Podvádza ma môj partner?
Asi už z nadpisu viete o čo mi tu ide… Mám podozrenie, že ma môj partner podvádza. Sme spolu 13 rokov aj keď nie sme zobratí (neviem nejak asi na to neprišiel čas🙃😅). Aj keď nemám na ruke prsteň nikdy som nemala dôvod pochybovať o jeho láske. Vždy bol pozorný, chápavý, ľúbi deti,… no veď viete si predstaviť. V poslednej dobe mám však podozrenie, že sa stretáva s inou ženou. Chodieva domov neskôr/ skôr a hovorí, že pracuje nadčasy, stále keď sme sami je na telefóne, už si ani nepamätám kedy mi povedal, že som pekná😕. K deťom je stále samozrejme rovnaký. Dosť rešpektujem súkromie a nie som veľmi nadšená, že vôbec uvažujem to urobiť, ale mala som nápad skontrolovať mu telefón. Čo si o tom myslíte? (Prosím úprimné rady/ sarkazmus a iróniu si nechajte na inokedy)
@joannita tiež mam podozrenie že môj priateľ s niekým komunikuje, zahesloval telefon, minule som sa chcela pozrieť ale žial nedalo sa. Ciitm že niečo nie je v poriadku.
Dokonca obvinuje mna že sniekým píšem a podobne. Cítim to aj pri milovaní, jeho správanie je divne, už necítim to prepojenie, dokonca sme sa brutalne pohádali a bol ku mne veľmi zlý a arogantný
@eva_krenjugova ja by som verila mojej intucii. Predpokladam, že má mobil zaheslovany, správy si maže, hovory tiež...
Snáď sa mýlime.
Držím palce!
Vzdy to tak byva,aka kolvek zmena v spravani muza je za tym ina zena.Ci uz neskore prichody,zrazu vela prace,nadcasy,tieto blaznive mobily,hesla,zmena celkoveho chovania k svojej zene,lebo druhu ma stale v hlave.
@joannita ved to je najhoršie. Išiel teraz na svoj turnus pracovať do nemecka a ani nebol so mnou posledne 4 dní dokonca sa ani neozval. Jednu spravu včera poslal milujem ta, ale bolo to iba slovo jeho činy sú v nesúlade s tým ako sa začal správať. Ani sa nesnažil byť so mnou za tieto posledné dni a vykomunikovať veci. Dal prednosť svojmu programu . Veľmi mi ťažko padlo to že odišiel do roboty a nerozlučil sa. Akurát ho vidím svietiť 24hod denne na fb, určite s niekým píše. Cítim a vidim veľké zmeny aj odchýlky v poslednom milovaní.
Navyše sa výrazne zhoršilo správanie z jeho strany voči mne.
Moja intuícia ma doteraz nemýlila, neviem ale mam veľmi silný pocit že je za tým ina žena aj zahesloval mobil. No neviem prečo mi vejú červené vlajky.... je možné že si pocit nahováram alebo ma intuícia na niečo upozorňuje.
@natalia upozornuje,upozornuje,ver svojej intuicii.Vidis,a citis ten velky rozdiel.Rozmysla nad nou.
@jozinzbazin22 čo aj je to falošný pocit intuície, hoci zvyknem mať správnu intuíciu časom sa to vždy potvrdí.
Moja osobná skúsenosť-prvý krát som zistila vypisovanie inej žene keď nemal ešte mobil zaheslovaný, potom si ho už zahesloval a keď sa mi zdal zvláštny, bez mobilu ani na krok, tiché písanie si v niektorej izbe, výlety plus chodenie na piva keď už boli krčmy zatvorené tak sa mi podarilo odpozorovať heslo a zistila som, že sa po nociach stretával s kolegyňou ale keď som sa ho pred tým spýtala či nie je nejaká tretia osoba tak zatĺkal, dokonca tvrdil, že hádam by nebol taký hlúpy aby si začal s kolegyňou a ešte aj z našej dediny a presne tak to aj bolo. Všetko som odpustila...Asi pred rokom mu zase začala nejaká písať, na čo som prišla náhodou keď dcéra mala jeho mobil a niečo jej tam nešlo...vraj len kolegyňa potrebuje niečo vedieť. No a minulé leto sa začal správať zvláštne, bol na mňa nepríjemný, všetkému som bola na vine, prestal si ma všímať ako ženu, samozrejme mobil si strážil ako oko hlave, zrazu hodinové prechádzky so psom, po sexe sa hneď zdvihol, že ide jesť...tak som sa ho na rovinu spýtala, že čo sa deje a on mi povedal, že už ku mne nič necíti a chce sa rozviesť...mesiac na to sa mi jedna známa priznala, že jej môj manžel vypisoval ako som stále unavená, chodím skoro spať a on je po večeroch sám...to už bola pre mňa posledná bodka...máme 2 deti-9 a 5 rokov a za 2 týždne prvé pojednávanie.
@eva_krenjugova ma aj vyššiu výplatu, keď robí nadčasy?

@fantaghiro21 "Kto je admin a kde ho nájdem?"
https://www.modrykonik.sk/faq/kto-je-admin-a-kde-ho-najdem/