icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

tiezjedna
Včera o 08:36
@anonym_a7d8e9

@tiezjedna V tom prípade škoda si v hoteli na verejnosti zo seba robiť síhačku. Ale nechať ho odísť na ''služobku''-na to by som nemala žalúdok. Ale áno,ak je to typ ženy, že pre pohodlie by sa napriek nevere nerozviedla,tak nechať tak , nech je pokoj v dome.Nie je to pravdepodobne prvá,ani posledná milenka.

@anonym_a7d8e9 je to možné... ale ja neverím, že aj takáto žena raz nevybuchne. Ja si to neviem ani predstaviť.

patrike
Včera o 08:38
@anonym_1da27b

@patrike
Prestaň spamovať témy tvojimi pseudoprávnickými radami, nikoho to nezaujíma 🙄

@anonym_1da27b Malo by to zaujimat kazdeho, kto nechce mat problemy. Cize policia si vymysla, nepozna zakony ? Ten odkaz mas priamo od nich, kde o tom hovoria ako o trestnom cine.

patrike
Včera o 08:40
@tiezjedna

@patrike menuj aspoň jedného....

patrike
Včera o 08:41
patrike
Včera o 08:42

tu to mate od advokata, ked sa vam moje nazory nepacia :
Podľa advokáta Ivana Syrového sa v súčasnosti ochrana súkromia dostáva do popredia, „v praxi sa s porušovaním súkromia stretávame teraz často.

Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.

Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.

§360a trestného zákona hovorí, že kto iného dlhodobo prenasleduje takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu o jeho život, zdravie alebo podstatným spôsobom zhoršiť kvalitu života, pričom sú tam vymenované rôzne spôsoby možného konania, napríklad sa vyhráža, vyhľadáva jeho osobnú blízkosť alebo ho sleduje, kontaktuje ho prostredníctvom tretej osoby alebo elektronickej komunikačnej služby či inak proti jeho vôli alebo zneužije jeho osobné údaje, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok. V závažnejších prípadoch je to až na tri roky“ . Teda ak sa skutok stane na chránenej osobe - na manželke, manželovi.

niekto2hy
Včera o 08:47

A teraz ,,všetky milenky",rušia víkendový pobyt.😎

biba_18
Včera o 08:48

@patrike ale ty asi nevieš čítať s porozumením - citujem " dlhodobo, môže zbudiť dôvodnú obavu o jeho život, vyhráža sa, vyhľadáva jeho osobnú blízkosť, kontaktuje, zneužije jeho osobné údaje.."

naniki
Včera o 08:48
@patrike

Podľa advokáta Ivana Syrového sa v súčasnosti ochrana súkromia dostáva do popredia, „v praxi sa s porušovaním súkromia stretávame teraz často.

Základom je to, že nikto by sa nemal zaoberať súkromím inej osoby bez jej súhlasu, aj keď je to partner. To znamená, že ani do mobilu mu chodiť, ani do počítača.

Ani manželia nie sú oprávnení otvárať súkromnú korešpondenciu toho druhého a sledovať s kým hovorí, čo si s kým píše. V prvom rade je to prejav nedôvery, v druhom rade môže takéto konanie prekročiť trestnoprávnu rovinu, teda naplniť skutkovú podstatu trestného činu nebezpečného prenasledovania.

§360a trestného zákona hovorí, že kto iného dlhodobo prenasleduje takým spôsobom, že to môže vzbudiť dôvodnú obavu o jeho život, zdravie alebo podstatným spôsobom zhoršiť kvalitu života, pričom sú tam vymenované rôzne spôsoby možného konania, napríklad sa vyhráža, vyhľadáva jeho osobnú blízkosť alebo ho sleduje, kontaktuje ho prostredníctvom tretej osoby alebo elektronickej komunikačnej služby či inak proti jeho vôli alebo zneužije jeho osobné údaje, potrestá sa odňatím slobody až na jeden rok. V závažnejších prípadoch je to až na tri roky“ . Teda ak sa skutok stane na chránenej osobe - na manželke, manželovi.

@patrike a porušovanie zákona v zmysle, že spoločné peniaze užíva s treťou osobou bez oznámenia alebo súhlasu spoluvlastnika ? Tu zákony neplatia ! Veď peniaze jedného sú spoločným majetkom a nakladať s nimi v prospech ďalšej osoby je čo??

biba_18
Včera o 08:49

@patrike a čo sa týka auta - ak je spoločné, môže sledovať auto a nie jeho... 😒

tiezjedna
Včera o 08:50
@patrike

@anonym_1da27b Malo by to zaujimat kazdeho, kto nechce mat problemy. Cize policia si vymysla, nepozna zakony ? Ten odkaz mas priamo od nich, kde o tom hovoria ako o trestnom cine.

@patrike "možnom trestnom čine"... dostal za to max podmienku. A nepotrebuje dávať ani gps do auta, stačí jeho telefón.

anonym_4aafae
Včera o 08:51

@patrike páchateľ neznámy a tak to aj uzavrú, klasika
Nemyslím si, že by nejaký neverník usiloval o to, aby manželka išla na rok do basy.
Sledovacie zariadenie može byť aj nejaký mobil a vypadol mi v aute.. a može si aj naj právnik pískať

anonym_a7d8e9
Včera o 08:51
@patrike

@patrike S tebou musí byť v živote veľká zábava. Pri všetkom hľadáš spôsob, ako niekoho obviniť, že porušuje zákon? O tomto sa všetko točí? Keby to bolo tak, ako píšeš, tak polovica ľudí niekedy za niečo sedela v base, alebo platila mastné pokuty a odškodnenia.

patrike
Včera o 08:53
@anonym_a7d8e9

@patrike S tebou musí byť v živote veľká zábava. Pri všetkom hľadáš spôsob, ako niekoho obviniť, že porušuje zákon? O tomto sa všetko točí? Keby to bolo tak, ako píšeš, tak polovica ľudí niekedy za niečo sedela v base, alebo platila mastné pokuty a odškodnenia.

@anonym_a7d8e9 Nepodcenoval by som nastvaneho a odhaleneho nevernika. Nejeden par zacal paradnu vojnu a vytiahol vsetky mozne zbrane. Len upozornujem, ze nejake sledovacie zariadenia v aute, nech je to gps modul alebo hoc len skryty mobil, nie su v sulade so zakonom.

tiezjedna
Včera o 08:55
@patrike

@anonym_a7d8e9 Nepodcenoval by som nastvaneho a odhaleneho nevernika. Nejeden par zacal paradnu vojnu a vytiahol vsetky mozne zbrane. Len upozornujem, ze nejake sledovacie zariadenia v aute, nech je to gps modul alebo hoc len skryty mobil, nie su v sulade so zakonom.

@patrike dobre. Prednáška skončila, či ešte tam máš niečo?

anonym_ca7f10
Včera o 08:55
@patrike

@patrike 🤦🏼‍♀️

riyadh
Včera o 08:56
@patrike

@mrtina2 Polícia SR - Prešovský kraj
May 23, 2025 ·
SLEDOVACÍ SYSTÉM V AUTE BEZ VEDOMIA MAJITEĽA? POLÍCIA VYŠETRUJE PRÍPAD!
V Kežmarku začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečné prenasledovanie.
Neznámy páchateľ mal do cudzieho vozidla bez súhlasu a vedomia majiteľa nainštalovať sledovacie zariadenie skryté v spätnom zrkadle, napojené na mobilnú aplikáciu.
Takéto konanie je nezákonné! Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

@patrike to by boli plné väznice za sprostosti😅absolútne nič sa nestane ,Max pokuta

patrike
Včera o 08:56
@anonym_a7d8e9

@anonym_a7d8e9 So mnou je naozaj zabava, ale len do bodu, kym ma niekto nenastve. Zopar ludi som uz dostal na policiu a to si tiez mysleli, ako budu vyskakovat. Ja si cas na spisanie vypovede na obvode rad najdem.

anonym_a7d8e9
Včera o 08:57
@patrike

@anonym_a7d8e9 So mnou je naozaj zabava, ale len do bodu, kym ma niekto nenastve. Zopar ludi som uz dostal na policiu a to si tiez mysleli, ako budu vyskakovat. Ja si cas na spisanie vypovede na obvode rad najdem.

@patrike Teba je škoda, za socíku by bol z teba užitočný , zákerný idiot -ŠTB . Známa tiež zistila, že mala v aute nejaké sledovacie zar. Bola to celkom podpásovka, už nie sú spolu, ale neviem o tom, že by ho na políciu udávala. Nakoniec ako to už býva, podvádzal on a preto mal pocit, že podvádza určite aj ona. Zase nie každý potrebuje robiť teátro, rozchod tačí.

alenamihal
Včera o 08:58

Aj ja by som is urobila vylet do Tatier a keby som ho tam stretla zakricala by som *prekvapko* ..este pred odchodom by som si zavolala na ten hotel ohladom rezervacky,ci je vsetko ok hahaaa

patrike
Včera o 08:59
@anonym_a7d8e9

@patrike Teba je škoda, za socíku by bol z teba užitočný , zákerný idiot -ŠTB . Známa tiež zistila, že mala v aute nejaké sledovacie zar. Bola to celkom podpásovka, už nie sú spolu, ale neviem o tom, že by ho na políciu udávala. Nakoniec ako to už býva, podvádzal on a preto mal pocit, že podvádza určite aj ona. Zase nie každý potrebuje robiť teátro, rozchod tačí.

@anonym_a7d8e9 To neviem, na to nie som dost stary, ale za likvidaciu dilera drog v bytovke mi vsetci dakovali.

anonym_a7d8e9
Včera o 09:01
@patrike

@anonym_a7d8e9 To neviem, na to nie som dost stary, ale za likvidaciu dilera drog v bytovke mi vsetci dakovali.

@patrike Mimo tému-ale tipnem si, že šťastie v láske nemáš, však?

anonym_a7d8e9
Včera o 09:04
@patrike

@patrike isté črty máte spoločné.

fajnova
Včera o 09:09

Tooolko dramatických zúfalých vystúpení som už dávno nevidela. Panvice, sledovacka pred hotelom, pridanie sa na kávu, proseco a rozvodové papiere vo vírivke, zobrať si so sebou kamaráta. Wau, fantázia dobrá, ale celé to pôsobí strašne zúfalo, umelo a smutne. Nerob zo seba prosím ťa chuderu inšpirovanú lacnou telenovelou. Zachovaj si hrdosť. Zostaň normálna a nerob sa, že si nad vecou a strašne vtipná, keď sa ti rúca svet. Dcéru daj sestre a muža konfrontuj. Toto som našla, môžeš mi to vysvetliť? Bum hotovo. Načo robiť strašne smiešne cirkusové predstavenia? Zostaň normálna a vecná.

anonym_4aafae
Včera o 09:10

Autorka ho sledovať nemusí, vie kde bude..
Odfotiť auto pred hotelom, cez víkend vymeniť zámky, odniesť jeho veci rodičom(do garáže, firmy) a napísať mu sms, že sa z wellnessu nemusí ponáhlať, lebo aj tak nikto nie je zvedavý na jeho vytrt*aný, vywellnesovaný, falošný xicht

fajnova
Včera o 09:11

A nedaj sa oblbnut dievčatami, čo ti radia scény ako z filmu. Ony by, ony by... No určite, všetci tomu veríme.

andrejka2424
Včera o 09:12
@fajnova

A nedaj sa oblbnut dievčatami, čo ti radia scény ako z filmu. Ony by, ony by... No určite, všetci tomu veríme.

@fajnova Scénár ako z lacných evitoviek.

thereisabear
Včera o 09:13

Ak nemá nič v mobile, tak to bude asi niekto, s kým je často osobne a nepíšu si. Čiže kolegyňa. Alebo ma schovaný druhý mobil.

anonym_ca7f10
Včera o 09:14
@fajnova

Tooolko dramatických zúfalých vystúpení som už dávno nevidela. Panvice, sledovacka pred hotelom, pridanie sa na kávu, proseco a rozvodové papiere vo vírivke, zobrať si so sebou kamaráta. Wau, fantázia dobrá, ale celé to pôsobí strašne zúfalo, umelo a smutne. Nerob zo seba prosím ťa chuderu inšpirovanú lacnou telenovelou. Zachovaj si hrdosť. Zostaň normálna a nerob sa, že si nad vecou a strašne vtipná, keď sa ti rúca svet. Dcéru daj sestre a muža konfrontuj. Toto som našla, môžeš mi to vysvetliť? Bum hotovo. Načo robiť strašne smiešne cirkusové predstavenia? Zostaň normálna a vecná.

@fajnova jasne, konfrontuj ho. On urcite povie pravdu 😂 asi nepoznáš neverných mužov ako su schopní zatĺkať a vymýšľať vyhovorky

patrike
Včera o 09:15
@anonym_4aafae

Autorka ho sledovať nemusí, vie kde bude..
Odfotiť auto pred hotelom, cez víkend vymeniť zámky, odniesť jeho veci rodičom(do garáže, firmy) a napísať mu sms, že sa z wellnessu nemusí ponáhlať, lebo aj tak nikto nie je zvedavý na jeho vytrt*aný, vywellnesovaný, falošný xicht

@anonym_4aafae Dalsia rada typu "pravne bezvedomie". Zo spolocneho obydlia manzela / manzelku dostat nevies. Ani v pripade, ak je dom pisany len jedneho z paru. Trosku sa spamatejte, nez zacnete radit nezmysly.

anonym_ca7f10
Včera o 09:16
@patrike

@anonym_4aafae Dalsia rada typu "pravne bezvedomie". Zo spolocneho obydlia manzela / manzelku dostat nevies. Ani v pripade, ak je dom pisany len jedneho z paru. Trosku sa spamatejte, nez zacnete radit nezmysly.

@patrike ty samozvany právnik pal uz do p..e s týmito trápnymi rečami. V realite zrejme obľúbený moc nebudeš