Podvádza ma môj partner? Ako zistiť pravdu
ahojte, nadej umiera posledna sa vravi a teda som tu lebo niekde vnutri stale dufam ze ta iskricka vo mne este niekde je. dopredu sa ospravedlnujem za gramaticke chyby, je vecer, a mne sa uz nechce.. to co mi ale neda spavat je teraz vacsi kix.. sme s partnerom spolu vyse 6 rokov, ja neviem. myslim ze ho poznam dost dobre co sa tyka jeho mysle.. a celkovo jak funguje.. ono ale prestal mi hovorit laska.. ked aj nato dojde ostane taky zaseknuty.. jednoducho mam pocit ze ma podvadza. nie preto ze mi prestal hovorit mile slova.. taka jedna situacia.. spavame spolu 3-4 krat do mesiaca coje tiez malo ale dovod je ten ze ma “tam dole” problem a nie vzdy sa mu prosite podari.. urologa riesime samozrejme..druha vec je ale ta, ze ja uz mam priblizne odsledovane kedy to ide a kedy nie.. dnes po 20 dnoch sme sa k tomu dopracovali ze sa nam podaril styk.. k comu sa chcem ale dostat je to, ze tyzden dozadu sme to chceli skusit vecer a aj ked som videla ze to pojde, aj on to vedel, mi prizvukoval aby sme pockali do zajtra.. ja neviem ale keby mal taku strasnu chut tak to somnou spravi hned ne? dalej..samozrejme som suhlasila stym ze rano sme sa zobudli a prislo mi to jak keby naschval vyvolal “velku hadku” a isiel do prace.. hned jakoze mi hodinu potom volal ze ho to mrzi bla bla bla.. vecer prisiel domou jak vzdy, ale uz jedna chyba.. mal opacne boxerky, vraj si to rano nevsimol lebo zaspal do roboty, k styku sme sa uz nedostali lebo to neslo. na treti den dosiel domou ja neviem vysvetlit take 3-4 ciari na chrbte vyzerali cerstve jak od nechtov, pravdepodobne dlhych, ale nemusi to tak byt, vyhovara sa ze mu taska poskrabala chrbat ked sedel v buse coje zamna blbost ale dobre.. odvtedy sex nic a teraz na 20-dnoch uz to islo.. neviem.. on vsetko popiera vraj ma nepodvadza je zufali ze mu neverim alebo to len hra.. kazdopadne cele mi to nehra nic. prosim.. nejsom ziadna ziarlivka ktora nevie co zo sebou.. mozno toje ta chyba.. ale musim vediet ci sa stym uz niekto stretol? pripadne.. co dalej..
Ty to už vieš len tvoj mozog to odmieta pretože nemáš očividný dôkaz
Neverila som muzovi skrabance na chrbte od macky. Kym ma tam nas pes tiez neposkriabal ...
@jahodka2002 uplne chapem tvoje pocity,no aj to,co vyzera na pohlad zle,nemusi zakonite byt zle.Na druhej strane,intuicia a to,ze si poznas toho svojho.Pamatam si zivo,ked tu bola tema "cierny vlas" proste zena nasla doma dlhy cierny vlas,ona mala tusim blond dredy,uz nechcem klamat,je to davno.Vela zien ju vysmialo,ze chudak chlap a pod.Boli aj take,co pisali,ze isto bol neverny.Tema skoncila tak,ze naozaj bol neverny..Potom bola tema,ze si chlap striha nechty pred sluzbou.Tam sa tiez stretli komenty,ze ci jej sibe,ze si toto vsima,ale boli aj take,dokonca od chlapa,ze on si vzdy striha nechty,ked ide za milenkov.Tam sa ale ozval aj samotny partner dotycnej a pisal,ze uz to nedava tie jej podozrenia a pod,ze si proste len strihal nechty,o nic neslo ..Skratka,niekedy aj tie najdebilnejsie veci zneju spociatku histericky,no napokon sa ukazu,ze bola to pravda.A zas naopak,vela krat zeny robia vedu a pritom nejde o nic.Takze vyber si.Toho chrobaka pochybnosti uz v hlave mas a ci opravnene alebo nie,ukaze len cas.A uz tym,ze tam je,bude ten vztah iny.Ty na pochybach,v strese,vytrasena,nedoverciva,plna ocakavnia,ze tu dostanes odpovede,ze sa to vyriesi.Lenze odpovede budu ano,je neverny a nie nie je neverny,si blazon.A ty sa vlastne nic nedozvies.Tvoja psychika sa bud prikloni k tomu,ze ano,mam pravdu,je mi neverny,alebo sa prikloni k tomu,ze o nic nejde.Tu ti odpoved nikto neda.Len cas ukaze
@jahodka2002 tak ho sleduj,a uvidis ci pojde do prace alebo k milenke.
Zeny su vzdy tie posledne,co sa o nevere dozvedia,hoci to vie napr.cela firma kde on pracuje.
Neverila som muzovi skrabance na chrbte od macky. Kym ma tam nas pes tiez neposkriabal ...
@anonym_d33b99 od tašky... od tašky! 😅
Môj mal škrabance na riti, tiež nechcel sexovať, lebo stres z práce, vyvolával umelé hádky a bola v tom milenka. Náhoda zapracovala. Niekde som čítala, aká pravdivá je ženská intuícia. Moja bola.
On ta ani podvadzat nemusi … len je zbabely to ukoncit 🤷♀️ proste je jednoduchsie to nechat vyhnit. Citis, ze ste skoncili, ale ani ty nemas este odvahu to ukoncit … budete sa este polroka natahovat … ci milenka, stres atd strata casu a nervov. Aj keby nejaka bola, vy dvaja ste na konci … tqkze je to uplne jedno…. Miesto patrania po tej druhej, rozmyslaj ako si zariadis sama svoj zivot … neinvestuj energiu, kde netreba. Milenka nie je dovod na rozpad vztahu, ale len dosledok toho, ze on to v hlave ukoncil a zabudol to povedat tebe
@jahodka2002 take zvlastne, ma problem spraviť sa... akoze iba pri tebe ? Pri tej druhej by problem nebol ? To mi príde zvlastne ... žiadna žena nechce chlapa, ktorí nie je funkčný... čiže nemyslim si, že by ti bol neverný
ak mas ten pocit nieco na tom bude, ja som tak jeden den kamaratka hovorila ze mam takyto pocit este ma za hlupu vyhladila lebo ze mojho uz ex pozna a este v ten vecer sa to prevalilo...
@jahodka2002 take zvlastne, ma problem spraviť sa... akoze iba pri tebe ? Pri tej druhej by problem nebol ? To mi príde zvlastne ... žiadna žena nechce chlapa, ktorí nie je funkčný... čiže nemyslim si, že by ti bol neverný
@anonym_6d39b3 mozno sa mu to vtedy podarilo vten den snou preto si to nechaval a spravil hadku 😔
Kto by chcel chlapa, ktorému nefunguje vták? nikto...
@earlgrey dobre ale mozno ze ona o tom nevie, len teraz to zafungovalo potom bohvie😢som na nervy
@jahodka2002 ja mam len taku kontrolnu otazku - naco ti je taky chlap, ktoremu ani nestoji vtak? Akoze vazne. Pokial je 2002 tvoj rok narodenia tak vezmi nohy na plecia a utekaj. To ci podvadza alebo nepodvadza by som vobec neriesila, aj ked podla toho co pises tak nema ani cim.
@jahodka2002 ja mam len taku kontrolnu otazku - naco ti je taky chlap, ktoremu ani nestoji vtak? Akoze vazne. Pokial je 2002 tvoj rok narodenia tak vezmi nohy na plecia a utekaj. To ci podvadza alebo nepodvadza by som vobec neriesila, aj ked podla toho co pises tak nema ani cim.
@lauriik ja ho lubim nadovsetko. ale velmi ma bolí ze neviem pravdu
@lauriik ja ho lubim nadovsetko. ale velmi ma bolí ze neviem pravdu
@jahodka2002 no a všetko ostatné vo vašom vzťahu je super, nemáš mu čo vytknúť, si s ním šťastná, je úžasný partner, budúci otec tvojich detí a chceš s ním zostarnúť? Čo také na ňom ľúbiš nadovšetko? Nie je to už len zvyk?
A čo by sa zmenilo, keby sa potvrdilo, že ťa podvádza? Aký máš plán?
@jahodka2002
Čiže mu nefunguje erekcia alebo sa nevie spraviť?No možno práve kvoli tomu skúša ci to pri druhej funguje.Lebo to neznamena vždy , že keď pri jednej nejde tak aj pri druhej nepojde..záleží ci to je funkcny problem alebo psychika.Možno ho už nevzrusujes.
Urológ co na to?
To, že nechcel s Tebou sex, hoci mohol, má aj také vysvetlenie, že vzal nejaké tabletky na erekciu s dlhšou účinnosťou a nechcel sa "vybiť" pri Tebe, ale niekde inde. Preto sa ráno s Tebou radšej pohádal.
Musia to byť dosť kvalitné tabletky, keď mu tá druhá až poškriabala chrbát - nijaká taška neurobí škrabance na chrbte, ani cez to najjemnejšie tielko. Ale možno ho vodič vpustil do busu polonahého a keď v ňom cestoval, tak ho tam niektorá poškriabala štyrmi rovnobežnými ryhami.
A to, že si ráno vraj obliekol boxerky naruby? A to potom už v priebehu celého dňa si nenašiel čas ich napraviť/vymeniť za čisté...?
Radšej sa priprav na to horšie...
@earlgrey dobre ale mozno ze ona o tom nevie, len teraz to zafungovalo potom bohvie😢som na nervy
@jahodka2002 ale nekecaj, poznala som muža, ktorému vták nefungoval a ver mi, že som nečakala dni, týždne, kedy mu zafunguje...nikto, nikto takého chlapa nebude chcieť...a už vôbec nie nejaká náhodná známosť, ktorá si môže vybrať kto ju pretiahne nebude čakať 20 dní pokiaľ sa pánkovi vták postaví ...
Akože jemu poriadne nestojí,ale podvádza ta?nejak nerozumiem.alebo myslíš ,že s inou mu to funguje lepšie?
@jahodka2002 ale nekecaj, poznala som muža, ktorému vták nefungoval a ver mi, že som nečakala dni, týždne, kedy mu zafunguje...nikto, nikto takého chlapa nebude chcieť...a už vôbec nie nejaká náhodná známosť, ktorá si môže vybrať kto ju pretiahne nebude čakať 20 dní pokiaľ sa pánkovi vták postaví ...
@earlgrey myslis?😔mozno mas pravdu😔🙏
To, že nechcel s Tebou sex, hoci mohol, má aj také vysvetlenie, že vzal nejaké tabletky na erekciu s dlhšou účinnosťou a nechcel sa "vybiť" pri Tebe, ale niekde inde. Preto sa ráno s Tebou radšej pohádal.
Musia to byť dosť kvalitné tabletky, keď mu tá druhá až poškriabala chrbát - nijaká taška neurobí škrabance na chrbte, ani cez to najjemnejšie tielko. Ale možno ho vodič vpustil do busu polonahého a keď v ňom cestoval, tak ho tam niektorá poškriabala štyrmi rovnobežnými ryhami.
A to, že si ráno vraj obliekol boxerky naruby? A to potom už v priebehu celého dňa si nenašiel čas ich napraviť/vymeniť za čisté...?
Radšej sa priprav na to horšie...
@orisker ta táška je nevysvetlitelna vec premna😔🙏
@jahodka2002 no a všetko ostatné vo vašom vzťahu je super, nemáš mu čo vytknúť, si s ním šťastná, je úžasný partner, budúci otec tvojich detí a chceš s ním zostarnúť? Čo také na ňom ľúbiš nadovšetko? Nie je to už len zvyk?
A čo by sa zmenilo, keby sa potvrdilo, že ťa podvádza? Aký máš plán?
@sissy27 vsetko ostatne je ok. ja neviem. riesila by som snim asi preco to spravil alebo ci vobec, keby to bola pravda
@jahodka2002 Bohužiaľ tvoja intuícia ťa pravdepodobne neklame.Čo robiť? Ťažko radiť,ale určite sa drž jednej pravdy:
Tvoja hodnota ako cloveka nestojí na tvojich vzťahoch.Stale máš obrovskú hodnotu aj keď to vo vzťahu škrípe.
@jahodka2002 no... aj v prípade problémov " tam dole" sex je 3 a viac krát do týždňa. Keď sme mali 20+ tak každý deň. Mne by bolo práve toto zvláštne..
Kto hladá ten nájde- čiže , ak si presvedčená že neverný je, tak niečo nájdeš.

Niuz instinkt ta neklame,obzvlast ked bol v inej a ona od rozkose skrabala nechtami po chrbte,ved to mas cierne na bielom,ale zial snazis si nahovarat,ze on ma pravdu a hovori pravdu.No klame ta a ty klames samu seba.