icon

Podvádzajú vás manželia? Test s prekvapivými výsledkami

21. apr 2026

Spolu s dvoma kamoškami robíme malý test inšpirovaný jedným príspevkom na Modrom koníku. Na zoznamke sme dva dni posielali chlapom vetu (citujem)

""Ak si zadaný, alebo ženatý, nechcem ti to vyčítať, ide iba o test a zaujíma ma, či je tvoja manželka,alebo priateľka prihlásená na Modrom koníku. Neskôr ti poviem prečo.""

Túto vetu sme poslali 243 chlapom a 84 odpovedalo kladne, teda že ich manželka, alebo priateľka je prihlásená na Modrom koníku. Mnohé z vás.

Tak čo poviete, baby? Je to dosť veľké číslo? Jedna tretina chlapov bez problémov prizná, že vás podvádza. Čo vy na to?

Strana
z5
anonym_2c3f37
21. apr 2026

Mne píšu denne ženatí/zadaní chlapi. Kopec z nich ani nevie ešte, že ich partnerka je na MK. Číslo bude oveľa vyššie. Ale budem sa to aj ja pýtať pre zaujímavosť.

autor
21. apr 2026
@anonym_2c3f37

Mne píšu denne ženatí/zadaní chlapi. Kopec z nich ani nevie ešte, že ich partnerka je na MK. Číslo bude oveľa vyššie. Ale budem sa to aj ja pýtať pre zaujímavosť.

@anonym_2c3f37 to je jasnačka. A skús sa teda pridať. Dakujem dopredu potom daj výsledky.

autor
21. apr 2026
@anonym_2c3f37

@anonym_2c3f37 a čo si myslíš o ženách , ktoré su tvrdo presvedčené že ten ich ju nepodvádza ?

anonym_2c3f37
21. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_2c3f37 a čo si myslíš o ženách , ktoré su tvrdo presvedčené že ten ich ju nepodvádza ?

@anonym_autor že sú veľmi, ale veľmi naivné.

wolf_
21. apr 2026

Čo ja na to? Popravde absolútne nič, resp. nepríde mi to nijak prekvapujúce, prevratné. Žiaľ, relatívne veľa ľudí (žien aj mužov) je podvádzaných. Ženy z MK, logicky, nie sú výnimka 🤷‍♀️

anonym_96942e
21. apr 2026

prečo sa nezaoberáš niečim zmysluplným?

autor
21. apr 2026
@anonym_96942e

prečo sa nezaoberáš niečim zmysluplným?

@anonym_96942e Lebo ma za to platia?

anonym_5f3776
21. apr 2026

Naiviek je na MK neúrekom.Za toho svojho dávajú ruku do ohna a možno práve ich muz ti odpísal, že jeho zena je na MK.Nech si ziju v sladkej nevedomosti, možno su ešte mladé a naivne, možno casom zmenia svoj názor a možno aj nie..

autor
21. apr 2026
@anonym_5f3776

Naiviek je na MK neúrekom.Za toho svojho dávajú ruku do ohna a možno práve ich muz ti odpísal, že jeho zena je na MK.Nech si ziju v sladkej nevedomosti, možno su ešte mladé a naivne, možno casom zmenia svoj názor a možno aj nie..

@anonym_5f3776 schválne sme dávali aj západ aj stred aj východ slovenska . Zajtra ak nás to bude baviť pokračujeme . A môžete sa pridať i Ďaľšie.

marianarem
21. apr 2026

@anonym_autor Tak ja myslim, ze mnohe to aj vedia. Kazdu chvilu je tu prispevok na temu chlap je na zoznamkach a vypisuje inym zenam.

anonym_9bcd40
21. apr 2026

esteze nemam manzela a nema ma kto podvzadzat hihi

anonym_594a7e
21. apr 2026

Este,ze ten moj internet nepouziva,iba ked nieco potrebuje,jeho azetko mam ja,dokonca 2 ucty.Kontrolujem emaily,a tiez tam mam kopec vseliakych uchylakov,to hned mazem.
Inaksie zoznamky ani nevie ake su.Takze ja sa ozaj nebojim,a ano tiez muz vie,ze mam mk.

anonym_594a7e
21. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_5f3776 schválne sme dávali aj západ aj stred aj východ slovenska . Zajtra ak nás to bude baviť pokračujeme . A môžete sa pridať i Ďaľšie.

@anonym_autor ale vies,aka by bola sranda,keby chlapi napisali aj nicky,a ze to das sem.Ech vela manzelstiev by skoncilo,ihned.Niekde by boli len riadne hadky a zase by sa islo dalej,lebo deti.

anonym_ccbf48
21. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Že sú naivné, až to dverami plieska

anonym_594a7e
21. apr 2026

TRsimka,neni azet nick od vas,co????Zaujimave,ze???

anonym_594a7e
21. apr 2026

Idem si s nou popisat,co by rada od mojho muza.

anonym_594a7e
21. apr 2026

TrSimka,je spravne.

anonym_5cc243
21. apr 2026

To píšeš tak,že podvádzajú len tí,čo vypisujú babám na zoznamkách.
Chlapi,čo na zoznamkách nie sú,nepodvádzajú?

anonym_c07016
21. apr 2026

Myslim, ze chlapom je ukradnute, ci ich partnerky chodia na nejakeho mk, pripadne ani nevedia, ze nieco take existuje a povedia ti kludne blbost, aby si z vasej ankety urobili srandu. Vypovedna hodnota nula, ak si dokonca nevymyslas, lebo takto zabijat cas (poslat a precitat 240 sprav) nenapadne len tak hocikoho.

anonym_594a7e
21. apr 2026

Ide do tuheho,ze hlada diskretneho chlapa,ps s muzom sa fakt bavime.

anonym_594a7e
21. apr 2026

Ze a ukazes mi foto prosim,si fakt fesak.
Ved ho mam v profile.Jaj,sranda

anonym_5cc243
21. apr 2026
@anonym_594a7e

Ze a ukazes mi foto prosim,si fakt fesak.
Ved ho mam v profile.Jaj,sranda

@anonym_594a7e ak vie,že si fešák,načo pýta foto

anonym_594a7e
21. apr 2026
@anonym_5cc243

@anonym_594a7e ak vie,že si fešák,načo pýta foto

@anonym_5cc243 ona chcela aktualnu foto,mame azetko dlhe roky kvôli emailom.

anonym_513488
21. apr 2026

A ty si chudera, ktorú tí chlapi nechcú ani za manželku, ani za milenku? Predpokladám, že tie správy píšeš z detskej izby lebo dospelé, pracujúce ženy, matky a manželky/partnerky na takéto sprostosti nemajú čas.
Toto sme robili pres 20timi rokmi na základnej škole , že sme napisali chlapom a posielali ich na stretká a z dialky sa na nich zabavali. Ale normálne dospele ženy toto nerobia.
Dodnes na eshopoch použivam pokecovy email, som prihalsena 24h denne cez apku, neodhlasujem sa. Keď sa s mužom velmi nudime, tak odpisujeme takym ,,inteligentom" ako si ty. Debilkom čo pytaju silonky alebo gaťky posielame čislo účtu a chuderam, čo sa ponukaju muzovi ako tovar pred skončenim expiračky väčšinou odpišeme, že pekné ženy sa neponukaju ako tovar po zaruke a o škaredu nema zaujem.

anonym_a1448f
21. apr 2026

A vysledok je teda aky? Ideme teraz odsudzovat vsetky zeny na MK, ze su naivne? Mne to pripada tak, ako keby ony za nieco mohli. Proste doverujeme svojim muzom. To by malo byt normalne, nie? Ci tento prispevok ma dosiahnut to, ze mame prestat doverovat vsetkym a uplne? To je cesta - apriori vo vztahoch nikomu neverit, podozrievat, kontrolovat? Ci co je cielom tohto "vyskumu?"

anonym_6b58ea
Včera o 00:06

😂
Ženy, čo robíte, keď muž vášho srdca nie je doma?

Ja sa vtedy venujem manželovi...

anonym_3afdaf
Včera o 01:40
@anonym_autor

@anonym_96942e Lebo ma za to platia?

@anonym_autor V akej robote sa robia takéto prieskumy? Chcel by som si privyrobiť.

anonym_7e002f
Včera o 01:52

No ešteže nemám manžela 👍

anonym_594a7e
Včera o 02:38

Ja som slecne nakoniec napisala,ze pises si celu dobu s jeho zenou.
Posledna veta bola cau,a uz nepis mojmu muzovi.
A ona,,,preco,,,je fesak.
Takze tento zase moj experiment dievca nepochopilo,ale bola to zabava.Dobre sme sa s muzom pobavili.

anonym_0662d4
Včera o 03:34

@anonym_autor myslim ai len to, ze si len smutna a frustrovana single žena, ktora samu seba chce presvedčiť, ze zivot bez chlapa je fajn, lebo tie, co chlapa maju, su aj tak podvadzane 😀 extrémne ta vytáča, ked nejaka žena ma zdravý a harmonicky vzťah a silou mocou chces Dokázať, ze to tak nie je. Podvadzaju muži? Ano. Podvadzaju zeny? Ano. Su verne manželstva? Ano. Takze mozes si nahovárať co len chces, vzdy sa nájdu cestni muži, ktori ale očividne o teba zaujem nemaju a to ta neskutocne štve. Alebo aj mas vedla seba k*******a a Snažíš svoju frustráciu hodiť aj inym, ze budme v tom spolu, aj tak Podvadzaju vsetci :D máloktorý chlap ( nemyslím tych beta samcov) vobec vie, co je to MK :D

Strana
z5