Pomôže niečo okrem času po rozchode?
Ako sa zmierit s tym, ze vam ublizil a zradil vas najblizsi clovek (manzel)? Mate skusenost? Boli sme spolu od strednej, mali sme pekny vztah, ale narocnejsie obdobie a on si nasiel milenku. Ako sa vyrovnat s tym pocitom zrady a smutku? Boli ma to za mna aj kvoli nasim detom...vsetko, co sme budovali sa rozbilo. Co okrem casu vie pomoct, aby som nezatrpkla?
@barborachors hmm aj to je názor ale ja ti poviem moj: mužov môžem mať aj tisíce ale deti mam len 3 a preto sú pre mňa všetkým.
@barborachors aj single môže zostať sama po 20 r a ešte aj bez detí.Tie deti za to stoja ľahké to nie je, ale čo je v živote ľahké?autorka do rozvodu to bude ťažké ..emócie, čo sme mohli spraviť inak, sklamanie, ale život nekončí, ak treba tak ísť k psychológovi hlavne ako to povedať deťom atď..väčšina kamarátok mi povedalo, že po rozvode nabrali obrovskú silu kvôli deťom nikde nie je písané, že o pár rokov nebudeš mať nového partnera atď ..bude to ťažké určite rozvod a deti je obrovský stresor, ale ženy dôkazu vela
A ty čo si … sú to snáď len tvoje deti ?!Pekne krásne zavolaj tomu tvojmu bývalému manželovi, nech si pekne zoberie deti k sebe na vykend lebo ty ideš do kúpeľov,welnessu 🙂 nech ho od prekvapenia šľak trafí 🙂 a hlavne nech si tá jeho uvedomí, že sa ulakomila na muža s deťmi a nech si len e vyskúša čo to je sa o nich starať 🙂
Mozem vedieť ako to nakoniec u Vás dopadlo?
Mozem vedieť ako to nakoniec u Vás dopadlo?
@lala123 Podala som o rozvod a sme uz rozvedeni. Snazim sa to zvladat, aj ked je to narocne.

@barborachors ...z časti máš pravdu, ale zas tie deti hoc je to s nimi často náročné, sú veľkým darom a potešením. Keď sa aj chlap zachová ako úplný debil a možno aj ľutujeme že sme s ním stratili toľko rokov,... máloktorá žena podľa mňa ľutuje že má deti. Teda aspoň ja nie, som rada že mám 3, čas strávený s nimi je skvelý a nikdy ho nebudem brať ako premarneny.