icon

Podozrenie na neveru

8. apr 2026

Ahojte
Zostala som v šoku ale možno ma môj muž podvádza...v piatok ráno má odísť ževraj pracovne na nejakú služobnú cestu na víkend do Čiech a vrátiť by sa mal v pondelok večer. Už takto pár krát bol takže ma to neprekvapilo. Ale dnes keď bol v práci som si potrebovala niečo preposlať z jeho mailovej schránky tak som sa prihlásila na jeho počítač a otvorila jeho emaily. Hľadala som email, ktorý som si potrebovala preposlať ale narazila som na email o potvrdení rezervácie hotela vo vysokých Tatrách pre dve osoby aj so vstupom do wellness. Práve v tom čase, keď má byť akorát na tej pracovnej ceste. Som z toho úplne mimo pretože nejaví žiadne známky toho že by niekoho mal. Telefón máva normálne položený bez dozoru, nezmenil správanie a mala som pocit že je všetko medzi nami v poriadku. Čo mám robiť? Mám ho teraz konfrontovať a opýtať sa ho na rovinu čo to má znamenať? Alebo ho tam mám ísť prekvapiť? Ani neviem ako sa mám teraz správať. Vidí na mne že ma niečo žere.

Strana
z35
anonym_5219fe
Včera o 08:01
@anonym_0685d9

@anonym_autor keď sa zruší pobyt telefonicky, hotel pošle zrušenie emailom na ten istý email, na ktorý poslal potvrdenie rezervácie.

@anonym_0685d9 nie vzdy, niekedy nic neposle, ak netreba

anonym_0685d9
Včera o 09:12
@anonym_5219fe

@anonym_0685d9 nie vzdy, niekedy nic neposle, ak netreba

@anonym_5219fe v akých situáciách netreba napríklad?

anonym_21ae3b
Včera o 09:21
@anonym_0685d9

@anonym_5219fe v akých situáciách netreba napríklad?

@anonym_0685d9 pravdepodobne nejazdis prec casto resp jazdíš do ubytovani cez portály alebo do hotelov typu Hilton.
Ak neoprebehne platba,ak ide o malé ubytovanie súkromného typu, telefonatom vyskrtnu z kalendára a hotovo.
Ja nevidím problem.

anonym_0685d9
Včera o 09:22
@anonym_21ae3b

@anonym_0685d9 pravdepodobne nejazdis prec casto resp jazdíš do ubytovani cez portály alebo do hotelov typu Hilton.
Ak neoprebehne platba,ak ide o malé ubytovanie súkromného typu, telefonatom vyskrtnu z kalendára a hotovo.
Ja nevidím problem.

@anonym_21ae3b ja sa pýtam normálne. Ja som viac x zrušila ubytko väčšinou to bol 4* a vždy mi poslali email o zrušení. Nebolo to cez portály.

anonym_9c948d
Včera o 09:26
@anonym_21ae3b

Ja nevidím problem.

@anonym_21ae3b rezerváciu potvrdia mailom a zrušenie už nie? Ale veď v pohode, ďalšia náhodička, práve tento hotel s wellness (nie malé ubytovanie) si to len na základe telefonátu vyškrtne z kalendára.

anonym_21ae3b
Včera o 09:34
@anonym_9c948d

@anonym_21ae3b rezerváciu potvrdia mailom a zrušenie už nie? Ale veď v pohode, ďalšia náhodička, práve tento hotel s wellness (nie malé ubytovanie) si to len na základe telefonátu vyškrtne z kalendára.

@anonym_9c948d nech sa autorka vyjadrí,o aké ubytovanie ide,ak chce.Viem ale pochopiť,ak nechce.
4*hotel to ma upratané,bezpochyby.Ak bukli dáke ubytovanie s wellnesom niekde v Tatrách,viem si to predstaviť,neraz sme to riešili touto formou.
Väčšinou to riešia vtedy,ak je pobyt zaplatený a potrebujú si vykázať vrátenie platby.
Nie je to jedno?
Su 2 moznosti len a to:podvádza a nepodvadza.
Autorka presne vie,ktora moznost je správna.Preco sa snažíte spochybniť jej presvedcenie?Mate %z rozvodových poplatkov?Mne to nedava zmysel.
Nech sa každý pozrie do vlastného hniezda a tam začne hľadať pravdu.
P.S.Naozaj neviem,o aké ubytovanie ide,nečítala som všetky komentáre.

anonym_9c948d
Včera o 09:52
@anonym_21ae3b

@anonym_9c948d nech sa autorka vyjadrí,o aké ubytovanie ide,ak chce.Viem ale pochopiť,ak nechce.
4*hotel to ma upratané,bezpochyby.Ak bukli dáke ubytovanie s wellnesom niekde v Tatrách,viem si to predstaviť,neraz sme to riešili touto formou.
Väčšinou to riešia vtedy,ak je pobyt zaplatený a potrebujú si vykázať vrátenie platby.
Nie je to jedno?
Autorka presne vie,ktora moznost je správna.Preco sa snažíte spochybniť jej presvedcenie?Mate %z rozvodových poplatkov?Mne to nedava zmysel.

@anonym_21ae3b veď keď mu verí, tak ju môže aj 1000 ľudí spochybniť a je to ok. Napísala tu problém, podozrenie. Napísala ako sa to vyriešilo. Ona objektívna nie je, tak jej tu iní ukazujú, čo v celej situácii nesedí. Ak je 100% presvedčená, že je to v poriadku, tak ju to rozhodiť nemôže.

anonym_a66257
Včera o 10:10
@anonym_21ae3b

Nie je to jedno?

@anonym_21ae3b Lebo je to pre nich "senzácia" pri káve z pohodlia bezpečného domova, o ktorej sa dobre mudruje a špekuluje...keby sa to malo diať na vlastnej koži, už by to taká sranda nebola.

anonym_335159
Včera o 10:14
@anonym_a66257

@anonym_21ae3b Lebo je to pre nich "senzácia" pri káve z pohodlia bezpečného domova, o ktorej sa dobre mudruje a špekuluje...keby sa to malo diať na vlastnej koži, už by to taká sranda nebola.

@anonym_a66257 Keby sa to dialo na mojej kozi, tak uz tomu chlapovi nedoverujem.

anonym_a66257
Včera o 12:56
@anonym_335159

@anonym_a66257 Keby sa to dialo na mojej kozi, tak uz tomu chlapovi nedoverujem.

@anonym_335159 To si ty, ona sa rozhodla dôverovať.

anonym_48e5d1
Včera o 14:14

jedna vec je zistit, ze chlap je kreten a druha ako to zvladnut, su zeny na rodicovskej, alebo maju nizky plat, prisli o pracu, clovek si rozmysli ci bude byvat v skatuli pod mostom, alebo sa postupne pripravi ma odchod, ci vytesni, odpusti, alebo co urobi, kazdopadne by som uz bola opatrna pri dalsich cudesnych zisteniach

anonym_b276ab
Včera o 21:01
@anonym_335159

@anonym_335159 doverovat nemusis,ale co dalej?nie kazda zije ako vo filme,ze zisti neveru a ide na trip s kamoskami do cudziny,zapit zial.Nie kazda,ako sa tu skoro vzdy pise,ho moze pobalit a nechat pred dverami tasky.A nie kazda ma kam ist.Ved to by bolo ako v sne,trulo pochybil,je mi neverny,kym je v praci,zabalim tesco igelitky,dam pred dvere a neriesim.Ale budme realisti.Aj ten muz tam byva,plati si,v krajnom pripade,je to vsetko jeho (ak nie su zobrati).Ona s dietatom na krku,na rodicaku a pride k takemuto zisteniu.Co dalej?to je tak neskutocne pekne a lahke pisat,ja by som ho vyhodila,ja by som sa rozviedla,ja by som odisla.Naozaj?a kam?a s cim?s rodicakom?a ak aj ma pracu,je ta praca casovo taka,ze zvladne dat dieta do skolky,skoly a na cas prist do prace?plus poobedne casy,stihne dieta vybrat zo zariadenia?tu sa dookola stale pri akejkolvek nevere pise,odid/vyhod.Ale malokto napise,ako,preboha ako?

anonym_335159
Dnes o 05:02
@anonym_b276ab

@anonym_335159 doverovat nemusis,ale co dalej?nie kazda zije ako vo filme,ze zisti neveru a ide na trip s kamoskami do cudziny,zapit zial.Nie kazda,ako sa tu skoro vzdy pise,ho moze pobalit a nechat pred dverami tasky.A nie kazda ma kam ist.Ved to by bolo ako v sne,trulo pochybil,je mi neverny,kym je v praci,zabalim tesco igelitky,dam pred dvere a neriesim.Ale budme realisti.Aj ten muz tam byva,plati si,v krajnom pripade,je to vsetko jeho (ak nie su zobrati).Ona s dietatom na krku,na rodicaku a pride k takemuto zisteniu.Co dalej?to je tak neskutocne pekne a lahke pisat,ja by som ho vyhodila,ja by som sa rozviedla,ja by som odisla.Naozaj?a kam?a s cim?s rodicakom?a ak aj ma pracu,je ta praca casovo taka,ze zvladne dat dieta do skolky,skoly a na cas prist do prace?plus poobedne casy,stihne dieta vybrat zo zariadenia?tu sa dookola stale pri akejkolvek nevere pise,odid/vyhod.Ale malokto napise,ako,preboha ako?

@anonym_b276ab Ja som napisala, ze by som mu uz nedoverovala. Si precitaj tu jednoduchu vetu este raz. Tvoj prispevok asi patril niekomu inemu?

aurora33
Dnes o 05:10
@anonym_b276ab

@anonym_b276ab normalne.

lienka.7
Dnes o 06:49
@anonym_b276ab

@anonym_b276ab ano, mas z časti pravdu. Možnosti sú vždy, aj keď nie hned tak radikálne. Ale určite sa nebudem tváriť ze nič, ale podla toho sa zariadim. Keď som na tom rodicaku, tak idem co najskor do prace (nie, nemusis byt do 3 rokov doma) a snažím sa co najviac si šetriť a odkladať. A pokiaľ sa to dá, začať komunikovať s rodinou, co sa deje a ze budem potrebovať pomoc. Ja aj pokial by som mala spať na sedačke ci matraci, nikdy by som dcére neodmietla pomoc.

x015ad
Dnes o 07:07

Ešte 3strany prosím

asocial
Dnes o 12:35
@anonym_autor

Veľmi ma prekvapuje ako ste si niektoré isté že ma muž určite podvádza a že ho dokonca kryjú rodičia. Poznáte ma? Poznáte môjho muža a jeho rodičov? Viete aké máme manželstvo? Nepotrebujem to tu obhajovať, ja sama viem najlepšie ale prosím vás netrepte tu hlúposti keď nič poriadne neviete. Ja viem, lepšie by sa vám čítalo keby som tu napísala že som nabehla do Tatier a našla tam môjho muža s inou ženou. To je také typické - slovenské, zabávať sa na cudzom nešťastí a nedopriať druhému. Úprimne vám len prajem veľa lásky, pretože to vám možno chýba keď máte takýto negatívny pohľad na veci. Všetko totiž nemusí byť tak ako na prvý pohľad vyzerá aj keď mne sa v tej chvíli asi zahmlel mozog. Keby som sa pozerala na veci triezvejšie hneď by som vedela že je to celé len hlúpa zhoda náhod.
Dobrú noc.

@anonym_autor ja len toľko, že aj ja som našim, keď ešte neboli zdatnejši objednávala a platila pobyt a platila kartou, oni mi potom poslali peniaze na účet. Je to podľa mňa ok. V tomto prípade ide podľa mňa o celkom vtipné nedorozumenie. Podľa mňa to ber celé ako vtipnú historku a niektoré tieto ženy si nevšímaj. Presne ako si vravela, tešili sa, že pôjdeš do Tatier a nájdeš ho s milenkou

anonym_0685d9
Dnes o 14:25
@anonym_b276ab

@anonym_b276ab treba si odkladať peniaze pomimo aj počas vzťahu, ale väčšina romantický založených dám tu to považuje za nehorázne, lebo veď dôverujeme si a milujeme sa a on by nikdy....bla bla.
Ja som takto odišla z 2 deťmi počas RD, vďaka nejakej finančnej rezerve (ktoru som si roky šetrila) som sa postavila na nohy a podala som žiadosť o rozvod. Mladšie som dala do škôlky a ja som začala upratovať byty, aj keď to nieje moja profesia 🙂 moja práca je manažérska funkcia, ale potrebovala som prežiť, tak som išla upratovať.
Všetko sa dá, len treba rozmýšľať dopredu a nie žiť v romantickom sne.

anonym_21ae3b
Dnes o 15:10
@anonym_0685d9

@anonym_b276ab treba si odkladať peniaze pomimo aj počas vzťahu, ale väčšina romantický založených dám tu to považuje za nehorázne, lebo veď dôverujeme si a milujeme sa a on by nikdy....bla bla.
Ja som takto odišla z 2 deťmi počas RD, vďaka nejakej finančnej rezerve (ktoru som si roky šetrila) som sa postavila na nohy a podala som žiadosť o rozvod. Mladšie som dala do škôlky a ja som začala upratovať byty, aj keď to nieje moja profesia 🙂 moja práca je manažérska funkcia, ale potrebovala som prežiť, tak som išla upratovať.
Všetko sa dá, len treba rozmýšľať dopredu a nie žiť v romantickom sne.

@anonym_0685d9 ak idem do vzťahu s cieľom šetriť na to,ked sa rozvedieme,aký to ma zmysel?Predpokladám,ze u Teba o dlhý vzťah nešlo...nuž,treba si rozmyslieť svadbu dobre pred ňou.

anonym_0685d9
Dnes o 18:23
@anonym_21ae3b

@anonym_0685d9 ak idem do vzťahu s cieľom šetriť na to,ked sa rozvedieme,aký to ma zmysel?Predpokladám,ze u Teba o dlhý vzťah nešlo...nuž,treba si rozmyslieť svadbu dobre pred ňou.

@anonym_21ae3b 12 ročne manželstvo som mala, nepríde mi to krátko.
A nie, cieľ šetrenia nieje rozvod. Cieľ šetrenia je fakt, že nikdy nevieš čo sa stane nie mojou vinou. Napríklad presne ako sa často stáva, že muž je neverný. A to ja ovplyvniť žiaľ neviem, či jemu drbne v bedni.
A rozmyslieť svadbu dobre pred ňou? Samozrejme, vavcsina z nás si ju dobre rozmysli a aj tak sa polka z nás rozvedie 😅

anonym_21ae3b
Dnes o 18:53
@anonym_0685d9

@anonym_21ae3b 12 ročne manželstvo som mala, nepríde mi to krátko.
A nie, cieľ šetrenia nieje rozvod. Cieľ šetrenia je fakt, že nikdy nevieš čo sa stane nie mojou vinou. Napríklad presne ako sa často stáva, že muž je neverný. A to ja ovplyvniť žiaľ neviem, či jemu drbne v bedni.
A rozmyslieť svadbu dobre pred ňou? Samozrejme, vavcsina z nás si ju dobre rozmysli a aj tak sa polka z nás rozvedie 😅

@anonym_0685d9 tak 12 rokov zrovna nie je malo,stáva sa všeličo.Vy viete,co bolo zle.

anonym_0685d9
Dnes o 19:49
@anonym_21ae3b

@anonym_0685d9 tak 12 rokov zrovna nie je malo,stáva sa všeličo.Vy viete,co bolo zle.

@anonym_21ae3b no veď neverný bol 🤷🏻‍♂️

anonym_21ae3b
Dnes o 19:58
@anonym_0685d9

@anonym_21ae3b no veď neverný bol 🤷🏻‍♂️

@anonym_0685d9 myslim predtým.

Strana
z35