icon

Podviedla som nového muža s ex. Čo teraz?

25. feb 2025

Rozchádzam sa s partnerom, nežijeme spolu , ani sme nikdy nežili. Boli sme spolu 1 rok. Rozchádzame sa a ja som medzi tým spoznala jedného chlapa, s ktorým som sa stretla dva krát. No mám v pláne sa stretnúť snim znova a otázka znie. Urobila som nedávno chybu, stretla som sa s ex kvôli nejakým veciam ktoré som mu chcela vrátiť. On je manipulátor a vždy ma vedel dostať tam kam chce bohužiaľ.. ešte nejaké city k nemu mám ale už nikdy by som sa k nemu nevrátila, mám k nemu pocity hlavne zrady a nedôvery. Strašne mi ublížil... Problem je že dnes keď si bol po veci a som sa snim vyspala bohužiaľ . Veľká chyba. A otázka znie. Keď som sa stretla s tým novým 2 x Tak vlastne teraz čo mám mu o tom povedať alebo keď sa to dozvie čo potom ? Je to zrada voči tomu novému ? Alebo ako reagovať čo robiť teraz ? Cítim sa strašne... Ďakujem

beata_k
•
25. feb 2025

Som nevedla, ze ak s niekym 2x vypijem kavu, tak som s nim uz vo vztahu.

autor
•
25. feb 2025

@beata_k tak nie ale že či bude mať dotyčný o mňa záujem ak zistí že sa ešte "taham" s bývalým.

beata_k
•
25. feb 2025

Bude, ak sa s nim prestanes tahat a nepovies mu to na 3-tej kave

ukulela
•
25. feb 2025

1. Nebuď labuť a ex už k sebe nepúšťaj. Pobaliť veci do vreca a podať....
2. Po 2 kavach chceš toto riešiť? Ok... nemáte záväzok, nič, tak prečo? .. ale neviem, ci je ok začínať vzťah, keď to v hlave ešte stále nemáš upratané.

really8
•
26. feb 2025

Mne sa pacia tieto veticky: som sa s nim vyspala bohuzial. Inde si pouzila ze zivot to tak zariadil to vyzeralo na lepsiu temu ale prehnala si to aj tam uz

3petka
•
26. feb 2025

S novým partnerom ešte spolu ani pomaly nechodite tak načo zbytočne mútiť vodu.
A si dospela zena tak ak s niekým späť nechceš tak s ním nespi, preboha. Či čo máš mozog na gombík?

mon29
•
26. feb 2025

@3petka inak toto som aj ja vravievala, ze akoze co nevies sa ovladat😆 kym neprisiel niekto, kto sa na mna iba pozrel a ma vyplo...mohol byt aj najvacsi kreten, jeho blizkost ma odrovnalo.. Chcela nechcela.. 😆

ina2405
•
26. feb 2025

@really8 áno, ja tiež rozmýšľam, ako sa dá s niekým len tak nechcene vyspať. Ešte k tomu s bývalým, ktorý mi ublížil😳
Autorka pridaj, ani Evita by ti takéto niečo nevydala.

lenkakravcova
•
26. feb 2025

No na mieste toho muža, nech sa ti dozvie čo najskôr. Takú ženu mať to je potešenie. Nechce ex ale vyspí sa s ním "bohužiaľ" 🤣 Akože keď sa do niekoho zahladis neskôr tak to už dôvod bude keď teraz si tohto schopná?

dadka1997
•
26. feb 2025

Načo začínaš nový vzťah, keď nemaš vysporiadaný starý vzťah

grof_monte_christo
•
26. feb 2025

Ako sa dá vyspať s niekym, s kým sa rozchadzam, lebo si nerozumieme?

3petka
•
26. feb 2025

@mon29 hej ale teba vyplo z muža z ktorého si bola hotová, teda si sa s ním chcela vyspať. Autorka ale nechcela.

madeincssr
•
26. feb 2025

Keby tak toto napisal muz (ze tiez nechcel, ale...), to by bol 🔥.

domkakvet
•
26. feb 2025

Za mna to je zrada voci novemu partnerovi.

torysheer
•
26. feb 2025

Čo teraz?? Urovnať si to v hlave. Keď si sa s ním vyspala asi to nemáš v sebe ešte ukončené....hráš to na dve strany a čakáš kam ťa to zavedie....či nový vzťah alebo ,,romantický návrat". V prvom rade si musíš upratať vo vlastnej hlave

gerber58
•
26. feb 2025

Načo si hľadaš noveho chlapa keď k tomu predtým niečo cítiš? Hladas naplaste, nenechas to vyhnit a mozno ublizujes druhemu co ta ma rad. Nie je ti to blbe? Asi nie si tiez moc charakter, ked sa vyspis s chlapom, ktory z teba robil kravu. Nebud ani s jednym, lebo ani jedneho z nich nemilujes

mimirka32
•
26. feb 2025

S tym novym este nie si vo vztahu, tak mu nehovor nic. Nikoho si nepodviedla

pochod
•
26. feb 2025

No ty si číslo. Iste si uz aj s tým novým stihla spat .. Tento tvoj pôvodny ex s ktorým sa rozchadzas ma šťastie, ze to len rok trvalo 😂

madeincssr
•
26. feb 2025

@mimirka32 toto by si povedala aj keby autorom takehoto vlakna bol muz?

mimirka32
•
26. feb 2025

@madeincssr samozrejme. Ved sa s tym chlapom stretla 2x. To sa ma v podstate cudziemu cloveku spovedat s kym spava?

madeincssr
•
26. feb 2025

@mimirka32 cize keby muz zacinal vztah so zenou (dve stretnutia), napr. s tebou a vyspal by sa s ex, bolo by to v poriadku?

lienka.7
•
26. feb 2025

@autorka snáď aspoň používaš ochranu a nebudeš tu po čase vypisovat, ze nevieš s kým to vlastne mas...🤦‍♀️
Inak máš super "charakter" 👌 napadlo pomenovanie rozhoďnozka😉

mimirka32
•
26. feb 2025

@madeincssr bolo by v poriadku, ze mi to nevesia na nos

huxy
•
26. feb 2025

@mimirka32 😲

ukulela
•
26. feb 2025

Zase zmenený názov ... Po 2 kavach to nie je nový partner. Takže ani podvod. Akurát je pravda, že zakladatelka nemá v hlave čisto po poslednom vzťahu. Už len to, že nepíše "rozišli sme sa", ale "rozchadzame sa". Čo na Tom môže po ročnom vztahu bez spoločného bývania tak trvať?

mantilka
•
27. feb 2025

Mám pocit, že si spala aj s tým druhým. Autorka , keď chces radu odpovedz...veď si tu anonymne.