Pomôže detektor lži odhaliť pravdu?
Ahojte. Mám manžela a dve deti. Manžel bol s kamošmi na rozlúčke so slobodou kde boli zavolane 4 dievčatá niečo ako “amatérky”. Oni boli tiež štyria. Po zistení že tam tie šlapoty boli som ho “dusila” nech mi povie či mal niečo s niektorou. Prísaha na svoje deti že nie, no vieme, čo sa udeje tam, ostáva tam… Baby vybavene, zaplatené na 3 hodiny, a on sa na ne pozeral ako na svaty obrázok???? Preto sám navrhol že pôjde na detektor lži. Nech mi vraj dokáže naozaj prsvdu, lebo iným spôsobom mi to dokázať nevie. Otázka na vás, podstúpil to niekto??? Dá sa tomu veriť? Ja som psychicky na dne z tejto situácie, a keby ho nemilujem podávam rovno o rozvod. Ešte jedna info, zavolať ich tam bol práve jeho nápad…
@sense tak ja by som to iba v krajnom prípade využila a asi ani nie. Pretože na čo mi je taký vzťah, v ktorom musí ísť jeden na detektor.
A keď vyjde ze s nimi nespal budeš mu verit? Ved už len to ze to navrhol a zorganizoval je zrada. Dokážeš mu potom veriť, dokážeš potom pri každom probléme toto nevytahovat? Dokážeš zabudnúť?
@sense presne, už len to, že vôbec niečo také zorganizoval je u mňa cez.
Ja som momentálne v takom rozpoložení kvôli tomuto že sama neviem čo robiť. Toto je pre mňa najväčšie poníženie a zrada. cele dni sa starám o deti, idem na 100% naozaj. A on spraví toto? Ja uspavam deti (mladšia ešte babatko) a on si preťahuje kurvu 😡 Preto neviem racionálne rozmýšľat co vlastne chcem, a co bude keby to, keby to. Zatiaľ to chcem mať asi len čierne na bielom a od toho sa odrazím.
@akje dozvedela od niekoho, úplnou nahodou… tak som si dala pár veci dokopy a spýtala sa ho priamo. Najskôr vykrucacky a potom áno dobre, boli tam ale ja som s nimi nič nemal, ani len som sa ich nedotkol.
autorka - daj tomu čas, nerieš s chladnou hlavou. Zatiaľ by som s ním ale nespala, pre istotu. Ale asi by to veľa vecí zmenilo. Prežila som nie to isté, ale niečo podobné - nebudem písať podrobnosti a vzťah - už sa to nikdy nevrátilo do takej podoby ako to bolo pred tým. Už mu neverím a žijem si svoj život. Len ja nemám malé deti, takže to mám jednoduchšie.
Ja vždy hovorím, že klamstvá vždy vídu na povrch. Ale určite by som mu neverila že nič s nimi nemal. Už len to, že to bol jeho nápad. Možno to on berie tak, že fajka nie je nič a nepodviedol ťa. Mnohí to berú už ako ,,normálnu,, vec, a nie ako podvádzanie.
@autorka.
Ach, to ma mrzi.
Vsetko, co pises, ze to bol jeho napad. Ze boli 4 na 4 na 3 hodiny znie strasne.
Skus ist na to inou taktikou, aby si sa nezblaznila. Doteraz mal tvoju doveru. Je tak? Pockaj si na tie vysledky a zatial si ho so ziadnou stet...nepredstavuj, nech sa z toho nezblaznis.
Su to chlapi. Videli to vo filmoch, dostali napad, zaplatili ich a sami nevedeli co cakat. Mohli popit a potom baby odisli.
Pamatam si na rozhovor s jednou nemeckou spevackou, ktora robievala prostitutku. A povedala, ze castokrat si ju niekto zaplatil a k nicomu ani nedoslo. Len sa rozpravali alebo chceli iba spolocnost. Je teda mozne, ze tomu bolo aj teraz tak 😊
Drzim ti palce.
@akje ďakujem veľmi za tento komentár 🙏 ešte vysvetlim ako viem že to bol môjho nápad. Stretla som jedného chalana z tej “bandy” ktorý strieda baby jedna radosť, tak som mu povedala že nech si kurvy vola domov nie tam kde sú ženatý chlapy!!! A doma ich čakajú deti, na to on úsmev že ja s týmto že tam prišli nemám nič, neútoč to na mňa radšej sa doma opytaj kto prišiel s týmto nápadom úžasným
autorka nuž ja by som mu neverila že s nimi nemal nič. Už len to, že ich naozaj reálne zavolal, je u mňa cez
@akje no pochybujem žeby platil až 4 štetky keby mu nešlo o to aby si každý užil. Zaplatil by možno jednu čo do páru dve, keďže minimálne dvaja sú zadaní.. a už vôbec nie na tri hodiny štyri.. isto každá bola okolo krku každému hodená,aby boli ako mačovia.. isto si oblapkal, minimálne.. už to by mi bolo na grc. Nemusel by ju ani pretiahnuť.
@dharmasanata je to mozne. Ale aj nie. Nikto sme tam okrem nich 8 neboli.
@autorka. Nevypytas si kontakt na tie damy? Ak ich zavolal, cislo ma. Ony by mozno povedali svoju verziu 😊
Fuuuu, ťažká situácia a nezávidím ti. A pýtala si sa ho aj na to, prečo ich volal, keď s nimi nič nechcel mať, resp. nemal? Ešte mi napadlo, kde spolu boli? Na nejakej chate? Alebo v meste v nejakom podniku?
Odpoved môjho muža na to že ich volal on bola - mele picoviny, ďalej nič k tomu nechcel viac povedať. Boli u jedného z nich doma. Kontakt na dámy od môjho nedostanem, povie že nemá, a keby pýtam po kamaratoch len im dajú vedieť nech povedia jeho verziu za nejaké peniaze, keďže tu ide momentálne o veľa.
davala by som si pozor, ked sa vykrucal a nie je uprimny... viem, ze ked mas deti chces byt optimista ale uprimny muz by ti odtial zavolal a povedal ti toto a toto alebo by tam hlavne nesiel ked ma doma babatko 🙈
Mozes este trvat na vypise hovorov a mas cislo
Nenapisala by si mi prosím súkromnú správu? Tiež doma riešime detektor chcela by som sa ta spýtať že ci ste už boli a ako to prebiehalo ?
Ako ti to dopadlo?

@ibatanecnica tak google vyhodí dve tri inštitúcie kde to robia... Suma od cca 300 e vyssie