Pokazený vzťah
Ahojte chcem počuť nezávislý názor. Mám 33r dve deti muža. Od pôrodu druhého dieťaťa ubehol nejaký čas. Najskôr som na môjho muža nemala vôbec chuť, klasika po pôrode. Potom sme občas nejaký sex mali, ale z mojej strany to bolo skôr na silu, keďže chuť stále moc nebola, pripisovala som to hormónom a únave. Neskôr som sa začala viac o seba starať, schudla som, viac som sa líčila, začala som sa viac sexi obliekať. Muž začal žiarliť, aj keď nemal dôvod. Mne tá jeho žiarlivosť začala liezť na nervy, že už som na neho nemala vôbec chuť, celkovo sa sním ani baviť. Začala som opäť pracovať. Nastúpil ku na do firmy nový kolega, mladší o 4roky. Od začiatku sú medzi nami sympatie a páči sa mi ako muž. Vie že som vydatá. Začali sme spolu chodiť v práci na obedy, občas na kávu. Ja som sa mu začala zdôverovať a on ma počúva a chápe. Viem čo si asi myslíte že chcem zahýbať mužovi, no ja neviem dokedy to vydržím. Občas mám pocit že by som k nemu najradšej utiekla a užívala si to s nim 🙊🙈 no nechcem rozbíjať rodinu kým sú deti malé. Neviem ako ďalej 🙄
Chudák manžel. Nezaujíma ťa, nekomunikuješ s ním, nesexuješ s ním..... Ze ťa ešte nekopol do riti.
@stanulienkat ďalšia 🐔 keď nemáš normálny názor, ale len potrebu rýpať, tak radšej nekomentuj.
ahoj, chápem ťa úplne. Stereotyp v manželstve ubíja. Ale myslím si, že keď nie si týraná žena, alebo tvoje deti, tak si to dobre rozmysli cele. Keď ptáčka lapajú pekne mu spievajú. Stereotyp po čase bude aj s kolegom. Radšej by som sa snažila oživit manzelstvo. Prihlaste sa na nejaky kurz, najdite si konicek. Alebo poradna. Ale ked ani to nevyjde, aspon si povies, ze si pre to manzelstvo nieco urobila.. zase bez lásky v manzelstve by som nezostavala
Tak bud sa snaz zapracovat na svojom manzelstve alebo to nechaj tak a chodte od seba. Takymto stylom kolegovi podlahnes skor ci neskor, asi na seba hrda nebudes.
Manžel sa nejako zmenil že ťa prestal priťahovať?
Spraviš životnu chybu.. prechadzate krízou, kazda zena sa pocas krízy " zamiluje" do prveho čo sa na nu pozrie . Poznam to z praxe. Na vztahu treba pracovat, tvoj chlap je ten ktoreho si si vybrala, a spravi čo bude v jeho silach aby ta potešil a vyhovel ti.. stači mu to v klude vysvetlit.. novy typek by to aj tak nemyslel vazne so zenou, ktora podviedla svojho muza koli nemu.. uz by si mu dokazala, ze sa ti verit neda.. prisla by si uplne o vsetko.. o oboch aj o svoju česť.
@modrykonik33 chyba je v nej.. otvorila si cestu ku inym chlapom.. maju manzelsku krizu ako kazdy par na svete, ona namiesto komunikovania so svojim muzom hlada rychle utocisko v prvom trulkovi ktoreho stretne.. preto si rozumeju, lebo jej trulko hovori ako ju chape, presne to čo chce počut .. neprezili spolu to co ona s jej muzom, neriesili problemy...
Ja som v takom leveli...ze ak by som sa niekedy rozišla s mužom, chcem ostať sama. Všetci sú takmer rovnakí, len iný obal. Takže. Ak si stratila niť, ktorou boli spojené vaše srdcia na začiatku...začni sama. S deťmi...AK si to nevieš s nim predstaviť. BUdes sa môcť sama a na deti kedykoľvek pozrieť. Ale ak to nevieš, myslíš, že milenec by pomohol "povedat" tvojmu mužovi, že je koniec.... tak neviem...príde mi to slabosske. Podľa mňa mladší chlap od teba sa nebude starať o dve cudzie deti. SU OBCAS takí jedinci, že to dajú....ale vieš, ako to funguje medzi lesmi- tam lev neznesie, že levica ma potomstvo s iným levom, ak ju chce pre seba.
Stratila sa komunikácia asi....a tak, ak to ide ťažko slovami...posielaj mužovi cez mobil nejaké správy. ..ako na začiatku.. .ak to chceš skúsiť. Držím palce, aby si nasla v sebe silu....

Tým normálnym čo nemeli potrebu len zabŕdať, ďakujem za názor 🙂 To že na muža nemám chuť je už dlhší a doba, takže to nemá nič spoločné s kolegom, keďže som ho vtedy ešte nepoznala. A nemám potrebu sa s ním "pelešiť " ako ste to poniektorí podobne nazvali, len proste neviem ako ďalej s mužom.