icon

Podráždenosť pre výzor

ondro1122
27. aug 2023

Zdravím, neviem či mi tu niekto pomôže ale som chlap a potreboval by som sa trocha vyrozprávať. Mám 26 rokov a necítim sa byť pekný. Trápi ma môj vzhľad. Žiadny sval (cvičím asi 9 mesiacov ale som ešte strašne slabý a nič nie je na mne vidieť), som nízky - nič atraktívne pre ženy. Robím čašníka a keď vidím mladé dievčatá nemám ich chuť ani obsluhovať a pošlem tam radšej kolegyňu. Závidím lepšie vyzerajúcim chalanom, že na nich ženy pokukujú a na mňa sa ani jedna nepozrie. Viem, že dôležité je charizma ale ja chcem ženu priťahovať aj fyzicky a nie len psychicky. Nemám chuť ani pracovať a je mi smutno keď sa chalani bavia o tom ako hentá a hentá ich sleduje na instagrame alebo na nich zazerajú. Cítim sa taký neatraktívny pre ženy najmä v posilke. Škaredá tvár, ploché brucho a chudé ruky. Makám v tej posilke a nič nie je vidno.

Strana
z7
ondro1122
autor
3. sep 2023

@tanyag Nerozprávam také názory okoliu

bessie12
3. sep 2023

@tanyag v takom veku by uz mal mat rozum na take veci. Niektore komentare sa mu asi nepacia, tak to ignoruje 😀 Ale tak mne to moze byt aj tak jedno. Ja som so svojim zivotom spokojna 🙂

marpel
3. sep 2023

@ondro1122 “Príde svalnatý alfasamec s charizmou a dobrým humorom a bude chcieť moje dievča...nooo asi jej pomotá hlavu nie ?” - nie, vôbec to tak nie je. Normálne ženy nie sú takto povrchné. Ak jej pomotá hlavu nebude to kvôli tomu, ako vyzerá. Pokiaľ sa tá žena bude cítiť milovaná tebou, bude s tebou šťastná a spokojná chalan môže byť akýkoľvek alfasamec ale jednoducho nebude mať šancu. Áno, určite sa naňho pozrie (ty sa tiež pozrieš na brutálne peknú ženu), ale to je všetko. Pomotal by jej hlavu jedine, ak budete mať problém vo vzťahu. To by jej však pomotal +- každý, kto jej dá pocítiť, že je pre neho dôležitá, príťažlivá, kto ju bude chápať a bude sa o ňu zaujímať. Pretože ženy sú zamerané na emócie a nie na fyzický výzor.

ondro1122
autor
3. sep 2023

@marpel Dobre, beriem asi ja robím chybu so svojím zmýšľaním

lilitela
4. sep 2023

@ondro1122 Cim viac citam, tym viac mam pocit, ze si kandidat na extremnu ziarlivost. Ty ked si najdes babu, stane sa presne to, co pises, posle ta do haja a zahladi sa do ineho. A ty si iba povies, ze si to vedel, ze si mal pravdu. Ze prisiel ten alfasamec. Alebo ze je povrchna. Ale pravda je taka, ze si to sposobis pravdepodobne sam. Budes ju stale otravovat s tym, aby ti dokazovala, ze si pre nu top. Budes jej vycitat ze sa pozrela inde. Budes jej neustale hovorit o svojich obavach. Ale tvoja partnerka tu nie je na to, aby ta denno denne uistovala o tom, aky si super, ako ta miluje. Nieze by ti to nemala/nechcela vraviet. Ale ona ti to bude hovorit, ak bude mat dovod, nie preto, ze ty to potrebujes. Tak jej musis ten dovod dat. A momentalne zrejme nie si v stadiu, aby si to dokazal. Preto ten psycholog. Pozriete sa spolu napriklad aj na vztahy v rodine, odkial toto cele moze pramenit.

ondro1122
autor
4. sep 2023

@lilitela Nie, nie keď mi dá jasne najavo, že má miluje tak by som takéto scény nerobil....ale v podstate sa stáva to, že jeden z partnerov sa sám od seba zahliadne do iného a to môže vo vzťahu aj všetko fungovať...boli tu takého príspevky typu : " "Vo vzťahu všetko funguje muža milujem ale predstavujem si to s kolegom"...a nehovor mi, že toto sa nestáva 😁

ondro1122
autor
4. sep 2023

Ja viem a aspoň si myslím, že mi tu viaceré chcete dobre a vážim si, že sa so mnou trápite ale niekedy mám pocit, že ženy hovoria tak ale reálne je to inak

asocial
4. sep 2023

@ondro1122 ale vsak to je normalne, predstavovat si mozes cokolvek. zavisi od toho, ako to mas vysporiadane sam u seba... Podla mna budes majetnicky, zarlivy atd... vazne, este raz to zopakujem, zakomplexovaneho a sebalutostiveho chlapa nik nechce

ondro1122
autor
4. sep 2023

@asocial Iba chcem byť úprimne milovaný toť vše

lilitela
5. sep 2023

@ondro1122 Ano, stava sa to, to je zivot, rovnako ako autonehoda, vytopenie suseda. Je asi potrebne sa zbavit takychto iluzii, snov, byt viac realistickejsi. Prestat sa obavat. Neviem kolko rozchodov mas za sebou, niekoho rozchod polozi a viac zanevrie a niekto zas naopak trosku otupi a uz potom tie ostatne tazkosti v dalsich vztahoch tak nepreziva. Bola by to strasna nuda, keby bolo vsetko stale rovnake a idealne, nevyvijali by sme sa. Ale chapem ta, ze si mozno typ, ktory potrebuje v zivote istoty a stabilne veci, mas to potom tazsie. Prajem ti, aby sa ti naplnili tvoje ocakavania a aby ste boli spolu stastni.

ondro1122
autor
5. sep 2023

@lilitela "Ale chapem ta, ze si mozno typ, ktory potrebuje v zivote istoty a stabilne veci, mas to potom tazsie"....trafila si klinček po hlavičke...potrebujem istotu, stabilitu...vystihla si to super...preto neverím na niektoré úsmevy žien (niektoré považujem za falošné), preto sa bojím, že uvidí alfasamca a jej pomotá hlavu..tak ako žena tak aj ja potrebujem mať dôkaz, že to so mnou myslí vážne..že mi dáva istotu a že ma miluje a ja jej to veľmi rád opätujem ✌️

ondro1122
autor
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
autor
5. sep 2023

@lilitela Časté reakcie na ženy, ktoré podviedli alebo mysleli na iného tak boli také, že : "Tak muža nemiluješ keď ho dokážeš podviesť/ myslieť na iného...a ja som sa nad tým tiež tak rozmýšľal, že asi nemilujú tak jak by mali

tanyag
5. sep 2023

@ondro1122 prosím uveď konkrétne dôkazy, ktoré od ženy potrebujeď ako dôkaz lásky

kiwi3
5. sep 2023

napisem ti, co je tvoj problem: myslis, si, ze zeny su rovnako povrchne ako ty. nevies si predstavit, ze by to mohlo byt inak. v tom sa cyklis a nahanas svoj chvost. ty sam si svoj vlastny trest, tu realitu si sam vytvaras. fakt si s takym nastavenim radsej nikoho nehladaj, nedopadne to dobre. este treba trochu dospiet.

tanyag
5. sep 2023

@kiwi3 👏👏👏

bessie12
5. sep 2023

@kiwi3 👍👍👍👍 ale myslím, že toto je ďalší beznádejny prípad. Zbytocne mu niečo písať, pretože aj tak melie svoje ..

ondro1122
autor
5. sep 2023

@kiwi3 Z akého dôvodu si vydedukovala, že som povrchný ? Napísal som, že nechcem žiadnu topmodelku...že chcem vysmiate a zlaté dievča s musí sa mi aj trocha páčiť...a som povrchný ? Mala by si niekoho kto by ťa fyzicky nepriťahoval ? Viem, že vzťah nie je len o sexe ale je to aj o tom

ondro1122
autor
5. sep 2023

kto bude mať viac lajkov a komu budú viac dievčat písať na tinderi? ..priemernému chlapovi alebo fitness trenérovi ?
@kiwi3

Strana
z7