani to v rodine nevedieme.My aj ked s muzom akokolvek vtipkujeme pri nich a to my sme fakt jeden sarkazmus,vtip a pod,oni nezazivny,nechapu,poucuju a pod.Tam by som hned vedela,ze mi klame s tymi kondomami akoze pre nich ako sranda.Ona ak to ma inak,tak asi vie,preco veri.Dalsia vec,pises,ze oni len cakali,kedy kamoska z jeho zivota vypadne,cize je jasne,ze ju nemuseli a tym padom krili synacka a tesili sa,ze si nabalil inu,kedze tu tvoju kamosku nemuseli.Plus to,ze pises,dovtedy boli super stary rodicia,akoze co ma vztah k vnucatam s tym,ze nemusia "nevestu"?ja mam zas skusenost,ze mi vlastna mama partnera hovorila,odid od neho,nezasluzi si ta,je to kurevnik,alkoholik a pod.Dalsia mama partnera,ked som sa postazovala,ho konfrontovala,i chce o mna prist o tak skvelu zenu,skratka drzala stranu mne.Tieto radoby svokry nekryli synov,ale mne chceli dobre.Takze ja zas mozem robit osvetu,ze co povie svekra,je tak.Takze je uplne zbytocne tu pisat,co som zazila ja,ty,alebo nase kamosky.Niekto sa ma fajn a naozaj ma harmoniu a je to tak,dalsie su sklamane a tak vychadzaju z toho.Ine sa maju super a bum,nevera.Skratka,ona veri,nehajme ju a ci opravnene veri,alebo nie,uz je na nej.Casom vzdy vsetko vyplava na povrch.

@anonym_b276ab ale tu nejde o kondómy.(ako vtip)..tu je problém " zabudanie ".
Pobyt v Tatrách nieje bomboniera, určite nestal pár eur a autorka ani netusi, ze jej manžel kupuje drahý dar, nerozprávajú sa o tom, nevyberaju spolu. Co ked svokrovci túžili po niečom inom, autorka to vedela ale nie, muz rovno kúpi pobyt za neviem 300eur?
Potom ide na nákup do DM, kde pribali aj kondómy, samozrejme tie manželke neukáže. Tak schovať ich nezabudol ale povedať žene, ze ich kupil.... uz áno.
Svokor chorý, pobyt sa zruší. ..zas manželka o ničom nevie. Takto sa funguje vo vzťahu??? Tak to potom neviem 🤔
Ak mu veri, je to vsetko v poriadku, nech su šťastný a spokojný. Určite ani jedna z nas jej tu nepraje nic zlé.

mischy00
17. apr 2026

Mail o rezervácii našla ale mail o storne pobytu uz neprišiel? Zvláštne....ze by ho pan manžel vymazal?

aurora33
17. apr 2026
@mischy00

Mail o rezervácii našla ale mail o storne pobytu uz neprišiel? Zvláštne....ze by ho pan manžel vymazal?

@mischy00 jasne Ved pán manžel je veľmi dobry herec. A ešte do toho zapojil aj svojich rodičov.

lienka.7
17. apr 2026
@mischy00

@anonym_autor ako pise vyššie
@mischy00
Mas mail o storne? Ci zase ti to manželik "zabudol" povedať? Vsak sa pozri teda opäť do mailu. Alebo už nemas prístup, rozumej, dáva si už väčší pozor?
Svokrovci sú teda aj naozaj chori, alebo budú cez víkend normalne fungovať len teda na wellness sa im ísť nedalo?
Prepáč, ale toto sú také rozprávky, co ti muz/ svokrovci natarali, ze ani HCHA by sa nemusel hanbiť.

anonym_b276ab
17. apr 2026
@mischy00

Pobyt v Tatrách nieje bomboniera, určite nestal pár eur a autorka ani netusi, ze jej manžel kupuje drahý dar, nerozprávajú sa o tom, nevyberaju spolu. Co ked svokrovci túžili po niečom inom, autorka to vedela ale nie, muz rovno kúpi pobyt za neviem 300eur?
Potom ide na nákup do DM, kde pribali aj kondómy, samozrejme tie manželke neukáže. Tak schovať ich nezabudol ale povedať žene, ze ich kupil.... uz áno.
Svokor chorý, pobyt sa zruší. ..zas manželka o ničom nevie. Takto sa funguje vo vzťahu??? Tak to potom neviem 🤔
Ak mu veri, je to vsetko v poriadku, nech su šťastný a spokojný. Určite ani jedna z nas jej tu nepraje nic zlé.

@mischy00 ja ale reagujem na tie,ktore dokola o tych kondomoch ci je to mozne,nie je mozne,aby 50 tnici mali kondomy,dokonca sa to rozvetvilo do tem,ako moze mat aj 50tnicka dieta,potom riesenie sterility a pod.🤣🤣uplne sa chytili len tych kondomov a dokola,jak by ich svokrovci nie atd...Toto tu ja riesim.K Tatram a nevere som sa uz asi 20 stran dozadu vyjadrila.

anonym_48e5d1
17. apr 2026
@mischy00

@mischy00 keby aj tato cela vymyslena fraska z jeho strany bola pravda, tak v tom vztahu je nulova komunikacia

mischy00
17. apr 2026
@anonym_48e5d1

@mischy00 keby aj tato cela vymyslena fraska z jeho strany bola pravda, tak v tom vztahu je nulova komunikacia

@anonym_48e5d1 jasné, všetci nejak fungujeme, aj mame hektické obdobie a cuduj sa svete, aj vtedy komunikujeme.
Keby sa skladal na pobyt v praci pre kolegu a ze to žene nepovie,zabudne... ok. Ale toto proste neverím....

Mne manžel každú prkotinu povie...dokonca aj z práce mi zavolá, ze počúvaj, musim ti toto povedať, nech nezabudnem 😀😀. A tu sa platia pobyty hala bala a nikto nič nekonzultuje.

Skôr by som uverila, ze pobyt kupil pre nich, chcel ju prekvapiť, len zistil nakoniec ze ma ísť do Čiech, tak to zrušil. A nechcel jej to hovoriť, aby nebola sklamaná.

anonym_7d7865
17. apr 2026

Inak autorka píše, že on zajednal pobyt pre otca, ktorý ho o to poprosil, nie, že to on dával ako darček. Svokor chcel prekvapiť svokru na výročie. To by nemusel spomínať doma žene 🤔 lebo v každej správe tu čítam ako to on kupoval svokrovcom, prečo to doma nespomenul...atď

anonym_21ae3b
17. apr 2026
@anonym_7d7865

Inak autorka píše, že on zajednal pobyt pre otca, ktorý ho o to poprosil, nie, že to on dával ako darček. Svokor chcel prekvapiť svokru na výročie. To by nemusel spomínať doma žene 🤔 lebo v každej správe tu čítam ako to on kupoval svokrovcom, prečo to doma nespomenul...atď

@anonym_7d7865 my si tiez blbosti typu "kupila som víkendový pobyt",kaderníčku,topanky, kanvicu.,rúru...nehovorime,pokial sa to toho druheho netyka.Mame dôležitejšie veci na riešenie.

anonym_335159
17. apr 2026
@anonym_21ae3b

@anonym_7d7865 my si tiez blbosti typu "kupila som víkendový pobyt",kaderníčku,topanky, kanvicu.,rúru...nehovorime,pokial sa to toho druheho netyka.Mame dôležitejšie veci na riešenie.

@anonym_21ae3b Tak my si tieto veci praveze zdielame. Aby sme mali prehlad kde kto je aj kvoli dietatu. Si neviem predstavit, ze muz nevie, ze nepridem domov o 17, ale o 19, kvoli kadernicke. Pripadne, ze neviem o tom, ze muz ma na vecer koncert a tym padom som s dietatom sama doma. Pripadne nemam na ten vecer nieco ine planovat.
Tak isto aj kupu darcekov riesime spolocne.
Nie je to ziaden stalking jeden druheho, je to bezne manzelske spoluzitie. Proste normalna partnerska komunikacia. Nemame potrebu nieco pred druhym skryvat.
A inac co dolezitejsie v manzelstve mate ak nie normalne zdielanie a komunikaciu v dobe mobilov, whats upov atd?...Ved to je sekunda, dat druhemu vediet co a ako. Mas to divne.

anonym_21ae3b
17. apr 2026
@anonym_335159

@anonym_21ae3b Tak my si tieto veci praveze zdielame. Aby sme mali prehlad kde kto je aj kvoli dietatu. Si neviem predstavit, ze muz nevie, ze nepridem domov o 17, ale o 19, kvoli kadernicke. Pripadne, ze neviem o tom, ze muz ma na vecer koncert a tym padom som s dietatom sama doma. Pripadne nemam na ten vecer nieco ine planovat.
Nie je to ziaden stalking jeden druheho, je to bezne manzelske spoluzitie. Proste normalna partnerska komunikacia. Nemame potrebu nieco pred druhym skryvat.
A inac co dolezitejsie v manzelstve mate ak nie normalne zdielanie a komunikaciu v dobe mobilov, whats upov atd?...Ved to je sekunda, dat druhemu vediet co a ako. Mas to divne.

@anonym_335159 Pisem o investicii finančnej,nie časovej.
V organizácii času musíme spolupracovať na 159%,keďže u nas starí rodicia a nik podobný nie je.
Ten víkendový pobyt sa podľa autorky netykal dokonca ani spoločných investícií,teda ak to bola pravda.
Tak niet čo zdieľať,ci?
Ale su rodiny,kde zena musí povedať chlapovi i ze si chce kupit mixér,topanky,rifle...

anonym_ced81e
17. apr 2026

Ale stane sa. Môj muž si myslí že mi niečo povedal a popritom nie. A keď dôjde k veci sám nechápe že o tom neviem 🤣

anonym_335159
17. apr 2026
@anonym_21ae3b

V organizácii času musíme spolupracovať na 159%,keďže u nas starí rodicia a nik podobný nie je.
Ten víkendový pobyt sa podľa autorky netykal dokonca ani spoločných investícií,teda ak to bola pravda.
Tak niet čo zdieľať,ci?
Ale su rodiny,kde zena musí povedať chlapovi i ze si chce kupit mixér,topanky,rifle...

@anonym_21ae3b Aka financna investicia ti zabranuje oznamit manzelovi, ze vtedy a vtedy si u kadernicky? A ked kupujem ruru a konvicu tak snad sa o tom porozpravam s muzom, ze teda aku, lebo zijeme v spolocnej domacnosti.

anonym_21ae3b
17. apr 2026
@anonym_335159

@anonym_21ae3b Aka financna investicia ti zabranuje oznamit manzelovi, ze vtedy a vtedy si u kadernicky? A ked kupujem ruru a konvicu tak snad sa o tom porozpravam s muzom, ze teda aku, lebo zijeme v spolocnej domacnosti.

@anonym_335159 z organizačného samozrejme, z iných nemam potrebu...rovnako ja zrovna neviem,kedy ma barbera,netyka sa ma to.
Kanvica a pod je každému jedno,primárne tieto veci vyberám ja , občas o tom pokecame,občas nie.
Mame krasny zivot, fakt nepotrebujeme navzájom vedieť,kedy sa druhemu roztrhli spodare🤣

anonym_335159
17. apr 2026
@anonym_21ae3b

Tak niet čo zdieľať,ci?

@anonym_21ae3b My mame spolocne financie, takze mna by planovanie nejakeho pobytu pre rodinneho clena celkom zaujimalo. Aj by ma zaujimala kupa tych kondomov.
Ja som ale vydata. Ty asi nie, ze? Takze ta nema co take ako rodinne financie zaujimat. 😀

anonym_21ae3b
17. apr 2026
@anonym_335159

@anonym_21ae3b My mame spolocne financie, takze mna by planovanie nejakeho pobytu pre rodinneho clena celkom zaujimalo. Aj by ma zaujimala kupa tych kondomov.
Ja som ale vydata. Ty asi nie, ze? Takze ta nema co take ako rodinne financie zaujimat. 😀

@anonym_335159 som vydatá takmer 20 rokov.
My mame oddelené účty,kto koho kartu prvý chyti,tou platí...rovnako,ked niekto vidí,ze niečo chýba,dokúpi to,nemusi informovať toho druhého.
Samozrejme investície typu "dovolenka,auto resp.dizajnove veci" spolu riešime, ine nemame cas riesit ,ani nie su dôležité.
Tie kondómy su divne,no muz tiez uz kupoval eroticke pomôcky a nebolo to pre nas🙂Ked som videla bloček,spýtala som sa,s kľudom odpovedal.
Víkendový pobyt pravdepodobne platil svokor,tak to chápem ja.
Víkendový pobyt vsak casto stojí cca 200-300e ,taketo položky nas navzájom absolutne nezaujímajú.
Nikdy sme navzájom o sebe nepochybovali, nie je dôvod.
Často sa manžel zbiera 100€ +- v praci na jubilea,by som bola iná stíhačka vsetko zistovat🤪
Ale zasa,ak by zamlcal 5000e pobyt ,naštvalo by ma to🙂

aurora33
17. apr 2026
@anonym_335159

@anonym_335159 Ved toto aj my riešime všetko. Viem kedy ma manžel barbera a aj on vie kedy mám ja kadernicku. Podla mňa to je úplne normalne sa rozpravat o takých veciach.

anonym_21ae3b
17. apr 2026
@aurora33

@anonym_335159 Ved toto aj my riešime všetko. Viem kedy ma manžel barbera a aj on vie kedy mám ja kadernicku. Podla mňa to je úplne normalne sa rozpravat o takých veciach.

@aurora33 ked stihneš,samozrejme.Ked prídete z prace o 18, deti v tesnom zavese, manžel každý týždeň min 2 dni v rici,nestíhaš ani žiť a ver mi,ze blbosti typu ,"barber"neriesis,pokiaľ sa to netýka harmonogramu vsetkych🙂

aurora33
17. apr 2026
@anonym_21ae3b

@aurora33 ked stihneš,samozrejme.Ked prídete z prace o 18, deti v tesnom zavese, manžel každý týždeň min 2 dni v rici,nestíhaš ani žiť a ver mi,ze blbosti typu ,"barber"neriesis,pokiaľ sa to netýka harmonogramu vsetkych🙂

@anonym_21ae3b tak ja ani manžel nastastie nechodíme z prace o 18:00.

anonym_65929e
17. apr 2026
@anonym_autor

Nechcela som tu ďalej prispievať pretože sa to tu úplne zvrtlo na inú debatu ale keď to tak všetkých strašne zaujíma tak ok.
V pondelok som to na neho všetko vybalila. On totálne vybuchol do smiechu a ja som z toho vyšla ako hysterka (ešte aj pred rodinou). Všetko to bola proste taká náhoda, že to by nevymyslel ani režisér. Aké teraz sa na tom strašne smejem 😂😂.
Muž zarezervoval ten hotel pre jeho rodičov pretože ho poprosil jeho otec. Svokrovci majú totiž okrúhle výročie svadby tak chcel svokor spraviť prekvapenie. Muž a svokor sa navyše volajú rovnako (čo mi v tej chvíli vôbec nenapadlo). Nakoniec to ale zrušili pretože svokor dostal týždeň pred tým chrípku a stále sa z toho úplne nedostal tak nechcel riskovať že sa mu zdravotne pohorší. Blbé ale je, že sa to zhodovalo s tým, keď išiel muž na služobku 😂. Ešte im predomnou aj muž volal aby som mu uverila a tak sa na tom teraz zabávajú ešte aj oni 😂 .
No a na margo tých kondómov. Tak to bolo tiež pre svokra 🤣🤣 muž mu to vraj kúpil zo srandy na ten pobyt . Svokor mi to aj potvrdil že mu to bol doniesť aj s vytlačeným potvrdením o pobyte 😂. Manžel mi to len vraj zabudol povedať pretože sme akorát riešili vážnejšie veci ohľadom domu tak mu to vypadlo.

@anonym_autor inak, vies, ze toto ma napadlo tiez, ale uz som to sem nepisala, ze ci to nerezervoval rodicom, lebo my zvykneme takto objednavat rodicom, bud jednym alebo druhym, oni su uz postarsi a nevedia tak s mailami, ale teda skor moji rodicia, manzelovi su mladsi.
Len s tymi kondomami ma to kus zarazilo, toto by u nas nefungovalo ako "sranda". Inak, aj by som uverila.

anonym_65929e
17. apr 2026
@anonym_f4e024

@anonym_48e5d1 no mne ttak v 52 otehotnela mama, tiez myslela, ze uz ma menopauzu..

@anonym_f4e024 no moja mama mala 54, ked jej na sone nasiel doktor zrely folikul, ona potom uz tu vysoku sliznicu neodkrvacala, lebo uz hormonalne to telo nezvladlo a musela na kyretaz. Mala takeho stareho doktora, ktory posielal na sono inam a ked videl spravu, tak sa smial, ze to je co za hovadina. A nebola veru. Ja som asi po nej, plodna riadne, mam 43 rokov a cakam piate dieta. Od puberty som pocuvala, ze s mojimi problemami, cysty, hormonalne problemy, lieky,...ze prirodzene otehotniet bude zazrak a tak sme k tomu s manzelom aj pristupovali a do pol roka od svadby som bola tehotna, druhe prislo ako nic a tretie a stvrte ako totalne prekvapko a teda toto piate je pocate vo veku 42 rokov a podla doktora u mna menopauza - vzdialena hudba buducnosti. Naozaj sa stava vselico.

aurora33
17. apr 2026
@anonym_65929e

@anonym_f4e024 no moja mama mala 54, ked jej na sone nasiel doktor zrely folikul, ona potom uz tu vysoku sliznicu neodkrvacala, lebo uz hormonalne to telo nezvladlo a musela na kyretaz. Mala takeho stareho doktora, ktory posielal na sono inam a ked videl spravu, tak sa smial, ze to je co za hovadina. A nebola veru. Ja som asi po nej, plodna riadne, mam 43 rokov a cakam piate dieta. Od puberty som pocuvala, ze s mojimi problemami, cysty, hormonalne problemy, lieky,...ze prirodzene otehotniet bude zazrak a tak sme k tomu s manzelom aj pristupovali a do pol roka od svadby som bola tehotna, druhe prislo ako nic a tretie a stvrte ako totalne prekvapko a teda toto piate je pocate vo veku 42 rokov a podla doktora u mna menopauza - vzdialena hudba buducnosti. Naozaj sa stava vselico.

@anonym_65929e ? 🤣🤣🤣😅😅

anonym_65929e
17. apr 2026

No, ja mam doma extremne malovravneho muza, aj je kolkokrat v tom, ze mi daco povedal a ja o nicom neviem. Napriklad objednal televizor a boli sme u svokrovcov a bavili sa tam o tom a ja ze co, ako...ze nevravel som Ti, ze nasi chcu novy televizor a ze im to objednal ako darcek (obaja budu nat narodky), a ja ze ahaaa, no dobre. Alebo ked sa ho nespytam, co hovorila svokra alebo ten a ten, ked boli spolu, tak mi sam od seba ani nepovie alebo s oneskorenim, ze aha, fakt...a nehovoril som? 🫣. To je proste iny svet. Uz aj syn to ma po nom, ako z chlpatej deky.

anonym_65929e
17. apr 2026
@anonym_ced81e

Ale stane sa. Môj muž si myslí že mi niečo povedal a popritom nie. A keď dôjde k veci sám nechápe že o tom neviem 🤣

@anonym_ced81e aj 2 knihy by som o tom mohla napisat 🫣🤣

autor
17. apr 2026
@mischy00

@mischy00 ja som nikde nepísala že ten pobyt platil môj muž....pobyt platil samozrejme svokor, manžel mu to len pomohol vybaviť pretože svokor nie je technický typ. Zrušenie pobytu si už potom on sám riešil cez telefón. Nechápem čo tu stále dookola omielate že ho kúpil môj muž.

anonym_0685d9
Včera o 07:46
@anonym_autor

@mischy00 ja som nikde nepísala že ten pobyt platil môj muž....pobyt platil samozrejme svokor, manžel mu to len pomohol vybaviť pretože svokor nie je technický typ. Zrušenie pobytu si už potom on sám riešil cez telefón. Nechápem čo tu stále dookola omielate že ho kúpil môj muž.

@anonym_autor keď sa zruší pobyt telefonicky, hotel pošle zrušenie emailom na ten istý email, na ktorý poslal potvrdenie rezervácie.