icon

Pomôže niečo okrem času po rozchode?

26. nov 2024

Ako sa zmierit s tym, ze vam ublizil a zradil vas najblizsi clovek (manzel)? Mate skusenost? Boli sme spolu od strednej, mali sme pekny vztah, ale narocnejsie obdobie a on si nasiel milenku. Ako sa vyrovnat s tym pocitom zrady a smutku? Boli ma to za mna aj kvoli nasim detom...vsetko, co sme budovali sa rozbilo. Co okrem casu vie pomoct, aby som nezatrpkla?

Strana
z2
matapo
28. nov 2024

@barborachors ...z časti máš pravdu, ale zas tie deti hoc je to s nimi často náročné, sú veľkým darom a potešením. Keď sa aj chlap zachová ako úplný debil a možno aj ľutujeme že sme s ním stratili toľko rokov,... máloktorá žena podľa mňa ľutuje že má deti. Teda aspoň ja nie, som rada že mám 3, čas strávený s nimi je skvelý a nikdy ho nebudem brať ako premarneny.

cafelatte
28. nov 2024

@barborachors hmm aj to je názor ale ja ti poviem moj: mužov môžem mať aj tisíce ale deti mam len 3 a preto sú pre mňa všetkým.

luccija
28. nov 2024

@barborachors aj single môže zostať sama po 20 r a ešte aj bez detí.Tie deti za to stoja ľahké to nie je, ale čo je v živote ľahké?autorka do rozvodu to bude ťažké ..emócie, čo sme mohli spraviť inak, sklamanie, ale život nekončí, ak treba tak ísť k psychológovi hlavne ako to povedať deťom atď..väčšina kamarátok mi povedalo, že po rozvode nabrali obrovskú silu kvôli deťom nikde nie je písané, že o pár rokov nebudeš mať nového partnera atď ..bude to ťažké určite rozvod a deti je obrovský stresor, ale ženy dôkazu vela

lucia0211
28. nov 2024

A ty čo si … sú to snáď len tvoje deti ?!Pekne krásne zavolaj tomu tvojmu bývalému manželovi, nech si pekne zoberie deti k sebe na vykend lebo ty ideš do kúpeľov,welnessu 🙂 nech ho od prekvapenia šľak trafí 🙂 a hlavne nech si tá jeho uvedomí, že sa ulakomila na muža s deťmi a nech si len e vyskúša čo to je sa o nich starať 🙂

vikimed
29. nov 2024

@cafelatte chlapov môžeš môžeš mať veľa, ak na to máš, no otázkou je akých... Detí tiež vieš mať veľa, ak na to máš...

lala123
1. jún 2025

Mozem vedieť ako to nakoniec u Vás dopadlo?

autor
1. jún 2025
@lala123

Mozem vedieť ako to nakoniec u Vás dopadlo?

@lala123 Podala som o rozvod a sme uz rozvedeni. Snazim sa to zvladat, aj ked je to narocne.

Strana
z2