icon

Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami

21. apr 2026

Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)

""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""

Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.

Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?

anonym_c77d50
Včera o 08:13
@anonym_autor

@tiezjedna Samozrejme. Je to aj pre tých menej rozumovo zdatných, v slovenčine a s obrázkami. Dokonca aj s auto-korekciou gramatiky.

@anonym_autor Vies, naivna si len ty. Nie my. Si zaslepena predstavou, ze vsetky sme podvadzane. Zrejme ta chlap podviedol. Tak si dokazujes, ze aj nas podvadza. Ale mne sa naozaj nezda, ze na nejakej zoznamke ti napise cudzi chlap - ahoj kocka. A ty odpises- pocuj sexos, len tak sa pytam tvoja zena chodi na modry konik? A on ti napise- ano chodi. Ved to komunikacia ako u debilov 😀. Muz ide podviest zenu (ano su aj taki), ale informuje cudziu neznamu na aku www chodi jeho zena. Nizke IQ oboch pisajucich. Iba to to dokazuje.

aurora33
Včera o 08:15
@anonym_autor

@aurora33 Niekedy dozadu sa preberala nevera a asi tri baby tam napísali, že im tam píše kopu ženatých mužov, ktorí to priznávajú. Naopak, veľa iných báb tvrdilo, že ich nikto nepodvádza.

@anonym_autor a to ti vadí keď niekto napíše že ich nikto nepodvadza?

autor
Včera o 08:20
@aurora33

@anonym_autor a to ti vadí keď niekto napíše že ich nikto nepodvadza?

@aurora33 Nie, práve tam jedna baba písala, že sa jej chlapi na zoznamke sami priznávali, že majú manželky alebo partnerky na koníku, alebo niečo v tom zmysle a ma to zaujalo.

domix147
Včera o 08:20

@anonym_autor lepšie by bolo keby sem pekne každá z vás čo si zo zenacom píše napíše jeho číslo a skreenaotne diskusiu to by bola pecka 😁
To by bolo brutálne odhalenie a to by stálo za to...odhaliť ich tu verejne

anonym_5cc243
Včera o 08:21
@anonym_594a7e

Este,ze ten moj internet nepouziva,iba ked nieco potrebuje,jeho azetko mam ja,dokonca 2 ucty.Kontrolujem emaily,a tiez tam mam kopec vseliakych uchylakov,to hned mazem.
Inaksie zoznamky ani nevie ake su.Takze ja sa ozaj nebojim,a ano tiez muz vie,ze mam mk.

@anonym_594a7e ale vieš,že podvádzať ťa môže aj bez netu,hej,?

anonym_dcf0ff
Včera o 08:25

Takze, ulahcim ti to vyhodnotenie
mate cca 300 respondentov, cca 1/3 z nich ma partnerku s uctom na MK.
MK ma 940 tisic uctov, z nich je 10% aktivnych
Ak pominieme vcelku zanedbatelne mnozstvo muzov na MK tak mi to vychadza, ze velka vacsina zien na MK ma partnerov, ktori nechodia santit na zoznamky. Lebo zistila si len to, kolko z nich chodi santit na zoznamky. O nevere si zistila akurat tak trt makovy

anonym_594a7e
Včera o 08:25
@anonym_5cc243

@anonym_5cc243 na to staci aj cesta do prace.

autor
Včera o 08:26
@domix147

@anonym_autor lepšie by bolo keby sem pekne každá z vás čo si zo zenacom píše napíše jeho číslo a skreenaotne diskusiu to by bola pecka 😁
To by bolo brutálne odhalenie a to by stálo za to...odhaliť ich tu verejne

@domix147 To by bolo asi nelegálne a problém je aj to, že sa to píše v priestore zoznamky. Tam je síce nejaká fotografia, ale nevidno celé meno a priezvisko, iba krstné meno.

anonym_594a7e
Včera o 08:29
@anonym_5cc243

@anonym_5cc243 ale my si volame hned ako dorazime do prace a tam by uz nemal kde si vrznut,cesta presne trva 15min a uz mi vola a pocujem ako si cvika.V praci ozaj nema cas na take veci,aj z nej mi zavola,co robim alebo ja jemu zavolam
Ako pisem,u nas sa hlavne vela vola,nie pise.Jednak nevidi a nerad pise,uz ked musi tak mi odpise.Ale,ze by bol takto na nete,isto nie.Nema ani cas na take veci.

autor
Včera o 08:34
@anonym_dcf0ff

Takze, ulahcim ti to vyhodnotenie
mate cca 300 respondentov, cca 1/3 z nich ma partnerku s uctom na MK.
MK ma 940 tisic uctov, z nich je 10% aktivnych
Ak pominieme vcelku zanedbatelne mnozstvo muzov na MK tak mi to vychadza, ze velka vacsina zien na MK ma partnerov, ktori nechodia santit na zoznamky. Lebo zistila si len to, kolko z nich chodi santit na zoznamky. O nevere si zistila akurat tak trt makovy

@anonym_dcf0ff Ty ako človek využívaš iba 10 percent mozgu. Každému, kto ťa pozná, je jasné, že je to u teba ešte menej. Predpokladám, že tvoj partner či partnerka po tebe nebude chcieť echolokáciu, keď vie iba o tvojich 7 percentách.
Nabudúce skús viac rozmýšľať, ak sa chceš tváriť múdro. Partner asi vie o partnerke, že používa koník, iba ak vie, že ho používa. Kapišto?

chlebikova
Včera o 08:37
@anonym_autor

@anonym_dcf0ff Ty ako človek využívaš iba 10 percent mozgu. Každému, kto ťa pozná, je jasné, že je to u teba ešte menej. Predpokladám, že tvoj partner či partnerka po tebe nebude chcieť echolokáciu, keď vie iba o tvojich 7 percentách.
Nabudúce skús viac rozmýšľať, ak sa chceš tváriť múdro. Partner asi vie o partnerke, že používa koník, iba ak vie, že ho používa. Kapišto?

@anonym_autor

sticker
anonym_288c47
Včera o 08:46

@anonym_autor podla mna toto nie je vobec vydarený experiment. Nema totiž žiadnu výpovednú hodnotu. Super xy chlapov je na zoznamkach a to je akoze prekvapivé?
Ak chces naozaj nieco dokázať, treba vziať reprezentatívnu vzorku aby si mohla robit závery. Tiez si myslím, ze jediná naivná si tu ty. Prisla si sa vysmievať ženám, co veria svojim mužom. To je velmi ale ze velmi úbohé. Skor by si mala byt rada aj za druhých, ze mozno netrpeli v živote ako ty a nie su tak zatrpknuté. Totiž na príspevok ako dávaš ty netreba nic žiadnu mentálnu ani emočnú výbavu. Ale na dôveru mužovi treba velmi vela sily a odvahy, ktorú žena ako ty pravdepodobne mat nikdy nebude. Ak by si normalne napisala, ze ti muž ublížil a vsetci su svine dalo by sa to chápať, ba aj by sme ta podporili a pokutovali. Ale toto co predvádzaš? Ved to je trápne. Snad si nemyslis, ze vidis kazdemu do vzťahu a do spalne a ani len netušíš, kolko mužov alebo žien podvádza tak sa tu neponižuj este viac a nepresviedčaj normalne zeny, ze maju doma ku.revnikov. Alebo este lepsie, chod domov a povedz mamke, ze tatko je isto na zoznamke a ze je naivná chudera😃 potom daj vediet reakciu

akje
Včera o 08:48
@anonym_autor

@nominativ Cieľom "výskumu" je zistiť mieru naivity žien pri presadzovaní vlastného presvedčenia, často skresleného nesprávne nastavenou optikou reality a skresleným vnímaním samej seba ako súčasti celku, ktorý nazývame vzťah.

@anonym_autor ak chceš získať mieru naivity žien vo vzťahoch, tak vám chyba prieskum partneriek týchto mužov o tom, či majú/nemaju otvorený vzťah, či sa ich ženy tiež nachádzajú na zoznamkach, či vedia o mimomanzelskom pomere a mali by ste brat do úvahy iba tie pary, kde je žena presvedčená, že ich partner ich nepodvádza.

Len mi nepovedz, že pracuješ v nejakej agentúre zameriavajúcej sa na prieskum, lebo ak tam takto pristupujete k prezentácii výsledkov, tak by ste mali prehodnotiť fungovanie a my ostatní vierohodnosť k takýmto prieskumom.

anonym_288c47
Včera o 08:50
@anonym_autor

@anonym_autor “ Ty ako človek využívaš iba 10 percent mozgu. ” velmi dufam, ze toto tvoje tvrdenie je iba vtip. Lebo ak nie začínam rozumieť, preco je tvoj prieskum na dve veci.
Treba pozerat menej sci-fi filmov a viac citat. Keby si nevyužívala 90%mozgu bola by si mŕtva🙄🙄

romiada
Včera o 08:51

@anonym_autor veľmi zaujimavy prieskum. Ja nepatrim k tym ktore vyhlasuju ,že ten moj to určite nerobí. Vždy som pracovala v mužskych kolektivoch, takže "taka ta novomanželkovska slepota,že moj určite nie,nerobi to" ma už davno prešla. Podvadzaju aj chlapi ktorí maju tak krasne a dobre ženy že až. Ja sa snaźim chapovi verit (do času kym sa nedokaže jeho vina🤣) lebo nevina sa dokazovať neda ,iba vina (keď su už dokazy). A ženy častokrat az ked sa stanu nechtiac učastničkami nevery vo svojom manželstve, tak su prekvapené že aj taký ťuťko a chlapec so svätožiarou , nad hlavou, dokonalý manžel a otec dokaže tak hravo podviesť že až. Všetko je len iluzia ,kym sa to naozaj nestane.

autor
Včera o 08:52
@anonym_288c47

@anonym_autor podla mna toto nie je vobec vydarený experiment. Nema totiž žiadnu výpovednú hodnotu. Super xy chlapov je na zoznamkach a to je akoze prekvapivé?
Ak chces naozaj nieco dokázať, treba vziať reprezentatívnu vzorku aby si mohla robit závery. Tiez si myslím, ze jediná naivná si tu ty. Prisla si sa vysmievať ženám, co veria svojim mužom. To je velmi ale ze velmi úbohé. Skor by si mala byt rada aj za druhých, ze mozno netrpeli v živote ako ty a nie su tak zatrpknuté. Totiž na príspevok ako dávaš ty netreba nic žiadnu mentálnu ani emočnú výbavu. Ale na dôveru mužovi treba velmi vela sily a odvahy, ktorú žena ako ty pravdepodobne mat nikdy nebude. Ak by si normalne napisala, ze ti muž ublížil a vsetci su svine dalo by sa to chápať, ba aj by sme ta podporili a pokutovali. Ale toto co predvádzaš? Ved to je trápne. Snad si nemyslis, ze vidis kazdemu do vzťahu a do spalne a ani len netušíš, kolko mužov alebo žien podvádza tak sa tu neponižuj este viac a nepresviedčaj normalne zeny, ze maju doma ku.revnikov. Alebo este lepsie, chod domov a povedz mamke, ze tatko je isto na zoznamke a ze je naivná chudera😃 potom daj vediet reakciu

@anonym_288c47 Vieš o tom, že je všeobecne známe, že ľudia nečítajú komentáre , teda výplody jedného človeka, ktoré majú viac ako 5 riadkov? Čítanie dlhších textov je podmienené zaujatím už v prvých dvoch riadkoch. Tam sa človek rozhodne, či bude čítať ďalej, alebo nie.

autor
Včera o 08:53
@anonym_288c47

@anonym_autor “ Ty ako človek využívaš iba 10 percent mozgu. ” velmi dufam, ze toto tvoje tvrdenie je iba vtip. Lebo ak nie začínam rozumieť, preco je tvoj prieskum na dve veci.
Treba pozerat menej sci-fi filmov a viac citat. Keby si nevyužívala 90%mozgu bola by si mŕtva🙄🙄

@anonym_288c47 študuj viac, namiesto sedenia na koníku.

anonym_288c47
Včera o 08:54
@anonym_7b5838

@anonym_c77d50 tiež si tak myslím

@anonym_7b5838 všetkým nam to je myslím jasne. Autorka je totálne na posmech len si to zatial neuvedomila. To asi kvoli tej naivite😂

anonym_594a7e
Včera o 08:56
@anonym_5cc243

@anonym_5cc243 napr.aj teraz mi volal,ja mam volno a muz sa nudil,ze sa nema s kym rozpravat,lebo kolega isiel na svacinu tak sme kecali,ale aj tak by som mu zase volala aj ja o par minut,lebo zase po kave mu volavam ja.A tiez si muz moze mysliet,boh vie co ta robi ked ma volno,deti prec a ja doma sama.To iste si mozem mysliet,ked zase on ma volno,co len on robi v noci ked ja som na nocnej.
Potom nema nikdy,ziaden vztah vyznam.

anonym_403b6e
Včera o 08:58

@anonym_autor takže tretina žien je na koníku ,zatiaľ čo toho ich koníka si zatiaľ osedláva niekto iný inde 🤣

anonym_288c47
Včera o 08:58
@anonym_autor

@anonym_288c47 študuj viac, namiesto sedenia na koníku.

@anonym_autor Vďaka tomu, ze som študovana neviem ignorovať, ked niekto tára take hlúposti ako ty.
Chápem, ze zámer bol zjavne iny, no totálne si sa strápnila. Ale ja som dobry človek takze ti z celého srdca prajem, nech uz nestretnes podvodníka a v dobrom ti odporúčam terapiu. Vie velmi pomôcť, aby si zistila, co v tebe ta núti vyberať si zle typy mužov a potom sa chovať takto na verejnom fore a vybíjať si takto svoju frustráciu a nešťastie. Mozno si raz nebudeš musiet nieco kompenzovať ❤️❤️

anonym_dcf0ff
Včera o 09:04
@anonym_autor

@anonym_autor niekedy tych 7% je viac ako u ineho (az)10%. Ono nejde o mnozstvo, ale o kvalitu. Ked tak citam tvoje komenty, tak teba by nezachranilo ani vyssie precento tvojej kapacity.

matkahelka
Včera o 09:05

Preco si sa zamrala len na tie "naivne?" tie, ktore sa tu stazuju, ze si ich chlapi pisu s inymi zenami, ci si s nimi dokonca dohaduju stretka si si nevsimla? ved to su tu caste temy. prosim ta, komu ty ides otvarat oci? komu budes platit ucty? ktorej samozivitelke zozenies podnajom? komu budes strazit chore decko? kazdej takej xene bojovnici ako si ty by som srdecne dopriala jeden moj pracovny tyzden- vidiet a pocut, co zazivaju samozivitelky s malymi detmi, ktore tyzden pred vyplatou uz jedia suche rozky, aby malo decko obed v skolke a s 39 teplotami su s ruskom v praci, lebo si ocr dovolit nemozu. tie zeny neziju, len prezivaju. a dovolim si povedat, ze vacsina z nich by odtolerovala aj pisalka na fejsbukoch, aj realneho nevernika, vymenou za aspon trochu lahsi zivot aky maju ako matky samozivitelky. lebo ten ich zivot je vo vacsine pripadoch hovadsky tazky. nie je tazke zistit, ci je chlap neverny. tazke je to, co bude nasledovat. s 2 malymi detmi, ak zena nema vlastne byvanie, ochotnych rodicov, ktori jej pomozu a prichylia ju, ta zena ide doslova zdochnut, aby zabezpecila logistiku skolok, skol, prace, soplov, lekarov. otcovia su na SVK chraneny druh, nemusia sa o dieta starat, utierat mu grcky ani sople, ani sa s nim ucit. nemusia nic. raz mesacne zaplatia smiesnych 150€ vyzivne a ak nechcu, dieta nikdy viac neuvidia. a ty matka, staraj sa a zoder sa!

maca1984
Včera o 09:07

Po tvojich komentároch mi ťa je ľúto ešte viac ako po tvojom úvodnom príspevku. Musíš byť veľmi neštastná, zatrpknutá, frustrovaná .

mikadooo
Včera o 09:14

@anonym_autor trošku zlé závery robíš. Po prvé, nie každý muž je na zoznamke. Ty píšeš, že tretina mužov KTORÍ SÚ NA ZOZNAMKE ti odpísala... Už len to, že chlap vo vzťahu je na zoznamke, je divné... A je úplne jedno, či je jeho žena na MK, alebo nie. Čo keď tí chlapi na zoznamke sú 9% všetkých chlapov? V tomto prípade tretina sú 3% všetkých mužov... Čiže, hneď v úvode používaš zavádzajúce dáta. A hneď na to otázka, čo si myslíme o ženách, čo sú skalopevne presvedčené, že ich muž nepodvádza. Čo znamená podvádzanie? Že je na zoznamke? Že ti odpísal? Alebo že sa s niekým vyspal? Alebo len bozkával? 🤷. Takisto vidím rozdiel medzi ženou, ktorá, keď zistí, že muž je na zoznamke, ho zaradí do kategórie "podvádza" a rozdiel medzi ženou, ktorá povie "no a čo, aj ja som na zoznamke a bavím sa tam na profiloch". Takže ak má byť toto nejaký prieskum, tak neviem, asi by ťa vyhodili z tímu za tvoje "výsledky". Ak má toto byť hejt na ženy, ktoré si myslia, že ich muž nepodvádza, no tak si kopkajte nožičkami... Ja v tvojom prieskume nevidím žiaden zmysel.

zuzana76
Včera o 09:19

Tak ako existuju muzi, ktori podvadzaju, existuju aj ti, co nepodvadzaju. A nie su to ziadni mimozemstania. Je mi uprimne jedno, kto si co mysli a co z toho vyplyva, vzdy je aj vynimka z pravidla. Nic nie je pausalne. Kazdy vie, ako to doma ma a ci to funguje.

moonlight1210
Včera o 09:45

@anonym_autor realny zaver toho experimentu nie je ten, ze tie zeny su naivne a slepe, ak doveruju svojim muzom.
To je ako obeti povedat, ze si za to moze sama, ak verila v poctivost blizkej osoby.

Realny zaver je, ze ti muzi nemaju najmensi problem zneuzit doveru, ktoru do nich ich zena vklada.

Pritom na druhej strane by sa citili velmi urazeni, ak by im niekto povedal, ze nie su hodni dovery, su len klamari a vlastne nemaju pravo na ziaden vztah. Nieco budovat s inou osobou. Lebo nemaju dostatocne kvality na to, su odpad. Nie su hodni.

A je na tom zaujimave este nieco:
1. Ked zena verila muzovi a on ju poviedol - posmievaju sa jej, ze bola doverciva a je to jej chyba. Mala byt prezierava, obozretna, takze asi ... neustale cakat podvod z jeho strany (?).
2. Ale ak niekto veril svojej rodine a pri dedictve ho obrali - zrazu je pravoplatna obet podvedenia. Nenajde sa nikto, kto by povedal - preco si verila vlastnym surodencom? Mala si byt obozretna, ved ich poznas cely zivot. Je to tvoja chyba.

Skus sa zamysliet, ci o nevere uvazujes naozaj tym spravnym sposobom, ak na to ides cez "otvaranie oci" (potencialnym) obetiam.
Lebo je to ovela sirsia tema a hlavny koren je v nazerani spolocnosti na nu, ktory zas priamo vyplyva z inych spolocenskych postojov, ktore na prvy pohlad s nou suvisia len vzdialene.

anonym_36132d
Včera o 09:49

Jasne ze podvadzaju nechapem co tu tolko riesite okolo toho. Nemusi byt vobec ani na zoznamke, kolko chlapov ma nadstandardne vztahy s kolegynami? Alebo to riesia "tradicnym" sposobom navstevou prostitutky alebo maserskeho salona? Podvadzanie vzdy bolo a bude, len sa o tom viac vie lebo ludia uz vdaka socialnym sietam nemaju takmer ziadne zabrany a nie je to uz ani spolocenska samovrazda ako to bolo este pred pol storocim dozadu

nominativ
Včera o 10:01
@anonym_autor

@anonym_c77d50 Čo myslíš, koľko žien pri tomto príspevku spozornelo a začnú si dávať pozor? Alebo si to aj preveria a ak niečo odhalia, budú aj konať? A koľko z nich sem podľa teba napíše výsledok, alebo opíše svoje kroky? Žiadna? Myslíš?

@anonym_autor ja by som najviac spozornela z toho, že aký sprostý je môj muž ak ma podvádza a pod svojim facebookovým profilom sa s touto vecou zdôverí neznámej osobe. 😄

gabrielkamajeckka
Včera o 10:21

zaujímavé