Pomohla vám manželská poradňa?
Pomohla vam manželská poradňa? Stali tie peniaze za to? Pýtajú zato dosť veľa..Ďakujem ❤️
Nám nie. Chodili sme rok. Je to velmi individualne.
Pomôže vám, ak do toho dáte obaja 100%. Ak má jeden zaváha alebo pochybuje ohľadom terapie, tak úspech pravdepodobne nepríde.
Musia byt obaja motivovani na zmenu.terapia nie je zazrak na pockanie, od cloveka sa vyzaduje vola zmenit sa
Platí jedno základné pravidlo: musíte chcieť obaja ❤️ držím palce, aby ste k sebe našli cestu ✊
No známi teraz riešia dva roky, začali už aj s právnikom a ako som sa dozvedela lepia, ale progres žiadny. A zasa ďalším pomohol, ale tam to išlo ruka v ruke aj s inými vecami. Spoločné záľuby, koníčky, zamakali na sebe po fyzickej stránke, kúpili psa a požiadali v adopciu dieťaťa. Jedno už takto majú a zvažujú nad druhým.
Ano pomaha, manzelovi psychologicka otvorila oci. Na priamo mu povedala, co som mu stale tvrdila ja. Ale to nejako nebral do uvahy. A je to super, ja tam rada chodim. Ku komu inemu ist nez k odbornikovi?
nam pomaha, chodime uz viac ako rok. ale ako pisu baby vyssie, OBAJA musia chciet. obaja musia byt otvoreny nieco na sebe zmenit-oducit sa zlozvyky v spravani.
nezda sa to ale je to makacka zrazu sa naucit inak fungovat nez dovtedy. a kto chce to podstupit, tak tym to pomoze. kto nema ochotu, pripadne chce aby sa zmenil len ten druhy, ci pouzil poradnu iba ako poslednu moznost aby si clovek urobil check pre vlastne upokojenie svedomia, ze mal snahu, pred rozvodom. tak to su realne vyhodene peniaze
@xnatalkax koľko sa platí za jedno sedenie prosím?

Urcite ano,sedenia 9 mesiacov a rozumeli sme si viac ako pred parovou terapiou,a platili sme 35€ za sedenie adal by som kludne viac, ale je pravda ze je tomu 7 rokov,som stale vydata takze pomohlo😄