icon

Podvádzanie s prostitútkami

doda2
30. sep 2021

Ahojte skôr ako ma začnete súdiť nepíšem tu na to ale aby som sa vyrozpravala na koľko toto nemôžem nikomu povedať. Som vydatá 2 roky s manželom sme tvorili pár 10 rokov. Deti ešte nemáme nakoľko sa nám nedarí ale obaja chceme mať deti. Ja mladá stihla starajúca sa o seba zena karieru mám zabezpečenú darí sa mi on mlady podnikatelsky chlap ma svoj biznis v ktoroom sa mu taktiež dari. Nás sexualny zivot uplne super bez preblemov ( vyskúšané všelico). KEd sme spolu chodili videla som ze navstevuje na pokeci sexzoznamku bolo to však iba vtedy ked sme boli pohadaní tým padom som to pripisovala tomu ze mi to robi naschvál. AKo sme sa zobrali asi pred 3 mesiacmi prisiel domov opity vzala som mu telefon a skoro som odpadla zabudol si vymazať historiu a tam mal hned otvorenú stranku amaterky.sk kde si pozeral ku...y v okoli samozrejme jednej z nich aj volal ale podla toho co som videla asi neuspesne pretože nezdvihla, pokračovala som v prehrabavani dalej a nasla som ho prihlaseneho na pokeci na nicku ktorý mal vymysleny a mal ho založený rok !!!!!! to co som sa vsetko docitala v sprácach ma odrovnalo kym ja som bola v práci on si vyslovene hladal ku..y za peniaze !!!!!! dokonca u jednej normlane aj bol doma !! nomrlane ponukal peniaze ze hlavne diskretne a seriozne ze sa potrebuje urobiť a podobne sracky, vtedy sa mi zrutil svet nikdy by som too do neho nepovedala nielen ze ponizil mna ale aj seba ponizuje s nejakymi hlupimi spinavymi pi...i na co to vlastne robi ??!!! a ako dlho ???! samozrejme uchlacholi ma chdoil za mnou plakal ja som nakoniec s ni ostala aj ked voci nemám ziadnu doveru .... toto bolo vsetko pred tromi mesiacmi .. teraz zase prisiel opity ...... pozrela som telefon histroia samozrejme vymazana ale zabudol na polohu kde som krasne videla ako v poslednych meisacoch navstevuje hotely, chaty , vyhladava to v gps .... ak ste sa niekto s tymto stretli prosim napiste , Ďakujem za kazdy jeden koment som na prasky o tomto co som nasla teraz som mu este nepovedala .. viem aka by bola reakcia ty len stale nieco na mna hladasa vobec to tak nieje

marseillefan
30. sep 2021

@doda2 teraz ti všetky ženy povedia, že máš odísť, ale poviem ti rovno, že väčšina žien má doma rovnakú sviňu ako máš ty, len o tom nevie... nenadarmo sa hovorí, že chlapi sú buď svine, alebo lenivé svine. Rozdiel je hlavne v tom, že tvoj chlap má prachy na štetky a že ty si mu na to prišla...

martinkatinka
30. sep 2021

@anita6666 mozno by nenukali, keby nebolo takych, co za tie peniaze idu.....

ivca88
30. sep 2021

@marseillefan takže aj ty si taký ? 🤔

Nechce sa mi veriť, že každý je taký a chce len toto.
Rovnako ani nie každá žena túži ísť s niekým za peniaze/resp.mat viac mužov...

ivca88
30. sep 2021

Autorka, ty s ním asi chceš byť a stále nejako dufas že sa zmení..
Ale vidíš že sa nezmení.
Tak keď ho chces aj napriek tomu, tak s ním bud, ale nepodcen tu gynekologickú prehliadku..
Sama píšeš, že sa vám nedarí dieťa. Čo ak otehotnies a on ťa s niečím nakazi a potratis ? Vieš si to predstaviť? Tu bolesť ... Je to strašné...
Ak už teda chceš týrať samu seba, tak nech je aspoň chlap. Nech povie že to robí a robiť chce. Ale dohodnite sa, ako to bude v prípade vášho styku, aby bol bezpečný...

Ale úprimne... Takáto tvoja budúcnosť by bola skôr na cvokara, než krásna rozprávka...

anita6666
30. sep 2021

@marseillefan veľká pravda 👍

marseillefan
30. sep 2021

@ivca88 jasné, že som... my chlapi sme tak geneticky nastavení. Čím viac žien chlap potrtká, tým je väčšia pravdepodobnosť, že sa zachová ich "genetický materiál" pre budúce generácie.

jaskolka
30. sep 2021

Už keď si mu nasla predtým tie sex zoznamky, mala ti svietiť kontrolka! A nie ešte si ho brať a plánovať s nim dieťa? Toto nikdy verný chlap nebude, aj keby si neviem co robila. Ale myslím, že aj keby sme ti tu písali ódy, že kopni ho do ***, aj tak s nim ostaneš, budeš sa trápiť, plakať, hádať, vyčítať, pripadne ešte otehotnies a budeš nariekať, že kašle na rodinu a chodí za ku****.Lebo on s tým neprestane... Len to bude robiť ešte viac potajomky, alebo aj nie, teda nie potajomky.

marseillefan
30. sep 2021

@ivca88 a ešte doplním, že ženy také nie sú.. ženy sú nastavené úplne naopak. Aby sa žene zachoval genetický materiál pre budúcosť, musí zabezpečiť, aby sa o to dieťa niekto postaral, takže ženy sa naviažu na chlapa a iného nepotrebujú. Chlap potrtká všetko dookola... najväčší trtkoši môžu mať aj 1000 detí. A z tých detí hádaj čo bude.. áno, znova trtkoši ako ich ocko.

jaskolka
30. sep 2021

@marseillefan cize keď ide chlap za ku***, ide vlastne rozširovať geneticky materiál?A oplodni každú druhú, lebo "geneticky materiál"? To ako vážne? 🙉🙊🙈😁😁😁

nikpa
30. sep 2021

@doda2 čo chces vlastne počuť?? Poviem ti to na rovinu, bola si sprostá že si mu dala druhú šancu. Chlap ktory sa zahodí so šľapkou za peniaze a doma má ženu je úplná spodina, posledný chudáčik. Keby si aspoň nasiel ,,normálnu milenku,, ale líhať si do postele s takou čo pretiahlo pol mesta a potom to doma robiť so ženou, no grc. Na tvojom mieste by som pozbierala poslednú hrdosť, išla sa dať vyšetriť na pohlavné choroby a spravila za týmto hrubú čiaru. Ja som zažila niečo podobné, sice nemá štetky ale podvádzal ma a nikdy sa to nezmení, ak to raz urobil, urobí to znova.

tosomja
30. sep 2021

@doda2 kopnúť do riti. Či manžel či nie. Snáď nie si taká zúfalá, že ti stačí prosikanie a prisahanie, že to viac už nespraví. 🤔 To je choroba, a plus ten alkohol. Ani to ho neospravedlňuje s tebou zametať.

ivca88
30. sep 2021

@marseillefan a ja krava som si myslela,že život je aj o niečom inom, než o j*backe.. 🤷🤭
No nič.. ďakujem že si nám odovzdal svoje posolstvo... Secret of live ...🙏

maximilie
30. sep 2021

@marseillefan podľa seba súdim teba 👌
Z ľudského hľadiska sa da pochopiť zlyhanie, ... ale ak si muž za to chodí platiť? Nie, toto sa nedá pochopiť a takéto vedome ohrozovanie manželky by malo byt trestné!
Ty jej radis ostať????

dadis
30. sep 2021

@marseillefan To fakt? Hadam nie kazdy muz vo vztahu iniciativne hlada moznost, ako si zatrtkat pomimo? 😳😳😳...akoze ano, verim, ze v predstavach urcite, alebo ked natrafi na babu ako anita666, tak si nenecha zajst chut...poznam vela zadanych muzov a povedala by som, ze nie su taki...ale tak ako zena to asi neviem posudit

ivca88
30. sep 2021

@dadis
@jaskolka
Ak je toto pravda, tak oslovenie ,, bratia a sestry" v kostole, začína nadobúdať úplne nový rozmer ...🤭🤣🤣🤣

@marseillefan Len aby si mal toľko peneži aj na alimenty, zajačik 🤔🤣

ivkasolteska
30. sep 2021

@doda2 Aj ja poznam jednu taku,ktoru manzel nakazil pocas tehotenstva pohlavnou chorobou.Co myslis ako zili celych desat rokov?Kazdy rok riesila niekolko nevier,a po desiatich rokoch sa rozisli,lebo to uz nezniesla.Naozaj si takto si predstavujes svoju buducnost???Toto ma byt otec rodiny a vzor pre deti? Prosim prestan si ho idealizovat a verit ze sa zmeni,lebo je to minimalna sanca.A nezabudni,ze si k tebe dovoli len tolko,kolko mu dovolis ty.

luccija
30. sep 2021

@marseillefan ty si pekný uboziak

derdia
30. sep 2021

@doda2 ahoj on je chornicky suknickar, vzrusuje ho to... Ze hlada, ma, tebe to taji... Citi sa chceny... Poste ty mu to nikdy nedas lebo on chce vzrusenie v podobe toho co vyhladava... Hlavne sa daj vysetrit ci nemas nejaku chrontu.... Chore. Kasli na neho....

maribell
30. sep 2021

@doda2 dievča, ty máš jedno neuveriteľné šťastie. To že nemáte deti 🙏 ... Máš šancu začať úplne odznova... skús si tu prečítať pár podobných tém ako ženy odchádzajú od podobných mužov s dvoma-troma deťmi... Máš neskutočnú výhodu, že s týmto mužom ťa po rozvode nebude už nič spájať

luccija
30. sep 2021

@doda2 žiješ v sebaklame.Po 10 r bez deti sa vždy niečo ukáže.Pije, klame, ja len dúfam, že mu neodpustis, lebo toto je diagnóza navždy.Zhnusil by sa mi.Uz po prvom rade si mala ísť preč.Vies niekedy je dôvod prečo ten hore páru nedopraje deti.Oplac to a choď preč.Takyto chlap sa nezmeni

acrobaleno
30. sep 2021

@marseillefan 🙄 Hádam sa neodvolávaš na "prírodu". Áno, toto možno platilo, keď sme žili v jaskyniach. Avšak plodenie za účelom zachovania ľudského druhu už nie je potreba. To je tak výhovorka pre chlapa, čo si neudrží vtáka jarabáka v gatiach. A keď chce trtk*ť, tak nech sa nežení. Nech má aspoň odvahu povedať to na plnú hubu, že chce iba sex. Ale to 99% nepovie, lebo sú slabošskí chudáčikovia. 😂

julia_33
30. sep 2021

@marseillefan Čiže priznávaš, že patríš do cejchu štetiek, ano? 😂

simca06022011
30. sep 2021

@marseillefan toto je dobre primitívny názor. Bez urážky. Naozaj teória hodná 21.storocia 😂

ivca88
30. sep 2021

@acrobaleno haha, keby to aspoň uhral na to, že je lovec. Že kazdu ženu dostane svojim výzorom, šarmom..
Ale toto mi je chabý lovec, keď vyplakava na sex zoznamke o nejaku dopichanu fetacku, ktorá mu dá za lacno, lebo si to musí platiť 🤷🤗

marseillefan
30. sep 2021

@acrobaleno prepáč, ale hovoríš bludy... vďaka prírode je matka od narodenia naviazaná na svoje bábätko, vďaka prírode to bábätko vie od narodenia cucať mliečko, vďaka prírode vie od narodenia dýchať, atď... áno, hádžem tieto veci na prírodu, lebo to tak je. Prečo ženy nerobia v baniach? Prečo ženy rodia deti? Prečo sú muži v priemere vyšší ako ženy? Prečo sú v priemere svalnatejší ako ženy? Prečo majú ženy memopauzu? atď, atď.. keď pekný muž ponúkne 100 ženám na ulici nezáväzný sex, koľko povie áno? A naopak, ak pekná žena ponúkne 100 mužom nezáväzný sex, koľko ich povie áno? Poviem ti prekvapenie... na také niečo prikývne viac chlapov. Prečo tomu tak asi je??? Náhoda? Nie, príroda.. lebo chlapi sú tak stavaní, či sa ti to páči, alebo nie..

marseillefan
30. sep 2021

@maximilie nie, neradím je ostať... to si si môj príspevok zle vysvetlila. Len jej hovorím "vitaj v reálnom svete".

anita6666
30. sep 2021

Dievčence,darmo tu budete kopať nozickami a vylievať hnev na muža v diskusii,ma pravdu a vo všetkom s ním súhlasím,akurát to pomenoval tak kostrbato,každý sexuolog by mu dal za pravdu,je to príroda, inými slovami povedané evolucny vývoj,ktorý nie je možné nijako zmeniť. Takže dámy,treba sa naozaj zobudiť do reality a nesnilkovat. Mimochodom dávam do poznosti sexuologicku lauru janackovu,ktorá to veľmi pekne s dávkou humoru a nadlhadu vysvetľovala v šou Jána krausa. Stojí za pozretie.

1katus1
30. sep 2021

@doda2 no čo je to kure...k . Zdrhaj zakial nemáte deti alebo ťa nenakazia dákou chorobou štát sa môže.

ivca88
30. sep 2021

@anita6666 v tomto momente má to začalo zaujímať.
Takže po týchto zisteniach si sa rozhodla, že nechceš byť na tej strane " oj*bavanych žien" ale ty budeš tá, ktorá tým mužom dá, lebo oni sú takí od prírody ?
Naozaj ta nechcem nejako uraziť, len je to tak nejak zaujímavé pre mňa 🤷

kikusha2212
30. sep 2021

@anita6666 ak dobre rozumiem, tak ty tvrdis, ze neexistuje chlap, ktory by nepodvadzal alebo aspon netuzil pretiahnut inu zenu? Spravne rozumiem?