Pol roka žije s inou, podviedol ma a ja k nemu stále niečo cítim
No uz vidím ako ma tu ukamenujete.
Písala som sem príspevok ked ma manžel opustil. Kludne čítajte. Prešla som si veľkým sklamaním a bolesťami zo zrady. Nenavidim ho a predsa k nemu stále nieco cítim. Ked si spomeniem co mi urobil a s kým teraz je, je mi z toho zle. Je mi bez neho dobre lebo ma nikto nebuzeruje, som kludnejsia, sebavedomejšia, no aj tak som občas zúfalá z toho, ze nie je pri mne. Niekedy mam takú chuť ho objať a vybozkávať a neviem preco. Neviem ako sa z toho dostať. Chcem sa posunúť vpred a konečne byt s tym vyrovnaná.
Ani po pol roku nepodal o rozvod. Vidím ako si žije s druhou svoj sen, ideálny život. Preco teda neukončí moje trápenie? Ja o rozvod podať nemozem. A ked píšem, ze nemozem tak nemozem. Mam na to dôvody. Prosím poraďte mi niekto nieco, niekoho co ma z toho dostane.
( stretávame sa často lebo robíme spolu v našej firme a chodieva za detmi). Dakujem.
@katjuschka17 asi mas celkom fajn svokru... To Ti ulahcuje situaciu... Podla mna, vlastne byvanie trochu pomoze ale aj tak mate 2deti a budes ho stretavat aj v praci. A svokra Ti aj pomoze s detmi, ci nie? Nebola som nikdy v takej situacii, dost velka naloz na psychiku... Ale mne pomohlo ziskat odstup az ked som prezila par dalsich vztahov, resp. flirtov. Tak skus nieco ale len za ucelom rozptylenia, pozdvihnutia sebavedomia... To je moja rada na psychicku ulavu, ale celkove to preboli az po dlhsom case.
O
@nikaj býva u nej
@kittykat22 dakujem
Papier, kde je potvrdené súdom, že ste rozvedení Tvoju situáciu nevyrieši ani nevylieči !
Podľa mňa máš tieto pocity nakoľko si sama. Ja by som sa snažila využiť čas pre seba čo najlepšie, kino, welness, babský večer, kamarát....nie hneď hrr ale na vyplnenie programu a na iné myšlienky.

@katjuschka17 klin sa klinom vybija. Chyba ti predstava toho, ze nebudes sama...naber odvahu podat o rozvod...co mate predmanzelsku zmluvu?