icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

patrike
Včera o 10:57
@tiezjedna

@anonym_4aafae to už je fajnový level hajzlovstva...

@tiezjedna Teraz na cej strane ? Tu sestru urcite neobrabal nasilu ...

anonym_9c948d
Včera o 10:59

Radia ti tu ist ho sledovat, konfrontovat atd...Otazka je, chces sa rozviest? Mas podmienky, aby si sa odstahovala hned atd? Vylet by som si mozno spravila, ale len by som checkla vecer/rano, ci je jeho auto pred hotelom. Ty mu nepotrebujes dokazovat neveru (jedine sebe). Ak je neverny, tak velmi dobre vie kde kedy a s kym bol. Mne by stacil aj ten mail, aby som bola na pozore. A vsimala by som si muza dalej, pripravovala sa na odchod, setrila peniaze, hladala byvanie a tak. Podla toho, aku mas situaciu. Ked ho hned dnes ovalis panvicou, vies sa zajtra okamzite odstahovat? Ked ta podvadza a vztah zachranit nechces, tak uz je jedno, ci sa rozides dnes alebo o tyzden, o mesiac, hlavne maj pripravene zadne dvierka. Ale ak chces vztah zachranovat, tak hej, idealne je to riesit kym este nikam nejde, nech ma o jeden vrz menej.

tiezjedna
Včera o 11:00
@patrike

@tiezjedna Teraz na cej strane ? Tu sestru urcite neobrabal nasilu ...

@patrike na oboch. Bez debaty. Dostať týmto spôsobom naložené od najbližších je na psychické zrútenie.

moonlight1210
Včera o 11:01
@anonym_335159

Ja by som do Tatier nesla.
Bud by som sa ho na rovinu spytala, co ta rezervacia v Tatrach znamna, ked mal byt v Cechach. A konfrontovala ho hned doma.
Alebo by som navrhla, ze idem do CIECH s nim.
V oboch alternativach ma malu sancu zatlkat. Na co sa niekam tajne trepat?

@anonym_335159 podobne podozrenie jedna znama vyriesila tym, ze trvala, ze ide s nim.

Tak vylet milenke zrusil a siel s nou.
Milenke to potom stedro vynahradil darcekmi a drahsim vyletom len pre nu.

Nedosiahla nic. Nedokazala si podozrenie, on vyzeral cisty ako lalia, a o tom, ako s nou vypiekol sa neskor dozvedela z konverzacie medzi nimi, kde sa milenke za ten vylet osrpavedlnoval, nadaval na zenu, ze im to skazila, dohodli sa, ze budu radsej uz opatrnejsi. A aj to, ako potom dokladne opatrne planovali dalsie spolocne vylety, aby ona uz nic nezistila.
A veru cele mesiace nic netusila. Kym nenasla tu konverzaciu. Naivne si myslela, ze ho tym vtedy vcas stopla a on prestal blbnut. No figu.

anonym_4aafae
Včera o 11:07
@tiezjedna

@anonym_4aafae to už je fajnový level hajzlovstva...

@tiezjedna áno, trágédia..
Ich mama sa priklonila k tej slobodnej sestre, nechcela prísť o zaťa🙏🏼
Sestra bola o rok staršia, inak boli ako dvojičky, veľmi pekné obidve, sestra mohla mať kohokoľvek a ulakomila sa na zavalitého švagra.
Ženatý chlap moc nemá priestor hľadať milenky, často ich má po ruke: kolegyňa, švagriná, suseda, ženy kamarátka, čašníčka z obľúbenej reštiky..

tiezjedna
Včera o 11:10
@anonym_4aafae

@tiezjedna áno, trágédia..
Ich mama sa priklonila k tej slobodnej sestre, nechcela prísť o zaťa🙏🏼
Sestra bola o rok staršia, inak boli ako dvojičky, veľmi pekné obidve, sestra mohla mať kohokoľvek a ulakomila sa na zavalitého švagra.
Ženatý chlap moc nemá priestor hľadať milenky, často ich má po ruke: kolegyňa, švagriná, suseda, ženy kamarátka, čašníčka z obľúbenej reštiky..

@anonym_4aafae otras... a mamina reakcia snáď ešte väčší. Takže vlastne to tá chudera schytala z troch strán. Ja by som s nimi už do konca života neprehovorila. To je fakt strašné.

anonym_ea2f71
Včera o 11:11

No neprijemne

biba_18
Včera o 11:12

@anonym_4aafae nechcela prísť o zaťa, tak prišla o dcéru. zaujímavé teda ...

anonym_335159
Včera o 11:12
@moonlight1210

@anonym_335159 podobne podozrenie jedna znama vyriesila tym, ze trvala, ze ide s nim.

Tak vylet milenke zrusil a siel s nou.
Milenke to potom stedro vynahradil darcekmi a drahsim vyletom len pre nu.

Nedosiahla nic. Nedokazala si podozrenie, on vyzeral cisty ako lalia, a o tom, ako s nou vypiekol sa neskor dozvedela z konverzacie medzi nimi, kde sa milenke za ten vylet osrpavedlnoval, nadaval na zenu, ze im to skazila, dohodli sa, ze budu radsej uz opatrnejsi. A aj to, ako potom dokladne opatrne planovali dalsie spolocne vylety, aby ona uz nic nezistila.
A veru cele mesiace nic netusila. Kym nenasla tu konverzaciu. Naivne si myslela, ze ho tym vtedy vcas stopla a on prestal blbnut. No figu.

@moonlight1210 Takze nahananie muza po hoteloch je riesenie, ktore doporucujes? Pripadne si sama absolvovala?

tiezjedna
Včera o 11:14
@biba_18

@biba_18 asi, že keď má dve, tak jednu obetuje a ešte jej aj zať zostane... 🙄 mater roka, fakt...👽

anonym_036d37
Včera o 11:16

Ak mas moznost, chod a prekvap ho. Lebo keby si ho na to oslovila vykrucal by sa.. takto to uvidis na vlastne oci. Lahsie sa s tym vyrovnas. Ohladom tel , moze mat kludne 2, preto nechava jeden kludne na stole.

anonym_4aafae
Včera o 11:23
@biba_18

@biba_18 áno, zať mal kopu prachov, mame(svokre) platil dovolenky atď, nechcela prísť o luxus.
Táto moja známa to niesla celkom statočne, najskor všetkých odpísala, ale k mame si neskor našla cestu, k sestre už nie.
Tá sa neskor vydala za iného.

anonym_c5129b
Včera o 11:35
@anonym_0a6764

@anonym_5a434d predstav si takeho stareho tucneho, chlpateho chlapa niekde co cely den sa vyvaluje pred telkou pod papucou s detskom ktore mu bucha lopatou po hlave a on si to necha lebo vie ze na ine nema, ako by taky mohol si najst nejaku s ktorou by bol neverny. no nenajde. Lebo je to uboziak. a potom ta jeho vsade rozprava na koniku ako ma ona verneho. To je zial realita vernosti chlapov.

@anonym_0a6764 radšej domáceho tučného valoša ako chronického kur... a.

anonym_e2fe54
Včera o 11:36

@anonym_autor koľko km máš do Tatier?

anonym_0005ea
Včera o 11:49

🍿

anonym_7b4c63
Včera o 11:53

Jejda do víkendu tu bude 20 strán a autorka sem ani nenapíše

anonym_7d4bbf
Včera o 11:55
@anonym_335159

@anonym_7d4bbf Krava bude, ked tam bude behat okolo hotela a nahanat si chlapa.

@anonym_335159 nie nebude krava. Ona zaručene krava ak ju podvádza nebude. Musí to vidieť na vlastné oči nech jej v žiadnom prípade doma nenahovori že má ONA paranoje. Pekne by som ich sledovala celý deň dokonca by som sa dokázala vizuálne zmeniť na inú osobu aby som mohla byť pri nich čo najbližšie. A to nekecam potrebovala by som vedieť autenticky podrobnosti

anonym_335159
Včera o 12:00
@anonym_7d4bbf

@anonym_335159 nie nebude krava. Ona zaručene krava ak ju podvádza nebude. Musí to vidieť na vlastné oči nech jej v žiadnom prípade doma nenahovori že má ONA paranoje. Pekne by som ich sledovala celý deň dokonca by som sa dokázala vizuálne zmeniť na inú osobu aby som mohla byť pri nich čo najbližšie. A to nekecam potrebovala by som vedieť autenticky podrobnosti

@anonym_7d4bbf Zufale zeny robia zufale veci.

anonym_7d4bbf
Včera o 12:05
@anonym_335159

@anonym_7d4bbf Zufale zeny robia zufale veci.

@anonym_335159 áno toto je zufalost level 90

tiezjedna
Včera o 12:06
@anonym_7d4bbf

@anonym_7d4bbf meniť vizuál a plížiť sa, to už je trochu pod úroveň. To ani nepotrebuje. Ona už dnes vie, že klame. Na konfrontáciu a vyvodenie dôsledkov bohato postačí, keď sa utvrdí v tom, čo tuší. Nejaká fotka alebo video a hotovo, aby sa nemohol vyvliecť z toho, že bol niekde úplne inde a s niekým... Písala, že je z toho v šoku, nemyslím si, že by sa uchýlila ešte k takýmto sebemrskačským praktikám, ale možno sa mýlim.

moonlight1210
Včera o 12:10
@anonym_335159

@moonlight1210 Takze nahananie muza po hoteloch je riesenie, ktore doporucujes? Pripadne si sama absolvovala?

@anonym_335159
Preco behanie po hoteloch? Ved ona vie, kam ma ist.

A ano, ak mas pristupk dokazom, tak ich nezahadzuj. Dalsiu sancu uz (najskor) nedostanes. Budes uz len lutovat, ze si zavahala. To ti viem garantovat zo skusenosti mnohych zien. I tu na koniku.

Jedine, ze si typ cloveka, co kasle na dokazy a jednoducho kona, ako sa rozhodne. Neriesi, ci sa nemyli. Jednoducho vzdy urobi to, co sam chce. Prebera za svoje rozhodnutia plnu zodpovednost.
Ak sa raz rozhodne, ze to, co ma, je dokaz nevery a nestrpi to, tak odide. Nepotrebuje preverovat, overovat. Staci mu napriklad, ze dovera bola narusena.
Ak neskor zisti, ze slo o omyl, berie plnu zodpovednost za to, ze konal na zaklade omylu. Vynada si a ide dalej.
Rovnako ked sa rozhodne, ze nebude riesit neveru a chce ostat, tak ostane. Nic dalej nezistuje, nikoho nevini. Lebo sa rozhodol.

Nerobi skrizene rozhodnutia. Ze chce ostat, ale zaroven chce aj satisfakciu.

Ale 99,99% zien (i muzov) takych nie je.
Takze ano, ak maju pristup k dokazom, treba to vyuzit. Na 100% to olutuju, ak to nechaju plavat. Lebo ich to bude stvat, ze ich mali na dosah, a teraz bez nich tapaju v nekonecnom mori nejasnosti, ked sa neverny partner (logicky) brani povedaniu pravdy a zahmlieva, klame, prekruca a upravuje fakty, ako sa len da.

gloriadeville
Včera o 12:14

@anonym_autor pozri si ako vyzera ten hotel..ci je to recepcia s lobby..pekne by som prisla skor, objednala kavicku, zobrala knihu ako rekvizitu (asi nebudes mat zaludok na citanie) a cakala. Moze sa stat aj ze pride sam a druha strana pride osobitne..s tym musis ratat, ze tam mozno stravis viac casu.
Alebo prist skor a ohlasit sa na recepcii nech vies aku ma mat izbu, potom im povedat, ze cakas na manzela a zatial si das kavu..

anonym_fac0da
Včera o 12:20
@gloriadeville

@anonym_autor pozri si ako vyzera ten hotel..ci je to recepcia s lobby..pekne by som prisla skor, objednala kavicku, zobrala knihu ako rekvizitu (asi nebudes mat zaludok na citanie) a cakala. Moze sa stat aj ze pride sam a druha strana pride osobitne..s tym musis ratat, ze tam mozno stravis viac casu.
Alebo prist skor a ohlasit sa na recepcii nech vies aku ma mat izbu, potom im povedat, ze cakas na manzela a zatial si das kavu..

@gloriadeville lepšie je zaplatiť si cudzieho človeka ktorého dotyčný nepozná aby nazbieral dôkazy
na recepcii mu povedia že manželka ho čaká v kaviarni, tak si rýchlo vymyslí výhovorku a slečnu odrazu nebude poznať, tá si zaplatí inú izbu

anonym_335159
Včera o 12:21
@moonlight1210

@anonym_335159
Preco behanie po hoteloch? Ved ona vie, kam ma ist.

A ano, ak mas pristupk dokazom, tak ich nezahadzuj. Dalsiu sancu uz (najskor) nedostanes. Budes uz len lutovat, ze si zavahala. To ti viem garantovat zo skusenosti mnohych zien. I tu na koniku.

Jedine, ze si typ cloveka, co kasle na dokazy a jednoducho kona, ako sa rozhodne. Neriesi, ci sa nemyli. Jednoducho vzdy urobi to, co sam chce. Prebera za svoje rozhodnutia plnu zodpovednost.
Ak sa raz rozhodne, ze to, co ma, je dokaz nevery a nestrpi to, tak odide. Nepotrebuje preverovat, overovat. Staci mu napriklad, ze dovera bola narusena.
Ak neskor zisti, ze slo o omyl, berie plnu zodpovednost za to, ze konal na zaklade omylu. Vynada si a ide dalej.
Rovnako ked sa rozhodne, ze nebude riesit neveru a chce ostat, tak ostane. Nic dalej nezistuje, nikoho nevini. Lebo sa rozhodol.

Nerobi skrizene rozhodnutia. Ze chce ostat, ale zaroven chce aj satisfakciu.

Ale 99,99% zien (i muzov) takych nie je.
Takze ano, ak maju pristup k dokazom, treba to vyuzit. Na 100% to olutuju, ak to nechaju plavat. Lebo ich to bude stvat, ze ich mali na dosah, a teraz bez nich tapaju v nekonecnom mori nejasnosti, ked sa neverny partner (logicky) brani povedaniu pravdy a zahmlieva, klame, prekruca a upravuje fakty, ako sa len da.

@moonlight1210 Tieto tvoje nekonecne litanie .
Ja by som sa v takejto situacii netrepala do Tatier ani na ziadne hotely a nenuchala po muzovi, kde je s kym je. Bolo by to pod moju uroven a ponizujuce. Ako taka chudera.
Ma email (tam uz je dokaz), otvorena konfrontacia o co s tymi Tatrami/Cechami ide. A kazda rozumna zena uz vie ako sa dostat (s uctou k sebe) k pravde. A hlavne k rozhodnutiu prijat pravdu a opustit muza. Tvoja znama ho opustit nechcela, preto sa nechala oblbnut.

tiezjedna
Včera o 12:25
@gloriadeville

@gloriadeville ja by som sa rozhodne na recepcii nehlásila... informácia o izbe je pre ňu naprosto zbytočná.

anonym_7b4c63
Včera o 12:27
@anonym_335159

@moonlight1210 Tieto tvoje nekonecne litanie .
Ja by som sa v takejto situacii netrepala do Tatier ani na ziadne hotely a nenuchala po muzovi, kde je s kym je. Bolo by to pod moju uroven a ponizujuce. Ako taka chudera.
Ma email (tam uz je dokaz), otvorena konfrontacia o co s tymi Tatrami/Cechami ide. A kazda rozumna zena uz vie ako sa dostat (s uctou k sebe) k pravde. A hlavne k rozhodnutiu prijat pravdu a opustit muza. Tvoja znama ho opustit nechcela, preto sa nechala oblbnut.

@anonym_335159 no vidis pred mužom by si sa ako chudera nechovala tu s tým nemáš problem.

anonym_ced81e
Včera o 12:28

Ženy nie že tam pôjdete ešte skôr ako autorka zo zvedavosti 🤣 čo keby sme počkali do zajtra možno dá aj rozuzlenie?

anonym_9ec5e6
Včera o 12:32

ako keby to nebolo jedno s kym tam ide. povedal, ze ide do Ciech a ide do Tatier. nestaci toto klamstvo?
ja som tak chlapovi (v zaciatku vztahu) prisla na to, ze isiel lyzovat "len s dcerou" a boli tam aj s jeho kamoskou, aj ked mal kazdy izbu sam. ked som ho konfrontovala, tak povedal, ze no a co, preco by nemohol ist lyzovat s kamoskou a ze preto mi to nepovedal, lebo o nic neslo a este sa na mna osopil. aj ked by to bola ozaj iba kamoska, mala som dost. povedala som mu, ze prave preto mi to mal povedat. dovera bola uz v prdeli tak ci tak. ci su dnes spolu netusim, ja som to s nim skoncila.

anonym_335159
Včera o 12:32
@anonym_7b4c63

@anonym_335159 no vidis pred mužom by si sa ako chudera nechovala tu s tým nemáš problem.

@anonym_7b4c63 Najprv o mojom prispevku popremyslaj a potom sem rychlo vypisuj.
Ale tusim, ze v tvojom pripade nie je sanca. Chuderka.

anonym_a7d8e9
Včera o 12:34
@anonym_ced81e

Ženy nie že tam pôjdete ešte skôr ako autorka zo zvedavosti 🤣 čo keby sme počkali do zajtra možno dá aj rozuzlenie?

@anonym_ced81e To by bolo presne to, čo urobí žena po najväčšej kovbojke v živote, keď sa jej rúca celé manželstvo. Doplní na koníku, ako to dopadlo 😀 Ak toto nie je vymyslené, tak by som sa chcela vcítiť do ženy, ako pozerá, kým sa jej manžel zbalí, odíde za milenkou a ona trpezlivo vyčkáva na svoju chvíľu na recepcii., Ja si toto neviem v realite predstaviť. Vybuchla by som v momente, akoby som mu to našla .Také, že on sa z toho vyvlečie neexist. Proste by to videl v mojich očiach, že je koniec a že mu neverím ani slovo, lebo nežerem trávu okolo cesty. Ak by to bol fakt omyl, do tých čiech by ma pre pokoj v rodine vzal a možno by ho mrzelo, že mu neverím, ale vedel by aj to, že má svedomie čisté a nemá čo skrývať. Na rozprávky však neverím, takže by som čakala, že sa rozčertí milosť pán, ako zlodej prichytený pri krádeži, lebo bude vedieť, že má za ušami.