icon

Podviedol som svoju ženu

11. aug 2021

Podviedol som svoju zenu, prvý krát po 5 rokoch s jej kamarátkou, vtedy som nevedel ci sa môj život uberá správnou cestou a po sexe som sa hnusil sám sebe a pochopil som, že toto sa nemalo nikdy stat. Prišla na to, odpustila ale o dalších pár rokov som sa nechal zviesť ženou, ktorá ma stále otravovala. Posielala mi nevhodne správy, fotky. Najskôr som nereagoval, potom som jej písal, nech mi to neposiela, vedela že mám zenu, deti. Bola chora a musel som si ist k nej domov zobrať nejaké pracovne veci a začala to na mna skúšať, cítil som sa odrazu neodolateľný a strašne nadrzany a spravil som to. Vzťah so ženou sme mali na bode 0 a v tej chvíli mi bolo jedno, čo s nami bude. Nechcem ju stratiť, ako mám bojovať aby som o ňu neprišiel? Skutočne ju milujem a viem, že je ženou môjho života.

tncka
11. aug 2021

Mal si stastie ze ti dala druhu sancu,ani to neni pravidlom. A aj to si posral. A teraz ti mame verit ze si nechcel a je zena tvojho zivota?! Nebud smiesny🙄

janka2501
11. aug 2021

poviem s pozicie oklamanej zeny...NIJAKO...lebo ta dovera sa uz nenapravi nikdy, a mozes sa snazit ako len chces...a ver tomu, ze tvoju zenu to bude boliet o to viac, lebo uz raz ti odpustila...takze najlepsie je ked sa rozidete, a nechas ju zit zivot, a nie trapit ju a podvadzat

kikus7
11. aug 2021

No milujúca žena nikdy nezabudne. Odpustiť môže, bude sa snažiť zabudnúť, ale nikdy sa jej to nepodarí natoľko, aby Ti verila. Zo skúsenosti viem. Snažila som sa odpustiť a dať šancu. Nestálo to za veľa a chlap sa mi neskutočne hnusil. Radšej si žena nájde takého, ktorý ju nesklamal a nesklame..

mamanadruhuu
11. aug 2021

Bodaj by ti naplula do tváre, ja by som ti ani prvú neveru neodpustila a už tobôž nie s kamarátkou ani jedného by som nechcela v živote nikdy vidieť... Ak to urobíš raz urobíš to znovu a urobíš to znovu lebo vždy sa budeš cítiť neodolateľný, ale v podstate nevieš ze si bezcitne prasa...
Pri tom ak niekoho nemilujem nebaví ma to s nim v posteli nerobím poza jeho chrbát zlo ale poviem mu to úprimne a rozidem spoločne cesty!!!

autor
11. aug 2021

Ale ja chcem problém riešiť a nie utekať !!

andrea78
11. aug 2021

Doveru neziskas uz nijako, verit sa Ti neda. Jedine ze by bola ta Tvoja tak naivna ( lebo take su a je ich dost), ze Ti uveri, ze nikdy viac, no to nedodrzis, prepecie sa Ti to raz, skusis zase, prepecie sa Ti to dva krat, na treti nebudes ani vahat. Teraz tvrdis, ze nie, pretoze nevies, ako to vypali, bol by si ochotny slubit cokolvek, len aby Ta nevyrazila aj s dverami, ale casom Ti to pokoj neda, tak ako to bolo teraz. A je uplne jedno, v akych ako pises ,,srackach,, ste mali vztah, problemy vo vztahoch a predstav si, ze aj tych dlhodobych, harmonickych su, boli a budu a o tom to je, vysporiadat sa s nimi, riesit ich inak ako neverou, nasledne pomstami, oplacanim si, taketo vztahy stroskotaju . Ale tak ked si ,,musel,, ... znasaj nasledky.

janka2501
11. aug 2021

ale tu uz nic nevyriesis, sklamal si ju znova, a to uz ziadna zena neodpusti

janka2501
11. aug 2021

zamysli sa najprv nad sebou - ako ho udrzat v nohaviciach...a potom mozes zacinat vztah

birika
11. aug 2021

mojim muzom by si uz nebol...nedokazala by som zit s clovekom, ktory "neodola" - je to len vyhovorka sameho pred sebou

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maximilie
11. aug 2021

Mozno ona je tvojou ženou života, ale ty určite.nie si muž jej života. Ten pravý ju niekde.este len čaká, tak nechaj ju ist, nech si nájde.svoje skutočne šťastie.
Co ta pri nej drží? Deti? Istota? Dobre vari, upratuje? Načo si s nou, keď vždy sa nasla nejaká lepšia, ktorá stála za hriech?

klip0
11. aug 2021

Keď ste mali problémy a bolo to také strašné a ty chudáčik si trpel tak si sa mal rozísť a tak skúšať inde. Keď sa niekto takto správa, či uz muž, či žena, tak každému je z nich akurát tak zle. Neviem akú radu čakáš okrem takej, že akceptuj že si to posral, nebuď sebecký a nes za to zodpovednosť. A nechaj nech je žena šťastná s iným. A ty sa pouc do budúceho vzťahu. Aj keď si myslím, že poučený budeš do chvíle kým nebudú problémy. Chudáčik náš

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
maximilie
11. aug 2021

@klip0 taky chlap bude vždy podvádzať. Celý život. Kurevnici sa nemenia, menia sa len ženy po ich boku.
Nikdy sa nepouci a nikto a nic ho nezmení.

autor
11. aug 2021

Všetky mi píšete čo uz viem , ved ja viem čo som urobil , aj čo cítim ale musím to skúsiť . Spravim všetko čo bude v mojich silách . Povedala že zostaneme spolu nie je naivná , povedala že ak potrebujem trtkat s druhými tak nech to robím ale ja to naozaj robiť nechcem . Je jedno ci tomu veríte ale nikdy som ju nechcel podvadzat

ella_price
11. aug 2021

Tak potom čo tu čakáš? Zas ti odpustila a keď zostala s tebou aj po tom všetkom, tak sa venuj tam svojej žene a nepíš sem na koňa.

klip0
11. aug 2021

A akú radu potrebuješ teda? Takže ty ju tak veľmi miluješ že radšej obetujes jej šťastie a udržís ju pri sebe, len aby bolo tebe dobre ? Och to je ale nesebecka čistá láska

ki_ki2
11. aug 2021

Potom sa nečuduj keď si aj ona zatrtká s druhým 🤷🏻‍♀️

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ki_ki2
11. aug 2021

@elizabet173 hej aj ja si myslím že to tak bude

kikus7
11. aug 2021

".... Povedala že zostaneme spolu nie je naivná , povedala že ak potrebujem trtkat s druhými tak nech to robím…" Tak potom ani Tvoja ženská nie je kompletná, samu seba si neváži. Dokonale sa k sebe hodíte, keď po tomto chce aj ona s Tebou zostať. Načo teda zakladáš diskusiu, keď spolu aj tak zostanete.. Rozum mi to neberie..

birika
11. aug 2021

nechcem to robit, nechcem podvadzat....tomu hadam nikto neuveri 🙂 podla tvojich slov ta dotycna znasilnila proti tvojej voli 🙂 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kikus7
11. aug 2021

@klip0 Veď ona s ním chce tiež zostať. Veď mu napísala, že keď chce on trtkať, nech trtká. Má jej povolenie podľa toho, čo on tu píše. Tak si potom nemajú čo vyčítať. Keď toto žena dovolí a toleruje takého chrapúňa, tak asi tiež nie je kompletná. Vrana k vrane sadá..

1mata
11. aug 2021

Si chuj

fantaghiro21
11. aug 2021

Zaujímavé ze ten človek je akysi aktívny používateľ MK... Ked dokonca vie vystupoval pod anonymitou...
Akosi neverím ze je ten človek a príbeh reálny.
Admini majú asi potrebu, aby tu virili diskusie,zdvihali čitateľnosť a aktívnost...
A pokiaľ je to pravdiva osoba....
To si naozaj myslia chlapi, ze zeny nemajú svoju úctu a hrdosť? A budu sa donekonečna podriadovat ich chticom a egu?

Co mas robiť? Dôveru nezískas ničím. To nie je gumený macik, ktorého ked pózujes vytiahnes druhého a ďalšieho, ďalšieho a ďalšieho...
Ani sladkými rečami, ani tym ze budeš teraz sekať dobrotu...
Tebe by sa páčilo, keby tvoja zena prespavala s kadekym a zobrala zakaždým tvoju dôveru? Tvoje odpustenie
Dokonca by si ta chcela opantat sladkými rečami?
Nepredstaviteľné....
Ty žiješ život, ktorý si si vybral... Plný egoizmu a teba...
Ak by si úprimne miloval svoju ženu, nekalkulujes tu a neobchodujes s jej dôverou.
Raz sa moze stat, su rôzne situácie, nie sme z cukru a milovať niekoho je stále rozhodnutie. chémiu človek neobabre a ak ste mali problemy, taha ho to k iným situáciám, zaplnat prázdno, to co komu chýbalo.. Ale nie opakovane. Nie aj druhýkrát...
Ty nevidíš ten koniec?

andrea78
11. aug 2021

...no tak potom nemas problem, chces nechces, mas to od nej oficialne povolene😀 ked nebudes chciet tak nepodvedies do tretice, stvorice atd, ak ano a vypali to zase ze budes musiet, tak o co ide, ved vlastne mozes a toleruje to. Ideal pre Teba😀 Mas ,,stastie,, ze mas partnerku ako mas, nasli ste sa, nemas problem🙃 Len ci aj Ty nasledne nasadene parohy tak ponesies, lebo zase nemysli, ze ked Ty mozes ,,trtkat s kym chces,, ako Ti povedala, ze ona sa podla toho nezariadi a nebude robit to iste, lebo to bez odozvy neostane, uz ten jej vyrok tam smeruje. Zamysli sa aj nad takou alternativou.

jenny224
11. aug 2021

Tak toto by ani Vasilková nevymyslela :D

kvetinka75
11. aug 2021

Tak ja by som sana teba zvysoka vy...... davas teda najavo tu lasku k manzelke. Uzby som s tebou ani minutu nebola.

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená