Pomôžte mi napísať správu pre partnera na Facebooku
Ahojte baby, hľadám niekoho z vás, kto by bol ochotný mi pomôcť s jednou osobnou vecou – konkrétne ide o napísanie jednej správy na sociálnych sieťach na Fb
Keďže hľadám niekoho, kým by to nebolo nápadné, napíšte mi prosím do súkromnej správy tie, ktoré by ste boli ochotné pomôcť. Všetko vysvetlím v správe. Ďakujem! Ide o môjho mužachcem ho trochu otestovať 😄
@anonym_autor len jednu radu ti dam...nerob to.
🤦 naco si s nim, ked mu ocividne neveris a chces bo testovat jak nastrocna..?
ďalšia akčná ženská, niečo na spôsob autorky čo pred pár hodinami zavesila foto neznámej ženy aj v pozadí s nohami oddychujúceho chlapa.
Prosím ťa, prestaň sa ponižovať , maj rozum.
@anonym_autor
Mne keby toto muz spravi opacne, tak je z toho partnerska kriza jak hovado, ak nie rovno rozvod. Ak mas problem, tak sa o tom treba pobavit a nie sa testovat ako decka v skole.
Je to ponizujuce pre obe strany.
Ako ti niekto ma napisat do sukronbej spravy ked pises ako anonym? 😂 🤦🏼♀️
Veris mu ci neveris? Ked mu neveris tak si to vydiskutujte alebo to ukonci. Toto su trapnosti na urovni pubertiakov a nic tym nedosiahnes, akurat tak to doseres ci je ti verny, ci nie je, dobre to neskonci
Nema vyznam, nerob testy, bud mu veris alebo nie. Ak to aj tak spravis, plne si zasluzis vsetky nasledky. Nebud stihacka !
Ja to rada urobím. Mám jeden takýto profil. Ale si anonymná. A z pochopiteľných príčin tu ja som tiež anonym. Lovím na FB podvodníkov, tak môžem osloviť aj tvojho muža. Avšak správa mu spadne do spamu - teda žiadosti o kontakt. Nemusí si ju vôbec všimnúť.
...ak je to pre dobru vec alebo pre klud duse, tak tiez pomozem, nemam s tym problém.

No len aby on nechcel otestovat potom autorku, ked mu napise ...