icon

Poníženie od partnera: ako riešiť takúto situáciu?

Včera o 19:21

Ahojte. Neviem co si o tom mysliet. Ale poslala som len tak zo srandy priatelovi fotkuu v spodnom pradle ze aka som bola chuducka niekedy 7 rokov dozadu stara fotka. On na to zareagoval ze ; trapne. A ja ze co je trapne ? A on ze ta fotka. Ze on sa nezalubil do mojho tela. Ze on miluje moje oci a ze ja mu poslem telo.. akoze citim sa z toho dost cudne. Nepoviem keby som mu poslala fotku taku a nemame vztah ale mame. A daleia vec je ze sme spolu 2 mesiace a este neiinicioval sex takze teraz uz duplom nebudem mat chut ked takto reagoval na polonahu fotku.. vase nazory ?

Strana
z2
negymama
Včera o 21:12

slecna, nauc sa komunikovat.
s tymto mladym muzom, alebo s inym ak sa rozidete.

Namiesto diskusie, ktora ta ma ubezpecit,ze chalan je trapny a nie ty - si s nim mala diskutovat.
najlepsie osobne. Normalne mu povedat, prepac nemyslela som to zle ci provokacne, len som ti chcela ukazat seba z obdobia, ked som mala menej kil. a co ja viem, zaviest nieco na temu, ze chces vediet jeho nazor, ci ti netreba schudnut.

tak by to trochu stratilo trapnost /z tvojej strany/. chlapov co ta hned nechcu prekotit a vsimnu si aj tvoje pekne oci, zas nie je tak vela, tak sa ho drz.

blacki12
Včera o 22:16

@anonym_autor Dostala si kopec príspevkov, že je odveci, že si poslala fotky v spodnom prádle. Ja si to nemyslím. Je úplne prirodzené, že sa chceš cítiť žiadaná vo vzťahu. Za mňa normálneho chlapa poteší, že mu pošleš sexi fotku. Ak by ho to zarazilo,alebo prekvapilo určite by nemala byť na niečo intímne a jedinečné (pretože verím, že také foto neposielaš kdekomu)reakcia, že je to trápne!! Mne príde trápna jeho, ako bolo už spomenuté jeho klišé odpoveď o očiach.
Ver svojim pocitom. Človek má cez telefón, čas zvážiť svoju reakciu a on si vybral takú, aby si sa cítila zle.
Tento text by ťa mal nasmerovať, podľa toho si môžeš sama nájsť viac o téme.
Withholding sex at the beginning of a relationship is a classic manipulation tactic narcissists use to establish control, spark a trauma bond, and shift the power dynamics in their favor.
https://www.reddit.com/r/NarcissisticAbuse/comm...

anonym_717e88
Včera o 22:18

@anonym_autor Akože oči nepatria k telu? Vlasy,oči,ústa,nos...ruky,nohy,zadok....to je všetko predsa telo. Kebyže povedal,že sa zamiloval do tvojho charakteru,tvojej aury,tvojej neviem čo akej vlastnosti,tak v poho.Ale do očí?? Už nič trápnejšie ho nenapadlo🙄

anonym_4a2170
Dnes o 03:18

Detinské. Si nevyzerá.

anonym_489afd
Dnes o 04:41
@anonym_autor

@anonym_1aab82 to bola jedina taka fotka ktoru som mu poslala asi po 2 mesiacoch. A stara dokonca. A ked mam s niekym vztah co je ponizujuce na takej fotke ? . Som to neposlala kamosovi dajakemu predsa.

@anonym_autor zase sa tu stretol zraz puritanok a mnisok. Ja si myslim, ze chalan je vul presne preto, ze clovek ktoty ta ma rad ma moznost na takuto jemnu provokaciu zareagovat nezne. On zareagoval ako jeden z asexualnych chladnych hnupov ktori su na miestnom fore obcas popisovani-uz ale nespokojnymi manzelkami. Ak mas zdravy sexualny apetit tak ja by som zvazovala rozchod z kratsej cesty.

mandzula
Dnes o 05:00

Sipim, ze si chcela iniciovat ten sex, kedze ho v prispevku spominas, to chapem. Nechapem vsak ten sposob - poslanie starej fotky, kde uz nemas aktualnu vahu, ale zrejme taku, aku by si chcela mat teraz. On nechce sex, ty chces pocut, ze aj teraz si krasna. On zareaguje ako bulo, chapem, ze si rozcarovana. Radila by som rozhovor, no nie som si ista jeho zmyslom.

anonym_a38c64
Dnes o 05:27

je divny, aby si vobec pri nom nejaky sex zazila

anonym_ce5c4c
Dnes o 05:31

nereagoval na tvoje telo -reagoval na tvoj cin a reagovat spravne ... naco posielat stare fotky-aj tak uz tak nevyzeras... a nie kazdy je nastaveny tak,ze chce posielat polonahe fotky - po 2 mesiacoch ho ani nepoznas..skaredo sa rozidete a mozu skoncit niede zavesene na nete ci rozposielane tvojim znamym ... ak ta svrbi daj si sprchu alebo sa chovat ako dama a radsej sprav romanticky veceru ci prechadzku alebo inak mu prejav lasku

anonym_a38c64
Dnes o 05:36

chlapov nezaujimaju retro forky, keby si poslala aktualnu mozno by reagoval lepsie

biba_18
Dnes o 05:45

to že mu na tom nezáleži, nevybral si ju kvôli telu blabla - to je ok…
ale napísať že je to trápne?? frajerke?
to že sa strápnila je jedna vec, to že on jej to takto šplechol je druhá…

anonym_65e21c
Dnes o 05:48

Baby ti tu pisu svoje nazory, ale pohlad muza a zeny sa na tuto situaciu diametralne lisia. Chapem, ani ja by som po dvoch mesiacoch asi nechela dostat nahu fotku muza, ale chlapi to podla mna vnimaju inak. Kazdy jeden normalny by sa potesil.

anonym_fa44b2
Dnes o 07:00

@anonym_autor niečo je na tom divné. 2 mesiace ste spolu a on s tebou nespal. Koľko krát ste sa stretli? Ak ste často spolu a nie max raz do týždňa tak je to divné. Možno je gay, možno má tam dole nejaké problémy, alebo niečo iné.

hefo
Dnes o 07:21
@anonym_fa44b2

@anonym_autor niečo je na tom divné. 2 mesiace ste spolu a on s tebou nespal. Koľko krát ste sa stretli? Ak ste často spolu a nie max raz do týždňa tak je to divné. Možno je gay, možno má tam dole nejaké problémy, alebo niečo iné.

@anonym_fa44b2 Čo by malo byť divné na tom, nemať sex po dvoch mesiacoch vzťahu, a ešte je otázka, ako intenzívneho, možno si len vypisujú hovadiny a ani sa poriadne nepoznajú a osobne sa stretávajú minimálne.

Podľa mňa ale sa správali podivne obaja, poslať 7 rokov starú neaktuálnu fotku v spodnom prádle je v takej fáze vzťahu dosť odveci (to by malo zmysel ukázať niekedy pri spoločnej debate o minulosti, kto čo kedy zažil a tak, ale až oveľa neskôr a nie posielať cez správy), ale aj jeho reakcia je taká trochu necitlivá.
Myslím si, že tí dvaja nie sú príliš kompatibilní, a pokiaľ takýchto nedorozumení bude viac, lepšie zísť z kratšej cesty, ak nežijú na pustom ostrove, kde nijakí iní potenciálni partneri nie sú.

anonym_86f3ee
Dnes o 07:25

7 rokov staru fotku mu neposielaj- minulost asi nikoho nezaujima 🙂 Kedze spolu chodite teraz tak mu posli aktualnu. Kazdemu zdravemu muzovi sa musi priatelka pacit a fyzicky ho pritahovat a do toho spada aj telo tak neviem o com priatel točí?! 🙈🤷‍♀️

osky
Dnes o 07:34

Po 2 mesiacoch vztahu mu posielas polonahu fotku zpred 7 rokov?????
Preco?
Naco?

Ma pravdu-on ta taku nespoznal,pozna ta taku,aka si teraz.
A lubi ta taku,aka si dnes.
Nahu ta este /asi/nevidel....
Preto je divne, posielat mu daco take...
Suhlasim-velmi trapne...
Ponizujes sa sama!

Su aj muzi,kt.neskacu hned do postele-vidis,a potom je to zenam divne ...
Nie sme zvyknute na takyto model chlapa...

A ked gigolovia chcu hned sex,zase su nadrzani a chcu "len sex"....

Niekedy sa tym chlapom fakt necudujem-kto sa v nas ma vyznat.🙃
Sme my,zeny,casto komplikovane....😆😅

katkazatka
Dnes o 07:40
@blacki12

@anonym_autor Dostala si kopec príspevkov, že je odveci, že si poslala fotky v spodnom prádle. Ja si to nemyslím. Je úplne prirodzené, že sa chceš cítiť žiadaná vo vzťahu. Za mňa normálneho chlapa poteší, že mu pošleš sexi fotku. Ak by ho to zarazilo,alebo prekvapilo určite by nemala byť na niečo intímne a jedinečné (pretože verím, že také foto neposielaš kdekomu)reakcia, že je to trápne!! Mne príde trápna jeho, ako bolo už spomenuté jeho klišé odpoveď o očiach.
Ver svojim pocitom. Človek má cez telefón, čas zvážiť svoju reakciu a on si vybral takú, aby si sa cítila zle.
Tento text by ťa mal nasmerovať, podľa toho si môžeš sama nájsť viac o téme.
Withholding sex at the beginning of a relationship is a classic manipulation tactic narcissists use to establish control, spark a trauma bond, and shift the power dynamics in their favor.
https://www.reddit.com/r/NarcissisticAbuse/comm...

@blacki12 sexi fotku spred 7 !!!! rokov.😁
Trapas sam o sebe. Keby mi poslal novy chlap fotku v slipoch, este k tomu 7 rokov staru, tak by som si cvrkla od smiechu. Nechapem posielaniu nahych fotiek. Ak nemam postavu ako Adriana Lima, tak je to akurat vtipne. Komu by som ukazovala svoje nevabne špeky? To ma niekoho sexualne navnadit moja nadvaha (napriklad)?

zuzubb007
Dnes o 07:40

Tak to je teda riadne trápne, posielať 7 rokov starú fotku? Ako načo povedz mi? Sama píšeš, že si tam bola chudučká teraz už asi niesi, správaš sa na 12 rokov ako fakt otras, sa mu nečudujem, že si pomyslel, že niesi normálna, keby mi on pošle starú fotku v slipoch umriem smiechom či je kompletný

anonym_c29b45
Dnes o 07:54
@katkazatka

@blacki12 sexi fotku spred 7 !!!! rokov.😁
Trapas sam o sebe. Keby mi poslal novy chlap fotku v slipoch, este k tomu 7 rokov staru, tak by som si cvrkla od smiechu. Nechapem posielaniu nahych fotiek. Ak nemam postavu ako Adriana Lima, tak je to akurat vtipne. Komu by som ukazovala svoje nevabne špeky? To ma niekoho sexualne navnadit moja nadvaha (napriklad)?

@katkazatka
PRESNE! Top napísané, ženy by mohli zapnúť rozum.

szam
Dnes o 07:55

To čo sú tu za komenty? Napísala, že poslala som PRIATEĽOVI fotku. Priateľovi, nie kamošovi krížom ulice. A on jej napíše trápne? Dievča zlaté,tento pán "romantik" ti už dal aspoň pusu na líce? Lebo zdravého chlapa by to potešilo. Nemusel by ujúchať a trhať z teba tričko ale určite by nenapísal trápne. Tu soudruzi nekde udelali chybu a moj skromný názor, že tu si nevrzneš :D

anonym_4b0ec6
Dnes o 08:28

Poslat 7 rokov staru fotku sice nebol najlepsi napad, ale tak aj mne sem tam vyhodi telefon nejaku spomienku a tiez ukazujem muzovi, ze kukaj, aka som bola chuda a myslela som si, ze som bola tucna..
Ale jeho odpoved bola podla mna trapnejsia. Zamiloval som sa do tvojich oci a nie do tela? Ked sa zamilujem, tak asi do vsetkeho. Ono by to mozno vysvetlilo to, ze medzi vami este za 2 mesiace nic nebolo.

anonym_b9058b
Dnes o 08:41

Neviem no, ja osobne by som po dvoch mesiacoch fotku neposielala, no na druhej strane, normálny chlap by sa podľa mňa potešil, veď ktorý chlap nerád vidí kočku v spodnom prádle? To, že zareagoval, že je to trápne, to podľa mňa prehnal!!! No aspoň teraz vieš, že sa správa asi inak ako väčšina chlapov....

anonym_434a63
Dnes o 08:44

ked uz si mu chcela poslat polonahu fotku, aby si ho pohla k sexu, no nech, kazdy sme nejaky...ale 7 rokov staru? To co bol za chory napad? Chlap si musel pomysliet, ze ti sibe

anonym_eec9c1
Dnes o 09:56

@anonym_autor jeho reakcia nebola dobrá, ste len 2 mesiace spolu ... . Podľa mňa si ho chcela nejako navnadiť, alebo ten sex iniciovať, alebo sa ukázať aká si bola kocka a namiesto toho si z jeho strany dostala poníženie. Ano, je to ponizujuce. Ak po 2 mesiacoch ti píše že sa zamiloval do tvojich očí a nie tela. To čo si za kydy? Nevie hovoriť prirodzene? Nemám zmysel pre humor? Aj toto je známkou narcizmus na zaciatku. Viac by som s ním neriešila. Som bola 20 rokov s narcistom a toto je hlboko narcistické. Veru, takto to začína, sem tam ponizujuca poznámočka ...

Strana
z2