Podvádza ma môj partner? Ako zistiť pravdu
ahojte, nadej umiera posledna sa vravi a teda som tu lebo niekde vnutri stale dufam ze ta iskricka vo mne este niekde je. dopredu sa ospravedlnujem za gramaticke chyby, je vecer, a mne sa uz nechce.. to co mi ale neda spavat je teraz vacsi kix.. sme s partnerom spolu vyse 6 rokov, ja neviem. myslim ze ho poznam dost dobre co sa tyka jeho mysle.. a celkovo jak funguje.. ono ale prestal mi hovorit laska.. ked aj nato dojde ostane taky zaseknuty.. jednoducho mam pocit ze ma podvadza. nie preto ze mi prestal hovorit mile slova.. taka jedna situacia.. spavame spolu 3-4 krat do mesiaca coje tiez malo ale dovod je ten ze ma “tam dole” problem a nie vzdy sa mu prosite podari.. urologa riesime samozrejme..druha vec je ale ta, ze ja uz mam priblizne odsledovane kedy to ide a kedy nie.. dnes po 20 dnoch sme sa k tomu dopracovali ze sa nam podaril styk.. k comu sa chcem ale dostat je to, ze tyzden dozadu sme to chceli skusit vecer a aj ked som videla ze to pojde, aj on to vedel, mi prizvukoval aby sme pockali do zajtra.. ja neviem ale keby mal taku strasnu chut tak to somnou spravi hned ne? dalej..samozrejme som suhlasila stym ze rano sme sa zobudli a prislo mi to jak keby naschval vyvolal “velku hadku” a isiel do prace.. hned jakoze mi hodinu potom volal ze ho to mrzi bla bla bla.. vecer prisiel domou jak vzdy, ale uz jedna chyba.. mal opacne boxerky, vraj si to rano nevsimol lebo zaspal do roboty, k styku sme sa uz nedostali lebo to neslo. na treti den dosiel domou ja neviem vysvetlit take 3-4 ciari na chrbte vyzerali cerstve jak od nechtov, pravdepodobne dlhych, ale nemusi to tak byt, vyhovara sa ze mu taska poskrabala chrbat ked sedel v buse coje zamna blbost ale dobre.. odvtedy sex nic a teraz na 20-dnoch uz to islo.. neviem.. on vsetko popiera vraj ma nepodvadza je zufali ze mu neverim alebo to len hra.. kazdopadne cele mi to nehra nic. prosim.. nejsom ziadna ziarlivka ktora nevie co zo sebou.. mozno toje ta chyba.. ale musim vediet ci sa stym uz niekto stretol? pripadne.. co dalej..
@jahodka2002 dopredu sa ospravedlňujem, neber to vážne, ale len mi tak napadlo, že keby aj nejakú mal, tak tá ti ho skoro vráti, keď zistí, že je schopný sexovať len 3-krát do mesiaca...
@earlgrey myslis?😔mozno mas pravdu😔🙏
@jahodka2002 Ver mi, žiadna žena by ho nechcela, žiadna, kvôli jeho pekným očiam určite nie. A aj kebyže si niekde pichol, každa jedna by ti ho vrátila, takže ho aj naďalej ľúb, čakaj 10-20 dní kým sa mu vták postaví a užívaj si tých pár minút.
A k tej taške - neverila by si, ale mne raz pás od auta urobil takú "šmuhu" na krku, že to vyzeralo ako cucflek, ale našťastie mám super partnera, ktorý mi dôveruje a nefabuluje si v hlave žiadne somariny, lebo vie, žeby som ho nikdy nepodviedla.
@jahodka2002 tak možno nemáš dôkazy, ale z jeho strany by ste sa mali rozprávať otvorenejsie, prečo chcel počkať do rana? Prečo zostane zaseknutý, keď ti ma niečo milé povedať?
Hádka, opačne boxerky, poškriabany chrbát môžu byt ale aj nemusia byt tvoj výmysel. Do toho by dom nešla.
Chce to úprimný rozhovor, čo sa deje medzi vami. Držím palce. Vždy radšej vedieť ako žiť vo falošných predstavách.
@jahodka2002 je neverný je ...už ta chaba výhovorka s taškou svedčí o tom. A ostatne si vybije na milenke inak by to nebolo len párkrát do mesiaca
@sissy27 vsetko ostatne je ok. ja neviem. riesila by som snim asi preco to spravil alebo ci vobec, keby to bola pravda
@jahodka2002 no a čo ďalej? Prečo to spravil - lebo mal príležitosť a chuť, to je celé. A ja ti poviem, čo bude nasledovať s týmto mindsetom, ktorý máš - budeš plakať do vankúša, trápiť sa a to je tak všetko. Teraz to robíš, lebo nevieš a keď budeš vedieť tak sa nič nezmení.
Takže ja ti odporúčam upratať si najprv sama v sebe - čo ti ten vzťah dáva, a čo ti v ňom naopak chýba. Porozmýšľaj nad tým, čo tak strašne na ňom miluješ (konkrétne veci / vlastnosti, nie len "neviem si predstaviť život bez neho" ), nestavaj sa za každú cenu do role trpiteľky, že ty kvôli láske znesieš všetko. Lebo tak to nemá byť, kvôli láske sa nemá trpieť a plakať.

@lauriik ja ho lubim nadovsetko. ale velmi ma bolí ze neviem pravdu
@jahodka2002 ty ale nevies ci "nevies pravdu" Ved on ti povedal svoju verziu pribehu. Akurat ty si si vzala do hlavy, ze to tak nie je. Lenze zeny si niekedy vedia v hlave vyskladat take pribehy a chudak chlap ani netusi kde sa to vzalo. Skus sa ukludnit a verit mu. Ak ho budes stale podozrievat, sledovat a obvinovat tak tym skor sa na teba vykasle.
Inak tvoj uplne zakladny problem neni chlap ale tvoje sebavedomie. Ziadna sebavedoma zena si dobrovolne na krk nezavesi chlapa s nefungujucim pipikom. Sebavedoma zena nebude chodit a obvinovat chlapa, skumat mu chrbat, trenky, analyzovat kazdy jeho krok. Skus si to otocit ci by tebe bolo prijemne keby sa muz choval k tebe ako ty k nemu.