Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami
Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)
""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""
Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.
Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?
Takže cieľom výskumu je zistiť koreláciu medzi podvádzaním žien mužmi a účtom na modrom koníku? :D
Tak pokračujeme aj dnes. Za mňa je dnes rozoslané 31 chlapom, ktorí sa mi ozvali ako prví. Odpísalo zatiaľ 5 a iba jeden vraj má priateľku na modrom koníku. Ako poznamenal . (Veď tam je skoro každá, čo má deti), Kamošky ešte spia, tak večer , alebo zajtra to zosumarizujeme. Ak máte chuť a ste na zoznamke, pomôžte nám s prieskumom..
@anonym_5f3776 schválne sme dávali aj západ aj stred aj východ slovenska . Zajtra ak nás to bude baviť pokračujeme . A môžete sa pridať i Ďaľšie.
@anonym_autor to na ktorej zoznamke ste robili prieskum? Pretože to číslo bude pravdepodobne na všetkých platformách aktuálne 😀
Tak pokračujeme aj dnes. Za mňa je dnes rozoslané 31 chlapom, ktorí sa mi ozvali ako prví. Odpísalo zatiaľ 5 a iba jeden vraj má priateľku na modrom koníku. Ako poznamenal . (Veď tam je skoro každá, čo má deti), Kamošky ešte spia, tak večer , alebo zajtra to zosumarizujeme. Ak máte chuť a ste na zoznamke, pomôžte nám s prieskumom..
@anonym_autor Preco sa prave na MK pytas 😀? Preco sa nepytas na fb, alebo instagram? Alebo mohla by si podla obchodov zistovat a urobit tabulku. Ci zena chodi do tesca, coop jednoty, kauflandu atd.
Takže cieľom výskumu je zistiť koreláciu medzi podvádzaním žien mužmi a účtom na modrom koníku? :D
@nominativ Cieľom "výskumu" je zistiť mieru naivity žien pri presadzovaní vlastného presvedčenia, často skresleného nesprávne nastavenou optikou reality a skresleným vnímaním samej seba ako súčasti celku, ktorý nazývame vzťah.
@anonym_autor to na ktorej zoznamke ste robili prieskum? Pretože to číslo bude pravdepodobne na všetkých platformách aktuálne 😀
@tiezjedna Facebook dating. Najdostupnejšia, ktorú ma každý manžel v mobile.
@nominativ Cieľom "výskumu" je zistiť mieru naivity žien pri presadzovaní vlastného presvedčenia, často skresleného nesprávne nastavenou optikou reality a skresleným vnímaním samej seba ako súčasti celku, ktorý nazývame vzťah.
@anonym_autor Tebe muselo byt velmi ublizene chlapom. Je mi ta velmi luto. Nam iba dokazujes aka si uboha. Raz snad najdes normalneho chlapa a neostanes starou zatrpknutou dievkou. Lebo uz teraz si velmi nestastna zena.
Mne z tohoto "výskumu" zas vychádza len to, že jeho autorka nedokáže ani len presne sformulovať exaktnú otázku o predmete "výskumu" a spracovať údaje respondentov.
@anonym_autor toto scasti sedi ako tvoj opis. Zena, s istou mierou naivity, presadzujuca vlastne presvedcenie - casto vykreslene nespravne nastavenym vyskumom a skreslenym vnimanim.
@anonym_autor Tebe muselo byt velmi ublizene chlapom. Je mi ta velmi luto. Nam iba dokazujes aka si uboha. Raz snad najdes normalneho chlapa a neostanes starou zatrpknutou dievkou. Lebo uz teraz si velmi nestastna zena.
@anonym_c77d50 Čo myslíš, koľko žien pri tomto príspevku spozornelo a začnú si dávať pozor? Alebo si to aj preveria a ak niečo odhalia, budú aj konať? A koľko z nich sem podľa teba napíše výsledok, alebo opíše svoje kroky? Žiadna? Myslíš?
@anonym_c77d50 Čo myslíš, koľko žien pri tomto príspevku spozornelo a začnú si dávať pozor? Alebo si to aj preveria a ak niečo odhalia, budú aj konať? A koľko z nich sem podľa teba napíše výsledok, alebo opíše svoje kroky? Žiadna? Myslíš?
@anonym_autor Jasne vsetky sme zpozorneli 😀. Uvedomujes si aka si naivna? Nevera vzdy bola, ale to neznamena ze kazdy chlap je neverny. Vedela si, ze aj zeny podvadzaju? Ty v podstate chces urobit zo vsetkych chlapov nevernikov. Ale naozaj ak ta chlap podviedol, a si z toho zrutena, neznamena to, ze ta aj dalsi chlap podvedie. Nestrapnuj sa naozaj. Skus sa ukludnit a neboj raz najdes toho praveho.
Tak aktuálne už z ôsmich chlapov majú traja manželky, alebo partnerky na modrom koníku. Dvaja majú napísané, že hľadajú vzťah, a jeden z nich flirt.
@anonym_autor obavam sa, ze miera naivity zien (a to myslim zien vo vseobecnosti, nielen tych, ktore maju ucet na MK a zaroven su zadane) zdaleka nedosahuje mieru hluposti teba a tvojich kamosiek, ktore ste sa "vo vyssom zaujme o blaho ludstva" odhodlane a statocne pustili do toho (zbytocneho) prieskumu.
Tak ci tak som zvedava na zhrnutie vasho vyskumu. Mas velmi zaujimave formulacie, tak som zvedava ako sformulujes zhrnutie
@anonym_c77d50 tiež si tak myslím
@sara07 ale aku dusevnu ak s ňou neflirtoval a nebalil ju a iba odpisal, ze tu maju partnerku/priatelku. To ked tu jej odpisujem som neverny? Veď to je trapne, vyzera, ze autorka ma sama cosi s "dusevnym problemom"
@hellwant logiku nehladaj, sama nerozumiem pointe
jedine ak fejk téma aby tu vôbec niekto niečo písal a boli kliky pre reklamu ...
@tiezjedna Facebook dating. Najdostupnejšia, ktorú ma každý manžel v mobile.
@anonym_autor no nie kazdy manzel,ale ano aj moj ma fb ale zase ma on moj ucet z fb,tak jedine,ze by si pisal s muzmi,gey neni.
@anonym_autor obavam sa, ze miera naivity zien (a to myslim zien vo vseobecnosti, nielen tych, ktore maju ucet na MK a zaroven su zadane) zdaleka nedosahuje mieru hluposti teba a tvojich kamosiek, ktore ste sa "vo vyssom zaujme o blaho ludstva" odhodlane a statocne pustili do toho (zbytocneho) prieskumu.
Tak ci tak som zvedava na zhrnutie vasho vyskumu. Mas velmi zaujimave formulacie, tak som zvedava ako sformulujes zhrnutie
@anonym_dcf0ff tak mozno do skoly robi nejaku pracu,a preto ten vyskum,ci???To by som este vedela pochopit,trosku.
Chlapov odviezť na ostrov, nech máme pokoj alebo oni,nech majú pokoj
@anonym_dcf0ff tak mozno do skoly robi nejaku pracu,a preto ten vyskum,ci???To by som este vedela pochopit,trosku.
@anonym_594a7e akoze nie som naivna co sa tyka urovne (niektorych) VS na Slovensku a ani nemam prehnane predstavy o urovni zaverecnych prac niektorych odborov a studentov, ale toto je fakt ulet. Ale zas co ja viem, mozno napriek svojmu skeptickemu postoju som este stale naivna a toto bude spracovane ako bakalarka, mozno aj diplomovka... (nie je na prieskumy pre bakalarky a diplomovky trosku neskoro?)
@anonym_autor no ty tu tiez ukazujes mieru zaslepenosti… su vztahy, kde vernost a vzajomna ucta s laska funguju i ked ty si presvedcena, ze nie. Ano, v dnesnej fobe je nevery velmi vela, ale nie u vsetkych. A s kym su ti muzi neverni? So zenaou, o ktorej si muz mysli - navne - ze je verna?
@anonym_594a7e akoze nie som naivna co sa tyka urovne (niektorych) VS na Slovensku a ani nemam prehnane predstavy o urovni zaverecnych prac niektorych odborov a studentov, ale toto je fakt ulet. Ale zas co ja viem, mozno napriek svojmu skeptickemu postoju som este stale naivna a toto bude spracovane ako bakalarka, mozno aj diplomovka... (nie je na prieskumy pre bakalarky a diplomovky trosku neskoro?)
@anonym_dcf0ff ale tak zase to moze byt na strednej skole,ze nie vs,tam uz to je isto neskoro,ale na strednej este nie.Ale to su take uvahy,aby logika trosku chapala,ale aj tak nechape.
Pozrite, celý tento "prieskum" nazvime to akokoľvek, vznikol z mojej iniciatívy ako reakcia na jeden zaujímavý príspevok s pred asi štyroch dní. Nepotrebujem vás strašiť ani nejako výrazne odhaľovať vašu naivitu, skôr chcem, aby ste sa zamysleli. Predtým, než opäť napíšete, akého máte verného manžela, skúste sa zamyslieť, či je to naozaj pravda a či zo seba nerobíte hlúpe samy pred sebou. Odpovedajú muži pekní aj menej pekní. Odpovedajú aj takí, ktorí iba majú rozbehnuté vzťahy , alebo dlhodobé manželstvá. A ako už niekto na začiatku správne spomenul, zrejme polovica z nich ani nevie, že ste na modrom koníku, takže to percento je v skutočnosti ešte vyššie. A prečo hľadajú z vášho okolia? No? Prečo?
Pozrite, celý tento "prieskum" nazvime to akokoľvek, vznikol z mojej iniciatívy ako reakcia na jeden zaujímavý príspevok s pred asi štyroch dní. Nepotrebujem vás strašiť ani nejako výrazne odhaľovať vašu naivitu, skôr chcem, aby ste sa zamysleli. Predtým, než opäť napíšete, akého máte verného manžela, skúste sa zamyslieť, či je to naozaj pravda a či zo seba nerobíte hlúpe samy pred sebou. Odpovedajú muži pekní aj menej pekní. Odpovedajú aj takí, ktorí iba majú rozbehnuté vzťahy , alebo dlhodobé manželstvá. A ako už niekto na začiatku správne spomenul, zrejme polovica z nich ani nevie, že ste na modrom koníku, takže to percento je v skutočnosti ešte vyššie. A prečo hľadajú z vášho okolia? No? Prečo?
@anonym_autor mozes poslať ten príspevok, ktorý ta donútil urobiť tento prieskum?
@anonym_autor som ani netušila, že niečo také existuje😂to má aj SK lokalizáciu?
@tiezjedna Samozrejme. Je to aj pre tých menej rozumovo zdatných, v slovenčine a s obrázkami. Dokonca aj s auto-korekciou gramatiky.
@anonym_autor mozes poslať ten príspevok, ktorý ta donútil urobiť tento prieskum?
@aurora33 Niekedy dozadu sa preberala nevera a asi tri baby tam napísali, že im tam píše kopu ženatých mužov, ktorí to priznávajú. Naopak, veľa iných báb tvrdilo, že ich nikto nepodvádza.
@anonym_autor môžeš poslať odkaz? Ja nič v slovenčine ani češtine nenachádzam...
@tiezjedna v Mobiloch je to, Ako také srdiečko v aplikácii Faebook

Monogamia je podla mna pre vacsinu ludi neprirodzena vec, takze ma to ani neprekvapuje. Nemyslim si, ze moj manzel ma podvadza, ale ak by mu doma nieco tak velmi chybalo a niekto iny by mu to vedel dat, pochopila by som to a urcite by sme hladali sposoby ako tu potrebu naplnit. 🤷♀️