icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

anonym_0d0830
Včera o 09:17
@fajnova

Tooolko dramatických zúfalých vystúpení som už dávno nevidela. Panvice, sledovacka pred hotelom, pridanie sa na kávu, proseco a rozvodové papiere vo vírivke, zobrať si so sebou kamaráta. Wau, fantázia dobrá, ale celé to pôsobí strašne zúfalo, umelo a smutne. Nerob zo seba prosím ťa chuderu inšpirovanú lacnou telenovelou. Zachovaj si hrdosť. Zostaň normálna a nerob sa, že si nad vecou a strašne vtipná, keď sa ti rúca svet. Dcéru daj sestre a muža konfrontuj. Toto som našla, môžeš mi to vysvetliť? Bum hotovo. Načo robiť strašne smiešne cirkusové predstavenia? Zostaň normálna a vecná.

@fajnova urcite by sa jej hned priznal ze tam ide s milenkou.
To je pre kolegu. Kamarata a neviem koho. Alebo ze to bola iba nejaka cenova ponuka, prekvapenie pre nich ale kedze je ta pracovna cesta tak to musel zrusit a podobne.

patrike
@thereisabear

Ak nemá nič v mobile, tak to bude asi niekto, s kým je často osobne a nepíšu si. Čiže kolegyňa. Alebo ma schovaný druhý mobil.

@thereisabear Alebo sa v tom vyzna, napriklad Samsung umoznuje mat vnutri mobilu dalsi virtualny mobil, kde je vsetko sifrovane. Takto to mam kvoli bankovym apkam, ktore nedovolia pouzivat to iste zariadenie na rozne ucty. Ak by som si tam pridal apku na vymenu sprav, tak mi tam nikto nevlezie bez znalosti hesla.

fajnova
@anonym_ca7f10

@fajnova jasne, konfrontuj ho. On urcite povie pravdu 😂 asi nepoznáš neverných mužov ako su schopní zatĺkať a vymýšľať vyhovorky

@anonym_ca7f10 tak lepšie je ísť jak chuderka s kamarátom, aby akože žiarlil a čakať ho na recepcii s panvicou. Veeeelmi dospelé a strašne smiešne. Určite sa hneď do nej naspäť zaľúbi. Ach ženy, nerobte zo seba kravy. Nech si chalan nemôže povedať, že dobre, že som sa na ňu vysral

anonym_0d0830
Včera o 09:20
@fajnova

@anonym_ca7f10 tak lepšie je ísť jak chuderka s kamarátom, aby akože žiarlil a čakať ho na recepcii s panvicou. Veeeelmi dospelé a strašne smiešne. Určite sa hneď do nej naspäť zaľúbi. Ach ženy, nerobte zo seba kravy. Nech si chalan nemôže povedať, že dobre, že som sa na ňu vysral

@fajnova jasne tie testralne keci su uz "cez". Ono by stacilo bud sa ponuknut ze ide s nim... uz tam by bol prvy naznak podla jeho reakcie. Pripadne ze chce odtial nieco kupit nech to ide on cestou kupit-a ci sa uz bude vykrucat.
A ak uz by ho mala ist "odsledovat" max by som asi nejake fotky.

patrike
Včera o 09:21
@anonym_ca7f10

@patrike ty samozvany právnik pal uz do p..e s týmito trápnymi rečami. V realite zrejme obľúbený moc nebudeš

@anonym_ca7f10 Ale no, trosku urovne by to chcelo, preco tie vulgarne nadavky ? Pravnik samozrejme nie som, ale zakladne veci mam nastudovane. Ak chces, porad sa s realnym pravnikom, co ti povie na napad vymenit zamky a vyhodit veci partnera / partnerky.
Hlavne pamataj, ze to iste sa moze stat tebe. Manzel si najde inu a teba podla tvojho navodu vyhodi. Len tak, lebo podla teba je to ok. Ako sa ti paci taka situacia ?

anonym_ced81e
Včera o 09:23
@patrike

@anonym_ca7f10 Ale no, trosku urovne by to chcelo, preco tie vulgarne nadavky ? Pravnik samozrejme nie som, ale zakladne veci mam nastudovane. Ak chces, porad sa s realnym pravnikom, co ti povie na napad vymenit zamky a vyhodit veci partnera / partnerky.
Hlavne pamataj, ze to iste sa moze stat tebe. Manzel si najde inu a teba podla tvojho navodu vyhodi. Len tak, lebo podla teba je to ok. Ako sa ti paci taka situacia ?

@patrike ty si asi v živote nenasral žiadnu ženu čo? A ak hej tak sedia aj tri že?

anonym_6f3f93
Včera o 09:24
@patrike

@mrtina2 Polícia SR - Prešovský kraj
May 23, 2025 ·
SLEDOVACÍ SYSTÉM V AUTE BEZ VEDOMIA MAJITEĽA? POLÍCIA VYŠETRUJE PRÍPAD!
V Kežmarku začala polícia trestné stíhanie pre trestný čin nebezpečné prenasledovanie.
Neznámy páchateľ mal do cudzieho vozidla bez súhlasu a vedomia majiteľa nainštalovať sledovacie zariadenie skryté v spätnom zrkadle, napojené na mobilnú aplikáciu.
Takéto konanie je nezákonné! Páchateľovi hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

@patrike ty sa nejak moc bojíš toho GPS sledovacieho zariadenia asi vieš prečo 😂 no už vidím ako niekto odsúdi zrútenu ženskú , aj keby aspoň si v base oddýchne a užije wellness, nech sa pánko stará o dieťa aspoň uvidí aké to je náročné starať sa o domácnosť, zrazu mu aj milenka utečie

anonym_ca7f10
Včera o 09:25
@fajnova

@fajnova ja som o žiadnej panvici nepísala. Napísala som, ze by som sla a konfrontovala ho tam a nie, necítila by som sa ako chudera. Pretože veci sa daju riesit aj bez cirkusu a scén. Keby som ho priamo pristihla uz by nemal kam uhnut, nemal by ma ako opiť rozkom typu ze to malo byt prekvapenie pre mna a blabla...

anonym_ca7f10
Včera o 09:27
@patrike

@patrike ja veci riešim inak a nie vymieňanim zámkov. Asi mas velmi smutný a osamelý zivot ked cely den tráviš na zenskom diskusnom fóre a hráš sa na múdreho. Partnerku asi nemáš ze? A ani by som sa nečudovala, všeznalkov nema nikto rad

biba_18
Včera o 09:28

@patrike samozrejme, keď je hajzel tak ho z domu nedostane... ak on má aspoň zvyšok zdravého rozumu, nebude volať políciu na podvedenú ženu že ho vyhodila z domu...

rozculena
Včera o 09:31
@anonym_a7d8e9

@patrike isté črty máte spoločné.

@anonym_a7d8e9 nečítam všetko,ale tento bol geniálny

anonym_4aafae
Včera o 09:32
@patrike

@patrike ja som zámky vymenila a tu som, rozvedená, on vysťahovaný u brata.
Pochopil hneď že je konečná, nemusela som počúvať bludy a rozprávky, povedal len že aha, ticho v telefóne tak som položila a stretli sme sa už len na súde, kde nás za 10 min rozviedli, ani nepípol, nemalo to význam

anonym_ced81e
Včera o 09:33
@anonym_4aafae

@patrike ja som zámky vymenila a tu som, rozvedená, on vysťahovaný u brata.
Pochopil hneď že je konečná, nemusela som počúvať bludy a rozprávky, povedal len že aha, ticho v telefóne tak som položila a stretli sme sa už len na súde, kde nás za 10 min rozviedli, ani nepípol, nemalo to význam

@anonym_4aafae tak sa to robí. Tuto pán asi nemá prax zo života lebo sa nemal s kým rozvádzať tak sa tu oháňa zákonmi.

anonym_0a6764
Včera o 09:33

@anonym_autor nevera je prirodzena vec vo vztahu. iba zufalec ktoreho ziadna nechce je verny, kazdy trochu schopny chlap byva neverny a treba mu to tolerovat.

anonym_ced81e
Včera o 09:34
@anonym_0a6764

@anonym_autor nevera je prirodzena vec vo vztahu. iba zufalec ktoreho ziadna nechce je verny, kazdy trochu schopny chlap byva neverny a treba mu to tolerovat.

@anonym_0a6764 tak to aby som išla zbaliť suseda kým je muž v robote. Veď je to prirodzené.

anonym_0a6764
Včera o 09:36
@anonym_ced81e

@anonym_0a6764 tak to aby som išla zbaliť suseda kým je muž v robote. Veď je to prirodzené.

@anonym_ced81e ak na to mas tak preco nie. Ak sa ti to nepodari aspon vsetci vieme ze za vela nestojis.

anonym_a7d8e9
Včera o 09:36
@anonym_0a6764

@anonym_0a6764 Páči sa mi tvoj pohľad, najmä ak to alfasamec toleruje aj manželke, tak je to charakter a nie hovno. Už sa mi to stalo a podviedla som ho na oplátku s jeho bratrancom. Len tak, na rozlúčku, neviem, či stihol analyzovať, či mi to chce tolerovať.

bronkax
Autor odpoveď zmazal
anonym_fac0da
Včera o 09:37
@anonym_0a6764

@anonym_0a6764 pre teba je aj kradnúť prirodzené? kto nekradne okráda svoju rodinu tak to myslíš? zúfalec si ty

anonym_0a6764
Včera o 09:38
@anonym_fac0da

@anonym_0a6764 pre teba je aj kradnúť prirodzené? kto nekradne okráda svoju rodinu tak to myslíš? zúfalec si ty

@anonym_fac0da s kradnutim je to ine. to si myslis. Ja vravim o schopnostiach. A to je uplne ine. Ak ma niekto schopnosti okuzlit , tak nevyuzit to je nerozumne az hlupe.

tiezjedna
Včera o 09:40
@anonym_0a6764

@anonym_0a6764 treba ho zavesiť za gule do prievanu a dobre rozhúpať😉

anonym_5a434d
@anonym_ced81e

No mne je normálne zle.. fakt sú tí muži zákonite neverní po rokoch manželstva? Prečo to robia keď všetko je fajn. Z nudy? Nerozumiem tomu a už neverím žiadnemu

@anonym_ced81e podľa mňa žiadny chlap nie je verný

anonym_522fa3

Ved ked bude na pobyte, zavolaj na pobyt, ze chces hovorit s panom tym a tym, das cislo rezervacie a recepcia ti potvrdi, ci tam taky je a prepoji ...

anonym_522fa3
@anonym_5a434d

@anonym_5a434d Zeny su rovnako neverne ako muzi, inak by muzi nemali byt s kym neverni.

tiezjedna
Včera o 09:41
@anonym_522fa3

Ved ked bude na pobyte, zavolaj na pobyt, ze chces hovorit s panom tym a tym, das cislo rezervacie a recepcia ti potvrdi, ci tam taky je a prepoji ...

@anonym_522fa3 myslíš, že v dnešnej dobe mobilov jej toto niekto zožerie?? Zas netreba robiť zo seba trubku...

anonym_ced81e

Tak to sa poďme všetci rozviesť načo sú takým ľuďom vzťahy? To je úplne zbytočné

anonym_0a6764
@anonym_5a434d

@anonym_5a434d zopar je, taki o ktorych nema ozaj nik zaujem, ani ked prosikaju alebo chcu zene zaplatit tak ich nechcu a potom su radi ze maju tu co maju doma. a tak vznika vernost. Ubohostou.

anonym_522fa3
Včera o 09:42
@tiezjedna

@anonym_0a6764 treba ho zavesiť za gule do prievanu a dobre rozhúpať😉

@tiezjedna A neverne zeny zavesit tak isto za ce.ky do prievanu? 🙂

anonym_5a434d
Včera o 09:42
@anonym_0a6764

@anonym_0a6764 tiež si myslím. Ako človek podľa mňa ani na monogamiu nie je stvorený. Len spoločnosť to tak zariadila. Ja by som za žiadneho chlapa nedala ruku do ohňa. A ani za seba. Ktovie čo nás čaká a koho stretneme.

anonym_0a6764
Včera o 09:46
@anonym_5a434d

@anonym_0a6764 tiež si myslím. Ako človek podľa mňa ani na monogamiu nie je stvorený. Len spoločnosť to tak zariadila. Ja by som za žiadneho chlapa nedala ruku do ohňa. A ani za seba. Ktovie čo nás čaká a koho stretneme.

@anonym_5a434d predstav si takeho stareho tucneho, chlpateho chlapa niekde co cely den sa vyvaluje pred telkou pod papucou s detskom ktore mu bucha lopatou po hlave a on si to necha lebo vie ze na ine nema, ako by taky mohol si najst nejaku s ktorou by bol neverny. no nenajde. Lebo je to uboziak. a potom ta jeho vsade rozprava na koniku ako ma ona verneho. To je zial realita vernosti chlapov.