icon

Podvádzanie v armáde

25. jún 2023

caute...nedavno som bola von s jednou mojou znamou...obidve mame partnerov vojakov. Zacali sme rozoberat temy vztahov a podobne. Ale co mi porozpravala, nestacila som sa cudovat. Hlavne zeny vojacky su tam strasne promiskuitne a uz tam porozbijali viacero manzelstiev. Jedna dokonca sa takto preveluje kade tade, vsade rozbije rodinu a ona potom ide na ine miesto :D dalej nejaka zenska, ktora tam uz snad celu rotu pretiahla a to ma este partnera, ktory tam s nou robi :D ze je to take verejne tajomstvo. Chcem sa opytat ak su tu nejake zeny, co mate partnerov vojakov alevo sami ste v armade, vyjadrite sa k tomu. Nepotrebujem pocuvat nazory ludi, co neziju v tomto prostredi....potrebujem realne vediet, ci to je take zle alebo su to vynimky ako vsade. Popravde mam strach( aj ked nemam na to dovod) ze aj moj partner moze casom skoncit takto :D FAKT POPROSIM VYJADRENIA LEN LUDI, CO SU V TAKOM PROSTREDI!!!!! Ci su to len reci, vynimky alebo vazne mam mat obavy ?:D

Strana
z2
cacianka
25. jún 2023

@marca12 v každom povolaní, odvetví sa nájdu biele pečene, a svrblave pinďúre

domak2
25. jún 2023

@oonnaganamakusai lebo v armáde je milión pozícii kde môže pracovať a je jedno kolko odnesie, administratíva, služby, logistika... nie všetci vojaci sú v prvej línii.

viestta
25. jún 2023

@domak2 jej (jemu?) uplne zbytocne vysvetlujes

sonia_wiener
25. jún 2023

Aj moja externá spolužiačka z VS si tatko na štátnice ako podporu zo sebou priniesla milenca kolegu vojaka...

domak2
25. jún 2023

@viestta známy nick ? 😅 Ale tak možno si to prečíta aj niekto iný no.

zuzana212722
25. jún 2023

Môj manžel im robí akcie oslava atď..a keď mi rozprával že ako sa tam medzi sebou trtosia že mi bolo zle vydate ženatý hocijako potom ich prišli pobrat domov manželia manželky co im predxhvilou robila fajku doslova a Pusa manželovi v aute..to je jeden grupač..

zuza265
25. jún 2023

@zuzana212722 tak ale predpokladam, ze z 30 ludi to nerobi 30 ludi

zuzana212722
25. jún 2023

@zuza265 no neviem presne ale nikdy tam nieje len jeden jediný párik ktorý to vždy takto..povedal ze to sú orgie a viacerí to robia v tej aktuálnej particke..dopiju sa a už to ide

zuza265
25. jún 2023

@zuzana212722 tak tato particka sa teda nasla 🤦🏼‍♀️ hroza… a potom pridu akoze do prace a pohoda 😂😂😂 mimo toho ze ich vyzdvihnu partneri a tvaria sa ze nic

zuzana212722
25. jún 2023

@zuza265 áno presne ako píšeš..tiež to môj muž nejako takto opísal že je to humus..

valeria_h
25. jún 2023

To máš všade. Aj u policajtov, môj ex bol policajt a tam sa podvádzalo ostošesť 😁

jamimo
25. jún 2023

takéto chýry sa šíria aj o zamestnancoch ZVJS v Žiline, Ilave, Dubnici nad Váhom... 😀 faktom je, že váčšina sú rozvedení... Robo Grigorov by im tam mohol zaspievať: Všetci sa zídeme raz v jednej posteli...

jamimo
25. jún 2023

Okrem ZVJS spomeniem aj Slovenskú poštu, Železnice SR, SSE= no jeden pelech 😀

raszuz
25. jún 2023

Bola som vojačka a neskákala som z postele do postele, nemala som prečo. Ex (tiež vojak) ma síce vymenil za mladšiu v uniforme. Terajší muž bol tiež vojak a tiež neskákal na každú, čo sa zjavila. Takže záleží od človeka.

babulkomale
25. jún 2023

@viestta so samopalom. Aj kancelarske krysy maju povinne strelby 😃

duunlo
25. jún 2023

To sa deje aj v nemocniciach, lekari so sestrami, trtkaju tam ako zajace. Sluzby su dlhe, narocne aj na psychiku, potrebuju sa nejak vyventilovat.
A ze sa to robi aj u vojakov ma ani neprekvapuje. Ved nejak sa zamestnat musia, ked tam pi… robia. Od nudy sa aj psy besnia 🤣

sonia_wiener
25. jún 2023

Teraz ak ľutujem, ze pracujem v štátnej správe a 98% kolegýň sú ženy,.my tam žiadne takéto aféry nemáme 😂 jedine ohovaracky, ktorá pribrala viac

fineta
26. jún 2023

Mám kamarátku, ktorá bola vydatá za vojaka. Chodil na misie v trvani x mesiacov, ale to by bolo ok, mala to spracované, vedela koho si berie. Asi po 3 rokoch manželstva sa vrátil z misie rovno k jeho rodičom, pochádza z ČR a len jej od nich zatelefonoval, že podáva o rozvod, našiel si tam novú známosť - kolegyňu. Kamoška ho milovala, veľmi dlho tu podpasovku nevedela spravovať. Az po rokoch si našla iného muža a tesia sa zo šikovného syna. Ale máme aj iného známeho - vojaka, ktorý má krásnu rodinu a nemá potrebu nič riešiť. Vlastne on je už na dôchodku pár rokov a mladý chalan v podstate stále... Takže nemusí byť nevera v tomto odvetví pravidlom. 🤷‍♀️

hope87
26. jún 2023

Moj chlap je byvaly policajt a aktualne vojak niekolko rokov a poviem ti, ze to, co som sa od neho napocuvala, tak koniec. Ci uz ako policajt ked bol alebo teraz vojak. Ako policajt zazil aj take, ze mali nejaku akciu-rozlucku a tam normalne s jednou kolegynou sa niekoľkí na nej vystriedali v ten isty vecer a podotykam, ze skoro vsetko zenatí/zadaní chlapi, ktorí majú milujuce zeny a "fungujuce" partnerstva. Toto je len jeden priklad. Alebo aj ako vojak...Nechcem viac konkretizovat ale akoze hnus to len pocuvat, nieto este vidiet. Ale verim, ze je to takto v mnohych odvetviach-firmach. Ono aj to, ze ci uz u tych policajtov, ci vojakov, nie je vela zien...a ked uz su, tak jasne, ze chlapi tam tokaju okolo nich a staci, ked je ta zena nezadana, jej to je jedno, s kym si vyhodi z kopytka. A vojaci chodievaju na kadejake cvicenia, kde su aj niekolko tyzdnov...kolkokrat v stanoch...Keby som sa ja nad tymto mala zamyslat a bat sa, ci to nerobi aj moj chlap, tak sa zblaznim a len, co by sa nam vztah dobabral. Ja svojmu chlapovi verim a zatial mi nedal dovod neverit...ak by som sa ale nieco dozvedela (vzdy sa na vsetko pride - skor, ci neskor), tak vie, ze by to bol koniec a znicil by si rodinu, nase plany a spolocne sny...

lenka.25
26. jún 2023

Boze v našej firme , už aj osemuholniky su malo, keby som to chcela kreslit . kto s kým a kedy 😂 . A nepracujem v armáde . Podľa mna to je všade . Kto chce podvádzať , bude podvádzať aj ako evanjelický farár .

katkazocele
26. jún 2023

@adka176 aj v našej nemenovanej firme 😂 Môžem na to povedať len jedno : Teambulding 😅

katkazocele
26. jún 2023

@hope87 nechcem kaziť ilúzie, ale nie vždy prešľap vyjde najavo 😕 Proste ak je opatrný..., ty sa to nemáš ako dozvedieť čo robil napríklad mesiac dozadu keď bol niekde týždeň na cvičení napríklad... chápeme sa dúfam. 🤐

duduska25
26. jún 2023

Moj muz je vojak, a veru mi to potvrdil. Armada je jeden velky pelech, a takmer vsetkych kolegov ma rozvedenych. Cvicenie sem, cvicenie tam a hotovo. Ma ale aj normalnych, co nenahanaju kazdu suknu. Poznam aj taky par, co su obaja vojaci, a maju peknu rodinu. Ale moja sestra je zdravotna sestra, a aj zdravitnictvo je jeden velky pelech. Sestricky a doktori, doktorky, len taky fukot. Takze....je to o cloveku. O jeho hodnotach. Nevera je v kazdom odvetvi, skratka vsade. Ak ju hladas, isto najdes. Ak neverny nechces byt, tak skratka nebudes.

katkazocele
26. jún 2023

@duduska25 Škoda, že to nemá daný človek napísané na Čele- verný,neverný. Lebo asi najhnusnejšia vec je: že každý dokonca aj ja keď som bola mladšia, som si myslela, že veď neverný človek sa aj tak prezentuje, že hajzel, takže ak s ním nejaká skončí, je to jej sprostosť, bohužiaľ život mi dal tvrdú lekciu... Tí najväčší s prepáčením Trtoši to hrajú pred partnermi na sladkých milučkých a keď je príležitosť tak Maska ide dole a ide sa Na to 😨 Toto je strašidelné, nemôžeš to vidieť na človeku aký je v tvojej neprítomnosti 😔

duduska25
26. jún 2023

@katkazocele ved prave, tie masky, ktore mnohi ludia maju, sa nedaju odhadnut. Treba sa mat rada, nezrutit sa, brat to s nadhladom (smeti sa vyhodia same...). Aj ked sama neviem, ako by som sama reagovala. Neviem, ci sa da na to pripravit.

hope87
27. jún 2023

@katkazocele dakujem ale ja som fakt dost velka na to, aby som mala nejake iluzie. Cas, kedy by sa nieco mohlo stat, je uuuplne irelevantný. Ty si myslis, ze kazda jedna zena, ci chlap, prisli na neveru svojej polovicky vzdy do jedneho mesiaca, lebo potom je to uz premlcane a neda sa na to prist? Uz len niektore zivotne pribehy niektorych zien tu, to len potvrdzuju. Kedy uplnou nahodou prisli na neveru, ktora sa odohrala alebo sa odohravala davnejsie. Jasne, ze na nejaku jednorazovku "v lese", kedy by tam bol len on a ona by som asi tazko prisla, pokial by ju alebo jeho nehryzlo svedomie, taka naivna nie som. Ja ale neriesim to, co neviem. Ale ano, verim tomu, ze na podvazdanie sa pride nejakou "nahodou". Ci uz skor, ci neskor. A ak to nemam vediet, tak to proste nezistim a to, co neviem ma predsa netrapi. Chapeme sa? 🙂

katkazocele
27. jún 2023

@hope87 dovolím si skrátiť tvoj komentár na : ,, Čo oči nevidia, srdce nebolí 😏😇 Toto si tým chcela povedať no nie ?

Strana
z2