Podviedli ste už manžela alebo partnera?
Aký ste mali nato dôvod? Bola to len chvíľková slabosť? Alebo niečo viac?
Áno, lebo som trošku nezbedný a milujem sex, aj ženy... ale vás na koníku nie... vy ste na mňa hnusné ježibaby 😂
Ked mas aspon stipku charakteru , ukoncis nefunkcne a tak si hladas muza.Aspon tak to robia moralne a slusne zeny.Tebe by sa pacilo keby to bolo opacne,?Ale nezabudaj, co zasejes, to budes siat.V nejakej podobe sa ti ta vychcanost raz vrati😉
@halford89 Takže tí, či sa pochválili, tak len chceli zapôsobiť,akí sú žiadaní ,alebo je nevera ich zbožné prianie,ibaže nikto ich nechce napr?
Áno, lebo som trošku nezbedný a milujem sex, aj ženy... ale vás na koníku nie... vy ste na mňa hnusné ježibaby 😂
@morpheuss striga jedna ti odpíše asi tak,že čo potom tu stále robíš,na koni a bez sedla? 🤭
Nie, nie som klamár a som na túto moju vlastnosť patrične hrdá..
Nie. Nikdy. A nikdy by som to neurobila, nech by bola situácia akákoľvek. Ak by vzťah medzi nami bol zlý a prišiel by iný muž, najprv by som ukončila aktuálny vzťah, kým by som začala ďalší.
@halford89 Áno, myslím si,že niektoré majú taký rýdzi charakter,že by sa pochválili. Možno sa pochválili aj také, ktoré vracali úder a teraz sa cítia,že partnerovi vyrovnali,čo boli dlžné.Dokonca možno to v ich vzťahu už ani nie je tajomstvom a podvádzajú sa bežne.
Ja ano, bolo to pred 20 rokmi, nie som na to hrda..vycitky mam dodnes
Podviedla som ex partnera. Prečo? Asi som si potrebovala dať definitívnu bodku za tým vzťahom, ktorý ma ničil a nevedela som sa odpútať 😅 Nič som mu nepovedala, zbalila som si kufre na druhý deň a dovi. A milenec.. je môj manžel, sme spolu roky, máme rodinu a vlastne všetko a viem, že jeden druhému by sme toto nikdy neurobili 🙂
@anonym_autor Sára? Si to ty?
Nikdy by som muža nepodviedla nie je žiaden dôvod. A tak isto by som neveru nikdy neodpustila.Najprv treba zavrieť jedne dvere potom druhe otvoriť. A nie jedno si neskončila a už druhe začinaš.
@anonym_autor ty si potom pekna potvora!.
Bez chrbtovej kosti!
@osky a? Trápi ťa to?
@anonym_autor a na co ta trapi ci podvadza aj niekto iny?
@really8 teba sa to evidentne až moc dotýka. Takže chlap ťa zrejme podvádza, že?
Pozerám, že morálka ĺudí prudko upadá.Nie,žeby sa pred tým nepodvádzalo,ale ešte sa tým aj chváliť verejne.No toto na chválu nie je.
@andrejka2424 😂😘
@anonym_autor ano,ale dovody boli dva,dlhe roky viem že sa olizoval zo známou,on nevie ze to viem,k sexu nedošlo lebo má stým problém a aj toto je dôvod, prečo áno,nemam výčitky svedomia, keďže on problém nerieši,
@anonym_autor netrapi.je to tvoj zivot...raz ta to dobehne.....je mi luto tvojho muza
@osky mne ho ľúto nieje. Možno toto je jediný spôsob ako sa ho zbaviť z môjho domu, napríklad?
@anonym_autor ano,ale dovody boli dva,dlhe roky viem že sa olizoval zo známou,on nevie ze to viem,k sexu nedošlo lebo má stým problém a aj toto je dôvod, prečo áno,nemam výčitky svedomia, keďže on problém nerieši,
@anonym_133460 u nás je aj toto problém, je chladný a odmieta odísť s môjho domu, môjho života. Možno až súdny príkaz môže k tomu aby vypadol. O milencovi tuší, aj sama som mu raz odpovedala, že áno píšem s milencom, ktorého ľúbim....
Terajšieho za 18 rokov co sme spoku nikdy 😉
@anonym_autor robíš anketu???🤣🤣🤣
@osky mne ho ľúto nieje. Možno toto je jediný spôsob ako sa ho zbaviť z môjho domu, napríklad?
@anonym_autor
Pises dovody,chapem,ze si nastvana
Ale kde je tvoja hrdost a ucta?
Ked podvadzal on,podvadzas aj ty?
Neviete sa spravat a komunikovat ako 2 dospeli ludia?
Preco nechce odist z domu,kt.patri tebe?
Napriek vsetkemu,toto nie je dovod na neveru...
Áno podvádzala som manžela,aj on mňa.Jedneho pekného dňa,prišiel s tým ,že o mne vie všetko ,ale že on má tiež niekoho.Tak sme sa dohodli na rozvode.....Keď na to teraz pozerám triezvo,áno najprv ma to mrzelo,že mu to robím,ale potom som začala ,,milenca,,milovať.Takze hlava bola oslepena láskou.S priateľom som už 10 rokov,,ex manžel to ešte postriedal,ale už je asi rok zas ženatý.Vserko sa dá zatĺkať,ale keď sa k tomu pridá už láska, zamilovanosť,,tak je ťažko doma žiť s manželom normálne.....

No je to zlyhanie a prúser na plnej čiare, je to jednoduchý postup- rozísť a potom sexovat s iným🙂