icon

Podvádzala ma? Pomoc so ženskou logikou

26. sep 2025

Milé ženy, potreboval by som pomôcť s hádankou do ktorej som sa dostal.. a asi iba iná žena to dokáže rozlúštiť. Podvádzala ma, alebo nie ?

Medzi dňom posledného spoločného sexu a dneškom je 55 dní.

Tri dni po našom poslednom sexe mi povedala, že ma opúšťa, lebo sa vraj zamilovala do iného.

35 dní po poslednom sexe som sa dozvedel, že ma už dávno duševne opustila, ale telesne iba v deň nášho posledného sexu,
... a jeho spoznala až týždeň po našom rozchode.

Dnes, po 55 dňoch od posledného sexu, som sa od nej dozvedel, že sa s ním stretáva
iba 1 - 2× mesačne. Vraj je zamilovaná a šťastná a s ním prežíva aj veci, ktoré so mnou nie, lebo vraj ich musela utláčať do úzadia pri mne.

Strana
z2
dadis
26. sep 2025

@anonym_autor Prosim ta, vzchop sa a upriam svoju pozornost na inu zenu

anonym_de7b48
26. sep 2025

@anonym_autor pane boze vyhľadaj odbornú pomoc 🫣 choré

ivik4
26. sep 2025

A co je Teba do toho. Rozisla sa s Tebou a bodka,aj keby hned na druhy den bola s inym...
Moze si robit co chce
Si ako magor s tymi dnami o sexe

anonym_45a484
26. sep 2025

Preruš s ňou kontakt, nerýp sa v tom, vyhoď kalendár kde si počítaš dni. Načo sú ti tieto informácie, či je s ním šťastná, ako často sa spolu stretávajú? Daj jej pokoj a dopraj ho aj sebe. Seriózne, nevysmievam sa, myslím to ako dobre mienenú radu. K "hádanke", ktorá nie je žiadnou hádankou, ak aktuálneho partnera spoznala až po tvojom rozchode, tak asi ťa s ním podviesť nemohla. Či ho noazaj spoznala až neskôr alebo či mala niekoho iného pred tým vie iba ona, toto nikto iný nerozlúšti, nie je čo lúštiť a tvoj život táto informácia nijak nezmení. Jediné čo je zjavné je, že ťa neľúbila už dlhšie a že to už nezmeníš, tak na ňu kašli.

viestta
26. sep 2025

Preco riesis zenu, ktora uz nepatri do tvojho zivota? Staraj sa o seba

mmooly
26. sep 2025

Ale nerýp sa v tom... takýchto príbehov je plná r.ť... každý si tým prejde. Si chlap, tak nekňúraj, stalo sa... ic ďalej bez nej.

autor
26. sep 2025
@anonym_45a484

Preruš s ňou kontakt, nerýp sa v tom, vyhoď kalendár kde si počítaš dni. Načo sú ti tieto informácie, či je s ním šťastná, ako často sa spolu stretávajú? Daj jej pokoj a dopraj ho aj sebe. Seriózne, nevysmievam sa, myslím to ako dobre mienenú radu. K "hádanke", ktorá nie je žiadnou hádankou, ak aktuálneho partnera spoznala až po tvojom rozchode, tak asi ťa s ním podviesť nemohla. Či ho noazaj spoznala až neskôr alebo či mala niekoho iného pred tým vie iba ona, toto nikto iný nerozlúšti, nie je čo lúštiť a tvoj život táto informácia nijak nezmení. Jediné čo je zjavné je, že ťa neľúbila už dlhšie a že to už nezmeníš, tak na ňu kašli.

@anonym_45a484 Ten kalendár sa volá mesenger. Po dnešku mi tam svietia od nej 3 dlhé správy a každá má napísane koľko dni dozadu poslané. .. Na žiadnu som jej neodpovedal.

sszuzu8
26. sep 2025

Muž ktorý počíta dni od posledného sexu je úplný turn off. Začni byt normálny a daj jej pokoj

anonym_d0181b
26. sep 2025

@anonym_autor mozno ta nepodvadzala fyzicky a cakala na rozchod. Ale pravdepodobne ta podvadzala tak..emocionalne.

A komentujuci niektori sa fakt spamatajte. Ja by som chcela vidiet tie hrdinky a hrdinov v realnej situacii..ci hned po rozchode vsetko hodia za hlavu a neanalyzuju a nerozmyslaju a neprepocitavaju kedy kde co, kde sa stala chyba, ci je v tom niekto treti.

lindous
Autor odpoveď zmazal
lindous
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_45a484 Ten kalendár sa volá mesenger. Po dnešku mi tam svietia od nej 3 dlhé správy a každá má napísane koľko dni dozadu poslané. .. Na žiadnu som jej neodpovedal.

@anonym_autor Omylom som miesto úpravy zmazala, tak ešte raz... byť tebou, tak ju zablokujem, vymažem konverzáciu... nebude úplne okej, keď ti potrebuje toto vypisovať, ale ty sa tým nemusíš nechať trápiť

viestta
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor jezkovi oci, vymaz tie spravy. To, ze ste sa vzdalovali jedne druhemu to si neracil zistit este kym ste boli spolu? Ty si necital signaly, ked sa vas vztah kazil? Ci ty si zil v tom, ze vsetko je v najlepsom poriadku a vobec si nepocuval co ti hovori? Vsak toto ti muselo byt jasne aj pred tym poslednym sexom, ze nieco nie je v poriadku. Ci si bol slepy, hluchy k tomu co ti hovorila? Lebo zo dna na den sa vztah nepokazi. Rozchod je dosledok procesu rozpadu vztahu, ten vas sa rozadal dlhsie, to je iste.
Teraz uz nic nevyriesis. Pokazilo sa to, rozisli ste sa, kazdy mate svoj zivot. Tak zi ten svoj a ju nechaj zit ten svoj.

bronik89
26. sep 2025

co ti to pomoze, ak by si aj zistil, ze ta nepodviedla? podla mna je to uz jedno, nema uz o teba zaujem, tiez by si sa mal uz zacat obzerat po inej. alebo si daj pauzu a byt chvilu sam, cas zahoji vsetky rany, neboj. 😉

viestta
26. sep 2025
@anonym_d0181b

@anonym_autor mozno ta nepodvadzala fyzicky a cakala na rozchod. Ale pravdepodobne ta podvadzala tak..emocionalne.

A komentujuci niektori sa fakt spamatajte. Ja by som chcela vidiet tie hrdinky a hrdinov v realnej situacii..ci hned po rozchode vsetko hodia za hlavu a neanalyzuju a nerozmyslaju a neprepocitavaju kedy kde co, kde sa stala chyba, ci je v tom niekto treti.

@anonym_d0181b vsak sa zamysli, rozisli sa pred 52 dnami (55 dni mali posledny sex. - 3 dni ked sa dozvedel, ze ho opusta), po tyzdni spoznala ineho. To nie su ani 2 mesiace co sa s nim pozna a on uz vie, ze sa s nim stretava 1 az 2x mesacne, teda v nejlepsom pripade sa s nim stretla az 4x. Po mesiaci od rozchodu mu oznamila, ze ich vztah nefungoval uz dlhse (kto vie co mu ona pisala prva, ci to nebola len odpoved na jeho vypisovanie a doprosovanie sa). Toto je ina magorina taka kalkulacia a sledovanie.
Tak ci tak, faktom je to, ze uz nie su spolu, takze mu netreba nic prekladat. on by mal prijat fakt, ze je bez frajerky.

strawberry0797
26. sep 2025

@anonym_autor nepodvadza ta, ona sa s tebou normalne rozisla a moze si robit, co chce a teba do toho nic. Nechapem, ktorej casti akoze nerozumies.

minka201
26. sep 2025

@anonym_autor Rozišla sa s tebou, lebo sa zaľúbila do druhého. A potom ti napísala, že toho druhého spoznala až po vašom rozchode. To mi nevychádza 🤔
Z toho, čo si napísal, sa nedá s istotou určiť, či ťa s ním fyzicky podvádzala už v čase, keď bola ešte s tebou. Môžeš sa jej na to priamo spýtať, ak si myslíš, že ti to pomôže všetko lepšie pochopiť a uzavrieť. Ale pre tvoje dobro, nevŕtaj sa v tom príliš dlho. Držím palce, nech sa rýchlo vzchopíš.

ella1234
Autor odpoveď zmazal
anonym_d0181b
26. sep 2025
@viestta

@anonym_d0181b vsak sa zamysli, rozisli sa pred 52 dnami (55 dni mali posledny sex. - 3 dni ked sa dozvedel, ze ho opusta), po tyzdni spoznala ineho. To nie su ani 2 mesiace co sa s nim pozna a on uz vie, ze sa s nim stretava 1 az 2x mesacne, teda v nejlepsom pripade sa s nim stretla az 4x. Po mesiaci od rozchodu mu oznamila, ze ich vztah nefungoval uz dlhse (kto vie co mu ona pisala prva, ci to nebola len odpoved na jeho vypisovanie a doprosovanie sa). Toto je ina magorina taka kalkulacia a sledovanie.
Tak ci tak, faktom je to, ze uz nie su spolu, takze mu netreba nic prekladat. on by mal prijat fakt, ze je bez frajerky.

@viestta @viestta ja sa nad tym nepotrebujem zamysliet. Zamysli sa ty. On nerobi ziadne matematicke prepocty. Normalne chlap co sa trapi nad rozchodom a pyta sa to co sa pyta kazdy clovek po rozchode. Staci trosku ludskosti vies??, ….nemusi byt vsetko okamzite racionalne. Niekto nefunguje ako robot.

A napisal to aj on sam ze ziadne dni neprepocitaval…vie to podla sprav na messengeri kedy sa rozisli. Ziadna kalkulacia. Netreba tu z neho robit psychopata co si odskrtava dni v kalendari od posledneho sexu.
Ja by som si tiez zapamatala ze 3 dni po styku mi niekto da kopacky..to nie je tak tazke napocitat do 3.

sevrin
26. sep 2025

@anonym_autor Keby to bolo v opačnom garde, tak ti tu vynadajú tak či tak, čo si to za hovado, že si si dovolil zamilovať sa do inej.

beatrixx1525
26. sep 2025

Omg to si ty čo tu pred časom písal siahodlhý román o tom ako si chodil kontrolovať meno na schránke a že ťa fyzicky napadla hejže? Úplne ten istý štýl písania plus zúfalý creep factor z teba ide

januska12323
26. sep 2025

@anonym_autor a otázka je aká? Z akého dôvodu sa upriamuješ na dni kedy bol sex? Rozišla sa s tebou tým ti pre teba hasne aj keby spala s celou hasičskou stanicou.

autor
26. sep 2025
@viestta

@viestta Si tvrdá, ale jediná čo v tom hľadáš logiku, že za 2 až 3 ich stretnutia za mesiac a pol, nemohla byt už po prvom zamilovaná. Keby teba manžel podvádza, nechcela by si to vedieť?

lindous
26. sep 2025
@anonym_autor

@viestta Si tvrdá, ale jediná čo v tom hľadáš logiku, že za 2 až 3 ich stretnutia za mesiac a pol, nemohla byt už po prvom zamilovaná. Keby teba manžel podvádza, nechcela by si to vedieť?

@anonym_autor keby ma manžel podvádzal, chcela by som to vedieť, aby som to mohla ukončiť, ale či ma podvádzal ex mi je teraz už asi jedno, vedieť to nepotrebujem, zbytočne by mi to ublížilo... zamilovať sa dá pri jednom stretnutí, samozrejme, nie je to skutočná láska, ale niekto sa namotá rýchlo, niekto dokonca iba cez správy, ani k stretnutiu nemusí prísť... ak ti o tom má potrebu vypisovať, možno ani až taká zaľúbená nie je... fakt ju odstav, blokni, odsmúť si to a skús sa posunúť ďalej, rozptýliť si myseľ niečím iným...

motylik2559
26. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, toto fakt?🙈 No prepac, ale na co ti toto bude vediet, ked ste uz aj tak rozidení? Prides mi ako posadnuty, ked este uvadzas aj presne kolko dni🙄 Asi nebudes moc ok, ked dokazes taketo nieco nielen napisat, ale este nadtym ocividne uvazovat. Bud taky laskavy, vymaz vsetko co sa jej tykalo, nepis jej hovadiny po rozchode,ak tak robis alebo mas na to co i len myslienku a pohni sa dalej. Po rozchode uz ti to bude na houby, alebo na co to chces vediet? Aby si jej vypisoval,alebo sa jej pomstil nejako? Ty niesi normalny.Nic tym neziskas. A toto nema so zdravym rozumom nic🤷‍♀️🙄

greywolf
26. sep 2025

@anonym_autor zablokuj si cislo, kontakt na nu a vzchop sa. Vecer na pivko s kamaratmi cez vikend si sprav cas pre seba. Masaz, tvoja zaluba. A od pondelka hlavu hore a smelo vpred.

deedol
26. sep 2025

hlavne je to jedno, nevrtaj sa v tom. lepsiu radu ti neviem dat.

anonym_0124bf
26. sep 2025

@anonym_autor tak keď ťa opustila tri dni po sexe kvôli inému, tak asi ťažko toho iného spoznala týždeň po vašom rozchode...

minka201
26. sep 2025
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, toto fakt?🙈 No prepac, ale na co ti toto bude vediet, ked ste uz aj tak rozidení? Prides mi ako posadnuty, ked este uvadzas aj presne kolko dni🙄 Asi nebudes moc ok, ked dokazes taketo nieco nielen napisat, ale este nadtym ocividne uvazovat. Bud taky laskavy, vymaz vsetko co sa jej tykalo, nepis jej hovadiny po rozchode,ak tak robis alebo mas na to co i len myslienku a pohni sa dalej. Po rozchode uz ti to bude na houby, alebo na co to chces vediet? Aby si jej vypisoval,alebo sa jej pomstil nejako? Ty niesi normalny.Nic tym neziskas. A toto nema so zdravym rozumom nic🤷‍♀️🙄

@motylik2559 Keby sa v pondelok s tebou tvoj muž ešte normálne miloval a vo štvrtok by ti oznámil, že sa s tebou rozchádza, lebo je zaľúbený do inej, vôbec by ťa nezaujímalo, či s vami dvomi spával na striedačku alebo ich vzťah ešte len začína? Veď už len kvôli pohlavným chorobám by ma to zaujímalo.

rorino
26. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ak ťa potrebuje siahodlhé informovať o Tom ako neskutočne je teraz šťastná,asi to nebude až také ružové.Blokni ju a budeš šťastný aj ty😉

motylik2559
26. sep 2025
@minka201

@motylik2559 Keby sa v pondelok s tebou tvoj muž ešte normálne miloval a vo štvrtok by ti oznámil, že sa s tebou rozchádza, lebo je zaľúbený do inej, vôbec by ťa nezaujímalo, či s vami dvomi spával na striedačku alebo ich vzťah ešte len začína? Veď už len kvôli pohlavným chorobám by ma to zaujímalo.

@minka201 Uz takto po rozchode a oni sa rozisli by som po tom nepatrala. Patrat mal kym boli este spolu.

Strana
z2