icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

maca1984
Včera o 05:34

Neverím tomuto príbehu. Stačil mi tvoj koment že sa budeš v piatok hlásiť čo ako. Ktorá žena ktorá by videla neveru na vlastné oči by hneď písala na mk ?

anonym_965050
Včera o 05:36
@anonym_ca7f10

@anonym_bc528f to si nemyslím. Ale keby aj, ja by som tam nejaky cas počkala. Uz dost na tom ze ma byt v Čechách a miesto toho je v tatrach

@anonym_ca7f10 presne... ako manzelka by som zavolala a zrusila rezervaciu...

anonym_cfd157
Včera o 05:38

Chod ho prekvapit,to bude sok pre neho.

diablikovci
Včera o 05:42

Ja by som sa tam ubytovala na jednu noc a ráno na raňajkách by som prišla a opýtala sa či si daju kávu 😆. A išla preč a mohol by mi sj Boha stiahnuť z neba už by som ho nepoznala.

tiezjedna
Včera o 05:42
@vevesh

@anonym_dbd27c zadava sa meno ubytovanej osoby. Ak sedi s tym, kto platil, tak nie je o com....

@vevesh nemusí, ja bežne bookujem ubytovanie pre kolegov, ktorí nám robia šoférov a zadávam, že nie som hosť. Platím ja...

gubcikova
Včera o 05:46
@anonym_fc6831

Takéto veci sa dejú často, pracovala som na recepcii 4 roky a to čo som tam videla, zažila, doteraz mám z toho hrôzu. Raz mi na recepciu volala vystrašená pani či by som jej mohla dať info o jej manželovi, či sa tam nachádza a s kým tam je,že isto s nejakou ženou, bohužiaľ nemohla som jej to povedať, ochrana osobných údajov, plakala mi do telefónu, snažila som sa ju ukľudniť, ale proste nemohla som jej povedať o jej mužovi. Volala asi 2-3x. Povedala som to vedúcej, ona zavolala toho pána k nám na recepciu a povedala mu, že nám sem stále volá jeho manželka, ktorá je veľmi rozrušená, že by bolo dobré si to vyriešiť. On žiadna emócia, povedal len, že jasné porieši to. Ďalej sa u nás často konali rôzne akcie, svadby, oslavy, firemné večierky, keď som mala nočnú smenu, chlapi samozrejme mali vypité, koľkokrát prišli na recepciu a pýtali sa ma, že kde je najbližší bordel ( povedali to takto priamo bez hanby), že nech im zavolám taxi, to, že mali obrúčky na ruke im nehovorilo vtedy nič. Alebo chlapi a ženy čo som videla, že sú len kolegovia, samozrejme si na oslave vypili a potom sa krížili medzi sebou, raz dobehla nejaká pani v noci na recepciu za jedným chlapom a jeho kolegyňou a strhla sa bitka medzi tými ženami, zistilo sa, že tá pani čo prišla bola manželka toho chlapa čo tam vystrájal s jeho kolegyňou… no proste to by som knihu vedela napísať čo sa deje takto po hoteloch. Mrzí ma to, ale tvoj bude asi rovnaký kvietok.

@anonym_fc6831 u nás jeden pán chodil na 6:30 sa ubytoval 6:45 pribehla jeho milenka, 15:00 odovzdával kľúče. Takže si to zariadil tak akoby bol v práci a žena nič netušila.

belllinka
Včera o 05:46

To moze zrusit rezervaciu ina osoba ako objednavatel?

tiezjedna
Včera o 05:48
@belllinka

To moze zrusit rezervaciu ina osoba ako objednavatel?

@belllinka jasne, že môže, keď ma potrebné údaje. Veď všetko ide online. Akurát neviem, k čomu by to bolo dobré… Strkať hlavu do piesku v tomto prípade asi nemá cenu.

vevesh
Včera o 05:50
@tiezjedna

@vevesh nemusí, ja bežne bookujem ubytovanie pre kolegov, ktorí nám robia šoférov a zadávam, že nie som hosť. Platím ja...

@tiezjedna ja tiez a zatial sa ma vzdy pytal hotel, kto bude ubytovany (ako hlavna osoba).

tiezjedna
Včera o 05:55

@anonym_autor prepošli si mail s tou rezerváciou, vymaž v odoslanej pošte aj koši. Do Tatier by som si výlet urobila, nafotila si ho aj s ženou/chlapom, a až potom konfrontovala... Len buď pripravená na to, čo uvidíš a dobre si premysli reakciu.

tiezjedna
Včera o 05:57
@vevesh

@tiezjedna ja tiez a zatial sa ma vzdy pytal hotel, kto bude ubytovany (ako hlavna osoba).

@vevesh stačí zakliknúť, že nie si hlavný hosť, booking viac vedieť nepotrebuje, keď má iniciály firmy.

ivik4
Včera o 06:03
@koniarova

Ozaj by ste sa trepali do Tatier všetky a číhali pred hotelom?

@koniarova asi vzdy mame podobny nazor ale v tomto tie zeny celkom chapem ze by sli osobne tam. Keby konfrontovali chlapa doma, povie hoc co a ona sa pravdy dopatrat este dlho nemusi a tiez by som nechcela mat doma chlapa kt. Obraba aj inu 🤢.
Tiez by som sla ASI osobne ak by som hned nevybuchla a popozerala sa v case prichodu na recepcii nenapadne .
Kazdopadne podla mna ziadna pricetna zena ktorej by sa to stalo by nenapisala hned koment o tom ze bude cudzie zeny informovat 😵‍💫. Takze som velmi na pochybach ci je to pravda

ivicatolic
Včera o 06:03
@anonym_autor

No ženy držte mi palce. V piatok sa budem hlásiť s tým čo som sa dozvedela lebo stále tomu nemôžem uveriť.

@anonym_autor držíme ti palce 👍👍👍, hlavne pokoj, aj keď budeš chcieť vo vnútri tela vybuchnúť, ty ideš iba pozorovať, nič iné, žiadne scénky, vieš , že má byť v Čechách a bude v Tatrách...... len ho pozoruj z auta, žiadna recepcia - tam ti nič nepovedia!!! , keď ho budeš vidieť prichádzať s "ňou" , tak vtedy sa pridaj, výstup z auta a choď za ním a niečo zahraj.... Že dobrý deň prajem, ahoj , predstavíš nás, som ti priniesla ešte ponožky, si zabudol, tak čau doma sa vidíme.. takú humornú situáciu, ale stačí aj , aby ťa tam videl, že vieš o ňom, kde sa nachádza.... zober sa a choď preč..... Nezabudni foto, video 🖐️🍀🖐️🍀

anonym_0d0830
Včera o 06:10

A nevies tam mozno zavolat dnes ze napr chces si zarezervovat napr postielku pre dieta?
Mozno ti sami povedia ze ta rezervacia je na ine meno....

anonym_44b434
Včera o 06:16

Zobrala by som mu nenapadne z tasky obciansky, vyrazila do Taiet skor a spravila si v hoteli check in, ze manzel isiel este po ceste dotankovat a uzila si wellness.. ved to je platene na polovicu z tvojich penazi

vevesh
Včera o 06:20
@tiezjedna

@vevesh stačí zakliknúť, že nie si hlavný hosť, booking viac vedieť nepotrebuje, keď má iniciály firmy.

@tiezjedna asi rezervujem zle hotely, lebo mna sa to vzdy pyta a musim uviest aspon jednu z ubytovanych osob. Kedysi to bolo tak s tym zakliknutim, ale minimalne posledny rok ma to vzdy pytalo meno a priezvisko jedneho z hosti.

tiezjedna
Včera o 06:22
@vevesh

@tiezjedna asi rezervujem zle hotely, lebo mna sa to vzdy pyta a musim uviest aspon jednu z ubytovanych osob. Kedysi to bolo tak s tym zakliknutim, ale minimalne posledny rok ma to vzdy pytalo meno a priezvisko jedneho z hosti.

@vevesh robila som rezerváciu do Brna pred 2 dňami 🤷‍♀️Barcelona detto... nikde som nikoho neuvádzala, len zaklikla, že nie som hlavný hosť. Fakt nič iné.

anonym_7d4bbf
Včera o 06:31

@anonym_autor a keď dnes presnoris telefón ???

tamtamka26
Včera o 06:36

mne by to za tú cestu nestálo, navrhla som mu spoločnú cestu. keĎže si už s ním párkrát bola, tak by mu to nemalo byť divné. povedz, že si urobíte romantický výlet atď. a keď už nebudeš vedieť, ako ho prinútiť, tak mu povieš, že všetko vieš....

anonym_a7d8e9
Včera o 06:48

Nešla by som do hotela, ale riešila by som to doma .Dcéru by som odniesla sestre,aby nebola svedkom .S úsmevom by som mu povedala, že sa veĺmi teším na tú romantiku v Tatrách, ktorú si pripravil ako skvelé prekvapenie pre nás.Potom by to už bolo bez úsmevu. Všimala by som si pozorne,čo zo seba vypotí.Opiť rožkom by som sa nedala a na tú služobku do čiech by šiel so mnou, alebo vôbec. Asi by som mu rozvodovými papiermi nemávala pri hlave, ale pripravovala by som sa na život po tom,ako ho opustím. Odkladanie si peňazí, zadné vrátka by som mala už pootvorené, v kĺude by sa doma uz ani nevys.al. Vrátila by som mu to aj a úrokmi. Zradu neodpúšťam.

tiezjedna
Včera o 06:58
@anonym_a7d8e9

Nešla by som do hotela, ale riešila by som to doma .Dcéru by som odniesla sestre,aby nebola svedkom .S úsmevom by som mu povedala, že sa veĺmi teším na tú romantiku v Tatrách, ktorú si pripravil ako skvelé prekvapenie pre nás.Potom by to už bolo bez úsmevu. Všimala by som si pozorne,čo zo seba vypotí.Opiť rožkom by som sa nedala a na tú služobku do čiech by šiel so mnou, alebo vôbec. Asi by som mu rozvodovými papiermi nemávala pri hlave, ale pripravovala by som sa na život po tom,ako ho opustím. Odkladanie si peňazí, zadné vrátka by som mala už pootvorené, v kĺude by sa doma uz ani nevys.al. Vrátila by som mu to aj a úrokmi. Zradu neodpúšťam.

@anonym_a7d8e9 toto je za predpokladu, že si bude sypať popol na hlavu. Ale treba počítať aj s tým, že sa proste zbalí a odíde...

anonym_a7d8e9
Včera o 07:00
@tiezjedna

@anonym_a7d8e9 toto je za predpokladu, že si bude sypať popol na hlavu. Ale treba počítať aj s tým, že sa proste zbalí a odíde...

@tiezjedna V tom prípade škoda si v hoteli na verejnosti zo seba robiť síhačku. Ale nechať ho odísť na ''služobku''-na to by som nemala žalúdok. Ale áno,ak je to typ ženy, že pre pohodlie by sa napriek nevere nerozviedla,tak nechať tak , nech je pokoj v dome.Nie je to pravdepodobne prvá,ani posledná milenka.

patrike
Včera o 07:02
@anonym_ced81e

@anonym_1b4be9 tak to je smutné potom to môžme rovno ostať slobodné všetky načo nám takto zaťažujú život

@anonym_ced81e Nik vam zivot nezatazuje. To nie je o nejakych dobrych zenach a zlych muzoch. Na tu neveru potrebuju zenu a tej nik nedrzi pri hlave revolver, robi to s vedomim, ako je on zenaty.

patrike
Včera o 07:03
@anonym_714105

@anonym_dbd27c možné to je, asi by som si zohnala nejake GPS do jeho auta a sledovat najprv, ci do tych Tatier dorazí. Ked odide uz rano, mozno ak to je milenka, pojde ju niekam domov vyzdvihnúť. Keďže by tam mal byt cely vikend , je kopec času vybrat sa za nim aj neskor, nie este pred jeho príchodom.
@anonym_autor

@anonym_714105 A mame tu dalsi navod na trestny cin. Presne za toto je par ludi odsudenych, dali partnerovi sledovacie zariadenie.

domix147
Včera o 07:06

@anonym_autor určite nič nevrav a objednaj si tam aj ty pobyt a stretnete sa na večeri napr.
Takto keď mu to povieš bude sa vyhovárať že to je omyl. Proste sa z toho vykruti a nakoniec budeš ty za blbu...

anonym_1b8c53
Včera o 07:09
@anonym_a7d8e9

@anonym_a7d8e9 suhlasim s Tebou a cudujem sa tu kolke jej tu radia ist robit dramu niekde do hotela. Kde ho mimochodom ani nemusi zastihnut.

Kebyze idem na vikend s nejakehym frajerom, manzelom, milencom, isto nie som 14:00 na checkine. Najprv mame nejaky pekny den, a na hotel prideme neskoro, nechapem naco by som tam sedela od 14. Ale ak sa jej chce uzierat, sediet na recepcii hodiny a dufat ze ho zastihne a neuvidi on ju ako prvy a teda ani nedojde, nech sa paci. A potom co? Akoze robit tam cirkusy? Alebo mu vlastne splechne do tvare jednu vetu, odide totalne v depresii na dne ledva domov a on dalej bude uzivat vikend - lebo ved bol by blby, keby za takych okolnosti prasil domov. Akoze fakt sa cudujem tuto pani detektivkam, ktore sa velmi rafinovane tvaria ako by ho isli pristihnut pri cine. Pri ich reciach mam skor pocit ze by ani nevydrzali a boli by riadne sceny doma a okamzite. A nie ze nechaju muzicka odist si spokojne za milenkou a ich jediny plan je totalne deravy skrz na skrz a trapny.

Sadla by som doma za stol a postavila ho pred hotovu vec.

dennissa16
Včera o 07:10
@patrike

@anonym_ced81e Nik vam zivot nezatazuje. To nie je o nejakych dobrych zenach a zlych muzoch. Na tu neveru potrebuju zenu a tej nik nedrzi pri hlave revolver, robi to s vedomim, ako je on zenaty.

@patrike tej milenke, môže byt jedno aký status ma chlap.. či je ženatý, rozvedený, slobodný, chudobný,krpaty… nechci nám tu nahovoriť, že vlastne chlap chudák len nevie odolať, keď ho ženy vabia 🤦🏼‍♀️

anonym_65929e
Včera o 07:12
@patrike

@patrike zase? Chudacik, on je v tom asi nevinne, ze? Tak v prvom rade on ma vediet, ze je zenaty, a s tym vedomim sa aj spravat! On nevie vtaka v nohaviciach udrzat, takze keby aj neviem co robila nejaka zenska, tak je to stale jeho rozhodnutie, ci bude podvadzat alebo nie. Ved snad nie ste zvery, co uvidia samicu a hned musia na nu skakat. Ci?

anonym_a7d8e9
Včera o 07:14
@anonym_1b8c53

@anonym_a7d8e9 suhlasim s Tebou a cudujem sa tu kolke jej tu radia ist robit dramu niekde do hotela. Kde ho mimochodom ani nemusi zastihnut.

Kebyze idem na vikend s nejakehym frajerom, manzelom, milencom, isto nie som 14:00 na checkine. Najprv mame nejaky pekny den, a na hotel prideme neskoro, nechapem naco by som tam sedela od 14. Ale ak sa jej chce uzierat, sediet na recepcii hodiny a dufat ze ho zastihne a neuvidi on ju ako prvy a teda ani nedojde, nech sa paci. A potom co? Akoze robit tam cirkusy? Alebo mu vlastne splechne do tvare jednu vetu, odide totalne v depresii na dne ledva domov a on dalej bude uzivat vikend - lebo ved bol by blby, keby za takych okolnosti prasil domov. Akoze fakt sa cudujem tuto pani detektivkam, ktore sa velmi rafinovane tvaria ako by ho isli pristihnut pri cine. Pri ich reciach mam skor pocit ze by ani nevydrzali a boli by riadne sceny doma a okamzite. A nie ze nechaju muzicka odist si spokojne za milenkou a ich jediny plan je totalne deravy skrz na skrz a trapny.

Sadla by som doma za stol a postavila ho pred hotovu vec.

@anonym_1b8c53 Tak nejak. Ak ich aj stretnemje naivné si myslieť,že milenku pošle do pekla padne na kolená a bude odprosovať.Mne by tá rezervácia stačila,ja by som žiadne nepriestrelné dôkazy nepotrebovala na to, aby som si potvrdila s kým to vlastne žijem.Otázkou by bolo pre mna len dokedy.Starého psa novým kúskom nenaučíš.

anonym_bfb8c3
Včera o 07:15

Treba mu cez vikend zatelefonovat-drahy uz som v Cechach, prisla som ta pozriet. V ktorom hoteli byvas?? Okoktavel by.