Podviedli ste už manžela alebo partnera?
Aký ste mali nato dôvod? Bola to len chvíľková slabosť? Alebo niečo viac?
@osky kde píšem, že podvádzal on mňa?
Moja hrdosť a úcta sú na správnom mieste.
Kde píšem, že nevieme komunikovať? Prečo nechce odísť? Že by nemal kde skloniť hlavu? So svojím milencom sa ľúbime už 20 rokov, až teraz sme mohli byť spolu
@anonym_autor 20 rokov sa nevies zbavit svojho chlapa? Vsak nech ho milenec chyti a vysmari. Ty stelesnena cistota
Kde píšem, že nevieme komunikovať? Prečo nechce odísť? Že by nemal kde skloniť hlavu? So svojím milencom sa ľúbime už 20 rokov, až teraz sme mohli byť spolu
@anonym_autor aha...sory
Zle som pozrela to bolo od niekoho ineho,komu si odpovedala
To je jedno.
20 rokov lubis ineho muza a zijes s inym...
Toto nepochopim.
Na co si si ho brala,ak si ho teda nelubila?
Nezijeme v stredoveku,kedy nemozeme povedat,nie...
Cize 20 rokov ho vodis za nos a cudujes sa ze je chladny?
Nevidim fo vasho vztahu samozrejme.len ty vies,ako to je.
Ale preco si sa za neho vydavala???
@anonym_autor 20 rokov sa nevies zbavit svojho chlapa? Vsak nech ho milenec chyti a vysmari. Ty stelesnena cistota
@really8 kde píšem, že som so svojím mužom 20 rokov? Naozaj nevieš čítať?
@anonym_autor aha...sory
Zle som pozrela to bolo od niekoho ineho,komu si odpovedala
To je jedno.
20 rokov lubis ineho muza a zijes s inym...
Toto nepochopim.
Na co si si ho brala,ak si ho teda nelubila?
Nezijeme v stredoveku,kedy nemozeme povedat,nie...
Cize 20 rokov ho vodis za nos a cudujes sa ze je chladny?
Nevidim fo vasho vztahu samozrejme.len ty vies,ako to je.
Ale preco si sa za neho vydavala???
Najskôr sa nauč čítať a následne komentuj.
@really8 kde píšem, že som so svojím mužom 20 rokov? Naozaj nevieš čítať?
@anonym_autor no ty asi nevies chapat. Ak si so svojim menej ako 20 rokov tak si evidentne isla do vztahu s nim aj ked si milovala ineho. Preco teda nie si s tym s ktorym sa milujem od zaciatku?
Najskôr sa nauč čítať a následne komentuj.
@anonym_autor ja citam vsetko.
Chytas nas tu za slovicka...citat viem...o com je tato debata?
Ty si takto stastna,svedomie ta nehryzie,tak preco vlastne robis prieskum?
Pretoze vies,ze neko as spravne.inak by si tu neriesila blbosti...
Odo mna pozehnanie na neveru necakaj.
Za mna toto nie su ziadne argumenty...
Mali ste sa uz davno rozist a potom si rob co chces.
Okrem toho,pytala som sa,na co si sa vydavala,ked si lubila ineho...
Ale nemusis mi odpovedat.
Odpovedz sama sebe....
A ak dom je ozaj tvoj,ano,sudnou cestou si vybav,aby muz odisiel...pravnik ti poradi,ake moznosti mas...
@anonym_autor no ty asi nevies chapat. Ak si so svojim menej ako 20 rokov tak si evidentne isla do vztahu s nim aj ked si milovala ineho. Preco teda nie si s tym s ktorym sa milujem od zaciatku?
@really8 aby Sisa čudovala a mohla rýpať. Ty panna Mariat
@anonym_autor ja citam vsetko.
Chytas nas tu za slovicka...citat viem...o com je tato debata?
Ty si takto stastna,svedomie ta nehryzie,tak preco vlastne robis prieskum?
Pretoze vies,ze neko as spravne.inak by si tu neriesila blbosti...
Odo mna pozehnanie na neveru necakaj.
Za mna toto nie su ziadne argumenty...
Mali ste sa uz davno rozist a potom si rob co chces.
Okrem toho,pytala som sa,na co si sa vydavala,ked si lubila ineho...
Ale nemusis mi odpovedat.
Odpovedz sama sebe....
A ak dom je ozaj tvoj,ano,sudnou cestou si vybav,aby muz odisiel...pravnik ti poradi,ake moznosti mas...
@osky kto si tu robí prieskum? Ja som ťa a tvoju " kamošku" prosila o dáke moralizovanie alebo požehnanie? Je to moja vec a ty si tá posledná, od ktorej si prosím komentár a mudrovanie. Ďakujem za rešpektovanie.
@osky kto si tu robí prieskum? Ja som ťa a tvoju " kamošku" prosila o dáke moralizovanie alebo požehnanie? Je to moja vec a ty si tá posledná, od ktorej si prosím komentár a mudrovanie. Ďakujem za rešpektovanie.
@anonym_autor chapem
Zatala som do ziveho....
Tak ked je to tvoja vec,na co sa pytas?
Tak si to uzivaj...
@anonym_autor no ty si teda husta. Riadne kopes ked niekto poukaze na tvoju biednu obhajobu.
@really8 si myslíš, že mám potrebu sa obhajovať? Jedine ty sa tu stavias do roly sudcu
@anonym_autor chapem
Zatala som do ziveho....
Tak ked je to tvoja vec,na co sa pytas?
Tak si to uzivaj...
@osky nezabrala si do ničoho
Keď sa ťa to netýka nereaguj
@osky mne ho ľúto nieje. Možno toto je jediný spôsob ako sa ho zbaviť z môjho domu, napríklad?
@anonym_autor to si tak neschopna, ze sa inak nevies chlapa zbavit?
Ved ked sa tesis na milenca, tak zi s nim v jednom dome.
@anonym_autor to si tak neschopna, ze sa inak nevies chlapa zbavit?
Ved ked sa tesis na milenca, tak zi s nim v jednom dome.
@anonym_af9941 žijem vo svojom. Schopná som viac než dosť. Jeden je už v urne
@anonym_autor tak na co je tato tema? Naco nam tu rozpravas o svojom muzovi? Odpovies konecne?
@really8 rozprávam?
@anonym_af9941 žijem vo svojom. Schopná som viac než dosť. Jeden je už v urne
@anonym_autor potom aky mas vlastne problem?🧐🤔
Autorka si proste (asi) myslí, že otŕčať vagínu inému chlapovi skôr ako ukončila predošlý vzťah je frajerina hodná obdivu a treba sa tým pochváliť.Podĺa písania má už svoje roky ,ale múdrosť vždy vekom prísť nemusí.Autorka nie si sama čo podvádza -štatistiky nepustia, ibaže na to väčšinou ĺudia nie sú pyšní ako na trofej. Asi je to tvoj vrcholový výkon a úspech v celom živote. Nech sa ti darí, je to obdivuhodné ,wau 🙈
Ano. Manzela nemam, ale vernost nebola moja silna stranka. Partnerov som podviedla viac. Dovod? Tuzba po dacom novom, stereotyp....
Len co volnom vztahu, kde bola taká dohoda. Inak nie, nikdy.
@kylie1983 a ex?
@anonym_autor ja to asi aj chápem čo robíš...niekedy je to zrejme jednoduchšie podviesť partnera v nefunkčnom ubijajucom vzťahu z ktorého sa nevieš pohnúť ďalej...
Žena ,ktorá je vo vzťahu šťastná si to samozrejme nevie predstaviť...a vďaka za takéto vzťahy ,že ešte existujú ...Ale žena ,ktorá žije v nefunkčnom vzťahu ,kde už nie je žiadna iskra,intimita,pohľadenie,pekne slovo ,je zhadzovaná ,utrápená,nespokojná...predpokladám ,že vzťah nehľadá ,ale jednoducho príde niekto kto jej opäť imponuje,tak sa stane...a je to pre ňu vykúpenie ,že konečne odíde...
Hm byvaleho ano ked som bola opila na diskarnw ale to som mala 21.
A len pusy padli
Neskor som ho podviedla znova bozkavala som sa za triezva.nejak som zo nebrala ako podvadzanie.. Potom som sla na rande asi 5krat s niekym inym. Neviem moj ex zil daleko odo mna. Asi preto ze som ho uz nechcela a nevedela som ako na to.
Dalsieho partnera som tiez prakticky podviesla ale on ma podvadzal tiez. Bozkavala som sa s jednM zasale neviem ja bozkavamie na intraku nejak nepovazujem za neveru.
S terajsim manzelom. Ano pisala som si s viercymi muzmi pocas nasho vztahu
Ale nic vynimocne.. A dvakrat som asi bola von s nejakymi chalanmi.
Ale on ma podviedol raz tiez.
Ano kedysi priatela, a nasledne som ho nechala..bol to koniec nasho vztahu. No a dovod? Uz som ho nelubila.
@anonym_autor nie, nepodviedla. Ak vztah nefunguje, tak som za postupnost najprv rozchod, ako podvadzat.
Nie je to nechutné ... Pre niečo som si snáď toho partnera vybrala a aj keby zo vzťahu vyprchala láska a nemohli by sme sa ani cítiť neurobím to už len z úcty k tomu čo sme spolu prežili .... A keď už by som sa náhodou takto spustila určite sa tým nechválim
@anonym_autor ja som svojho tiež podviedla. A nikdy som to neľutovala. Nemyslim ze to niekto ľutuje, ved tak by to ani neurobil.
@anonym_autor tak na co je tato tema? Naco nam tu rozpravas o svojom muzovi? Odpovies konecne?
@really8 ja rozprávam? Ja píšem

@anonym_autor
Pises dovody,chapem,ze si nastvana
Ale kde je tvoja hrdost a ucta?
Ked podvadzal on,podvadzas aj ty?
Neviete sa spravat a komunikovat ako 2 dospeli ludia?
Preco nechce odist z domu,kt.patri tebe?
Napriek vsetkemu,toto nie je dovod na neveru...