icon

Podviedla som manžela so ženou

patricia2509
25. okt 2022

Z manzelom zijeme alebo skor zili sme 13rokov. Vsetko bolo v poriadku aj po sexualnej stranke. Az do oslavy manzelovych narodenin. Chcela som mu splnit jeho tajne zelanie. Vzdy tuzil skusit sex z dvomi zenami. Nasla som cez net zenu ktora to chcela urobit s nami. Lenze to skoncilo tak ze sa venovala viac mne ako manzelovi. Skratka bola to lesba a ja som naletela. Poradte mi ako to napravit. Dakujem.

vroni
29. okt 2022

Tvoj muž je čistý chuj. Co si predstavoval ze on si bude užívať a ty budeš pri tom trpieť ako Kristus na kríži ci ako? Chcel trojku, mal ju. Ze to nebolo pre neho také super ako si vyslintal, nuž, smola, nabudúce nebude chcieť. Pripomína mi to skúsenosť kamošky, ktorá chcela dvoch chlapov naraz, nasla a nakoniec sa na akciu nezmohol ani jeden, lebo ho ten druhy rušil. Občas to proste vypáli inak, keď mam divoké túžby, musím rátať s nečakaným koncom 🤣🤣🤣

babulka3110
29. okt 2022

@patricia2509 Tým sa ti nemáš čo trápiť. Má čo chcel. Buď kľudná, vráti sa sám keď si uvedomí že to bol jeho nápad a jeho chyba

patricia2509
autor
29. okt 2022

@vroni
@babulka3110 Mas pravdu ze bol jeho. Len to sposobilo vela dalsich veci.

maranta_leuconeura
29. okt 2022

@vroni tak to by ma nasralo 🤣

jamacka
29. okt 2022

@mamula20 Presne moja reč, to je za to,že vymýšľajú kraviny .
Normálny človek ktorý rozmýšľa o rodine ,tak mu takéto somariny nenápadnú. Dovolíš chlapovi trojku,potom sa nečuduj, že ťa bude podvádzať. Sak si povie, keď mi dovolila trojku, tak jej nebude vadiť keď tu trojku skúsim aj mimo nej. Proste toto sú ľudia čo fakt nevedia čo už od nudy.
No a tuto žabka rozvasnila, nejaká lesba?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣?Musím sa smiať, to ju musela dobre pretiahnuť .😂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
vroni
29. okt 2022

@maranta_leuconeura, aj ju. Jej komentár o chlapoch, čo veľa chcú a malo môžu bol síce trefny ale nepublikovatelny 🤣🤣🤣

elenatomasova
29. okt 2022
filipka250
29. okt 2022

@jania023 z trojky s dvomi zenami len gay. 🤣🤣

patricia2509
autor
29. okt 2022

@filipka250 Gay urcite nie je. Len ja asi budem radsej na zeny. Tolko orgazmou som uz dlho nemala. Stalo to zato.

babulka3110
29. okt 2022

@patricia2509 tú už není čo riešiť. Keď tam bolo viacej orgazmov pri žene ako pri chlapovi 😄 to je blud a stej ženy my je s prepáčením za výraz na grc.

patricia2509
autor
30. okt 2022

@babulka3110 Prepac ale z coho ty je na grc. Neviem preco ma urazas. Stat sa to moze kazdemu.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
petrofka
30. okt 2022

@patricia2509 a čo vlastne chceš? Aby sa muž vrátil?

patricia2509
autor
30. okt 2022

Chcem aby sa manzel vratil.

matullienka
30. okt 2022

@patricia2509 chces aby sa vrátil manžel a ty budeš radšej asi na ženy? No chudák chlap

patricia2509
autor
30. okt 2022

@matullienka Vies je to tazke. Velmi ho lubim a chyba mi. Radsej tie chute na zenu b sebe potlacim. Ved som neni jedina

jamacka
30. okt 2022

@patricia2509 vieš čo?Chudák tvoj chlap,radšej od neho odydi nech si nájde normálnu ženskú a nie lesbu. Fuj a to chceš mať deti?To čo budú mať za aký príklad doma,že ich bude vychovávať lesba?No mne je z teba osobne na grc,fuj dať si piču vylizat babe?No hanby sa.Naco máš toho chlapa,nevod ho aspoň za nos.
Chudák chlap,kdesi spolu pôjdete, nejaká baba sa pred tebou otrci a ty ju budeš mať chuť pretiahnuť, no fuj😨😨😨

patricia2509
autor
30. okt 2022

@jamacka Takze tebe vadia lesbi. Mala bi si grcat zo seba a z tvojich nazorov. A neurazaj ma.

jamacka
30. okt 2022

@patricia2509 To ty grcaj sama zo seba,to čo už máme za akú chorú spoločnosť.

jamacka
30. okt 2022

@patricia2509 🤣🤣🤣😂😂😂

petrofka
30. okt 2022

@patricia2509 a si si istá, že dokážeš potlačiť to, kým si? Nechceš si to poriešiť radšej v terapii? Dajme tomu, že sa aj vráti a po čase zistíš, že si si síce zachránila manželstvo, ale si napriek tomu nešťastná. Skôr by som skúsila tú terapiu a ak to bude vo fáze, že bude on mať vôľu, môže byť z toho párová terapia. Veci sa dajú riešiť a veľakrát sme zmätení v živote. Všetky tie pravidlá, očakávania, pohľady.. až nakoniec sami nevieme kto sme a čo chceme. Nehovorí z teba len strach a panika? Normy spoločnosti na SVK sú veľmi úzke a pevné, takže sa častokrát ani sami pred sebou neodvážime byť úprimní. Tu ti nikto nepomôže. Vidíš to na tých príspevkoch. Jedni sa smejú, iní urážajú. Na fóre radu nezískaš. Odpovede máš v sebe a len ty si odborník na svoj život. A ten terapeut ti otázkami pomôže.

marca12
30. okt 2022

@patricia2509 aha,takze ak by to nebola lesba a venovala by sa jemu,tak to by bolo v poriadku? Tymto trojkam ja asi nikdy neporozumiem aj napriektomu,ze som clovek s otvorenou myslou a prijmem akykolvek iny nazor. No toto mi nejako hlava neberie. Na co je dobra taka trojka. To uz potom rovno stvorka,nech nikto nepride skratka.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
patricia2509
autor
30. okt 2022

@rony2255 Dakujem za rady a ponizenie. Asi som sa pomilila ked som myslela ze tu najdem nejaku zenu ktora podlahla inej zene. Alebo sa to boja priznat.

matullienka
30. okt 2022

@patricia2509 ty si si myslela, myslíš, že by sa tebe s čerstvou registráciou tu na mk išla priznať nejaká žena či je tu roky, ľudia ju tu spoznávajú alebo tu na aj osobných známych a priateľov? Inak by sme možno reagovali keď by človek videl, že sa jedná o človeka s dlhoročnou registráciou s nie registráciou založenou tento mesiac. Vieš koľko je tu takých fejkovych profilov a tém len na rozduchanie vášni

patricia2509
autor
30. okt 2022

@matullienka preco vobec teda reagujes.

babulka3110
31. okt 2022

@patricia2509 Áno môže sa stať všeličo každému . Ale na tvojom mieste by som aspoň nepísala že to zo ženou bolo krásne . Lebo potom nechápem na čo si pýtaš rady od žien aby sa ti muž vrátil?. 🤔 Stalo sa nám skoro to iste. Moja najlepšia kamarátka sa na mňa vrhla pred mojim mužom no vtedy bol iba priateľ ale určite som sa nenechala vypadla v tej chvíli z nášho bytu aj keď sme boli ožratý na mol. To som bola mladá bláznivá za každú kravinu ale na toto by som sa nedala nikdy . Veľa šťastia ti prajem. Nech to dopadne všetko podľa tvojich predstáv

podmostom
31. okt 2022

@patricia2509 ja nerozumiem jednej veci. Ak ti na mužovi naozaj tak záleží, prečo si sa stretla s tou ženou opäť? Ten jeden raz by možno rozdychal, ale viackrát.. Prečo by to robil? Mala by si byt úprimná k sebe aj iným. Takto to vyzerá, že ti aj vyhovuje, že muž od teba odišiel a ty si môžeš užívať so ženou.

hanelka1
19. dec 2023

@patricia2509 a čo chceš naprávať? Veď on s tým zrejme súhlasil, keď to dovolil . Tak načo to riešiš? A že sa potom odul? Jeho problém. Ako deti na pieskovisku. Tak nech si on niekoho nájde do trojky a vybavené.