Podviedli ste už manžela alebo partnera?
Aký ste mali nato dôvod? Bola to len chvíľková slabosť? Alebo niečo viac?
@andrejka2424 Andrejová, môj milenec je tvojim mužom
@anonym_autor Môjmu mužovi staré rakety nevyhovujú, otŕčaj ďalej.
@anonym_autor Môjmu mužovi staré rakety nevyhovujú, otŕčaj ďalej.
@andrejka2424 ak sa považuješ za starú raketu, je mi ťa ľúto. Som stále mladá
Starou je akurát tak tvoja matka. Inak nechci vedieť, čo si tvoj chlap myslí o Tvojom slovníku. Pred chvíľou sme si piaali
@andrejka2424 ak sa považuješ za starú raketu, je mi ťa ľúto. Som stále mladá
Starou je akurát tak tvoja matka. Inak nechci vedieť, čo si tvoj chlap myslí o Tvojom slovníku. Pred chvíľou sme si piaali
@anonym_autor sedíme vedĺa seba.Pozdravuje 😄
Nie, ja si myslim, ze clovek to musi mat v sebe, ten sklon k tomu ak dokaze podviest. A mysli si, ze trava je u suseda zelensia.
Nie, ja si myslim, ze clovek to musi mat v sebe, ten sklon k tomu ak dokaze podviest. A mysli si, ze trava je u suseda zelensia.
@larinka552 Ked som mala okolo 20tky, skor ma chlapi uháňali do vzťahov. Nikdy som nebola extra zamilovana. Tam sa mi to stalo, ze som podviedla jedného. Ale tak to bol idiot. Potom som stretla muza, a tam to nehrozí, sme spolu skoro 20 rokov 🙂 Takze podľa mna to nie je o povahe, ale o okolnostiach, danom vztahu, príležitosti.

Autorka si proste (asi) myslí, že otŕčať vagínu inému chlapovi skôr ako ukončila predošlý vzťah je frajerina hodná obdivu a treba sa tým pochváliť.Podĺa písania má už svoje roky ,ale múdrosť vždy vekom prísť nemusí.Autorka nie si sama čo podvádza -štatistiky nepustia, ibaže na to väčšinou ĺudia nie sú pyšní ako na trofej. Asi je to tvoj vrcholový výkon a úspech v celom živote. Nech sa ti darí, je to obdivuhodné ,wau 🙈
@andrejka2424 Andrejová, môj milenec je tvojim mužom