icon

Podviedli ste už manžela alebo partnera?

9. sep 2025

Aký ste mali nato dôvod? Bola to len chvíľková slabosť? Alebo niečo viac?

anonym_5c7a32
9. sep 2025

No je to zlyhanie a prúser na plnej čiare, je to jednoduchý postup- rozísť a potom sexovat s iným🙂

halford89
Odpoveď bola odstránená
morpheuss
9. sep 2025

Áno, lebo som trošku nezbedný a milujem sex, aj ženy... ale vás na koníku nie... vy ste na mňa hnusné ježibaby 😂

anonym_5acc6c
9. sep 2025

Ked mas aspon stipku charakteru , ukoncis nefunkcne a tak si hladas muza.Aspon tak to robia moralne a slusne zeny.Tebe by sa pacilo keby to bolo opacne,?Ale nezabudaj, co zasejes, to budes siat.V nejakej podobe sa ti ta vychcanost raz vrati😉

andrejka2424
9. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 Takže tí, či sa pochválili, tak len chceli zapôsobiť,akí sú žiadaní ,alebo je nevera ich zbožné prianie,ibaže nikto ich nechce napr?

domka222
9. sep 2025
@morpheuss

Áno, lebo som trošku nezbedný a milujem sex, aj ženy... ale vás na koníku nie... vy ste na mňa hnusné ježibaby 😂

@morpheuss ideš s nejakou do postele,tak sa jej pýtaš, či má koňa?😀

zuzanita1609
9. sep 2025
@morpheuss

@morpheuss striga jedna ti odpíše asi tak,že čo potom tu stále robíš,na koni a bez sedla? 🤭

jana_eyre_2
9. sep 2025

Nie, nie som klamár a som na túto moju vlastnosť patrične hrdá..

weleda123
9. sep 2025

Nie. Nikdy. A nikdy by som to neurobila, nech by bola situácia akákoľvek. Ak by vzťah medzi nami bol zlý a prišiel by iný muž, najprv by som ukončila aktuálny vzťah, kým by som začala ďalší.

halford89
Odpoveď bola odstránená
andrejka2424
9. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 Áno, myslím si,že niektoré majú taký rýdzi charakter,že by sa pochválili. Možno sa pochválili aj také, ktoré vracali úder a teraz sa cítia,že partnerovi vyrovnali,čo boli dlžné.Dokonca možno to v ich vzťahu už ani nie je tajomstvom a podvádzajú sa bežne.

anonym_c2a9cb
9. sep 2025

Ja ano, bolo to pred 20 rokmi, nie som na to hrda..vycitky mam dodnes

morpheuss
9. sep 2025
@domka222

@morpheuss ideš s nejakou do postele,tak sa jej pýtaš, či má koňa?😀

@domka222 Myslíš, že som netvor, že by som s nejakou hneď vliezol do postele? Kdeže... najprv musím ženu dobre spoznať... čiže rozhovor aspoň 20 minút... sex je až potom...

anonym_6b650b
9. sep 2025

Podviedla som ex partnera. Prečo? Asi som si potrebovala dať definitívnu bodku za tým vzťahom, ktorý ma ničil a nevedela som sa odpútať 😅 Nič som mu nepovedala, zbalila som si kufre na druhý deň a dovi. A milenec.. je môj manžel, sme spolu roky, máme rodinu a vlastne všetko a viem, že jeden druhému by sme toto nikdy neurobili 🙂

radacak
9. sep 2025
@anonym_autor

@loldi2 úprimne? U nás to v poriadku nieje veľmi dlho. Nie, nemám výčitky svedomia

@anonym_autor nie a ani by som to neurobila
A to je manžel môj prvý..sm spolu už 17 rokov... nedokázala by som sa mu pozrieť do očí

anonym_42d402
9. sep 2025

@anonym_autor Sára? Si to ty?

alickapusinka
9. sep 2025

Nikdy by som muža nepodviedla nie je žiaden dôvod. A tak isto by som neveru nikdy neodpustila.Najprv treba zavrieť jedne dvere potom druhe otvoriť. A nie jedno si neskončila a už druhe začinaš.

autor
9. sep 2025
@osky

@anonym_autor ty si potom pekna potvora!.
Bez chrbtovej kosti!

@osky a? Trápi ťa to?

autor
9. sep 2025
@really8

@anonym_autor a na co ta trapi ci podvadza aj niekto iny?

@really8 teba sa to evidentne až moc dotýka. Takže chlap ťa zrejme podvádza, že?

autor
9. sep 2025
@andrejka2424

Pozerám, že morálka ĺudí prudko upadá.Nie,žeby sa pred tým nepodvádzalo,ale ešte sa tým aj chváliť verejne.No toto na chválu nie je.

@andrejka2424 😂😘

really8
9. sep 2025
@anonym_autor

@really8 teba sa to evidentne až moc dotýka. Takže chlap ťa zrejme podvádza, že?

@anonym_autor no, asi si trafila. Lebo proste ked niekto odsudzuje kurvy tak to pre to lebo ho partner podvadza. Logika nepusti. Moralka chyba.

osky
10. sep 2025
@anonym_autor

@osky a? Trápi ťa to?

@anonym_autor netrapi.je to tvoj zivot...raz ta to dobehne.....je mi luto tvojho muza

anonym_133460
10. sep 2025

@anonym_autor ano,ale dovody boli dva,dlhe roky viem že sa olizoval zo známou,on nevie ze to viem,k sexu nedošlo lebo má stým problém a aj toto je dôvod, prečo áno,nemam výčitky svedomia, keďže on problém nerieši,

autor
10. sep 2025
@osky

@anonym_autor netrapi.je to tvoj zivot...raz ta to dobehne.....je mi luto tvojho muza

@osky mne ho ľúto nieje. Možno toto je jediný spôsob ako sa ho zbaviť z môjho domu, napríklad?

autor
10. sep 2025
@anonym_133460

@anonym_autor ano,ale dovody boli dva,dlhe roky viem že sa olizoval zo známou,on nevie ze to viem,k sexu nedošlo lebo má stým problém a aj toto je dôvod, prečo áno,nemam výčitky svedomia, keďže on problém nerieši,

@anonym_133460 u nás je aj toto problém, je chladný a odmieta odísť s môjho domu, môjho života. Možno až súdny príkaz môže k tomu aby vypadol. O milencovi tuší, aj sama som mu raz odpovedala, že áno píšem s milencom, ktorého ľúbim....

kylie1983
10. sep 2025

Terajšieho za 18 rokov co sme spoku nikdy 😉

anonym_9b157f
10. sep 2025

@anonym_autor robíš anketu???🤣🤣🤣

osky
10. sep 2025
@anonym_autor

@osky mne ho ľúto nieje. Možno toto je jediný spôsob ako sa ho zbaviť z môjho domu, napríklad?

@anonym_autor
Pises dovody,chapem,ze si nastvana
Ale kde je tvoja hrdost a ucta?
Ked podvadzal on,podvadzas aj ty?

Neviete sa spravat a komunikovat ako 2 dospeli ludia?
Preco nechce odist z domu,kt.patri tebe?

Napriek vsetkemu,toto nie je dovod na neveru...

anonym_c1fbcf
10. sep 2025

Áno podvádzala som manžela,aj on mňa.Jedneho pekného dňa,prišiel s tým ,že o mne vie všetko ,ale že on má tiež niekoho.Tak sme sa dohodli na rozvode.....Keď na to teraz pozerám triezvo,áno najprv ma to mrzelo,že mu to robím,ale potom som začala ,,milenca,,milovať.Takze hlava bola oslepena láskou.S priateľom som už 10 rokov,,ex manžel to ešte postriedal,ale už je asi rok zas ženatý.Vserko sa dá zatĺkať,ale keď sa k tomu pridá už láska, zamilovanosť,,tak je ťažko doma žiť s manželom normálne.....

autor
11. sep 2025
@kylie1983

Terajšieho za 18 rokov co sme spoku nikdy 😉

@kylie1983 a ex?