Podráždenosť a nepokoj pri priateľovi
Ahojte, potrebujem pomôcť. Som zrelá žena, mám priateľa už dva roky, zatiaľ spolu nebývame, ale stretávame sa každý deň, alebo každý druhý. Milujem ho, on mňa, je ku mne veľmi dobrý, vychádzame spolu, stojíme pri sebe, pomáhame si.
A pred cca. mesiacom začať vznikať problém a ja tomu nerozumiem.
Všetko mi začalo na ňom vadiť, naozaj úplne všetko. Vadí mi každá veta, ktorú povie, ako to povie. Vidím na sebe, že som neskutočne podráždená vo vzťahu ku nemu. Naozaj sa nespoznávam, aká som pri ňom nervózna.
A do toho prišiel ďalší problém. Keď sa s nám stretnem, je mi fyzicky a psychicky zle.
Normálne vnútorne sa trasiem, mám obrovský nepokoj a nejaké nepochopiteľné úzkosti a je mi až na vracanie. Keď s ním nie som, tak je to ok.
Zase sme spolu spolu vonku a mne bolo hrozne zle pri ňom. Už videl, že niečo nie je v poriadku a pýtal sa ma, či som urazená. Povedala som, že nie, len pri tebe nie je fyzicky dobre a musím odísť. Samozrejme ho to zaskočilo a smutný odišiel. Naozaj nerozumiem, čo sa to deje a prečo je to tak. Prišla som domov a normálne sa dávam dokopy z toho.
Stretol sa s tým niekto? Nechápem, chcem to vrátiť späť. Nikdy sa mi to ešte nestalo pri nikom.

@anonym_autor nechaj ho nejakej normálne žene. Podľa popisu je to dobrák a nezaslúžis si ho