icon

Podvádza ma. Ako ho konfrontovať?

4. máj 2021

Ahojte. Zistila som ze ma asi podvadza? Jedna baba co Som si myslela, ze moze s nou podvadzat pridala fotku z jeho vytahu, (viem to podla podlahy a praskline v podlahe, a vzhladu vytahu) ze je to u neho. Mam spravenu tiez fotku v tom vytahu ale asi spred roka, a nikam som ju nepridavala(len pre seba). Presne sedi vsetko, zdrkadlovy odraz. Inde nemohla byt, lebo on ju dakedy sledoval, ale ako sme spolu ju prestal... je to mala nova bytovka v hl.meste s par bytmi a v ktorych inych by bola. Ach jaj🙈.. no jedna sa o priatela, a budem to s nim musiet ukoncit. A prave vtedy ta fotka,ked som povedala ze sa nevidime lebo musim nieco robit a mam povinnosti.

Viem ze to pride ako blby dokaz ale ako ho mam konfrontovat ohladom tohto? Tusila som, hladala som aj nasla "dokaz".. uz len povedat dost. Rozmyslam ze mu proste nenapisem, kompletne prerusim s nim kontakt lebo to budu nejake vyhpvorky typu, bola u neho na pracovne atd, pricom to moze byt, ale nie bez mojej pritomnosti a bez mojho vedomia.. jemu by sa tiez nepacilo keby chodim s kadejakym kamaratom von toboz ku mne do bytu on.

Ako na tuto situaciu? Prosim srandu a vtipky bokom, skutocne sa pytam. Sme spolu 1,5 roka.

autor
4. máj 2021

@malinoismum Takto, mne sa po tomto hnusi.. uz tyzden sme sa nevideli kvoli tomtuto, ale sme stale v kontakte cez whatsapp. Nemala som este odvahu mu to povedat.

lindous
4. máj 2021

A čo ti povedal, že ako trávil čas keď si s ním nemohla byť? Ak hovoríš, že tam sú možnosti "výhovoriek" ako napr. pracovné veci, tak by sa ti a tým mal bez problému priznať, aj bez toho aby vedel, že máš takýto "dôkaz".. 😅

autor
4. máj 2021

@lindous povedal mi, ze pozeral hokej v telke, ze su majstrovstva tak mi nebude hned odpisovat. Ja som mu nepisala ani nevolala, lebo som mala svoje veci na praci

autor
4. máj 2021

On sa ma nikdy nespytal ci budeme spolu "chodit" alebo co. Proste sme isli spolu na kavu, veceru, prechadzku.. nerisila som tieto nalepky, ved nie sme davno pubertaci. No nikdy som nesuhlasila mat s nim takyto "otvoreny" vztah

ckocka
4. máj 2021

Otvorený vzťah je definovaný tým, že iné ženy okrem teba možu používať výťah v dome kde býva?

lindous
4. máj 2021

Tak to je minimálne zaujímavé, ale náhoda je niekedy fakt blbec 😅 ale tvojou neistotou a tým, že ani poriadne nevieš pomenovať váš vzťah (jedna vec je nedávať nálepky, druhá nevedieť na čom vlastne sme a prijať zasnubný prsteň) je rozchod istý, ale ukončiť to podľa mňa môžeš aj bez toho, aby si vyťahovala fotku výťahu..lebo to mi príde celkom psycho...teda neviem v akom vzťahu si ty a tou ženou, či sa poznáte alebo si ju len "stalkovala", ale analyzovať dopodrobna jej fotky znie ako úlet.. Ja by som si pravdepodobne nevšimla, ani keby niekto dal fotku rovno z izby môjho priateľa 😂 proste mu povedz, že to chceš medzi vami ukončiť a je to definitívne, vyhneš sa tak aj výhovorkam, ktoré nechceš počúvať.. Nech ti povie cokolvek, ty svoj názor vytvorený máš

dskjhfdlkdjhl
4. máj 2021

Evidentne mu neveris, to je jedna z najhorsich veci vo vztahu a v podstate zaciatok konca. Nejaka konfrontacia typu-vytah ako dokaz, je uplne zbytocna. Proste to ukonci a najdi si takeho, ktoremu budes moct verit.

catherinah
4. máj 2021

Vykasli sa naňho. Budes sa trapit. Vztah ma vyzerat inak.
Ja viem ako to myslíš a na 99% to ta baba dala naschval.

kitycat
4. máj 2021

Mohla by si prosim pripojit fotku z toho vytahu? A fotku toho pekneho prstena pre dofarbeniebtohoto pribehu 🤣🤣🤣

Toto znie ako prispevik z Brava ako vazne dievca, co z teba bude? Influencerka?

autor
4. máj 2021

@kitycat mam nulovu potrebu vecer nieco pisat a vymyslat si pytat sa na nazor cudzich ludi, ktori su ochotni poradit. Vyzera to vselijak ale keby som s tym v pohode a nepotrebujem to dostat von, tak sem nenapisem vobec. Hadam je jasne v akom rozpolozeni to pisem a radsej sem anonymne ako "kamaratke". Bravo som nikdy necitala.

ivanizna
4. máj 2021

Ja si myslím, že to by bola príliš veľká náhoda. Predtým ju on stalkoval, alebo boli v kontakte, ty si mala podozrenie, že sa niečo deje, niečo sa už aj stalo na začiatku vzťahu, čo naštrbilo dôveru, "môže byť zásnubný" mi znie skôr ako nezáväzný, že "mysli si čo chceš, hlavne, že ja nemusím nič riešiť" - hlavne potajomky a neoficiálne, teraz tá jej fotka vo výťahu... 🤔 Tiež mi to príde, že tú fotku dala naschvál, za takých okolností by som nebola až taká dôverčivá, že možno tá druhá má v tej bytovke niekoho iného, to mi vôbec nesedí. Riadne by som sa s ním pobavila, ale prišla by som vlastne už s takým nastavením, že to je asi tak či onak koniec. Tu píšu, že aká si podozrievavá, že hneď by si ho obvinila z nevery, ale ja by som nič také netolerovala, že by môjmu frajerovi alebo komu, chodili do bytu iné ženy, kámošky atď. Keď ťa taký voľnejší vzťah nenapĺňa a hľadáš exkluzivitu, potom si hľadaj chlapa s rovnakými postojmi, nie takého, ku ktorému chodíš len prespávať, potom čo čakáš

bluka2
4. máj 2021

Môžeš skusit narodeninovú koláž s fotkami z výťahu a počkať na reakciu. Keď teda ani odmlcanie a ani priama konfrontácia ti nepasuju..

bluka2
4. máj 2021

@ivanizna akože babka tam asi nebýva, ale mohla by ísť vyzdvihnúť niečo, pumpu na bicykel požičať, poprosila ho vytlačiť jej dáky dokument, lebo sa jej pokazila tlačiareň, milión iných scenárov je možných ako túto niektorých pikantné fantázie

ivanizna
4. máj 2021

@bluka2 😀 viem, viem, ale mne to nepríde len také nevinné, už predtým sa tam niečo riešilo a ešte do toho tá fotka, celý vzťah taký pofidérny.. Viem, že rozum vraví jedno, ale treba vedieť počúvnuť aj intuíciu 😉 Autorka to asi cíti, vraj sa v tom ženy len málokedy mýlia

autor
4. máj 2021

@ivanizna presne ako hovoris.. mne proste intuicia neda. Na prvykrat som ju nepocuvla a teraz riesim toto.

ivanizna
4. máj 2021

Tak si nájdi chlapa, ktorému budeš môcť dôverovať. Tento ti môže dať tisíc vysvetlení alebo výhovoriek, či už je to nevinné alebo v tom je niečo nečisté, je to iba na tebe, či s ním chceš byť, ale vidím, že sa trápiš, tak to asi nebude nič pre teba

malinoismum
5. máj 2021

Ešte stále si nám nenapisala ten tvoj skutočný vek?
Ver, že by tento fakt do situácie vniesol viac svetla. 😊

anita6666
5. máj 2021

Autorka,veď keď ti slúži na sex,tak načo chces čokoľvek ukoncovat kvôli nejakej fotke??? Normálne by som s ním bola ďalej a nech si robí čo chce. Veď keď nebude chcieť byť ani on s tebou,tak nebude a nemusíš nič riešiť, ukončí sa to samo. Veď sa na neho neviaz,normálne si z neho zober čo ti vyhovuje a nerieš. Skôr by som sa zamyslela nad tým,ako vyzeral v poslednej dobe ten váš "vzťah",toto si zrekapituluj. Či ste boli spolu často,kto koho kontaktoval,kto bol ako iniciatívny,koľko sexu bolo a pod.

viestta
Odpoveď bola odstránená
h2
5. máj 2021

Mňa by zaujímalo, čo je na tom výťahu také špeciálne, že sa v ňom všetky fotíte?

autor
5. máj 2021

No tak je u nho v kupelni. Dakujem vsetkym co zo mna robia psycho, za detaily co si zeny vsimaju. Musim to ukoncit

autor
5. máj 2021

@malinoismum 27, on 29

viestta
Odpoveď bola odstránená
flientica
5. máj 2021

@h2 nooo heh to aj mna ja neviem vytahove fotky nejak neuznavam. No co sa toho rozchodu tyka, tak asi by som to len tak bez slova neukoncila, zaujimalo by ma proste co on nato. Nevypovedane problemy to je to najhorsie

viestta
Odpoveď bola odstránená
lucka_lullu
5. máj 2021

Ja neviem baby, ale veď jej hádam nemusíte takto nakladať... Niekedy to žena proste vie a úplný detail ju utvrdi. A veru málokedy sa mýli.a neviem teda ako vy,ale nie vždy človek nájde na prvú šupu partnera,s ktorým je do konca života. Sú aj prešľapy, ktoré si uvedomíme s odstupom času,no keď sa to práve deje, nemáme nadhľad.Názor dá povedať aj normálne,bez invektiv a hodnotenia.

malinoismum
5. máj 2021

@lucka_lullu ja som jej nikde nenakladala🙂

banderaska29
5. máj 2021

@viestta prečo jej takto nakladáš ? mala podozrenie, že ju podvádza. To žena vycíti, tiež som to vycítila a zistila som že som mala pravdu, takze v tvojich očiach som tiež tá, s ktorou bude mať každý chlap peklo na zemi? lebo moj byvaly mal potrebu spávať s inou a ja som na to prišla lebo som to cítila a nakoniec som mala pravdu ?
trošku by si mala skľudniť hormóny, pretože ju neprávom osočuješ. Ja tiež presne poznám výtah mojho priatela, podľa mnohých detailov by som ho spoznala a odlíšila od iných, pretože mám fotografickú pamäť. ak si dáš dokopy 5+5 a ide o babu, ktorú on pozná .... ale áno, ona má určite v tom istom vchode aj babku 😀

pimpulka
5. máj 2021

nic si z toho nerob, aj mne zvyknu vraviet ze som typicka panna, ta vzdy vela analyzuje, kombinuje...ale zatial ma nikdy 7.zmysel nezradil, nikdy....a k tej zene, predpokladam ze fotky dava naschval take, odkaz pre teba:(si mlada, budes mat lepsieho chlapa

autor
5. máj 2021

@pimpulka nahoda... tiez som inak panna a ta typicka charakteristika znamenia na mna sedi 🙂 ale horoskopy a pod. tomu uz neverim:D