Podraz manžela počas tehotenstva: Ako sa s tým vyrovnať?
Ahojte, neviem co robit, neda sa mi ani spat tak pisem sem, mozno mi poradite.
S manzelom mame male dieta, momentalne cakame druhe. Uz dlhsiu dobu mam
Divne pocity z jednej manzelovej novej kolegyne. Spoznali sme sa aj osobne, je to
Taky ten velmi mily typ osoby az by som povedala vlezlý. Velmi rychlo zapadla do ich
Kolektivu- tu take spolocne pivo, obed, posedenie...no a mne to nedalo, ppdotykam ze
Nikdy mi ziadna kolegyna tak nevadila. Bola som v mamzelovom mobile, najprv som nic
Podozrive nenasla no ale nedalo mi a nakoniec som nasla, ze s nou ma v jednej appke
Tajnu zaheslovanu konverzaciu. Uz som ho s tym chcela konfrontovat ale obavam sa
Ze bude vsetko popierat, nieco si vymysli a nic sa nedozviem. Mam chut si tu konverzaciu
Precitat nech je tam cokolvel no musela by som uhadnut heslo...co by ste robili na
Mojom mieste? Alebo mam trvat ma tom nech to odomkne predomnou? Kedze sa tak lubime
A sme k sebe uprimni ako mi vzdy tvrdi🤷♀️ nechcem prezivat taky stres aby som neublizila
Babatku.

z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, okamžite mu to povedz . Ak sa budeš tváriť, že sa nič nedeje, to bude to najhoršie, čo môžeš urobiť . Ešte je nádej, že sa to dá stopnúť, ale ak budeš váhať, medzi nimi to môže prerásť do niečoho vážneho